KC Photodiary: Feestelijk weekend en een stapje terug

KCDec

Een nieuwe donderdag dus ik geef jullie weer een kijkje achter de schermen bij Kellycaresse.nl. Een week die heel feestelijk begon, de verjaardag van mijn moeder hebben we gevierd en afgelopen weekend vierden we sinterklaas en tuigden we de kerstboom op. De week werd later wat rustiger doordat ik wat stapjes terug moest zetten. Dit is trouwens alweer de laatste KC Photodiary van dit jaar! Dit omdat het plog-vlog project eraan gaat komen (zondag vertel ik jullie er alles over) en als ik dan dagelijks al van alles bijhoudt, valt er weinig meer te delen in een photodiary natuurlijk. Dus laten we dan maar gelijk de photodiary van afgelopen week bekijken!

Donderdag was mijn moeder jarig dus mocht Lana natuurlijk een feest outfitje aan! Dit jurkje van Lief! past eindelijk en vind ik haar zo schattig staan! Lana is helemaal geobsedeerd door schoenen en sieraden (zonder krijg ik haar de deur soms niet uit haha!) dus ze was haar armbandje al mooi aan het omdoen.

Ik werk regelmatig samen met de webshop Loavies, maar ik plaats er ook zelf bestellingen omdat de kleding me altijd erg goed bevalt. Uit de kerstcollectie bestelde ik een mooie glitterjurk en een glitterjasje. Beiden zijn helemaal draagbaar met mijn dikke buik en tevens lekker feestelijk. Heel blij mee!

In de avond gingen we uit eten met mijn ouders voor de verjaardag van mijn moeder. Ik kon echt niet van de Chinese tomatensoep afblijven (3x kopjes genomen, hoe erg zwanger ben je dan haha!)  en natuurlijk lekker met sushi erbij (de preggo proof varianten)

Vrijdag met een vriendinnetje en Lana naar het dorp gewandeld. Broodje gegeten bij Bakker bart en gelijk onze nieuwe Baby’s only buggyzak getest, bevalt goed! Lana klom er niet uit gelukkig.

Heerlijke lunch!

Verklaar me wederom voor gek maar ik heb zo’n 2,5 uur in de keuken doorgebracht omdat ik zelf frietjes wilde maken en voor het eerst zelf kroketten ging maken. Wat een werk haha, ze zijn vooral niet moeders mooiste maar ze waren goddelijk lekker. Mission completed 😉

Dikke party in de avond op de bank, all by myself haha! Ik drink echt nooit bier, maar dit alcoholvrije citroenbiertje zat in zo’n babybox. Eigenlijk smaakte het best lekker!

Oke, zo all by myself was ik niet. Terwijl Yannick met mijn vader naar een voetbalwedstrijd was, bracht ik de avond met Patrick door. Wat een lieverd is het!

Wat we zaterdag allemaal deden heb ik bijgehouden in een vlog die al online staat. Kerstboom optuigen stond op de to-do list!

In de avond lekker gourmetten bij mijn ouders en sinterklaas vieren. De fles Jip en Janneke bubbels ging er gretig doorheen 😉

Zondagse brunch. Dat vind ik zo genieten, heerlijk rustig wakker worden. Uitgebreid aan tafel eten, lekkere broodjes, eitjes, verse jus. Heerlijk gewoon. In de middag heb ik wat werk verricht op mijn kantoor terwijl Yannick en Lana wat tijd samen hadden.

Foute big belly selfie haha. Ik deed mijn nieuwe Loavies jurkje aan, had ik gewoon zin in.

Hier een foto met het mooie jurkje en mijn nieuwe schoenen. Van Nelson schoenen ontving ik deze mooie suède overknee laarzen van Tamaris, love them!

We waren uitgenodigd voor het eten bij mijn schoonouders. De hete boontjes van mijn schoonvader zijn echt de bom, ik zal het recept eens vragen.

Ik had maandag een dag met twee afspraken in Amsterdam op de planning staan maar die heb ik afgezegd omdat ik niet fit was. Daarom begon maandagochtend lekker rustig, samen met Lana naar Shrek kijken, blijft een leuke film.

Ondertussen kreeg de pop een grondige wasbeurt. Ook belangrijk natuurlijk! (check ook haar armbandje 😉 ).

En we deden een poging tot kleien, maar dit was maar voor even, ik zou namelijk ieder moment worden teruggebeld door mijn huisarts ivm. de klachten die ik had. Ik kon even later terecht bij haar.

