KC Photodiary: Sushi, stamppot en een spelletje

kcphototoEen nieuwe week is voorbij, tijd voor de wekelijkse photodiary waarin ik jullie weer een kijkje geef in mijn afgelopen week. Een week waarin Yannick bijna volledig weg was, het weer niet zo heel veel buitenactiviteiten toe liet, ik wel heel lekker gegeten heb (want ja, dan maar lekker kokkerellen en eten haha!) en waarin we van alles en nog wat deden. Ik laat dit vandaag aan jullie zien.

Disclaimer: ik at niet heel gezond deze week, dat hebben we allemaal wel eens toch ;). Donderdag haalde ik kibbeling samen met een vriendin en dit was gelijk onze lunch, ook Lana genoot ervan. Zo lekker!

In de avond kookte ik een Surinaamse Zuurkool, waar ik echt onzettend dol op ben en waar ik ook Lana heel erg blij mee maak. Ik ontdekte dit recept een tijd geleden en maak het regelmatig klaar, het is heel makkelijk te maken, lekker kruidig en bevat veel smaak. Het is toch gewoon stamppot weer 😉

Vrijdag wandelde ik met Lana naar de bibliotheek toe, ze mocht op haar driewielertje fietsen, dat vindt ze heel erg leuk.

Eerst lekker spelen, daarna boekjes en puzzels uitkiezen.

Op snapchat deel ik regelmatig sneak peaks! Zo ook van deze outfit die ik zaterdag droeg. Ik doe ook veel aan vloggen via Snapchat, volg jij me al onder de naam: Kellycaresse?

Mijn ontbijtje zaterdag: Een bak bomvol Griekse yoghurt cruesli (ook niet te zuinig) en een halve banaan en aardbeien in plakjes.

We gingen even naar Den Bosch, bij het reisbureau waar we onze vakantie geboekt hebben moesten we onze koffers nog betalen (heel vreemd, dit kon niet online?), dus gingen we in de stad gelijk boodschappen doen en gezellig lunchen.

Wij zijn dol op bordspellen en zo kochten we op aanraden van vele tips die we doorkregen het spel ‘Ticket to ride’. We zijn er zo’n 1,5 uur zoet mee geweest en vonden het heel erg leuk!

En Yannick won!

Patrick is al helemaal geïntegreerd bij ons in huis!

Zondag gingen we gezellig naar het centrum van Waalwijk toe, daar was namelijk een leuke markt.

En in de avond maakte ik weer de zelfgemaakte Turkse Pizza’s klaar, zo lekker!

Op maandag 27 juli!! was het weer voor… mijn NY sweater van Iwantthatmusthave, ik had toch voorgesteld dat ik die door het weer voorlopig niet aan kon haha.

En hoe beur je een regenachtige maandag helemaal op? Met een uitgebreide sushi lunch! Ik ging met een vriendinnetje en onze dochters en we genoten er heel erg van. Zo leuk, Lana is dol op allerlei buitenlandse gerechten en dus ook op sushi! Van wie zal ze dat toch hebben?

In de avond is Patrick mijn gezelligheid op de bank haha!


Dinsdagochtend besloot ik weer eens de gezonde havermout/banaan pannenkoekjes te maken voor het ontbijt. En dat vond Lana ook een heel goed idee, haar bordje ging helemaal leeg.

Omdat het huishouden ook bij ons niet vanzelf gaat, was het dinsdag poetsdag. Oh, en als je niet tegen blote tenen kan, doorscrollen! 😛

Healthy snack time: een fruitsalade gaat er hier altijd wel in.

Dinsdag bezorgde de trouwfotograaf ons fotoalbum, zo blij mee! Ik kan er uren naar kijken en weer helemaal wegdromen.

Ik heb meestal geen zoetigheid in huis (dat is maar goed ook) maar er zijn wel eens momenten dat ik om 20.00 denk, wow ik moet nu iets zoets! (hebben we allemaal weleens toch) en toen ging ik deze gezonde pindarotsjes maken, zo lekker!

Wat een leuke en lieve reacties kwamen er op deze outfit of the day!

Dinsdag kwam er een vriendin eten en wat maak je als het dit soort weer is? Natuurlijk een heerlijke Hollandse stamppot, wat kan ik daar vrolijk van worden!

Woensdag begon ik de dag optimistisch qua kleding maar hier moest toch echt nog een vestje overheen 😉

Woensdag was een hele fijne dag, ik ging namelijk gezellig met Lana en een vriendin naar Monkeytown toe. Zodra Lana daar al binnenloopt glundert ze al van oor tot oor, prachtig!

Lekkere tussendoortjes! Later hebben we er nog lekker geluncht (geen foto van)

En thuis aangekomen stond er ineens een bezorger voor de deur met deze grote bos bloemen, gekregen van de liefste man die er is. Deze week is hij de de hele doordeweekse week weg, maar mag hij ook even geen telefonisch contact houden (heeft te maken met de opleiding die hij volgt en de fase die deze week inhoudt). Best wel moeilijk vind ik, deze bos bloemen vrolijkte me dan ook weer helemaal op.

