KC Photodiary: Spelen, leuke afspraakjes en aan de bak

1

Vandaag geef ik je weer een kijkje in mijn week door middel van de foto’s die ik gemaakt heb. Een week met allerlei leuke dingen en ook serieuzere werkdingen. Zo was ik heerlijk in de weer met de meisjes, sprak ik af met een vriendin, ging ik naar Jandino maar was ik ook aan het werk op mijn nieuwe ‘werkdagen’. Wel wennen maar heel fijn, kijk je mee?

Nu ik voortaan met name werk op maandag, dinsdag en woensdag, was ik donderdag dus vrij. Voorheen deed ik op alle dagen van de week wel wat en verspreidde ik het meer, dus nu was ik gewoon een dagje vrij. Even wennen maar zo leuk. Yannick was thuis, dus ik ging in de ochtend ontbijten met een vriendinnetje bij de Hema en even shoppen.  Dat ontbijt bij Hema is zo’n leuk concept, voor 2 euro een goede cappuccino, croissant, pistoletje met ei en een verse sinaasappelsap, top deal dus.

Na het shoppen nog even koffie drinken en tussendoor bijkletsen. Dat was heerlijk!

Ik weet ook niet wat ik hier mis ging. Maar neem het leven niet te serieus, zal ik maar zeggen.

Rond lunchtijd was ik weer thuis en ging ik met de meisjes spelen met de Barbies. Dat vind ik gewoon nog steeds leuk en zeker om mijn mijn favoriete meisjes te doen.

De Albert Heijn boodschappen werden bezorgd (no spon) maar stiekem zo handig. Nu ook weer gratis verzending omdat ik mijn favoriete kwark erbij bestelde, dat is natuurlijk win-win.

Vrijdag ging ik met de meiden en een vriendin en haar dochter naar Monkeytown. We komen er regelmatig en het blijft gewoon leuk. Nu Aimy er ook haar ding kan doen helemaal. Een betere serie om naar te kijken bestaat niet.

We hielden ons ook niet in met de lunch daar haha. Broodje kroket, frietjes (niet op de foto), panini, nacho’s uit de oven. Omdat het kan gewoon 😉

Na het spelen bij Monkeytown hebben de meisjes lang geslapen. Ik begon met het koken van deze gezonde zelfgemaakte tomatensoep, heerlijk recept is dat!

In de avond naar de show van Jandino, een hele theatershow met een goede cast en heel veel humor en vermaak. Topavondje! En als fangirl wilde ik even met ‘m op de foto 😉

Zaterdag speelden we spelletjes, puzzels, met de Lego, zo’n lekker binnen speeldagje.

En ik ging even naar de woonboulevard voor dit leuke salontafeltje (het crème witte). De vorige salontafel was zo groot, nu hebben de meisjes wat meer speelruimte. (en ik een excuus voor een nieuwe look in het interieur haha)

En zaterdagavond was ook heerlijk, gewoon lekker op de bank, serie kijken samen, bitterballen en een wijntje. Top dacht ik zo! (en kan gewoon tijdens het stabiliseren met Weight Watchers)

Zondag was een ‘van alles en nog wat’ rommeldagje. Zo deden wij de box van Aimy naar zolder toe, ze ligt er toch nooit meer in en ook dat bespaart veel ruimte, we wasten de kussens van de bank uit en deden een heleboel aan het huishouden. Doordat de kussens van de bank af waren, was het voor Aimy ideaal om te oefenen met staan, nu was de bank even op haar hoogte 😉

Ook wandelden we even het dorp in voor wat boodschapjes. De duowagen was even echt een pakezeltje met twee kinderen en twee zware tassen.

De slofjes heeft ze hier even aan voor de foto, want die trekt ze binnen een paar minuten uit. Maar wat zit ze er mooi bij he <3

Wij maakten er een pizza party van. Zelf de pizza versieren dus, dat vond Lana helemaal leuk. Het deeg kregen we in de foodybox en is van Tante Fanny, ideaal want je rolt het uit en na het beleggen staat er binnen 8 minuten een verse pizza van heel lekker deeg op tafel.

Rijkgevulde pizza met veel groente zoals champignons, paprika, ui, tomaat maar ook ananas, ham, salami, mozzarella en oude kaas haha, smullen! Wel lekker met een salade erbij en een rosé’tje 🙂

Wat er gebeurt als je Aimy op je bed legt waar een laptop staat 😉 Van wie zal ze het hebben.