Eerst op controle bij de huisarts en die stuurde me door naar de gynaecoloog. Er is een CTG gemaakt, urine gecheckt, bloed afgelopen en mijn bloeddruk is een aantal keer gecheckt. Alles was in orde gelukkig! Met wat paracetamol en het advies tot rust houden mocht ik gelukkig weer naar huis.

Daarna waren we bij mijn ouders uitgenodigd voor het diner. Mijn moeder had heerlijk zuurkool gekookt. Maandag stamppot-dag maakt de dag gewoon weer goed.

Dinsdag: Iets met armbandjes en die tijdens je ontbijtje al moeten fatsoeneren haha.

In de middag een beetje bijkomen op bed, wat blogjes typen, de laatste pepernoten opeten (ik bedoel, iemand moet het doen 😉 ) en rustig aan doen.

Daarna kookte ik pasta met veel verborgen groente en natuurlijk lekker met kaas erover.

De winnares van het  ‘luxe 5 gangen kerstdiner dat wordt thuisbezorgd‘ heeft inmiddels haar bestelcode ontvangen, en zelf mocht ik als dank van Groupon ook zo’n thuisbezorgd kerstdiner bestellen. We nodigen mijn ouders uit om te komen dineren op een van de kerstdagen en hierboven zie je het menu.

Gisteren ging ik even naar de stad met Lana, we aten tussendoor lekker een broodje bij de bakker. Echt genieten vind ik dat, straks met 2 kindjes in huis zal ik dat toch iets minder snel doen denk ik (geen idee hoe dat zal zijn overigens) dus nu nog even genieten van die extra tijd samen met Lana.

De shoppingbuit! Voor Lana wilde ik ook een foute kersttrui kopen, dit exemplaar vond ik bij Hema. Ook kocht ik daar een mooie theedoek die ik wil gebruiken als ondergrond bij het maken van productfoto’s. En tja, zwangerschap en borsten, het was nodig om nieuwe bh’s aan te schaffen, bij H&M haalde ik hun fijne voedingsbh’s. Om nu voor dit laatste trimester nog normale grotere bh’s te halen vond ik onzin en nu ben ik gelijk voorzien voor de borstvoedingsperiode.

Ook gingen Lana en ik even boodschappen doen voor een kerstrecept wat ik in petto heb. Lana vindt het geweldig als ze zelf met het karretje mag rijden.

Even tussendoor: Ik heb voortaan een postadres. Zo lief al die vragen van jullie om een adres voor post zoals kerstkaarten enzo, vervelend om dan ivm. privacy nee te moeten zeggen maar nu voortaan niet meer! Ps. Dit voelt zo gek overigens, ik ben geen Britney Spears ofzo?.

Ik had mezelf getrakteerd op Ugg pantoffels, die wil ik al jaren maar dit vond ik steeds maar zo’n overbodige aankoop. Nu ik weet dat ik de komende maanden vooral thuis ben (hoogzwanger, bevallen en baby enzo 😉 ) weet ik dat het een goede aankoop is haha. Ik ben er helemaal verliefd op! Ik kocht ze trouwens via de Bijenkorf webshop, ik ben altijd erg te spreken over hun service.

En voor Lana kwam er een mega grote doos binnen van Little People (Fisher-price). Herinneren jullie de ‘dagje Beekse Bergen met de Little People safari tour‘ vlog nog? We ontvingen gisteren deze geweldige Little People Zoo, Lana heeft er nadien continue mee gespeeld. Binnenkort zal ik er wat meer over vertellen.

Daarna begon ik weer aan een kookexperiment. We hadden nog een flespompoen liggen en aangezien ik geen zin had in pompoensoep, besloot ik een pompoenstamppot/ovenschotel te maken. Een heel karwei (die flespompoen slachten is al een dingetje (al kreeg ik van iemand van jullie al de handige tip dat de AH ze gewoon in blokjes uit de diepvries verkoopt, dat ga ik de volgende keer gewoon gebruiken) vervolgens maakte ik er dus stamppot van met appel, kaneel, kaas en meer lekkers. Ik zal het nog uitwerken in een receptje, het was namelijk heel erg lekker!

