Goedkoop op citytrip + Winactie

Ik heb een hele leuke actie ontdekt die ik graag met jullie wil delen. Ik deelde gisteren een outfit of the day met een paar items van Iwantthatmusthave, vandaag deel ik een winactie in samenwerking met deze webshop. Goedkoop op citytrip naar een bestemming die vooraf nog een verrassing is? Londen, Parijs, Milaan, Barcelona, Stockholm of een andere bekende Europese bestemming? Lees hierna hoe je hier kans op kunt maken.

Voor €24,95 kun je zo’n canvas shopper bestellen met daarin een aantal leuke goodies + een voucher voor een citytrip. Deze voucher geeft recht op een citytrip voor 2 personen naar een bestemming die nog een verrassing is. 7 dagen na je boeking hoor je wat je citytrip bestemming zal zijn. De voucher biedt 1 persoon een gratis citytrip aan en een grote korting voor de persoon die je meeneemt. Lekker shoppen met je vriend, je (schoon)moeder of met een vriendin in een Europese stad. De citytrip bestaat uit de vlucht + 2 hotelovernachtingen. Was je dus toch al van plan om een stedentrip te gaan maken of wil je die plannen gaan maken dan kun je dit nu met een grote korting doen! De bestemming is nog een verrassing, wat het natuurlijk extra spannend maakt. Meer informatie over deze actie kun je op deze website vinden.

Winactie:
Ik mag 2 deelnemers blij maken met zo’n canvas tas met goodies + voucher voor een citytrip met korting. Hoe doe je mee? Heel simpel, laat een reactie achter bij de comments en vermeld daarin dat je meedoet aan deze winactie. Vul hierbij een geldig mailadres in zodat ik je kan bereiken om de prijs naar je op te laten sturen. That’s all!

Het lijkt me erg leuk om zo’n verrassing citytrip te boeken samen met Yannick om zo een bestemming te ontdekken die we nog niet kennen, of misschien al wel?. Wat vinden jullie van deze actie? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

177 reacties

 • Marina
  31 juli 2015

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee!

 • Kelly - Pluiskonijn.nl
  31 juli 2015

  Zeker leuk daar doe ik dan ook graag aan mee! En wat een spannend dat je het van te voren nog niet weet!
  Kelly – Pluiskonijn.nl onlangs geplaatst…Dé Bugaboo fotoMy Profile

 • Fenna
  31 juli 2015

  Superleuk, ik wil graag kans maken 🙂 !

 • Manon
  31 juli 2015

  Wauw, wat super leuk zeg! Ik zou dit echt zo graag winnen 🙂 Alleen die tas is al super leuk, maar een verrassingstrip is natuurlijk helemaal geweldig! Mijn vriend en ik houden enorm van reizen, maar dit jaar hebben we helaas geen mogelijkheid om echt lang weg te gaan. Een citytrip is superleuk om er toch even tussenuit te zijn, en er is altijd zó veel leuks te doen en zien in steden 🙂

 • Chantal
  31 juli 2015

  Super leuk, spannend ook!
  Doe graag mee, voor dat ik mama werd ging ik weleens met mijn eigen moeder op citytrip zo’n lekkere meiden weekend. Hoe leuk is het nu mijn dochter bijna 1 word om dit te winnen en mijn moeder te verrassen om eindelijk weer even samen weg te gaan…

 • Mendy
  31 juli 2015

  Dat klinkt wel heel gaaf zeg! Ik zou willen winnen omdat ik mijn vriend dan eens terug zou kunnen verrassen! Ik krijg vaak zomaar een bloemetje of iets anders. En als ik hier dan mee aankom, heb ik gelijk troef! Who rock the world…?

 • Lifesabout
  31 juli 2015

  Geweldig concept! Ik doe dit keer niet mee, want heb al een keertje wat gewonnen bij je. Succes allemaal!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Groener gras aan de andere kant van de kalender.My Profile

 • Marion
  31 juli 2015

  Oh mijn god, ik moet er niet aan denken! Hahaha, ik als controlfreak die niet weet waar ze naar toegaat! No way! Alle deelnemers veel succes! 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Stroomstoring. Of zoiets.My Profile

 • Mamablogger
  31 juli 2015

  Wat een leuke winactie! Ik doe niet vaak ergens aan mee, maar deze is wel heel leuk! Wij gaan niet met vakantie en na alle lekkages, de doorgezakte vloer en een weggesleepte auto deze week vind ik stiekem dat wij ook wel een klein citytripje verdienen 😉
  Mamablogger onlangs geplaatst…M’s outfits #28My Profile

 • Femke
  31 juli 2015

  Wat een leuke winactie.. Ik heb geen hele speciale reden om dit te willen winnen. Ik zou het gewoon erg leuik vinden om met mijn vriend een weekend weg te gaan. Wij waren afgelopen week alweer 8 jaar samen, dit tegen ieders verwachting in omdat we verschillen qua cultuur, opvoeding, ‘mentaliteit’, etc. In het begin was het dan ook altijd vervelend om anderen te overtuigen dat wij echt voor elkaar gingen.. zie hier het resultaat, 8 happy years verder :-)! Daarom zou het super leuk zijn om deze citytrip te winnen en er even lekker tussenuit te gaan :-)!
  Femke onlangs geplaatst…What I did – week 30&31My Profile