Maandag was mijn werkdag, ik was de hele dag heerlijk op mijn kantoor aan het werk. Video’s editten, campagnes uitwerken, mails, alles wat ik achter de schermen doe voor Kellycaresse.nl. Hierboven zie je een sneak peak van een review waar ik mee bezig was. De limited edition van de Botanical Boost lijn van Etos. De geurstokjes en de handcream staan er al heerlijk bij, deze geur is echt zo zalig.

Ook nam ik een shoplog op met mooie items van Comegetfashion.

Je kijkt naar mijn bordje boerenkoolstamppot met slasaus en veel worst :P. Niets culinairs op je beeldscherm 😉 Wel heel lekker!

Die meisjes kunnen zichzelf zo goed vermaken. Gaan dan allebei op in hun eigen fantasiewereld. Geweldig om naar te kijken en hun eigen taaltjes aan te horen.

Een bezoeker stuurde me deze foto door van het gezonde carrotcake recept die ik ooit eens gedeeld heb op mijn blog. Dat ziet er heerlijk uit!

Dinsdag bracht ik Lana naar de gastouder toe. Ze begon gelijk met kleuren met de andere kindjes.

En ik ging heerlijk aan het werk. Waaronder bezig met alle voorbereidingen voor de Kellycaresse X Johma Meet&Greet voor aanstaande vrijdag, zoveel zin in!

Daarna mochten we lekker aanschuiven voor het eten bij mijn ouders. We aten mijn vaders Hollandse stoofpotje (recept) die weer heerlijk gesmaakt heeft. Daarna ging ik naar de sportschool voor een lesje bodypump.

Gisteren onderweg in de auto naar Amsterdam samen met Lana, Kim en haar dochtertje. We hadden een heel tof event van het Diabetesfonds. Zoals jullie weten heb ik Diabetes type 1, dus ik vond het heel tof om hiervoor uitgenodigd te worden.

Trots op mezelf om weer zo’n lange rit gereden te hebben, ik parkeerde de auto bij zo’n ‘Valet parking’ garage. Ik vind dat toch best spannend, maar fijner dan langs een gracht fileparkeren hihi. Ik maakte deze foto als herkenningspunt om de garage daarna weer terug te vinden.

Het event was ontzettend leuk georganiseerd, echt als een kinderfeestje. Lana vond het ook erg leuk, ze mocht kleuren en knutselen en er werden allemaal lekkere en verantwoorde snacks op een feestelijke manier gepresenteerd. Binnenkort deel ik nog een aparte vlog van deze leuke dag met tevens een kijkje in mijn leven met diabetes en alles wat daarbij komt kijken.

Dit was de KC Photodiary voor deze week, wat een lekker divers en leuk weekje was het weer. Hoe is jullie weekje geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

36 reacties

 • Elisabeth
  10 november 2016

  Ja wat was het feestje van het diabetesfondsvleuk hê? Jim heeft echt genoten.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Leuk en voordelig houten speelgoed bij de HEMAMy Profile

 • simpel, met een snufje liefde
  10 november 2016

  Ziet eruit als een leuke week. Ik had ook vaste blogdagen. De laatste tijd is er alleen van bloggen niet zo veel meer gekomen.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…November….please be good to me.My Profile

 • Femke
  10 november 2016

  Wat heb je weer een fijne week achter de rug. Goede combi van werk en privé, heerlijk :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Happy list #14My Profile

 • Minke - mamaminke.nl
  10 november 2016

  Wat leuk! Fijn dat je nu vaste werkdagen hebt. Lijkt me ideaal. Al zal ik nog even moeten wachten tit de jongste naar de psz gaat. Dan wat meer tijd om te bloggen.
  Minke – mamaminke.nl onlangs geplaatst…New: bedroom make-over!My Profile

 • Josan
  10 november 2016

  Goed zo! Weer een lange autorit. Jandino is zoooooo grappig. Ben jij nu zo klein of is hij nu zo groot? Dat datumblokje is van de Action niet? Die heb ik ok vandaar dat ik hem herkende. Maar in die van ons zit een foutje. Wij hebben 2x mei, juni, juli, augustus en missen dus de laatste maanden van het jaar. Ik dacht dat iedereen dat had…maar dat is dus niet zo. 🙂
  Josan onlangs geplaatst…Moeder dochter kerstjurkjes 2016 #2My Profile

 • Lisette
  10 november 2016

  Jeetje toch best een drukke week!! Ik heb in Amsterdam mijn auto weleens geparkeerd in een parkeergarage toen moest ik een lift in rijden, doodeng??
  En je weet zeker dat deze week weight watcher proof was??
  Lisette onlangs geplaatst…Lekker sportenMy Profile