Gewoon even een dankwoord aan jullie! Wat ben ik blij met zulke lieve bezoekers, dat er zoveel positiviteit heerst op social media en op mijn blog, dankbaar voor ieder berichtje wat ik mag ontvangen en het begrip en de betrokkenheid die jullie voor mij hebben. De bezoekersaantallen die blijven groeien, ik ben er gewoon helemaal stil van. Ik eindig deze KC Photodiary even als sentimentele muts, omdat het kan 😉

En dit was de KC Photodiary van deze week en tevens de laatste van het jaar. Maar daarvoor in de plaats komen er vanaf volgende week hele leuke andere artikelen online. Ik heb er zin in om die te gaan maken!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

66 reacties

 • Channa
  10 december 2015

  Die kroketten zien er echt te leuk uit! En wat grappig, dat televisiemeubel hebben wij ook 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Je leven is voorbij als je kinderen krijgt! #nietdusMy Profile

 • Wilmaaa
  10 december 2015

  Mmm veel lekker eten deze week! En wat ik die jurk mooi zeg van Loavies en leuk dat hij zo goed past! Ik hou wel van dit soort jurken!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Ik deed een zwangerschapsshoot!My Profile

 • Nicole
  10 december 2015

  Zo grappig dat mensen je gewoon fanmail kunnen sturen! En dat speelgoed
  Van fisher price ziet er echt gaaf uit!!
  Nicole onlangs geplaatst…Win een mooi pakket van Zwitsal!My Profile

 • Femke
  10 december 2015

  Ondanks dat je een stukje rustiger aan moet doen heb je toch een fijne week gehad. Die Lana met haar armbandjes, zo schattig :-)!! Ik vind de service van de Bijenkorf online erg goed, in winkels vind ik het (op Eindhoven na) altijd erg tegenvallen. Wat fijn dat je een postadres hebt, kun je leuke post van volgers ontvangen :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Cadeautjes die ik kreeg voor mijn verjaardag & SinterklaasMy Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  10 december 2015

  Wat een leuke week weer! Leuke spulletjes gekocht en shrek blijft inderdaad een leuke film!
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…interview moederfront!My Profile

 • Charlotte
  10 december 2015

  Hihi dat kuiltje jus bij de stamppot 🙂 Deed ik vroeger ook altijd (eten er nu bijna nooit meer jus bij)
  Charlotte onlangs geplaatst…Sieraden, het perfecte kerstcadeau voor moeder (en dochter)My Profile

 • Lisanne
  10 december 2015

  Oeh ben benieuwd naar je recept met pompoen lijkt me erg lekker. Zo schattig dje armbandjes bij lana een echt meisje meisje dus haha. Leuk het project dat er aan komt met vlogs en plogs ik vind het elke keer zo bizar dat het over 2 weken alweer kerst is kan me er nu nog niets bij voorstellen. Hele fijne dag vandaag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario #15My Profile

 • Josan
  10 december 2015

  Hahaha ik ben niet eens zwanger maar door al dat lekkere voedsel wil ik de dag nu ook beginnen met een warme maaltijd in plaats van een boterham. Succes nog even met minder doen. Dat is altijd erg moeilijk als je gewend bent erg actief te zijn.
  Josan onlangs geplaatst…Mijn beauty dagje bij All Skins schoonheidsinstituutMy Profile

 • Tineke
  10 december 2015

  Ik vind My Little People zulk leuk speelgoed voor kinderen. Ziet eruit als een heerlijk weekend. Zo`n kerstboom staat toch ook wel erg gezellig.
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Weekendje DusseldorfMy Profile

 • Kim_xazoe
  10 december 2015

  Ik heb ook zooo’n hekel aan pompoen snijden Haha wat een drama is dat! Wel een goede tip van die blokjes want pompoen is wel superlekker! Oh en ben echt jaloers op je pantoffels van UGG ? Hihi
  Kim_xazoe onlangs geplaatst…Be Younique #4: Sinterklaasoutfits !My Profile

 • Danielle@Mamaonderneemt
  10 december 2015

  Bedankt voor de blog. Het was weer erg leuk om te lezen en de foto’s te bekijken! En van al dat lekkere eten krijg ik honger!
  Danielle@Mamaonderneemt onlangs geplaatst…Wanneer voel jij je een slechte moeder?My Profile

 • Dorien
  10 december 2015

  Wat een heerlijk weekje weer! Ik vind je party kleding van Loavies echt prachtig, ben benieuwd hoe ze je staan met je baby bump! En benieuwd naar je stoofpot recept. Ben gek op pompoen, maar die afslachting inderdaad. Bij mij wordt de pompoen, ik en mijn messen geslacht. Pas je goed op jezelf? X
  Dorien onlangs geplaatst…MIJN (DI)EETDAGBOEK EN ALLES WAT DAARBIJ KOMT KIJKEN…My Profile

 • Dita
  10 december 2015

  Leuke foto’s en wat schattig Lana met die armbandjes.