 • Dionne
  31 juli 2015

  Oeh wat een leuk idee!
  Ik doe hier graag aan mee.
  Lekker winkelen onder het genot van een hoop gelach, me like

 • Eva
  31 juli 2015

  Leuk! Mijn vriend en ik gaan niet op huwelijksreis maar willen wel een citytrip boeken dus dit zou goed van pas komen!! 🙂

 • Anneli
  31 juli 2015

  Jaaaa super leuk! Ik doe zeker mee! Ik hou wel van verrassingsreisjes! 😀

 • Manon
  31 juli 2015

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Mijn vriend en ik willen graag binnenkort een stedentrip doen en kunnen maar niet kiezen waar we heen gaan. Ideaal zo’n verrassingstrip dus! 🙂

 • Dita
  31 juli 2015

  Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee. Zou een leuke verasssing zijn voor mijn vriend om hem mee te nemen op citytrip!
  Dita onlangs geplaatst…What’s in my beach bagMy Profile

 • beau
  31 juli 2015

  Ik doe mee!

 • Kelly
  31 juli 2015

  Ohh wt een leuke winactie! Ik doe mee ! Lijkt me zo leuk om met Kenneth een citytrip te gaan maken, normaal blijven we toch wel in België of Nederland als we alleen weg gaan. Maar zo zou ik hem kunnen verrassen met wat verder weg !
  Kelly onlangs geplaatst…New in: Go Customized telefoonhoesjeMy Profile

 • Karlijn
  31 juli 2015

  Wat leuk, ik wil graag meedoen!

 • Manuela de Letter
  31 juli 2015

  Oh, ik doe graag mee! We hebben nog niks gepland staan van een citytrip of vakantie deze zomer omdat het gewoon niet uitkwam, dus het zou super zijn mochten we alsnog kunnen!
  x

 • Saskia
  31 juli 2015

  Super leuk! Ik doe heel graag mee!
  Saskia onlangs geplaatst…Stapelreview Chilly Silx Ontharingscreme en harsstrips Gezicht & BodyMy Profile

 • Saskia
  31 juli 2015

  Leuke actie, ik doe graag mee. Altijd leuk om een nieuwe stad te ontdekken!
  Saskia onlangs geplaatst…Weekendje weg: Strandhotel Golfzang in Egmond aan ZeeMy Profile

 • Sascha
  31 juli 2015

  Ahh, super super leuk! Mijn vriend en ik willen al heel lang naar Antwerpen. Wij hadden een jaar geleden geboekt, maar helaas kon dit weekend niet door gaan door een ziektegeval in de familie. Dit is wel een mooie kans om dit keer wél te kunnen!

 • Hanna
  31 juli 2015

  Ik doe graag mee, Kelly! Je hebt altijd leuke winacties zeg.

 • Inge
  31 juli 2015

  Ohhh wat een fijne actie. Ik doe graag mee, lekker avontuurlijk om niet te weten waar je heen gaat en dan sleep ik m’n vriend mee als verrassing! Toi toi toi

 • Sophie
  31 juli 2015

  Aah dit lijkt me echt supergaaf om te doen! Ik houd van verassingen en spanning! Daarbij ben ik over een tijdje een half jaar weg dus wat quality time met het vriendje komt als geroepen. Ik doe mee! Tof dat je ons tipt met dit leuke idee! Zou een superleuk kado kunnen zijn voor iemand.
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #4My Profile

 • Oudrey
  31 juli 2015

  Super leuke winactie! Ik doe zeker mee! Het lijkt me zo spannend om niet te weten naar waar je naartoe zal gaan. Een echt verassingstripje!

 • Janneke
  31 juli 2015

  Hoi Kelly
  Wat een gave winactie, natuurlijk doe ik ook mee, ik zou mijn man graag willen verrassen met een citytrip. Heerlijk er even tussenuit, we zijn beide erg druk, dus het komt nu prima uit.
  Groetjes Janneke

 • Naomi
  31 juli 2015

  Heel tof! Ik doe mee! Wil graag met m’n vriend een paar dagen weg!

  Liefs naomi

 • Ilse
  31 juli 2015

  Super! Ik doe ook graag mee. 🙂
  Ilse onlangs geplaatst…Tag | Liever niet!My Profile

 • Annemijn
  31 juli 2015

  Ik zou heel graag mee willen doen! Ps. Zit dat leuke hemdje van jou ook in de tas? 🙂
  Annemijn onlangs geplaatst…Waarom ik mijn reis naar Rome annuleerde door mijn gevoel te volgen…My Profile

 • Deisy
  31 juli 2015

  Wat een superleuke winactie zeg! Natuurlijk wil ik graag meedoen! Ook een ontzettend tof idee zeg 🙂 Dat wordt een mens zeker blij van zo op de ochtend, dank je wel dus Kelly 😉 Liefs, Deisy
  Deisy onlangs geplaatst…Life Lately #juliMy Profile

 • Sandra
  31 juli 2015

  Wat leuk, ook ik doe heel graag mee. Ik ga dit jaar niet op vakantie, het zat er helaas niet in. Hopelijk wordt het weer wat beter want met al die regen is het ook niet leuk om heel de dag binnen te zitten haha.
  Sandra onlangs geplaatst…LOOK: Colorfull ParadiseMy Profile

 • Danielle
  31 juli 2015

  Super leuk!! Ik doe mee, en neem graag mijn beste vriendin mee die altijd voor ons llaar staat, tijd om eens wat terug te doen ♡

 • Fatos
  31 juli 2015

  Ik doe mee want ik lees heel trouw elke dag je posts :)!

