Zwangerschapsverloop in outfit of the days

Vandaag ga ik met jullie een paar stapjes terug in de geschiedenis. Af en toe post ik outfit blogjes waarop ik de outfit van die dag show en als ik deze terug ga kijken zie ik wel degelijk een mooi verloop en groei van mijn buik. Omdat ik aan deze mooie groei niet voorbij wil gaan, en om de wonderen van moeder natuur (haha just kidding) te laten zien, zal ik wat outfits van de laatste maanden op volgorde met jullie delen. Als ik de foto’s ga vergelijken zie ik ook dat ik wat beter wordt in het maken van foto’s, al is het nog steeds een zwakke plek van mij. Ik ben gewoon niet zo goed met camera’s en belichting haha. Op de foto hier boven was ik nog niet zwanger, sterker nog, dit is een foto uit de oude doos, van zo’n 1,5 jaar geleden toen het woord zwangerschap nog in mijn ‘toekomstplannen file’ zat hihi. Dat ik moeder wilde worden op jonge leeftijd dat wist ik al wel, en misschien is het niet toevallig dat ik een meisje krijg met mijn roze bloemen in het haar. Anyways, dit is mijn pre-pregnancy look, ik ga jullie nu mee de tijd in nemen en mijn zwangerschapsverloop aan jullie laten zien.

Op deze foto was ik al wel zwanger maar had ik hier nog geen idee van, ik wist wel dat mijn eventueel naderende menstruatie eraan zat te komen en het misschien wel raak kon zijn (sorry voor de details voor jonge lezers). Wat was ik blij met mijn giletje van de Primark, en  daarom zie ik er zo happy uit op deze foto hihi. Nog totaal onbewust van het prachtige wondertje in mijn buik.

Op deze outfit of the day foto ben ik 5 weken zwanger. Nog overrompeld maar wel bewust van het prachtige wonder in mijn buik, maar ook de spanning en onzekerheid die daarbij komt kijken. Ik was erg blij met mijn Mango jurk, die ik maar kort heb kunnen dragen. Ik was nog niet zo bekend met het gebruik van een fotocamera haha, belichting, where are you?

Dit is de outfit die ik droeg op de Beautygloss party 2013. Ik was op deze foto 11 weken zwanger en wist me nog even te wurmen in een maatje-34-jurkje, en het is toen niemand opgevallen. Er was ook nog maar weinig zichtbaar, maar ik kon mijn eigen spijkerbroeken niet meer aan.

Deze outfit foto maakten we in het toen-zonnige heerlijke Parijs, ik was hier 16 weken zwanger. En al was het in mijn optiek al heel wat, en had ik hier en daar wat meer rondingen gekregen, van zwangerschap is eigenlijk nog weinig zichtbaar. Ook hier draag ik het fijne giletje van Primark!

Op deze outfit foto ben ik ongeveer 17 weken zwanger, ik sprak die dag af in Amsterdam met Shirley. Mijn jasje kon al niet meer dicht, en ik droeg het liefst lange shirts. Eigenlijk is er op deze foto nog weinig zichtbaar van zwangerschap, maar ik voelde me al rond en gezond!.

Op deze foto ben ik 19 weken zwanger, dit was de week voor mijn diploma uitreiking van mijn SPH opleiding. Wat was ik blij met deze heerlijke losse broek van Mango, en deze draag ik nog met plezier in huis omdat de losse band fijn zit rondom mijn buik.

Op deze foto ben ik rond de 20 weken zwanger. Het beginnende buikje is er, en wat ben ik er trots op! Ik accentueerde mijn buikje door naar een bruiloft een strakke zwarte jurk te dragen. Op dit moment ben ik bijna 34 weken zwanger, wat 14 weken met je lichaam kunnen doen zeg, wauw.

En of ik een groeispurt gemaakt had, dit is the birthday outfit die ik in Brussel droeg, een maxi dress van de Hennes. Op mijn 23e verjaardag was ik 23 weken zwanger. Babybump is coming up!

Op deze foto die in Turkije gemaakt is ben ik ook 23 weken zwanger, hier is de babybump veel duidelijker zichtbaar doordat dit zwangerschapsjurkje van Mamalicious een mooi accent op de buik legde.

25 weken zwanger ben ik op deze foto, maar deze maxi trui weet dat heel goed te verbergen, soms is het gewoon heerlijk om een oversized trui te dragen, en deze glittertrui in mijn favoriete kleurtje komt dan voor mij ideaal uit.

Op deze foto ben ik 27 weken zwanger vol trots liet ik dan ook mijn babybump zien in een outfit post. Dit lange basic shirtje van H&M is ideaal omdat deze goed mee rekt, en aan de onderkant zeker niet te kort wordt.

28 weken zwanger ben ik op deze foto, na een fikse groeispurt wordt het steeds lastiger om een geschikte outfit te vinden want ook mijn basic shirts beginnen onder wat kort te worden. Wat was ik blij met deze basic cardigan vestjes van de Hema, geschikt voor tijdens,maar ook na de zwangerschap!

foto-94

Deze instagram-selfie outfit postte ik toen ik bijna 33 weken zwanger was. Het buikje steekt al heerlijk uit, en zit af en toe toch ook wel echt in de weg. Zo knoei ik tijdens het koken constant op mijn buik, moet vriendlief me soms helpen met het aandoen van mijn sokken en schoenen en weet ik niet meer zo goed hoe mijn tenen er ook al weer uit zien (lang leve de pedicure!).