 • Saskia
  10 november 2016

  Wat een heerlijk drukke week! Lijkt mij heerlijk die structuur van vaste werkdagen. Lief ook de foto van Lana en aimy waar ze spelen.
  Saskia onlangs geplaatst…De zwangerschap van Hetty (spannende weken en vermoeidheid)My Profile

 • Martina
  10 november 2016

  Wat gezellig dat jullie samen naar het event gingen! En jum, bitterballen!!
  Martina onlangs geplaatst…10 November 2016 – Vijf favorietenMy Profile

 • Nicole
  10 november 2016

  Sinds ik een baan heb komt er maar weinig van bloggen en dat vind ik zo jammer! Maar heb er gewoon amper tijd voor want op momenten dat ik dan thuis ben wil ik tijd Met m’n dochter doorbrengen en als zij slaapt ben ik mega moe (hellooo eerste trimester!). Maar komt vast wel goed!
  Nicole onlangs geplaatst…3x bugles vultipsMy Profile

 • Dionne
  10 november 2016

  Leuke foto’s! En wat word Aimy al groot zeg. Poeh! De tijd gaat snel!
  Dionne onlangs geplaatst…Hotspots van Antwerpen die je niet mag missenMy Profile

 • Nicole
  10 november 2016

  Wat een heerlijke week! Dat recept van die carrot cake heb ik gelijk even opgeslagen!
  Nicole onlangs geplaatst…Spencer slaapt tegenwoordig op zijn eigen kamer! Of nou ja….. soort van.My Profile

 • MetMirjam
  10 november 2016

  Super leuk dat je samen met Lana naar het event kon, even gezellig saampjes op pad. Ik was ook zo blij toen de box uit de woonkamer ging 🙂
  MetMirjam onlangs geplaatst…Klaar voor de winter met deze hippe meisjes outfitMy Profile

 • Romy
  10 november 2016

  Wat een heerlijk weekje! Zo gaaf dat je naar Jandino Asporaat bent geweest! Dat lijkt me echt een toffe show. En wat bijzonder dat je naar het diabetesevent mocht. Lijkt me trouwens heerlijk om door je planning nu twee dagen echt vrij te zijn. Dat heb je echt verdiend!
  Romy onlangs geplaatst…Leren trots zijn op jezelf (mijn diploma-uitreiking)My Profile

 • Charlotte
  10 november 2016

  Wat komt er weer veel lekker eten voorbij hihi. En heb je vandaag weer een vrije dag? Geniet ervan met je meiden!
  Charlotte onlangs geplaatst…20 weken zwanger: zwangerschapsupdate #7My Profile

 • karlien
  10 november 2016

  Wat een leuke week weer. Ik vond het altijd heerlijk om losse werkdagen te hebben merk ook dat structuur daarin beter werkt 🙂
  karlien onlangs geplaatst…Landal Hochwald met dreumes, ervaringMy Profile

 • Malou
  10 november 2016

  Wat een leuke week! Vaste werkdagen zijn inderdaad handig 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Nomi is jarig!My Profile

 • Vanessa
  10 november 2016

  Wat een leuke en gezellige week weer! En wat een lekker eten allemaal. Dat Hema ontbijtje zou hier ook wel smaken, hihi. Fijn dat je nu vaste werkdagen hebt. Een goede balans tussen werk en privé 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Opgemaakte producten september & oktober 2016My Profile

 • Sandra
  10 november 2016

  Wat heb jij veel gedaan in die week zeg! Al dat lekkere eten dat steeds voorbij komt, jummy!
  Sandra onlangs geplaatst…WISHLIST BEAUTYAPPARATEN (EN PARFUM)My Profile

 • Juliette
  10 november 2016

  Wat een drukke week! Wel heel fijn dat je drie vaste werkdagen hebt. Zal meer structuur geven dan ‘elke dag een beetje’.
  Juliette onlangs geplaatst…Spam je blogMy Profile

 • Linda
  10 november 2016

  Leuke foto’s weer!!! Vooral de eetfoto’s, jammie. Jandino lijkt mij echt wel grappig! Is hij zo groot?
  Linda onlangs geplaatst…Baby uitzetMy Profile

 • Monique
  10 november 2016

  Fijn dat je nieuwe structuur zo goed werkt! Ik ben ook fan van Jandino. Ben vorig jaar naar zijn voorstelling geweest (en ook op de foto gegaan, haha). Mijn week bestond vooral uit bezig zijn met voeden 😉 maar niet voor niets want het begint z’n vruchten af te werpen!
  Monique onlangs geplaatst…Het geboortekaartje van Quinn!My Profile

 • Bente
  10 november 2016

  Boerenkool met slasaus? Die combinatie ken ik niet, haha! :p
  Bente onlangs geplaatst…Home tour van ons nieuwe huis!My Profile

 • rachel
  10 november 2016

  lekker weekje weer :D….ennuh slasaus met stampot…..okeeee hahahahah en lekker 3 daagjes werken meis
  rachel onlangs geplaatst…NotdMy Profile

 • Mamaissues
  10 november 2016

  Leuke/drukke week heb je gehad!
  Zo leuk om te zien dat je kindjes zo heerlijk zelf kunnen spelen ?