 • Simone
  31 juli 2015

  Wauw wat leuk! Ik doe graag mee om kans te maken!

 • Tessa
  31 juli 2015

  Leuke winactie Kelly! Lijkt me super leuk om samen met mijn vriend op city trip te gaan!

 • Lola Laura
  31 juli 2015

  Wat een leuke actie! Echt een gaaf idee! Het is toch stiekem iedereen zijn of haar droom om een keertje naar Schiphol te gaan, zonder dat je van te voren weet waar het vliegtuig je naar toe gaat brengen? Mocht ik winnen, dan ga ik mijn zusje heel erg blij maken.
  Groetjes!

 • Emma
  31 juli 2015

  Super leuke actie, ik doe graag mee! Altijd leuk om een reisje te kunnen winnen naar een stad in Europa. Liefs, Emma

 • Irene
  31 juli 2015

  Wat een leuke windactie! En aangezien papa en mama veel te weinig tijd met zijn tweeën doorbrengen hadden we ons al voorgenomen om in het najaar een citytrip te maken. Dus deze leuke goodiebag komt zeker van pas 😉
  Irene onlangs geplaatst…Makkelijke traktatie basisschoolMy Profile

 • sandra
  31 juli 2015

  Wat een gaaf concept! Mijn vriend is in september jarig en ik heb nog geen idee wat ik hem moet geven, dus dit zou perfect zijn!

 • Claycieus
  31 juli 2015

  Jaaa super leuke actie. Ik doe graag mee!

 • Florence
  31 juli 2015

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee 🙂 ja, lijkt me inderdaad fijn om een onbekende locatie te ontdekken!
  Florence onlangs geplaatst…Day Zero Project update #3My Profile

 • Marijke I EasyDailyFood
  31 juli 2015

  Leuke winactie maar helaas niks voor mij haha. Wil altijd graag weten waar ik naar toe ga. Lichtelijk een controle freak denk ik haha
  Marijke I EasyDailyFood onlangs geplaatst…Gezonde cheesecake cupcakesMy Profile

 • Amy
  31 juli 2015

  Oh wat super gaaf Kelly! Ik doe heel graag mee.. zou graag mijn beste vriendinnetje willen verrassen die net een hele moeilijke tijd heeft gehad Ivm haar scheiding, ik gun haar iets leuks!

 • Daniella
  31 juli 2015

  Leuke actie! Ik doe graag mee 🙂

 • Lori
  31 juli 2015

  Oohh super leuk zeg! Mijn vriend en ik hebben nog nooit samen een citytrip gedaan dus ik doe graag mee 🙂

 • Bieke
  31 juli 2015

  Wat leuk!!! Ik doe zeker mee 😉

 • Kirsten
  31 juli 2015

  Leuk! Ik doe graag mee!

 • Danique
  31 juli 2015

  Wat een super leuke actie. Mijn vriend is net afgestudeerd en werkt nu (meer dan) 40 uur in de week zodat hij straks het bedrijf van zijn vader kan overnemen. Daardoor zien we elkaar maar heel weinig. Ik werk ook en zijn momenteel geen 1 dag samen vrij. Hij is 1 dag vrij zodat hij een papadag kan hebben met onze 2,5 jarige dochter! Deze citytrip zou echt geweldig zijn om tijd met elkaar door te brengen!

 • Iris
  31 juli 2015

  Wauw wat een leuk concept! Ik doe mee, ben erg benieuwd!

 • Britt * TevredenStudentenleven
  31 juli 2015

  Wat een tof idee! Voor zo weinig geld een trip, ook super om kado te doen.
  Ik doe natuurlijk ook mee met de winactie! Zou geweldig zijn om ook weer eens in een ander land te fotograferen met iemand die me lief is.

 • Marit de boer
  31 juli 2015

  Ja leuk! Na al die tegenslagen van de vakantie zou zoiets best wel fijn zijn 😉 even ertussenuit! Liefs X

 • Shar
  31 juli 2015

  Ik doe mee! 🙂

 • Laura
  31 juli 2015

  Oeh dat zou ik heeel graag willen winnen! Mijn man heeft zoveel voor mij en ons gezin gedaan de laatste weken! Ik ben herstellende van een dubbele longembolie en zou hem graag verrassen met een verrassingstrip!

 • MeryJose
  31 juli 2015

  Oh Kelly wat een leuke winactie zeg! Lijkt me echt spannend om niet te weten waar je heen gaat.. en een stad ontdekken waar je misschien wel nooit ben geweest. Je snapt wel dat wij mee doen! Vind dit al spannend haha.