 • Kelly
  10 december 2015

  Wat een heerlijk weekje! Die pompoenschotel ziet er erg lekker uit. En wat is Lana toch cute met die armbandjes!
  Kelly onlangs geplaatst…Tasty Wednesday| you gotta love TonyChocolonelyMy Profile

 • Fenna
  10 december 2015

  Wat is Lana toch lief, overal in de weer met haar sieraden haha.
  Die buggyzak is zo mooi!
  Fenna onlangs geplaatst…Try out: krullen binnen 5 minutenMy Profile

 • saskia
  10 december 2015

  De eerste foto van Lana ziet ze er zo groot uit! En wat een onwijs schattig jurkje, heel lief! Wij hebben hier ook nog een lespompoen liggen, ik vind het een ellende om die te snijden haha daarom zal hij nog wel even blijven liggen 🙂

 • Patricia Schmitz-Heres
  10 december 2015

  Leuke diary weer. Wat fijn dat alles toch goed bleek bij de gynaecoloog! En nu inderdaad wat rustiger aandoen en luisteren naar jezelf en de baby
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Give away: Mijn eerste kerst Milestone kaartMy Profile

 • saskia
  10 december 2015

  De eerste foto van Lana lijkt ze al zo groot! En wat een schattig jurkje, heel erg lief. Een lespompoen heb ik hier ook nog steeds liggen maar vind het echt een ellende om ze te snijden 🙂
  saskia onlangs geplaatst…8 dingen die ik altijd vergeetMy Profile

 • kimmetjekims
  10 december 2015

  Wat weer een leuke photodiary! Zo schattig dat Lana zo van armbandjes enzo houdt, echt een meisje meisje. Het roze fluffy jasje wat ze aan heeft vind ik ook zo leuk! Ben erg benieuwd naar het plog-vlog project 🙂
  kimmetjekims onlangs geplaatst…Smoothie recept #1My Profile

 • Annemijn
  10 december 2015

  Wat een heerlijke foto’s! Ik vind je glitterjurk erg mooi!
  Annemijn onlangs geplaatst…6x Outfit inspiratie voor de feestdagenMy Profile

 • Happy Confetti
  10 december 2015

  Ooh, die ugg pantoffels staan ook al tijden op mijn wishlist. Ze zien er zo heerlijk warm uit. Ik vind ze alleen zo duur..! En dat glitterjurkje staat je echt práchtig! Super mooie buik heb je! Ik had het niet verwacht maar ik begin mijn bolle buik toch een beetje te missen als ik jou zo zie. En wist je dat je de schil van een pompoen niet hoeft te verwijderen als je er wel soep van maakt? Dat scheelt al een hele hoop! Die wordt gewoon zacht als je de pompoenvlokjes kookt.

 • Diana Carlton
  10 december 2015

  Wat fijn dat na controle alles goed was met jou en de baby, maar wel goed aan jezelf denken hoor! De voetenzak van Baby’s Only ziet er heerlijk uit. Ik heb er een van Koeka en ik gebruik hem nu al voor Jim. Ik leg hem in de wagenbak in de zak, zo ligt hij heerlijk warm!
  Diana Carlton onlangs geplaatst…De zwangerschap & bevalling van JimMy Profile

 • Lilian
  10 december 2015

  Hmmm al die lekkere dingen, krijg er honger van! Je hebt je deze week volgens mij wel vermaakt aan de foto’s te zien. Dat jurkje voor kerst de kleur daar van staat je wel heel goed. Ben benieuwd hoe hij er helemaal uitziet.
  Lilian onlangs geplaatst…Tandjes poetsenMy Profile

 • Drie
  10 december 2015

  Ondanks dat je wat rustiger aan moest dien; vind ik je diary nog behoorlijk vol! En weer een fijne week volgens mij. Die pantoffels!! Wat zal dat fijn zitten. Ik ben benieuwd naar je melding over de laatste weken zondag.
  Drie onlangs geplaatst…Besparen op je bruiloft – Hoe?My Profile

