KC Back in shape : Hoe ik 10 kilo ben afgevallen na de zwangerschap

Wauw, daar zijn we dan, aan het einde van mijn KC Back in Shape project. Een project waarin ik jullie helemaal heb meegenomen en letterlijk mezelf heb bloot gegeven in de reis naar het ‘Back in shape’ komen na mijn derde zwangerschap. Het weer lekker fit worden, gezonder eten en me weer goed voelen in mijn vel. In deze video deel ik de beelden met het eindresultaat (before+after) en gaan Kimberly en ik de gouden tips delen hoe elke mama ook dit resultaat kan behalen. We beantwoorden veel gestelde vragen over borstvoeding en afvallen, hoe kun je sporten als je het zo druk hebt als mama, hoe zorgen we voor een balans, dus ook die lekkere snacks op dat feestje en die wijntjes enz. Kijk je mee?

KC Back in shape : Hoe ik 10 kilo ben afgevallen na de zwangerschap


Klik hier als je de video niet kunt zien

Je kunt Kimberly van Newbornfitmama hier vinden.

De KC Back in Shape serie is hiermee ten einde gekomen maar ik wil zeker meer Healthy lifestyle video’s blijven maken over sporten, mijn eetdagboeken, workout video’s, boodschappen shoplogs etc.
Laat me dus zeker weten bij de reacties wat voor video’s of artikelen jullie hier graag voorbij van zien komen.

Ik kom binnenkort nog terug met een soort recap artikel waarin ik de resultaatfoto’s nog eens deel en wat handige tips opsom.
Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden. Ben jij zelf ook van je zwangerschapskilo’s afgekomen? Wat zijn jouw gouden tips om als mama toch in shape te komen/blijven en te sporten? Ik ben benieuwd.
Laat je reactie op deze vlog achter bij de comments hieronder, op Youtube of social media.

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

10 reacties

 • Charlene
  23 februari 2018

  Wauw wat knap. Ik moet nog 8kilo kwijt. Kan alleen je video niet zien?

 • Tineke
  23 februari 2018

  Ik ben op het moment nog zwanger en mocht alles goed gaan ook de laatste keer. Na de bevalling wil ik ook meer gaan bewegen en gezonder gaan eten. Ik vind het knap hoeveel discipline jij hebt, meestal kan ik gewoon niet streng genoeg voor mijzelf zijn.
  Liefa

 • Maaike
  23 februari 2018

  Wat knap! Wat goed dat je zo gefocussed kunt blijven op je doel!

 • rachel
  23 februari 2018

  ben trots op je :d xxx

 • Nathalie
  23 februari 2018

  Knap gedaan! Door de onderbroken nachten en hevige kids heb ik mijn dagelijkse portie beweging en lukte het vanzelf.

 • Anneleen
  23 februari 2018

  Wauw, wat een fantastisch resultaat Kelly! Mag je heel trots op zijn!!! Die Moment app ga ik uittesten! X

 • Donna
  23 februari 2018

  Hoi Kelly,

  Hoelang duren ongeveer jou workouts die je doet op een dag. En wanneer op de de dag deed je de workout?

  Knap hoor -10 kg respect!

  X

 • Kelly Caresse
  24 februari 2018

  Gemiddeld een half uur per keer. En als ik ze thuis doe dan doe ik het als de kinderen slapen (of middag of avond)

 • Femke
  24 februari 2018

  Ik vind het knap dat je dit weer zo succesvol hebt gedaan. Ik kan mij toch voorstellen dat het lastig inplannen kan zijn met drie kindjes.. maar ik ben het wel met je eens dat je de tijd ervoor moet maken.

 • Natasja
  24 februari 2018

  Super knap van je! Ik ben nu zo’n 3 weken geleden begonnen. Isabelle is eind september geboren maar kon me er zelf nog niet goed toe brengen om af te gaan vallen. Ook omdat ik in december het geprobeerd heb, maar toen ging mijn borstvoeding achteruit. Nu gaat het gelukkig goed en ben ik al 3 kg kwijt! Yay! Alleen sporten moet ik echt meer doen. Ik ga één keer in de week naar de sportschool, maar dat is natuurlijk te weinig.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.