 • Joyce
  31 juli 2015

  Wat leuk zeg! Ik doe graag mee 🙂
  Na het harde werken van allebei dit jaar, zonder echt vakantie en überhaupt zonder een nacht van huis te zijn, kunnen we wel iets leuks gebruiken!
  Joyce onlangs geplaatst…Best gelezen artikelen van juliMy Profile

 • Maartje
  31 juli 2015

  Wauw, dat lijkt me super! Ik doe graag mee! Mijn e-mail adres is: xmaartje_@live.nl

 • Anneroos
  31 juli 2015

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee, lijkt me super om met een vriendin op stedentrip te gaan, omdat ik deze zomer niet op vakantie ga.

 • Pauline
  31 juli 2015

  Hi Kelly,
  Gave actie; ik wil heel graag mijn allerliefste zus verrassen met een gezellig weekendje weg. Ze is druk met het verbouwen van d’r huis dus er is even geen budget voor andere dingen maar denk dat het haar goed zal doen. Crossing my fingers!!

  Groetjes,
  Pauline

 • Manon
  31 juli 2015

  Spannend zo’m citytrip waarvan je de bestemming nog niet weet. Van alle bestemmingen op de tas ben ik alleen nog in Parijs en Berlijn geweest dus misschien win ik wel een nieuwe bestemming! Als soort verlate mini-honeymoon met mijn man!
  Manon onlangs geplaatst…MUM’s Blog: OntwikkelingMy Profile

 • Kim
  31 juli 2015

  Wat een leuke actie Kelly!
  Ik doe ook graag mee, gewoon omdat het mij erg leuk lijkt samen met mijn vriend
  een citytrip te maken. Lekker weer een keer met ze 2e onderweg en even geen
  verplichtingen of druk maken of wij genoeg luiers, flesjes en speentjes mee hebben 😉

 • Stacey
  31 juli 2015

  Hele leuke actie Kelly,

  Ik doe graag mee, lijkt me erg leuk om samen met mijn vriend ta gaan.

 • Myrthe
  31 juli 2015

  Superleuke actie! Ik heb altijd al een vakantie willen boeken zonder de bestemming te weten! Ik doe mee :)!

 • Lieke
  31 juli 2015

  Ik ben eindelijk over de angst heen om met mijn diabetes te gaan vliegen, wat komt dan beter uit dan een citytrip met mijn moeder die bijna 50 wordt☺️

 • Femmyyyy
  31 juli 2015

  Wat een heerlijke winactie! Ik doe mee! Als ik win, neem ik mijn beste vriendinnetje mee en maken we er samen een geweldig weekend van.

 • Dineke
  31 juli 2015

  Wat een toffe winactie! Super spannend ook dat je niet weet waar je naartoe gaat! Ik hou wel van verrassingen 🙂 Zou dolgraag een citytrip met mijn man willen maken, lekker samen eropuit. Heerlijk!
  Dineke onlangs geplaatst…Het bevallingsverhaal van DianaMy Profile

 • Miranda
  31 juli 2015

  Wauw wat een super leuke verrassing ! Ik doe graag mee en ik hoop iemand er mee te verrassen die met mij mee mag op een leuke verrassende citytrip.

 • Eva-lynn
  31 juli 2015

  Wat een super gave winactie! Het lijkt mij zo gaaf om de bestemming pas op het allerlaatste moment te weten. Dat als planner is niet makkelijk maar lijkt mij wel een keer gaaf om te doen.
  Zou heel erg gaaf zijn om deze citytrip met mijn vriend te doen. Lekker er samen even tussenuit. Liefs..

 • Alicia Hofman-Voshol
  31 juli 2015

  Haha de control freak in mij vind dit wel een beetje eng maar ik doe toch heel graag mee om mijn lieve man te verassen!

 • Duthc Maritme Girl
  31 juli 2015

  Ik doe graag mee, ik ben dol op verrassingen en hoop mijn man hiermee te verrassen. Hij verdient het!
  Duthc Maritme Girl onlangs geplaatst…#35 Kookai film: ALLURE MARINEMy Profile

 • Daniëlle
  31 juli 2015

  Super gave winactie!! Ik doe zeker mee!

 • Sylvia
  31 juli 2015

  Leuk! Ik doe graag mee

 • lisette
  31 juli 2015

  Wat een super actie! Als mama van 3 is het leven soms best een beetje voorspelbaar en mis ik soms een beetje “het verrassingseffect” dat dingen vroeger hadden. Dit zou ideaal zijn om er weer even een lekkere verrassing in te gooien!

 • Lotte
  31 juli 2015

  Leuk! Kunnen mijn vriend en ik eindelijk samen een romantisch uitje plannen! Ik doe mee. <3

 • Lysan
  31 juli 2015

  Ik doe ook graag mee, leuke actie!

 • Lindy
  31 juli 2015

  Hier doe ik ook graag aan mee! Nu 6 weken non-stop aan het werk in de thuiszorg, ben wel toe aan een mini-tripje naar een leuke stad 😀
  Lindy onlangs geplaatst…HBO-Verpleegkunde Verkort: het eerste jaar overleefd!My Profile

 • Daisy
  31 juli 2015

  Ik ga ook een gokje wagen. Zou leuk zijn om mijn vriend hiermee te verrassen.

 • Kiki
  31 juli 2015

  Ik doe graag mee! Super leuke actie!

 • Noraly
  31 juli 2015

  Wauw, super Leuk! Ik doe zeker mee!