 • beautifulday4makeup
  10 december 2015

  Kersttruien zijn zo leuk. Ik draag er nu ook één, as we speak 🙂 Lekker warm en vrolijk
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Disney Favorites – The sword in the stone – Mad Madam MimMy Profile

 • Nicole
  10 december 2015

  Ben benieuwd naar je vlog en plog-weken. En goed dat je nu wat rustiger aan doet, al is het soms moeilijk goed naar je lichaam te luisteren!
  Nicole onlangs geplaatst…DIY kerst kaarsen makenMy Profile

 • Liset - Beautydagboek
  10 december 2015

  Als je ergens zin in hebt dan wil je het gewoon maken, haha. Ook al zien ze de kroketten er iets anders uit dan de ‘normale’, ze zijn wel met liefde gemaakt. En dat proef je :). Wat leuk trouwens die Little People Zoo, die zou mijn zoontje ook super vinden!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…The Bodyshop kerstmake-up | Eye Palette & Nail SequinsMy Profile

 • Vanessa
  10 december 2015

  Leuke foto’s! Leuk dat jullie de kerstboom hebben gezet, Sinterklaas bij je mama hebben gevierd en dat je mama jarig was. Veel lekker eten in één week 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…L’Occitane Melting Honey Body Cream & Whipped Hand CreamMy Profile

 • Marion
  10 december 2015

  Doe rustig aan hoor, Kelly. Doe ik zelf ook, vandaar wat minder vaak een reactie van mijn kant, maar ik lees nog iedere dag gezellig mee. Ik kijk ook uit naar je plog- en vlogweek. Heerlijk. Oh leuk, een postadres! Dan kan ik je een keer een kaartje sturen. 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Kotsend de kerstdagen door?My Profile

 • Maaike
  10 december 2015

  Leuk! Die sushi ziet er goed uit. Schattig Lana met dat jurkje aan <3
  Maaike onlangs geplaatst…What’s in my basket? @ LidlMy Profile

 • Marjon
  10 december 2015

  Lieve Kelly,
  Het ziet er uit naar een leuke en rustige week.
  En wat een super mooi jurkje en jasje van Loavies, erg leuk! Vooral voor de feestdagen.

  Liefs xx
  Marjon onlangs geplaatst…Alleenstaande moeder.. punt!My Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  10 december 2015

  Heel leuk om te zien weer Kelly! Zo gezellig samen met Lana shoppen en een broodje eten! Net alsof je hebt al een grote dochter 😉 En over enkele jaren kan je dat met je twee meisjes doen, zo leuk! En die Ugg sloefen lijken me ook echt zalig! Ik heb deze zomer op vakantie fake Ugg sloefen gekocht voor €10 en die zijn ook heerlijk warm, maar de echte lijken me toch nog zaliger! Ik kijk al uit naar je plogs en vlogs die eraan komen!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn relatietips (na vijf jaar ervaring)My Profile

 • Dionne
  10 december 2015

  Gelukkig dat nu alles weer goed is! Al dat eten ziet er goed uit!
  Dionne onlangs geplaatst…Vlogmas | Sinterklaasavond, de kerstmarkt & sollicitatiegesprekkenMy Profile

 • Michelle
  10 december 2015

  Wat een fijn weekje weer. Lief dat je wat extra qualitytime momentjes met Lana hebt. Die jurk van Loavies is héél gaaf en die Ugg pantoffels… Ik twijfel ook nog steeds. Ze zijn zooo fijn. Ik ben overigens sowieso wel fan van De Bijenkorf. Wij staan vanaf huis binnen 20 minuutjes in Eindhoven en moet zeggen dat we dat ook wel heel vaak even doen!
  Michelle onlangs geplaatst…Mijn favoriete babyoutfits tot nu toeMy Profile

 • Anne
  10 december 2015

  Oh, die stamppot/ovenschotel ziet er heerlijk uit! Andere tip, pompoen door midden een uurtje op 175-200°C in de oven roosteren (geeft ook gelijk smaak aan de pompoen). Daarna schep je de pompoen super makkelijk leeg.

