Oproepje: Ask Mama Kelly anything!

askmamakelly

 

Na de Ask papa Yannick anything en de ‘Ask me anything’ is het nu tijd voor een ‘Ask mama Kelly anything’. Voor de mommy monday van volgende week (dus niet komende maandag) wil ik een antwoorden video opnemen waarin ik al jullie vragen over het moederschap ga beantwoorden. Vragen over waarom ik jong moeder wilde worden, hoe het is om moeder te zijn, opvoedingskeuzes, keuzes over babyvoeding, enzovoorts ga ik dan beantwoorden. Jullie mogen allerlei vragen stellen. Ik ben heel openminded om veel (ook diepzinnigere) vragen te beantwoorden. In de comments mogen jullie je vragen stellen en ik hoop dat ik interessante vragen krijg om te beantwoorden. De vragen mogen echt wat diepzinniger en serieuzer zijn, ik vind het namelijk belangrijk om meer diepgang te laten ontstaan in de onderwerpen waarover ik blog. Kom maar op met die vragen!

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

20 gedachten over “Oproepje: Ask Mama Kelly anything!”

 1. Wat leuk dat je weer een vraag&antwoord filmpje gaat opnemen. Je bent een succesvolle mama blogger/vlogger. Waar haal je steeds de inspiratie vandaan voor je onderwerpen en rubrieken? Je bent een prachtige vrouw en ik denk dat vele een voorbeeld van je aannemen als rolmodel. Hoe zie je dat zelf en welke boodschap wil je (jonge) mama’s graag geven die naar je kijken of je blog lezen? 🙂
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Vlog 17: Haasten naar de verloskundigeMy Profile

 2. Hi! Ik volg je nog niet zo lang, dus ik weet niet of je hier misschien al heel vaak antwoord op hebt gegeven; ik ben zoals altijd benieuwd hoe alles in balans is? Moederen, werken, gezond eten etc. Hoe je doe je dat?

 3. Ik was (en ben trouwens) altijd een papa’s kindje geweest. Dat hoor je vaker, dat meisjes vaak naar hun vader toetrekken en jongetjes naar hun moeder. Was jij ook een papa’s kindje en merk je hier al wat van bij Lana? Ik sprak een collega laatst en zij heeft een dochtertje van bijna een jaar en die geeft echt de voorkeur nu aan papa. Mijn collega heeft het daar best heel moeilijk mee af en toe. Hoe zou jij daar mee omgaan?
  Marion onlangs geplaatst…I Hope You Dance ~ Lee Ann WomackMy Profile

 4. Leuk! Ik ben wel benieuwd wat jij meeneemt uit je eigen opvoeding? Zijn er dingen die jouw ouders deden waar jij zoiets van hebt: zo ga ik dat ook doen? Met de leeftijd van Lana ben je nog niet echt met opvoeden bezig maar je hebt vast al ideeën voor de komende tijd, denk ik..
  Odile onlangs geplaatst…10x speenkettingenMy Profile

 5. Vanaf welke leeftijd vind jij het verandwoord om aan een kindje te beginnen? en wat vind jij van tiener moeders ? ik zelf ben 17 jaar en wil dolgraag moeder worden heb echt gwn een moeder instinct haha alleen ik wil eerst even een toekomst opbouwen opleidingen volgen en afronden en een eigen huisje plus het geld ervoor om t kindje alles te kunnen bieden voor zijn/haar toekomst.
  ik ben erg benieuwd hoe jij hier instaat als jonge moeder!

 6. Leuk! 🙂 ik zou graag willen weten waarom je graag vroeg moeder wilde worden 🙂 is het iets wat je altijd al gewild hebt of is het plots gekomen? Was/ben je niet bang dat je dingen zou missen, of zijn er misschien soms dingen die je mist of niet kan doen omdat je nu voor je kindje moet zorgen? En vind je het oke om Lana of en toe weg te brengen naar een opvang/familie zodat je/jullie wat tijd voor jezelf hebben? Zou je bijvoorbeeld een paar dagen of een week alleen met Yannick of met vriendinnen op vakantie/citytrip gaan en Lana bij familie of bij Yannick laten? 🙂
  Kimsbloglife onlangs geplaatst…TMI-tag: deel 2My Profile

 7. Hoi Kelly,

  Allereerst, super leuke blog!

