1

Sinds iets meer dan een week is Yannick weer aan het werk. Hij heeft een maand thuis moeten zitten ivm. spit. Nu hij weer aan het werk is, heeft hij ook een nieuw rooster waar hij in mee draait. Zo werkt hij nu 24 uur op en is dan 2 dagen vrij. Hij werkt dus minder vaak per week, maar is dan wel gelijk ook in de nacht weg. Even wennen maar ook heel fijn. Zo zijn er doordeweeks wat dagen vrij en ben ik ook flexibeler met mijn werk. Laten we de foto’s van afgelopen week erbij pakken.

Lana kreeg een soort stiften van Crayola in haar schoen dus we gingen lekker aan de slag met kleuren voor Sinterklaas, die Goedheiligman moeten we natuurlijk wel belonen.

Op Yannick’s vrije dag gingen we gezellig naar de Efteling toe. Ideaal om dit doordeweeks te doen, dan is het lekker rustig en kun je overal lekker doorlopen. Tussendoor lekker lunchen met erwtensoep.

schermafbeelding-2016-11-22-om-12-47-07

En met z’n allen in de attractie in het Land van Laaf.

Van Dyson kregen we de V8 Absolute+, dit is een soort supersonische kruimeldief waar je heel eenvoudig draadloos mee kunt stofzuigen. Ik zweer nu al bij dit apparaat. Al die kruimeltjes altijd rondom te tafel heb je binnen no time weggezogen.

Yannick en ik zijn bezig met een telefoon detox en willen in de avond minder tijd besteden met telefoon/internet. Dus onze spelletjesavonden zijn weer ingevoerd. We gingen dit keer voor Monopoly Curacao, en als je op donderdag weekend viert dan horen daar lekkere hapjes bij.

Vrijdag reed ik gezellig met de meisjes richting m’n vriendinnetje Jessica die in de buurt van Utrecht woont. Ze is hoogzwanger dus ik ben blij d’r nog even gezien te hebben voor haar zoontje geboren wordt. Zoals je kunt zien is Aimy ook dol op d’r (en Lana natuurlijk ook).

Waar ga je als moeders lunchen? Juist, bij de Hema haha. Lana had een smulbox met poffertjes en wij een soort tosti’s.

Lana en Aimy spelend met het speelgoed van Juul, want het speelgoed bij anderen is altijd leuker. Kijk hoe stoer Aimy erbij staat haha

In de avond aten we zelfgemaakte broccolisoep. Altijd lekker!

De Hema verlaat ik niet met lege handen, ik kocht er rompertjes, een veel te leuke handdoek (want leuk met foto’s ofzo haha) en de happyness planner.

Yannick en ik speelden Levensweg en dan de electronisch betalen versie. Altijd een beetje een heel voorspelbaar spel, je kunt er namelijk niet echt in de put in raken (zoals bij Monopoly wel) dus zo spannend wordt het niet,  maar het is wel leuk.

Yannick was zaterdag aan het werk, dus Lana en ik speelden kappertje terwijl K3 luid op de televisie aanstond. Meidenochtendje!

Ik nam de meisjes mee naar de Sinterklaasviering bij mij op de sportschool en Aimy was helemaal in haar sas. Die vond het allemaal niet zo spannend met een Pietje naast haar.

sinterklaas

Throwback naar 2 jaar geleden, pakjesavond met Lana. Zie je de gelijkenis tussen Aimy op de foto erboven en Lana op deze foto?  Ik kan niet wachten om pakjesavond dit jaar te vieren met Aimy er ook bij. Eigenlijk bizar hoeveel cadeautjes de kindjes dan krijgen. Daarmee besef ik ook dat dit niet voor iedereen geldt. Ik kwam de website van Nationaal Fonds Kinderhulp tegen en zij organiseert, in samenwerking met de VriendenLoterij, Actie Pepernoot. Met deze actie zamelen ze geld in om kinderen die het niet zo goed hebben als wij, ook een onvergetelijke pakjesavond te bezorgen. Omdat ik dit zo’n goede actie vind, wil ik deze ook hier met jullie delen. Via deze link kun je info vinden en eventueel een donatie doen. Ik heb mijn donatie zojuist gedaan want ieder kind verdient een fijne pakjesavond.

Patrick trof ik in de gang in de Maxi-cosi aan, die was het meidendagje wel beu denk ik haha

Zondagochtend was ik lekker aan het experimenteren met de kerstmake-up van Etos, ik ben er nu al verliefd op.

In de middag had ik de babyshower van Kimberly die mijn personal trainer was, maar nu een lief vriendinnetje. Ze verwacht over een kleine 8 weken haar zoontje, zo leuk en spannend!

Wat was het gezellig en wat ziet ze er goed uit he! In de weekvlog van deze week zien jullie hier meer beelden van.

In de avond aten we een heerlijke Aziatische curry met kokos en kip uit zo’n verspakket van Albert Heijn. Ideaal, lekker en makkelijk.

Maandag ging ik tussen mijn werkdag door lekker sporten, een uurtje bodypump. Een van mijn favoriete workouts.

Wie mij volgt op Snapchat weet inmiddels wel dat ik altijd struggles heb met mijn haar. Ik heb namelijk steil haar, maar aan de achterkant heb ik van nature een soort krullen. Maar deze zijn er bijna onmogelijk uit te stijlen. Onlangs kocht ik een föhnborstel maar daar kan ik nog niet zo mee overweg (oefening baart kunst) maar ik kocht ook de gadget die je hierboven ziet. Dit is een stijlborstel waar ik hoge verwachtingen van heb haha. Gaat dit wel mijn haarwonder zijn?