 • Lifesabout
  10 december 2015

  Haha wast Lana de pop nou met een schuursponsje?
  De jurk is echt heel mooi! En de bh’s van de H&M vond ik heel fijn.
  Ik hoop dat het je lukt om wat rustiger aan te doen!
  Lifesabout onlangs geplaatst…8 tips om meer van jezelf te houdenMy Profile

 • Suzanne
  10 december 2015

  Wat super lief dat Lana zo in de weer is met haar armbandjes. Een echt meisje meisje! En die foto dat Patrick zo bij je ligt is echt om van te smelten.
  Suzanne onlangs geplaatst…10x Plannen voor 2016My Profile

 • Marijke I easydailyfood
  10 december 2015

  Wat staat dat grijze jurkje je je prachtig met je zwangere buik! O en ik ben zo jaloers op je pantoffels, misschien toch ook maar bestellen 🙂
  Marijke I easydailyfood onlangs geplaatst…KERST I Citroen knoflook aardappeltjesMy Profile

 • Nicky
  10 december 2015

  Leuk om te lezen weer en die Uggs wil ik ook wel 🙂
  Nicky onlangs geplaatst…Weekly favorites: lunchen bij PSV & sinterklaasMy Profile

 • Jennifer
  10 december 2015

  Och wat schattig, Lana die de kerstboom aan haar popjes laat zien. ^^ Als je overigens wel verse pompoen wilt gebruiken en niet uit de diepvries, moet je de pompoen eerst even met schil en al koken. Niet te lang. Maar dan snijd je de hele handel zo in stukken. 🙂
  Jennifer onlangs geplaatst…Melle is 11 maanden!My Profile

 • Malou
  10 december 2015

  Die foute kersttrui is echt leuk, nu ben ik geneigd om meteen naar de Hema te gaan haha.
  Malou onlangs geplaatst…Plog 5 decemberMy Profile

 • lieke
  10 december 2015

  Wat een heerlijke week weer en verstandig om het rustiger aan te doen! ! En de uggs pantoffels staan hier ook lang op mijn lijstje, maar zo’n uitgave joh! Ze zijn erg mooi
  lieke onlangs geplaatst…Dag Sinterklaasje! | Feest & BabyMy Profile

 • Eline
  10 december 2015

  Tip voor je flespompoen;

  Leg de flespompoen op zijn zij en snij er schijven van, deze kun je vervolgens supermakkelijk schillen met een dunschillertje. Ik doe het in minder dan 5 minuutjes!
  Eline onlangs geplaatst…I Love Health – Daisy Oppelaar – BoekreviewMy Profile

 • Engelina
  10 december 2015

  Wat een mooie week! En wat schattig dat Lana al echt met meiden dingetjes bezig is zoals met dat armbandje. Gelukkig was er niks ernstigs met je maar ik snap dat zo’n ziekenhuis bezoek even schrikken is.

 • karlien
  10 december 2015

  Heerlijk zeg, Lana met al die armbanden en kettingen 🙂
  karlien onlangs geplaatst…Winactie: Happiness 4 handsMy Profile

 • Sheela
  10 december 2015

  Wat een gezellige photodiary deze week. Ik ben blij om te horen dat het gelukkig weer goed met je gaat! En ben heel benieuwd naar je vlogs, je vlogs zijn altijd erg gezellig om naar te kijken! Je hebt echt een leuke persoonlijkheid! Ben benieuwd naar je recept van de pompoen stampot. Ik hou van ovenschotels!
  Sheela onlangs geplaatst…Medicijnen en hun bijwerkingenMy Profile

 • Florentine
  10 december 2015

  Heel erg leuk om te zien, en wat klinkt dat receptje met die pompoen onwijs lekker 😀

 • Lianne
  10 december 2015

  Woh! Ik wil ook zelf kroketten maken!
  Lianne onlangs geplaatst…Recept: Krentenbrood uit de broodbakmachineMy Profile

 • Hanna @ eenbezigbijtje
  10 december 2015

  Nog iemand met de hemnes collectie, jeej. En ondanks dat ik niet per se een ugg fan ben lijken die sloffen me wel echt heerlijk zitten. Groot gelijk en een heel goed cadeau voor jezelf!
  Hanna @ eenbezigbijtje onlangs geplaatst…Mijn trofeeënMy Profile

 • Cassandra
  10 december 2015

  Heerlijk die pantoffels van UGGs! Krokettjes zien er vooral erg geinig uit en Lana wast baby met spons? Cute!
  Cassandra onlangs geplaatst…Dingen die je niet tegen een dysmatuur moeder zegtMy Profile

 • melissa093
  10 december 2015

  Ik heb een tip voor je, voor het snijden van pompoenen: doe de pompoen in zijn geheel in een kokende pan met water en laat 5-10 minuten zachtjes koken. Haal de pompoen uit de pan, laat hem even afkoelen en voila, als een warm mes door de boter.