Deze outfit of the day zit waarschijnlijk nog vers in jullie geheugen want deze is van deze week, bij 33,5 week zwangerschap. De buik is booming, exploding, getting really big. Ik ben benieuwd hoe dat nog gaat ontwikkelen de komende 4,5 week!.

Zelf vind ik het stiekem heel erg gaaf om dit proces te zien omdat ik zo lang het gevoel had dat er bij mij maar weinig zichtbaar was, maar vanaf week 27 is er een groeispurt ontstaan die heeft geresulteerd in een prachtige watermeloen van een buik haha. Bijzonder dat hier ons meisje in woont, en van 1 mm is uitgegroeid tot een dame van nu al ruim 40 centimeter. Wat vonden jullie er van om dit overzicht zo onder elkaar te zien? Ik ben benieuwd naar jullie reacties in de comments.

Liefs Kelly.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

23 gedachten over “Zwangerschapsverloop in outfit of the days”

 1. Wat een ontzettend leuk idee dit overzicht.. Waar is de tijd gebleven hé? De meeste outfit foto’s herinner ik me nog wel omdat ik je ben gaan volgen vlak nadat je op je site bekend had gemaakt in verwachting te zijn (ik was herstellende van een operatie en er net in het ziekenhuis achter gekomen dat ik zelf zwanger was). Vooral van de oversized glitter trui was/ben ik erg fan, die staat je super!
  Wat me opvalt aan je foto’s is dat je in het begin van je zwangerschap nog als een ‘meisje’ oogt, waar je nu echt een ‘volwassen’ mama to be glow over je hebt. Heel mooi! Ik ben heel erg benieuwd hoe je straks de eerste weken gaat ervaren en kan niet wachten om erover te lezen.

 2. Wauw, wat een bizarre ontwikkeling om zo te zien! Wat ben je mooi in week 25! Overal trouwens, maar die foto sprong er voor mij even uit!

 3. Je hebt een prachtig buikje! Leuk om zo het verloop te zien! Echt heel gaaf! Ik kan niet wacht tot mijn vriendinnetje er is!

 4. Oh wauw, heel bijzonder om het verloop zo te zien! Je bent echt heel mooi zwanger. En de outfit op de laatste foto vind ik trouwens heel leuk, ontzettend gaaf jasje!

 5. Wat ontzettend leuk, zo’n overzicht, leuk om later terug te zien! Wat leuk ook die eerste outfits, ik kan me ze nog goed herinneren, grappig om nu te lezen dat je toen dus al zwanger was en wij wisten nog van niets. 🙂

 6. Mooi overzicht! Je ziet er nu écht zwanger uit, ook in je gezicht en ik vind het je heel mooi staan! Geniet nog een paar weekjes 🙂

 7. Wat een leuk overzicht. Prachtig! En je kleed je ook zo leuk, soms zie je van die zwangere vrouwen die zich gelijk in van die tenten hijsen (sorry voor mijn taalgebruik).. Geniet er nog maar even van!

 8. Je hebt echt een heel mooi buikje gekregen Kelly! Ook thumbs up dat je er leuk bij loopt ondanks die grote buik voor je 😉 nog even complimenten, je blog is erg leuk!

 9. Hihi dat wil ik voorkomen inderdaad, wel wel lekker mezelf blijven en me leuk kleden, dankjewel voor je lieve reactie!

 10. Heel leuk om zo vanaf het begin de veranderingen te zien, ook zo’n klein buikje daar zit ook al een minimensje in, zo bijzonder!
  Je hebt nu echt een goede buik zeg, errg mooi!

 11. Leuk, om dit zo onder elkaar te zien! Je bent mooi zwanger. ik was dat ook van plan maar moest de laatste maanden bedrust houden. Heb dus niet geen outfitfoto’s meer van mijn hoogzwangere buik. Geniet nog even van je mooie bump!X

 12. Leuk om te zien wat je allemaal nog voor leuke kleding je kan dragen! Ook leuk om te zien hoe je buik groeit, echt mooi. Ben heel benieuwd naar je meisje!

 13. Ik heb echt genoten van je foto’s en je tekst, zo leuk om te zien! En wauw wat gaat het nu hard en zie je er elke keer stralend uit. En aaah je was inderdaad gewoon al zwanger op de BG party! Next year wordt het een reunie +1 <3 Dikke kuss Xx

 14. Allereerst: gefeliciteerd, wat ontzettend tof! Dit is een heel leuk artikel, je ziet af en toe echt een groeispurt. Heel tof om te zien en aaah, ik ben zo blij voor je en het is zo leuk om dit te zien! Volgens mij val ik in de herhaling haha, maar écht leuk om de buik te zien groeien.

 15. Wat bijzonder om de verandering van je lichaam te zien!! Ik vind het echt heel leuk om te zien dat je niet veel typische zwangerschapskleding hebt gedragen, gewoon allemaal leuke outfits!!
  Anouk onlangs geplaatst…De woonkamerMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.