  Zelf ben ik niet van plan om deze zomer op vakantie te gaan maar om zo’n reisje te kunnen winnen naar een onbekende bestemming lijkt me geweldig!! En de goodies die je er bij krijgt lijken me ook leuk om te mogen krijgen.

  Xx

 • Carmen
  31 juli 2015

  Super leuk!! Ik doe graag mee!

 • Linda
  31 juli 2015

  Ik heb de reclame al een paar keer gehoord / gezien en was al benieuwd hoe het werkte.. Ik doe dus graag mee met de winactie! 🙂

 • daphne
  31 juli 2015

  Wat een ontzettend leuk actie! Ik doe mee 🙂

 • Edine
  31 juli 2015

  Natuurlijk doe ik mee… wie wil dat nou niet 🙂 !

 • beautifulday4makeup
  31 juli 2015

  Wat een leuke en spannende winactie. Zo ontdek je mss een stukje vna de wereld die je nog niet kende. Ik doe erg graag mee!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Superleuk event waar ik erg lang naar uitgekeken heb – De lancering van de Belgische Birchbox webshopMy Profile

 • Bente
  31 juli 2015

  Toffe winactie! Lekker op citytrip zou ik zeker wel willen! 🙂
  Bente onlangs geplaatst…California dreamin!My Profile

 • Laura
  31 juli 2015

  Waauw dat lijkt me super leuk! Had het er gisteren met een vriendinnetje over dat we gauw weer eens samen een stedentripje moesten gaan doen. Zij heeft net een nieuwe (en eerste!) baan dus een goede reden om haar eens lekker mee te nemen.

  🙂

 • Lisanne
  31 juli 2015

  Het lijkt me zo leuk om dit te winnen! ik doe graag mee!

 • Anne
  31 juli 2015

  Oh wauw, wat gaaf! Zou een perfect tripje zijn samen met mijn lief voordat nummer 2 zich aandient;) Ik doe dus graag mee aan deze winactie!

 • Bo
  31 juli 2015

  Wauw! Wat een super leuke actie!
  Daar doe ik graag aan mee.

  En een leuke stedentrip is natuurlijk altijd welkom. Vanwege de verbouwing (huis compleet gestript, en opnieuw opbouwen.. Wel per verdieping zodat we nog een beetje kunnen wonen) en mijn ongeluk (in februari 2015 gevallen tijdens de carnavalsoptocht en onder onze eigen wagen beland) hebben we besloten om geen vakantie te boeken! al zijn we daar wel enorm aan toe!

  Dus kom maar op mt die stedentrip!!

 • A
  31 juli 2015

  Ik doe mee! Hartstikke leuk!

 • Sanne
  31 juli 2015

  Wauw hele leuke actie!
  Lijkt me hartstikke leuk (en spannend!) om niet te weten waar je naar toe gaat.
  Toevallig vorige week nog met mijn vriend over gehad dat ik graag eens zoiets wil doen. Samen op avontuur 🙂
  Ben heel benieuwd! Ik doe graag mee.

 • Marrit
  31 juli 2015

  Ik doe graag mee !! Zou heel graag samen met mijn zusje weg willen naar een onbekende bestemming. Mijn zusje heeft nog nooit gevlogen en voor mij zal het de derde keer zijn als ik win. Aankomend schooljaar ga ik weer studeren en zal het erg lastig worden om wat leuks te gaan doen vanwege alle kosten en studielast. Daarom is dit een leuk cadeau als ik win !

 • Manuela
  31 juli 2015

  Erg leuke actie,ik doe zeker mee!

 • Vivianne
  31 juli 2015

  Een city trip lijkt me echt super leuk. Er zijn nog zoveel steden die ik heel graag zou willen zien.

 • Esmee
  31 juli 2015

  Leuke winactie!
  Ik doe graag mee 🙂

 • Kate
  31 juli 2015

  Ik doe graag mee!

 • Sara
  31 juli 2015

  Hele leuke actie, ik zou heel graag met mijn vriend op zo’n verrassingsreisje gaan!
  Ik doe daarom ook heel graag mee!

  Liefs Sara

 • Anne
  31 juli 2015

  Ik doe heel graag mee! M’n vriend en ik gaan dit jaar niet op vakantie, omdat ik nogal krap bij kas zit – ben net afgestudeerd en heb nog geen baan gevonden. Dit uitje zou de perfecte manier zijn om toch op vakantie te kunnen, en m’n afstuderen te vieren 🙂

 • Marloes
  31 juli 2015

  Leuk! Ik doe graag mee! 🙂

 • Christa
  31 juli 2015

  Wat een leuke samenwerking!!! Ik doe ook mee 🙂

 • Kelly Joanne
  31 juli 2015

  Lijkt me super leuk om mijn lieve vriend te verassen. Na een lange en zware periode met veel ZH onderzoeken.
  Heeft hij wel verdient :-)!

 • Nicole
  31 juli 2015

  Super gaaf! Altijd leuk om zoiets te winnen, ik doe mee!
  Nicole onlangs geplaatst…De favorieten van juliMy Profile

 • Pascalle Eggink
  31 juli 2015

  Wow! Super cool! Me vriend isbijna jarig dus lijkt me echt een super cadeau!!
  Ik doe graag mee 🙂 x

 • Melissa
  31 juli 2015

  Nou ik doe ook maar al te graag mee! na alle ellende die we de afgelopen tijd hebben gehad zou het heerlijk zijn om even met mijn man samen weg te kunnen!!