 • Saskia
  10 december 2015

  Een lief jurkje van Lief! draagt Lana op de eerste foto. Zelf patat maken is een hele klus, ik koop gewoon kant en klare friet voor in de Aifryer. Wil het toch ook eens zelf proberen te maken. De laatste diary van dit jaar alweer. Leuk dat je weer vloggend het jaar uit gaat 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Daag jezelf uit om meer te lezen!My Profile

 • Rosanne
  10 december 2015

  Haha geweldig ook zo’n foute kerst trui voor Lana!
  En wat is jouw nieuwe jurkje prachtig!
  Ik kijk echt uit naar de plogs en vlogs. Ik heb vorig jaar echt genoten van de ‘vloggend het jaar uit’ vlogs 🙂
  Rosanne onlangs geplaatst…The happiness listMy Profile

 • Jolien
  10 december 2015

  Leuk om te lezen! Wij zijn hier verliefd op je nieuwe Ugg pantoffels. 🙂

 • Audrey
  10 december 2015

  Dat ziet eruit als een leuke week, op het ziekenhuisbezoekje na. Zelfgemaakte frietjes zijn zó lekker! Ik maak ze ook regelmatig, maar bij kroketten kies ik toch voor het gemak. Hoewel ik nu wel héél nieuwsgierig ben naar hoe deze smaken.
  Audrey onlangs geplaatst…Stem mee: wat wordt de slechtste slogan van 2015?My Profile

 • Cerylle
  10 december 2015

  Weer heerlijk genoten van je foto’s van deze week. Verzin je al die recepten zelf? Zoja knap hoor. Ik ben blij dat er iemand is zoals jij waarvan ik ze dan weer kan overnemen 😉
  Heel gaaf die glitterjurk met die laarzen, staat je heel goed.

 • Eline
  10 december 2015

  Ah neeeee Uggs dat kan echt niet meer ! De manier waarop die worden gemaakt is echt heel erg, als je alleen al “uggs schapen” typt op google snap je waarom…

 • Doortje
  10 december 2015

  Wat een leuke foto’s weer! Vervelend dat je zoveel klachten hebt, goed je rust pakken hoor!
  Doortje onlangs geplaatst…Kersttradities!My Profile

 • Proef de Smaak
  10 december 2015

  Wat veel lekkere foodfoto’s! En wat een superleuke outfit met dat glitterjurkje en die mooie laarzen!
  Proef de Smaak onlangs geplaatst…Appeltaart met HazelnotenMy Profile

 • Maartje
  10 december 2015

  Wat een leuke foto’s weer! Ik hou echt van december, alles er aan is gewoon leuk! Mooie items van Loavies heb je besteld trouwens! En Patrick is zo cute, leuk hoe ie zo bij je ligt 🙂

 • Leonie
  10 december 2015

  Wat maak/kook jij toch altijd gevarieerd en verrassende nieuwe maaltijden! Leuk om dat te zien.
  Enne, ben blij dat t goed met jou en de baby gaat!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: 15 dingen die niemand aan je vraagt TAGMy Profile

 • Judith
  10 december 2015

  Leuk! En wat zie je er stralend uit in je nieuwe jurkje. Hopelijk voel je je snel weer wat beter.

 • Birgit
  10 december 2015

  Wat een heerlijke tut is Lana zeg! Ik herken het heel erg bij mijn dochter.
  En dat jurkje staat je prachtig! Zou haast zelf weer zo’n mooi zwangerschapsbuik willen hebben, alleen maar omdat ik dan een excuus heb om dat jurkje te kopen. Hahaha
  Birgit onlangs geplaatst…PlanningMy Profile

 • Bregje
  11 december 2015

  Nu heb ik ook zin in kroketjes en frietjes, maar t is pas 7.00 haha! Hopelijk doet de rust je goed!
  Bregje onlangs geplaatst…Blogger Dilemma TagMy Profile

 • IJlien
  11 december 2015

  Little People is bij Mason ook een van zijn favorieten, maar hij gooit vooral nog met de schoolbus (oeps)
  Je ziet er prachtig zwanger uit, geniet er nog even van en rustig aan 🙂 xx
  IJlien onlangs geplaatst…Vrijdag Video: VLOG #47 * ONS HUIS VERKOCHT?My Profile

 • Rosalie
  15 december 2015

  Wat een prachtig jurkje en wat leuk te lezen.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.