 • Jodi - liefthuis
  10 november 2016

  Ooow ik ben benieued naar je shoplog
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Moet ik voortaan stiekem eten??…Spruit pikt alles in…My Profile

 • Nicky
  10 november 2016

  Wat een leuke foto’s weer! Ik heb laatst ook wat besteld bij Comegetfashion, super leuke shop! Sinds oktober ben ik ook op ‘vaste’ dagen gaan werken en het geeft mij heel veel rust.
  Nicky onlangs geplaatst…Vlog: 28 weken zwanger | Groeiecho 1186 gram!My Profile

 • Carlijn
  10 november 2016

  Ik zag toevallig die limited edtion van Botanical Boost in het krantje van de Etos, was er gelijk nieuwsgierig naar want ben dol op sinaasappelgeuren, helemaal in combinatie met gember. De foto van jou met Jandino is heel erg leuk! Waar zit Monkeytown trouwens? Ik ga altijd naar Circus City in Tilburg maar wil wel een keer wat anders..
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: Rawa Secrets SkinCare ReinigingslijnMy Profile

 • Marije
  10 november 2016

  Stoer dat je gewoon in de binnenstad van Amsterdam durft te rijden. Ik begin er niet aan haha. Fijn weekje heb je weer gehad!
  Marije onlangs geplaatst…Het eerste babyhapjeMy Profile

 • Michelle
  10 november 2016

  Wat een lekker weekje! Ik moet altijd lachen om je boerenkool met slasaus; ik vind dat zoooo niet lekker. Haha. Wat worden je meiden toch snel groot.
  Michelle onlangs geplaatst…30 X WAT IK RIEP TIJDENS MIJN BEVALLINGMy Profile

 • Loes Johanna
  10 november 2016

  Wat een fijne week! Fijne combinatie van werken en tijd met je gezin. 🙂
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Zwanger: hoe mijn buik ineens ging groeienMy Profile

 • Dagmar
  10 november 2016

  Wauw wat een fijne diary vol leuke momenten! Echt super hoe je de balans weet te vinden tussen de tijd die je doorbrengt met je lieve gezin en het werken. Een mooie verdeling en ik hoop dat het ook voor jou een stuk beter voelt om het zo aan te pakken. Mag je heel trots op zijn!
  Dagmar onlangs geplaatst…Bucketlist – Het eerste levensjaar van onze zoonMy Profile

 • Gerdi
  10 november 2016

  Een hoop meer structuur met die vaste werkdagen lijkt mij! Hier helaas een onregelmatige baan, dus ook onregelmatige blogdagen..
  Wat een super leuke keukentje hebben jullie!
  Gerdi onlangs geplaatst…Zoon vs Dochter | Het verschil | Deel 2: de ontwikkelingMy Profile

 • Anna
  10 november 2016

  Wat een lekkere volle week, maar heel fijn dat je je werkdagen zo in hebt kunnen delen. Leuke tip ook, het ontbijten bij Hema. Zo lief als je Lana en Amy samen ziet. Ik ben nu in verwachting van onze tweede dochter..dus nog heel eventjes en dan hebben wij ook twee meisjes. Het eten op de foto’s ziet er ook heerlijk uit! Ik weet niet of het door de zwangerschapshormonen komt, maar ik krijg er trek van 😉

 • Lieke - Life As Lieke
  10 november 2016

  Leuk weer! Tof dat event zeg! En wat een heerlijke foto`s van je meisjes <3
  Lieke – Life As Lieke onlangs geplaatst…Basisrecept cakejesMy Profile

 • Gera
  10 november 2016

  Drukke week! Die pizza zag er appetijtelijk uit haha! En als je kinderen gezellig samen spelen is altijd een genot om naar te kijken
  Gera onlangs geplaatst…Heerlijke herfstgeuren in huis: stoofpeertjes!My Profile

 • Lifeaholic.nl
  10 november 2016

  Wat een leuke Photodiary weer! Zo leuk om de meisjes te zien opgroeien! Ben benieuwd naar je vlog over het Diabetesfonds! 🙂
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Pressed Powders van MineralissimaMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.