Maandag was Lana ziek geworden en we zouden eigenlijk bij mijn schoonouders gaan eten. Maar toen kwam mijn schoonmoeder het eten naar ons brengen, ze had heerlijk Afrikaans gekookt, zo lekker!

Deze foto beschrijft mijn huishouden sinds ik moeder ben wel haha.

Toen de kinderen op bed lagen speelden Yannick en ik een spel dat we nieuw gekocht hebben, namelijk Doolhof. Wat is dat leuk zeg! Iemand nog leuke aanraders voor bordspelletjes die met 2 personen te spelen zijn?

Dinsdag was Lana nog ziek dus hield ik haar thuis van de gastouder en heb ik ook mijn werk een dagje gestaakt. Lekker bij mijn meisjes zijn, filmpjes kijken, kroelen en spelen.

Lunchen met tosti’s en daarna weer verder knutselen. Een thuis-hangdagje dus.

Gisteren was Yannick overdag vrij dus heb ik wat uren gewerkt op kantoor. Ik maakte daar geen foto’s van, maar ik heb wel deze schattige foto om te delen van lieve Aimy in leuk outfitje, wat een dametje wordt het al he.

Toen ik klaar was zijn we na de middagdutjes van de meiden nog lekker gaan kleuren. Dat valt altijd in de smaak bij Lana. Ze is inmiddels al goed opgeknapt en weer helemaal in haar sas, Dat is heel erg fijn.

In de avond ging ik met mijn moeder naar een bijeenkomst die door mijn ziekenhuis georganiseerd was om de nieuwe ‘Freestyle Libre’ te testen. Een soort scanner om je bloedsuiker mee te meten. Een briljant systeem wat heel veel vrijheid gaat geven aan mensen met Diabetes, maar het wordt helaas nog niet vergoed door de verzekering en het is een erg duur grapje. Dus voor ik de kostenoverweging ga maken, ben ik blij dat ik hem 2 weken kan testen. Ik ben heel benieuwd hoe het mij gaat bevallen.

Dit was de KC Photodiary voor deze week, hoe is jullie week geweest? Speel jij ook graag bordspelletjes, zo ja, welke vind je erg leuk? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

37 gedachten over “KC Photodiary: Nieuw rooster voor Yannick”

 1. Wat een heerlijke week. Zal wel even bikkelen zijn die 24-uurs diensten maar wel fijn dat hij dan 2 dagen vrij is (al zal dag 1 ook wel rusten betreffen?!). Fijn dat je de Freestyle Libre mag testen, ik ben benieuwd of het fijn zal zijn voor je. Wat heerlijk toch ook dat je schoonmoeder zo lekker Afrikaans kan koken. Yummy!
  Femke onlangs geplaatst…Review: Biodermal Anti Age productenMy Profile

 2. Ohhh je kerstmake-up met Etos ziet er super uit. Komt er een artikel over? Vind het leuk om meer beautyartikelen van jou te lezen. Vind het heel cool dat jij en Yannick zo into spelletjes zijn. Zo gezellig is dat altijd, hapje en drankje erbij en je hebt een topavond.
  Carlijn onlangs geplaatst…Estée Lauder Modern Muse Le Rouge GlossMy Profile

 3. Hoe gezellig ik bordspelletjes ik er altijd uit vind zien bij een ander, heb ik juist zelf echt hekel aan spelletjes ? We hebben er dan ook geen 1 in huis. Vroeger vond ik Monopoly nog wel ok maar hield ik het net aan 1 ronde vol haha. Oh wacht de enige die ik opzich wel grappig vind is Party & Co, misschien omdat je daarbij iets meer moet doen.
  Kelly onlangs geplaatst…Geen rustMy Profile

 4. Leuk overzicht! Die tosti van de Hema is echt heel erg lekker, is ook altijd mijn keus. Ik raad je het kaarten spel Skibo aan, raak je een lange tijd niet op uitgekeken. Wij vinden hier spelletje ook helemaal leuk om te doen.

 5. Perfecte reminder om weer wat vaker spelletjes te spelen. Wij waren er een hele poos totaal aan verslingerd, maar sinds Morris er is komt het er eigenlijk niet meer zo van terwijl hij gewoon om 19.30 in bed ligt! Gelukkig is het bijna weekend:).
  Michelle onlangs geplaatst…KLEDING TIJDENS DE ZWANGERSCHAP #1My Profile

 6. Jessica houd toch helemaaaaaal niet van de hema? Hahaha hema verslaafd.

  Ben heel erg benieuwd na die bloedsuiker meter, typ je hier binnenkort een blogje over? Of komt het voor in je vlog?

 7. Wat een leuke foto’s weer! Ben benieuwd hoe jij de scanner vind. Wij gebruiken hem al een tijdje op het werk bij een van m’n cliënten met diabetes (ik werk in de gehandicaptenzorg) en het bevalt ons erg goed. Het is inderdaad heel simpel om zo te checken. Bij hem zit de sensor in zijn linkerarm en je kan hem door zijn trui heen scannen. Ik kan me voorstellen dat als je diabetes hebt dat dit een stuk makkelijker is en dat je er benieuwd naar bent.

 8. Wat een leuke en uitgebreide diary weer! Het nieuwe werkschema van Yannick lijkt me best zwaar, maar wel fijn dat hij enkele dagen thuis is in de week. Ik ben benieuwd naar die stijlborstel want net als jou heb ik achteraan ook van die vervelende krullen die ik nooit stijl krijg.
  Vanessa onlangs geplaatst…Badkamer inspiratieMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.