Mama vlog : Meeten met Sunseeree, unboxing body&fit shop en meer

Vlog still 10 juni

Ik heb de smaak van het vloggen helemaal te pakken en ik vind het erg leuk om te doen. Dinsdag had ik afgesproken met Sunseeree, zoals jullie al konden zien in het filmpje van onze babyfood challenge! Die dag had ik mijn camera bij de hand om te vloggen en het resultaat daarvan zien jullie in deze vlog. Ook kwam mijn bestelling van de body&fitshop binnen en ontving ik een perspakketje van Pickwick dus dat laat ik allemaal op film zien. Kijken jullie mee?


 

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Ik hoop dat jullie het een leuke vlog vonden. Zijn jullie al abonnee van mijn Youtube kanaal? Als je dat nog niet bent dan zou je me heel blij maken dit wel te doen, mits je mijn filmpjes leuk vind natuurlijk. Ik ben benieuwd naar jullie reacties op de vlog. Ook wil ik jullie een hele fijne zondag en vaderdag wensen.

Veel liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

14 gedachten over “Mama vlog : Meeten met Sunseeree, unboxing body&fit shop en meer”

 1. Gezelligheid! Ik wil jullie ook allemaal snel ontmoeten, lijkt me zo leuk en gezellig al die moedertjes bij elkaar hahaha. Leuke vlog weer Kel 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 2. Leuke vlog! 🙂
  Beide kanalen bekijk ik heel graag!
  Vind het altijd schattig hoe liefdevol je tegen Lana praat! <3
  Balen van je vitamine D tekort Kelly, uit mijn bloedonderzoek kwam dat er ook uit, ik begrijp je vermoeidheidsklachten en dergelijke heel goed, heel vervelend, ik slik nu dus een pot met 23 belangrijke vitamines, raad jij mij aan om toch vitamine D apart erbij te slikken?
  Blijf maar pickwick kopen met die smaken mijn theedoosje zit propvol, oei nu wil ik nog meer…

 3. Pingback: Mama lifestyle blog | Mama kletsfilmpje met Sunseeree (Koalabeautymama)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.