 • Suzanne
  31 juli 2015

  Aah wat super leuk dit!! Ik doe mee 🙂 bedankt dat je dit hebt weten te regelen, gaaf zeg! X

 • Anouk
  31 juli 2015

  Leuk!
  Na onze verhuizing in mei hebben we nog geen vakantie geboekt. Een citytrip is erg leuk om er even tussenuit te gaan!

 • Joyce
  31 juli 2015

  Wat een super super leuke win actie! Ik doe natuurlijk mee! 🙂 Echt heel gaaf! X

 • Mar
  31 juli 2015

  Ik doe mee, leuk 🙂

 • Kim
  31 juli 2015

  Wat leuk, ik doe graag mee! Leuke manier om mijn vliegangst aan te gaan lijkt me, hihi.
  Kim onlangs geplaatst…Bunny update #2My Profile

 • Jelijn de jong
  31 juli 2015

  Ik doe heel graag mee aan de winactie ! X

 • Melissa
  31 juli 2015

  Lieve Kelly,

  Wat een super leuke winactie! doe hier graag aan mee zeker omdat ik binnen anderhalf jaar tijd 38 kilo ben afgevallen helaas sloeg ik door maar nu ik 7 maanden geleden mijn vriend heb ontmoet ben ik al zo veel veranderd qua spiermassa en dit zou dan ook super zijn om hem hiermee te bedanken en dat ik nu echt kan genieten van mijn lichaam!

  Kuss Melissa
  22 jaar

 • Nikki
  31 juli 2015

  Ik doe heel graag mee! Super leuke actie om te winnen! ☀

 • Carmen
  31 juli 2015

  Wat leuk! Ik ga niet op vakantie deze zomer dus ik zou het super leuk vinden om door middel van een citytrip toch nog een beetje vakantie te vieren 😀

 • Lindsay
  31 juli 2015

  WOOOOWWW super vette winactie! IK DOE MEE! 😀

 • Jana
  31 juli 2015

  Hoi Kelly!
  Wat een l

 • Jana
  31 juli 2015

  Hoi Kelly!
  Wat een leuke winactie! We kunnen deze vakantie helaas niet weg, daarom lijkt een citytrip me geweldig. Ik doe heel graag mee! X

 • Kiki
  31 juli 2015

  Super leuk!! Ik zou zo graag mij moeder willen verassen met een citytrip om haar gewoon ff te verwennen! Dus ik doe heel graag mee☺️. Ik volg je trouwens al heel lang ( toen je zwanger was van Lana) maar reageer nooit maar ik lees met heel veel plezier je blog en je filmpjes zijn super leuk!☺️

 • Sofie
  31 juli 2015

  Wat een superleuke winactie ! Ik doe erg graag mee 🙂

 • Marit
  31 juli 2015

  Ik hou van citytrips dus ik doe graag mee!

 • Gaby
  31 juli 2015

  Leuke actie! Ik doe mee aan deze winactie 🙂

 • Rianne
  31 juli 2015

  Ahh zo toevallig; ik had het laatst nog met mn vriend over dit soort surprise reisjes! Hij denkt dat ik daar niet tegen kan (omdat ik altijd graag alles van te voren wil plannen hihi) maar ik wil ‘m bewijzen dat mij dat dus wél heel tof lijkt haha! 😀
  Ik doe dus graag mee met je winactie! Ben gek op citytrips, gaaf dat je dit hebt georganiseerd! 🙂
  Rianne onlangs geplaatst…Rianne in Berlijn – deel 2My Profile

 • Mirelle
  31 juli 2015

  Ik doe graag mee! Zou leuk zijn om met mn vriend te gaan, die ik nu twee weken moet missen!
  We houden allebei heel erg van reizen en natuurlijk ook van van elkaar genieten;)

  Veel liefs

 • Jana
  31 juli 2015

  Wauw wat een geweldige winactie! Ik kan wel wat quality time gebruiken met mijn mama, ik doe dus graag mee! Het lijkt me erg fijn om je te laten verrassen op deze manier :D.

 • Sevda
  31 juli 2015

  Wat een leuke actie! Mijn man en ik zijn dit jaar 7 jaar getrouwd, maar tot nu hebben we maar 1 stedentrip gemaakt. (Parijs)
  Berlijn en Barcelona zou ik allebei geweldig vinden, dus zo’n voucher zou heel goed van pas komen 🙂 En de canvas tas is té leuk.
  Ik ga alvast heel hard duimen, succes met de verloting <3

 • Sevda
  31 juli 2015

  En wat gaaf dat het een verrassing is waar de stedentrip naartoe gaat!

 • Laura (Hillefik)
  31 juli 2015

  Wauw! Wat een superleuke win actie! Ik houd enorm van stedentripjes. Ben al An het bedenken waar de volgende heen zou moeten gaan. Het maakt het extra leuk om pas op het laatste moment er achter te komen waar je heen gaat! Leuk om jezelf en een vriend of vriendin mee te verrassen ja!

