KC Back in Shape #6: Afval dagboek (voeding) + home workout

Ik heb weer een nieuwe KC Back in Shape aflevering voor jullie, de zesde editie alweer. In deze editie deel ik weer een afvaldagboek, dus ik laat je mijn eetdagboek van een dag zien, ga op de weegschaal zien en deel de resultaten ten opzichte van het vorige weekmoment en de start, ik doe boodschappen, lunch buiten de deur en aan het einde deel ik een speciale super snelle mommy workout met oefeningen die jullie vanuit huis mee kunnen doen! Super ideaal als je weinig tijd hebt maar wel even wat oefeningen wilt doen, Kijk je mee naar de nieuwe KC Back in shape?

KC Back in Shape #6: Afval dagboek (voeding) + home workout

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden. Ben jij zelf ook lekker druk met afvallen of bezig om fit te worden en je healthy lifestyle voort te zetten? Wat voor workouts doe jij? Ga je onze snelle home workout meedoen? We zijn heel benieuwd! Laat je reactie achter bij de comments.

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 • Mayke
  26 januari 2018

  Hoi Kelly! Wat ben je goed bezig! Helaas is kokosvet niet zo gezond als wordt beweerd, het bevat veel verzadigde vetten en die kun je beter vermijden. Een gezondere optie is olijfolie. Heb kokosvet zelf ook een tijdje gebruikt om te bakken toen het een hele hype was, maar nu ik de opleiding voeding en diëtetiek doe, heb ik geleerd dat je het beter niet kunt gebruiken. Wilde het je toch even laten weten 🙂 Ga zo door verder!
  Liefs, Mayke

 • rachel
  26 januari 2018

  goed bezig mop!! en zoals hierboven vermeld word van de kokosolie ben ik het niet mee eens ;)het zijn hele goede vetten die je nodig hebt!! Xxx

 • zebrazonderstrepen
  26 januari 2018

  Goed bezig hoor!

 • Anke
  26 januari 2018

  Super dat je zo regelmatig sport! Ik ben nu geregeld aan het zwemmen, voor t eerst iets gevonden wat ik leuk blijf vinden 🙂

 • Anneleen
  27 januari 2018

  Wow goed bezig hoor, Kelly! 🙂

 • Joyce
  29 januari 2018

  Wat ben en blijf je goed bezig zeg!
  Mijn dochtertje is ongeveer even oud als Feline. Ik heb eerst gesport bij de fysio ivm rugklachten en nu sinds kort begonnen met bootcamp en ik sport op m’n eigen zolder. Daar staat een cross trainer en doe ik oefeningen.
  Helaas willen de laatste 2 kilo er niet echt af, boehhh..

 • Joyce
  29 januari 2018

  Oh ja… en ik heb een fitbit!! ?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.