  Mijn vraag:
  – Als je Lana 2 eigenschappen zou mogen meegeven, welke zouden dat dan zijn? (1 eigenschap van jou, en 1 van de papa).

 8. Wauw ik zie al een hoop mooie vragen langs komen.
  Wil zelf binnenkort ook een ask me anything doen en dan echt eentje die algemeen is omdat ik het nog nooit heb gedaan.
  Ben erg benieuwd naar het filmpje want wat een mooie vragen zeg!
  Nicole onlangs geplaatst…Tag: Nom Nom NomMy Profile

 9. Leuk! Zijn er voornemens die je had voor of tijdens de zwangerschap die inmiddels als sneeuw voor de zon zijn verdwenen? Met andere woorden is er iets wat je zei nooit te gaan doen maar wat je inmiddels wel doet? Bijvoorbeeld Je dacht nooit in het openbaar borstvoeding te geven maar dat doe je nu wel. Of mijn kind komt nooit bij mij in bed te liggen, ik zal niet teveel over mijn kind praten enz. Ben benieuwd.
  Petra onlangs geplaatst…Hoe mijn leven er uit zou zien als ik geen kinderen hadMy Profile

 10. Hoi!

  Ik vind het heel erg belangrijk om eerst carrière te maken zodat je na het krijgen van je kind(eren) ook weer lekker aan het werk kan.
  Ben je niet bang dat het vanuit huis werken en continu thuis zijn op begeven moment ontzettend verveeld? Samenwerken, je hersens af en toe kraken en kletsen met collega’s lijken mij een fijne afwisseling naast een kindje hebben.
  Hoe denk jij hierover?

 11. Hoi kelly, leuk dat je weer een filmpje opneemt! Zijn er dingen (qua opvoeding) van jouw ouders waarvan je vroeger dacht “als ik later kinderen heb, ga ik dat echt anders doen” die je nu uiteindelijk toch hetzelfde doet? 🙂
  Ik heb dat namelijk wel haha.

 12. Altijd leuk, vragen mogen stellen! Mijn vraag gaat over de manier waarop je van plan bent Lana op te voeden als ze wat groter is. Dus stel je duidelijke grenzen, laat je haar zelf veel bepalen of kies je voor een middenweg? Ik ben benieuwd!
  Monique onlangs geplaatst…Tag: ‘Mijn leven als mama’My Profile

 13. Jaa, leuk! Ik ben wel benieuwd hoe dat bij jullie gegaan is, wilde Yannick ook graag vrieg vader worden? Hebben jullie dit soortvan ‘overlegd’ of was het eigenlijk vanzelfsprekend dat jullie jong een kindje wilden?
  En hoe denk je over de opvoeding van Lana, als ze bijv naar school gaat. Ben je iemand die haar heel erg motiveerd, of vind je dat ze op den duur oud genoeg is dat ze zonder hulp van mama dingen moet ontdekken?
  Xx

 14. Ohw, ik weet er nog één! Ik snap dat je heek gelukkig en trots bent op Lana, dat is ook wel te zien op je blog. Maar zijn er ook wel eens momenten dat je een soortvan ‘gek’ van dr wordt, of dat je het moederschap even niet meer ziet zitten? Ook vanwege je gezondheid enzo, lijkt het me af en toe behoorlijk zwaar…? Xx

 15. Ik vind je site echt super! Ik volg je nog niet zo lang maar het is zo fijn om hier te komen lezen :D.
  Ik heb nog wel enkele vragen:
  Wat vind je persoonlijk het vervelendste/lastigste aan moeder zijn?
  Hoe vond je het om zwanger te zijn? Had je veel last van misselijkheid/vermoeidheid/andere kwaaltjes?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.