 • Smit
  31 juli 2015

  Wat een leuke actie! Ik doe zeker mee! Na de geboorte van onze dochter (nu 16mnd oud) zijn we nooit meer met zijn tweetjes weggeweest. Een citytrip zou dus heel erg welkom zijn! 🙂

 • Ellen
  31 juli 2015

  Hele leuke actie!
  Ik zou graag een citytrip winnen voor mijn lief en mij.
  We waren graag nog een weekend weggegaan met z’n tweeën, maar er kwam een prachtkans voorbij om een huis te kopen. Dus geen vakantie, maar klussen. Niet erg natuurlijk, maar een break is dan altijd welkom
  (en dan maak ik tegelijkertijd oma blij met een oppasweekend :))

 • Ilsiee Prins
  31 juli 2015

  Heej, wat een ontzettend leuk idee zeg! 😉 Opzich weet ik niet of het wel iets voor mij is, mag altijd graag dingen van tevoren plannen en regelen. Zo hou ik het overzicht en word het geen chaos in mijn hoofd. Heeeel af en toe wijk ik wel eens af van mijn planning, waardoor ik toch ietsje gestrest word maar uiteindelijk komt dat altijd wel goed. Een leuke uitdaging voor mezelf om op dit uitje te gaan! Ik doe daarom graag mee, wie ik mee zou willen nemen is mijn nieuwe lover! 😉 Dat word vast gezellie… hihihi..
  fijn weekend, groetjes ilsiee

 • Tamara
  31 juli 2015

  Super leuk ik ben echt dol op citytrips! Ik doe zeker mee.
  Tamara onlangs geplaatst…Update: vakantie KosMy Profile

 • Monique
  31 juli 2015

  Ik zou heel graag mijn man willen verrassen met een citytrip! Na de geboorte van onze zoon is hij zo’n steun voor mij geweest. Door een keizersnede kon ik niet veel en ook al wist ik dat hij een super-man is, dit was super super-man! Daarnaast is hij ook een geweldige papa, ik mag in m’n handjes knijpen. En nu maar duimen! 😛

 • Amy
  31 juli 2015

  Heel erg leuk! Naast dat ik stage ga lopen in het buitenland ga ik dit jaar niet op vakantie – dit lijkt me dan weer heel leuk om te plannen! Ik doe mee 🙂
  Amy onlangs geplaatst…Dagelijkse regen in de zomerMy Profile

 • Nina
  31 juli 2015

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee!

 • Giulia Califano
  31 juli 2015

  Wat een geweldige actie, ik doe mee!

 • sanne stark
  31 juli 2015

  super leuke actie

 • Janneke
  31 juli 2015

  Aangezien we dit jaar ook niet op vakantie gaan lijkt het me erg leuk om dit samen met mijn vriend te mogen doen.
  Janneke onlangs geplaatst…Shoplog Action, Hema en KruidvatMy Profile

 • Meaghan
  31 juli 2015

  Wat een super gave winactie! Leuk dat je zoiets mag weggeven. Ik doe mee!

 • Esmee van Beek
  31 juli 2015

  Super gaaf zo’n verrassings bestemming, lijkt me echt spannend en avontuurlijk! Ik doe mee!

 • liz
  1 augustus 2015

  Ooh dat komt als geroepen! Mn vriend en ik zunn

 • liz
  1 augustus 2015

  Oeps..verkeerde reactie geplaatst, haha. Het komt als geroepen!! Mn vriend en ik zijn net aan het kijken voor een city trip maar kunnen er niet over uit komen waar naar toe, dus deze oplossing is ideaaaal! Ik doe mee 🙂

 • Ilse
  1 augustus 2015

  Super leuke actie! Over twee weken ga ik vanuit Boston eindelijk terug naar Nederland. Ik kijk er enorm naar uit om mijn vriend weer te zien. Ohhhh een city trip om te vieren dat we weer samen kunnen zijn. Dat zou geweldig zijn. Ik doe mee!

 • Moira
  1 augustus 2015

  Ja ik zou graag mee willen doen ik kom naar Nederland op vakantie dit jaar en ik zou graag met mijn moeder een leuke trip willen maken.

 • Linda
  1 augustus 2015

  Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee! Ik zou mijn man willen verrassen met een citytrip, hij heeft zo hard gewerkt aan het starten van zijn eigen bedrijf.
  Linda onlangs geplaatst…Vind jouw balanspuntMy Profile

 • Mandy
  1 augustus 2015

  Woww superleuke actie, ik doe heel graag mee! Ik hou van citytrips 😀

 • Anne de Wit
  1 augustus 2015

  Ik doe graag mee met de winactie! Er zijn zoveel leuke plekken op de wereld die ik nog graag wil zien 🙂 fingers crossed!

 • Kimberly
  1 augustus 2015

  Heel fijn om op deze manier een stad te ontdekken! Ik laat me graag verrassen en doe dus heel graag mee!

 • Ronida
  1 augustus 2015

  Ik doe graag mee hihi.
  Super leuk dat je dit doet.

 • Judith
  1 augustus 2015

  Geweldige actie Kelly!!! Ik doe graag mee. Mijn man en ik zijn net als jij pas getrouwd, maar hebben helemaal nog geen tijd gehad voor een weekendje weg 🙁 of huwelijksreis. Daarom zou ik graag winnen 🙂

 • Femke
  1 augustus 2015

  Wat een superleuke winactie! Ik doe mee. Zou supergaaf zijn als ik mede door deze winactie voor het eerst in het buitenland zou kunnen overnachten.