Dit was de photodiary van deze week, leuk dat je weer met ons meekeek! Komend weekend ben ik jarig (zondag) dus dat belooft een leuk weekend te worden, dan is Yannick weer lekker thuis en zoeken we mijn ouders op bij hun vakantieadres. Wat zijn jullie plannen voor komend weekend? Laat je reactie op deze photodiary achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

41 gedachten over “KC Photodiary: Sushi, stamppot en een spelletje”

 1. Wat een fijne week ondanks het weer.. Ik lust echt geen stamppot, normaal krijg ik honger bij een diary, maar nu dus niet (op die sushi na 😉 ) haha! Lief dat je zo’n grote bos bloemen hebt gekregen. Fijne verjaardag alvast. Ik heb nog geen plannen dit weekend, dus ik zie wel..ook heerlijk :-)!!
  Femke onlangs geplaatst…MAC Viva Glam IV lipstickMy Profile

 2. Leuke foto’s weer! En inderdaad ticket to ride is een heel leuk spel. Hij is er trouwens ook kn de versie dat je in Nederland speelt. Ook leuk!
  Mijn plannen voor het weekend? Ik heb nog geen plannen. Ja werken zaterdag maar verder heb ik nog geen idee.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Food | Wat zijn mijn valkuilen?My Profile

 3. Zo die Surinaamse zuurkool ziet er best goed uit! Daar wil ik best een recept van lezen! Mmm…
  Die foto die op de voorkant van jullie trouwboek staat is echt heel mooi zeg! Die had ik (volgens mij) nog niet gezien. De liefde straalt er vanaf. Tja…en dan die bos bloemen. Love is in THE air!

 4. Wat een schat dat hij je zo verrast heeft met die bos bloemen, prachtig! Ik heb spontaan trek gekregen op de vroege morgen door al dat lekkere voedsel! En wat leuk die driewieler van Lana,ik heb er vd week toevallig een gescoord op Marktplaats voor maar €10!

 5. Handjes dichtknijpen, Kel, met zo’n man! ♥ Ik heb trouwens laatst de Picobello (of hoe dat ding ook heet) gekocht (maar dan stiekem van het eigen merk van de Blokker) en ik ben er zooooo blij mee! En manlief ook trouwens, want die is wat poetseriger dan ik. Dus supergoeie tip destijds. X
  Marion onlangs geplaatst…De voor- en nadelen van vergeetachtigheidMy Profile

 6. Hele leuke foto’s en wat een super lieve man heb jij! Ik vind het heel knap van jullie, ik zou het echt niet kunnen, maar morgen is het al weer vrijdag!! Leuke plannen voor het weekend 🙂 wij gaan zaterdag naar moviepark en zondag passen we op de hondjes als mijn ouders en zusjes naar een opendag zijn.
  Kelly onlangs geplaatst…Even kletsen: ToekomstdromenMy Profile

 7. Wat lief van Yannick! Mijn week was ook leuk, lekker vakantie nu. Helaas was het rot weer en zijn we eerder terug gekomen. We waren met onze boot naar Vlieland, zo lekker!
  Dita onlangs geplaatst…What’s in my beach bagMy Profile

 8. Wat een heerlijke photodiary weer zegt 🙂 Ik heb al maanden trek in kibbeling, maar komt er steeds niet van haha dus was wel een beetje jaloers op je eerste foto 😉 Wat zie je er trouwens prachtig uit met die trui van NY, staat je echt heel prachtig <3 Jij in ieder geval nog een hele fijne week gewenst, mar dat moet wel goedkomen met zulke mooie dingen in het vooruitzicht. X
  Deisy onlangs geplaatst…Ben ik eigenlijk gelukkig?My Profile

 9. Dat lijkt me een leuk spelletje, wij zijn ook van de spellen en ik denk dat we dit spel ook maar even moeten proberen :)!

 10. Wat een leuke week weer om te zien!
  Lekker veel foto’s van eten in een diary is altijd goed 😉
  Ik ben nu wel benieuwd naar de Surinaamse zuurkool, het ziet er lekker uit in ieder geval!
  Veel plezier dit weekend! Je hebt leuke plannen in het vooruitzicht!
  Rosanne onlangs geplaatst…The my life in 20 questions tagMy Profile

 11. Wat een lekker eten weer! En ik zou er echt zo slecht tegen kunnen als ik na 1,5 uur spelen verlies… Ik baal altijd al bij Rummikub. Op zich wil ik wel weer eens een echt bordspel spelen, maar ik blijf altijd hangen in het rijtje van mijn kinderspellen. Cluedo er dan maar weer eens bijpakken? :p

 12. Wat een leuke foto’s weer!
  Wat heerlijk dat Lana dit soort gerechten gezellig met je mee eet. Dat spel ken ik alleen als digitale versie.
  Die foto uit Waalwijk waar is die gemaakt? Ik ben er zelf geboren en getogen maar dat is al heel lang geleden.
  Godelieve onlangs geplaatst…Netflix en televisie kijkenMy Profile

 13. Zo leuk altijd om jou weekoverzicht in foto’s te zien. Wat hebben jullie leuke dingen gedaan! En ik krijg gelijk ook zin om spelletjes te doen, zeker met dit druilerige weer is dat super!
  MijnNotitieboek onlangs geplaatst…Fitmom #1 StartMy Profile

 14. Wat lief die bos bloemen! Alleen dat kokkerellen ivm het slechte weer zie ik niet heel erg terug?

 15. Je aankomende weekend klinkt leuk! Ik ga morgen gezellig uit eten met vrienden die me uitgenodigd hebben 🙂 en daarna nog op visite ergens en dan blijft mn moeder bij mij slapen, ook gezellig dus!
  My Creative Life – Marìs onlangs geplaatst…I wish TagMy Profile

 16. Wat een gezellige foto’s! Jammer dat je Yannick nu zo hard moet missen… Gelukkig hebben jullie vele leuke dingen op de planning staan, daar kan je al naar uitkijken 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Blog top 3 TagMy Profile

 17. Wat lief die bos bloemen! En dat spel ga ik ook maar eens opzoeken op marktplaats, vriendlief en ik spelen ook graag spelletjes.
  Heb je een recept van de Surinaamse zuurkool? Zelf niet zo gek op zuurkool maar mijn omgeving wel, wil het wel graag leren eten.
  naomi onlangs geplaatst…Wees je eigen BFFMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.