Mama kletsfilmpje met Sunseeree (Koalabeautymama)

Jullie konden in mijn vlog van de meeting met Sunseeree al zien dat wij samen filmpjes gingen opnemen. We hebben de babyfood challenge opgenomen (welke al online is gekomen) en een mama kletsfilmpje. Vandaag deel ik het mama klets filmpje waarin we het hebben over het moederschap, over de keuze om jong moeder te worden en de keuze om wel of niet thuisblijfmoeder te zijn. Benieuwd naar onze video? Klik dan op lees meer.

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Neem ook zeker een kijkje op het youtubekanaal van Sunseeree en op haar leuke mamablog!

We zijn benieuwd wat jullie van ons filmpje vonden en hoe jullie denken over een aantal antwoorden die gegeven zijn op vragen die voorkwamen in dit mama klets filmpje.  Laat je reactie achter in de comments.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Mijn interview met thuisblijfmoeder Lisa vind je hier.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

8 reacties

 • De Zuinige Student
  20 juni 2014

  Wat een leuk spontaan filmpje. Ik had het gevoel dat ik gezellig bij jullie aan tafel zat 😉
  De Zuinige Student onlangs geplaatst…Mijn aller grootste fanMy Profile

 • Marion
  20 juni 2014

  Leuk gedaan saampjes! En wat je zegt over jong moeder zijn is helemaal waar! Ik heb ook een jonge moeder (ook 23 toen ik geboren werd) en dat was echt heel fijn. Niet alleen voor mij, maar ook voor haar. Toen mijn zus en ik het huis uit gingen hebben ze nog zoveel kunnen reizen en doen! Heeft allebei vast z’n voordeel, maar ik vind het zelf erg fijn om een jonge moeder te hebben. Ook nu nog.
  Marion onlangs geplaatst…WereldvreemdMy Profile

 • Manon
  20 juni 2014

  Leuk! Ik had ‘m al gezien op het kanaal van Sunseeree! Heerlijk zo’n geklets met twee leuke meiden 😀
  Manon onlangs geplaatst…OOTD – ShopdagMy Profile

 • Vanessa
  20 juni 2014

  Leuk en gezellig kletsfilmpje. Ik had het al gezien bij Sunseeree 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Nieuw in mijn douche: Fa Vitamine C + Pink Grapefruit Shower Gel & Nivea Creme Care Shower CreamMy Profile

 • Dita
  20 juni 2014

  Super leuk dit filmpje!

 • Nicole
  20 juni 2014

  Leuk filmpje! Mijn moeder was 18 en ik heb altijd gezegd ook jong moeder te willen zijn, maar helaas…. Liep iets anders allemaal 😉
  Ik zou ook wel thuisblijfmama willen zijn. Je kunt namelijk ook gewoon op andere manieren onder de mensen komen ipv alleen met werk. Wat Sunseeree ook zegt over een hobby hebben wel, vind ik ook wel goed!
  Nicole onlangs geplaatst…The thankful project #2My Profile

 • Nanda
  21 juni 2014

  Oh heerlijk filmpje! Mijn vraag van net meteen beantwoord eigenlijk. En jullie hebben gelijk, het is leuk om zo dichtbij in leeftijd bij je kind te staan.
  Ik wou ook jong moeder worden, dat liep anders haha.
  Nanda onlangs geplaatst…LecceMy Profile

 • Debbie
  21 juni 2014

  Leuk filmpje… en ben gelijk even op de blog van Sunseeree gaan kijken, en volg haar nu ook via bloglovin. Later ga ik eens verder neuzen op haar blog als ik wat meer tijd heb.
  Debbie onlangs geplaatst…tag | it’s weekend!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.