 • Naomi
  1 augustus 2015

  Super leuke actie! ik doe heel graag mee aan de actie!

 • Janneke
  1 augustus 2015

  I want that must have? No, I want that city trip! 🙂

  Zou super tof zijn Kelly!

 • Ellen
  1 augustus 2015

  Leuk ik doe mee!

 • Alicia
  1 augustus 2015

  Ik doe ook graag mee. Leuke actie! En inderdaad erg leuk om op zo’n citytrip te gaan en een nieuwe stad te leren kennen! Fijn weekend!

 • Melissa
  1 augustus 2015

  Wat een leuke actie! Daar doe ik graag aan mee. Door werk ik de vakantie was het onmogelijk om met mijn vriend op vakantie te gaan, dit zou dus enorm leuk zijn om hem te verassen!
  Melissa onlangs geplaatst…Confession: Onverwacht bezoekMy Profile

 • Inge
  1 augustus 2015

  Ik doe zeker mee met deze winactie! Super leuk.

 • Anne
  2 augustus 2015

  Ik doe graag mee!, wat een leuke actieDan kan ik mijn vriendin er even mee tussenuit nemen. Ze heeeft het verdiend.

 • johanneke elzing
  2 augustus 2015

  Hoi Kelly,

  Ik doe heel graag mee met deze winactie.
  Voor mij en mijn man.
  We Zijn 12 juni getrouwd en Dan is het Voor ons net een mini huwelijksreisje.

  Groetjes johanneke

 • Lilly
  2 augustus 2015

  oh super leuk!! Ik wil zo graag eens op een verrassings reis..

 • Marjolein
  2 augustus 2015

  Super leuke winactie, niet weten waar je naar toe gaat maakt het wel extra leuk. Lekker samen speculeren waar je heen gaat! Ik doe graag mee…

 • Alina
  2 augustus 2015

  Leuk! Ik doe graag mee aan deze actie 😀

 • Anna
  2 augustus 2015

  Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee. Lijkt me super leuk om mijn vriend hiermee te verrassen!

 • Vera
  2 augustus 2015

  Ah wat een mega leuke actie, ik doe mee!! Ik ben dol op verrassingen, en niet weten waar ik heen zou gaan lijkt me super tof!

 • Lies
  3 augustus 2015

  Onwijs leuk en lief! Ik doe heel graag mee!

 • Dionne
  3 augustus 2015

  Super leuk! Ik ga natuurlijk ook een kans wagen!

 • Mirna
  3 augustus 2015

  Wat een leuke winactie! Bij deze doe ik graag mee. Niet geschoten is altijd mis toch 🙂

 • Lotte
  5 augustus 2015

  Ik doe super graag mee aan deze actie, wie wil dat nou niet?
  Ik hou van je leuke blogs/vlogs altijd 🙂
  Maar hier wordt ik ook zkr blij van

 • Inge
  5 augustus 2015

  Wat een super leuke winactie, ik doe hier maar al te graag aan mee en wil hier graag iemand mee verassen! 🙂

 • Shanna
  6 augustus 2015

  Wat een leuke actie! Ik had wel al eerder van verassings reisjes gehoord maar zoiets als dit klinkt echt super leuk.

  Het lijkt mij super om mijn vriend te verassen met een tripje:)

 • Linda
  6 augustus 2015

  Er doen al heel veel mensen mee met deze geweldige actie, maar lijkt me super en doe graag mee!
  Linda onlangs geplaatst…HersenkronkelsMy Profile

 • zoë
  7 augustus 2015

  ik doe mee!

 • Jana
  7 augustus 2015

  Mijn vriend en ik houden echt ongelofelijk veel van op citytrip gaan dus ik/wij doe(n) graag mee!
  Jana onlangs geplaatst…KIKO Power Pro Nail Lacquer Pink BeigeMy Profile

 • Nadine jeurninck
  8 augustus 2015

  wat een leuke winactie! Ik doe graag mee!

 • Maries
  8 augustus 2015

  Super leuke winactie, ik doe mee!

 • Marina
  10 augustus 2015

  Jaaa wat een gave actie! Ik ben net terug van een teleurstellende vakantie. Ik was naar Cyprus en ben daar gestoken/gebeten door een geïnfecteerde insect waardoor ik 3 dagen in het ziekenhuis heb doorgebracht en vervolgens de rest van mijn vakantie gekluisterd was aan mijn appartement en parasol vanwege de antibioticakuur. Zou geweldig zijn als ik mijn vakantie kan herkansen door deze citytrip en hiermee mijn reisgenootje kan verrassen want haar vakantie viel hiermee natuurlijk ook in duigen 🙁

 • Debbie
  13 augustus 2015

  Dit is echt een heel leuk tasje! Met de bonnen zou ik m’n zus verrassen. Ze heeft het echt verdiend 🙂

 • Jenn
  17 augustus 2015

  Leuke actie, ik doe mee!
  Jenn onlangs geplaatst…Afgelopen week… #32My Profile

 • JM
  23 augustus 2015

  Wat leuk! Is de actie nog steeds gaande? Ik doe graag mee.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.