KC Photodiary: Feestelijk weekend en een stapje terug

KCDec

Een nieuwe donderdag dus ik geef jullie weer een kijkje achter de schermen bij Kellycaresse.nl. Een week die heel feestelijk begon, de verjaardag van mijn moeder hebben we gevierd en afgelopen weekend vierden we sinterklaas en tuigden we de kerstboom op. De week werd later wat rustiger doordat ik wat stapjes terug moest zetten. Dit is trouwens alweer de laatste KC Photodiary van dit jaar! Dit omdat het plog-vlog project eraan gaat komen (zondag vertel ik jullie er alles over) en als ik dan dagelijks al van alles bijhoudt, valt er weinig meer te delen in een photodiary natuurlijk. Dus laten we dan maar gelijk de photodiary van afgelopen week bekijken!

Donderdag was mijn moeder jarig dus mocht Lana natuurlijk een feest outfitje aan! Dit jurkje van Lief! past eindelijk en vind ik haar zo schattig staan! Lana is helemaal geobsedeerd door schoenen en sieraden (zonder krijg ik haar de deur soms niet uit haha!) dus ze was haar armbandje al mooi aan het omdoen.

Ik werk regelmatig samen met de webshop Loavies, maar ik plaats er ook zelf bestellingen omdat de kleding me altijd erg goed bevalt. Uit de kerstcollectie bestelde ik een mooie glitterjurk en een glitterjasje. Beiden zijn helemaal draagbaar met mijn dikke buik en tevens lekker feestelijk. Heel blij mee!

In de avond gingen we uit eten met mijn ouders voor de verjaardag van mijn moeder. Ik kon echt niet van de Chinese tomatensoep afblijven (3x kopjes genomen, hoe erg zwanger ben je dan haha!)  en natuurlijk lekker met sushi erbij (de preggo proof varianten)

Vrijdag met een vriendinnetje en Lana naar het dorp gewandeld. Broodje gegeten bij Bakker bart en gelijk onze nieuwe Baby’s only buggyzak getest, bevalt goed! Lana klom er niet uit gelukkig.

Heerlijke lunch!

Verklaar me wederom voor gek maar ik heb zo’n 2,5 uur in de keuken doorgebracht omdat ik zelf frietjes wilde maken en voor het eerst zelf kroketten ging maken. Wat een werk haha, ze zijn vooral niet moeders mooiste maar ze waren goddelijk lekker. Mission completed 😉

Dikke party in de avond op de bank, all by myself haha! Ik drink echt nooit bier, maar dit alcoholvrije citroenbiertje zat in zo’n babybox. Eigenlijk smaakte het best lekker!

Oke, zo all by myself was ik niet. Terwijl Yannick met mijn vader naar een voetbalwedstrijd was, bracht ik de avond met Patrick door. Wat een lieverd is het!

Wat we zaterdag allemaal deden heb ik bijgehouden in een vlog die al online staat. Kerstboom optuigen stond op de to-do list!

In de avond lekker gourmetten bij mijn ouders en sinterklaas vieren. De fles Jip en Janneke bubbels ging er gretig doorheen 😉

Zondagse brunch. Dat vind ik zo genieten, heerlijk rustig wakker worden. Uitgebreid aan tafel eten, lekkere broodjes, eitjes, verse jus. Heerlijk gewoon. In de middag heb ik wat werk verricht op mijn kantoor terwijl Yannick en Lana wat tijd samen hadden.

Foute big belly selfie haha. Ik deed mijn nieuwe Loavies jurkje aan, had ik gewoon zin in.

Hier een foto met het mooie jurkje en mijn nieuwe schoenen. Van Nelson schoenen ontving ik deze mooie suède overknee laarzen van Tamaris, love them!

We waren uitgenodigd voor het eten bij mijn schoonouders. De hete boontjes van mijn schoonvader zijn echt de bom, ik zal het recept eens vragen.

Ik had maandag een dag met twee afspraken in Amsterdam op de planning staan maar die heb ik afgezegd omdat ik niet fit was. Daarom begon maandagochtend lekker rustig, samen met Lana naar Shrek kijken, blijft een leuke film.

Ondertussen kreeg de pop een grondige wasbeurt. Ook belangrijk natuurlijk! (check ook haar armbandje 😉 ).

En we deden een poging tot kleien, maar dit was maar voor even, ik zou namelijk ieder moment worden teruggebeld door mijn huisarts ivm. de klachten die ik had. Ik kon even later terecht bij haar.

Eerst op controle bij de huisarts en die stuurde me door naar de gynaecoloog. Er is een CTG gemaakt, urine gecheckt, bloed afgelopen en mijn bloeddruk is een aantal keer gecheckt. Alles was in orde gelukkig! Met wat paracetamol en het advies tot rust houden mocht ik gelukkig weer naar huis.

Daarna waren we bij mijn ouders uitgenodigd voor het diner. Mijn moeder had heerlijk zuurkool gekookt. Maandag stamppot-dag maakt de dag gewoon weer goed.

Dinsdag: Iets met armbandjes en die tijdens je ontbijtje al moeten fatsoeneren haha.

In de middag een beetje bijkomen op bed, wat blogjes typen, de laatste pepernoten opeten (ik bedoel, iemand moet het doen 😉 ) en rustig aan doen.

Daarna kookte ik pasta met veel verborgen groente en natuurlijk lekker met kaas erover.

De winnares van het  ‘luxe 5 gangen kerstdiner dat wordt thuisbezorgd‘ heeft inmiddels haar bestelcode ontvangen, en zelf mocht ik als dank van Groupon ook zo’n thuisbezorgd kerstdiner bestellen. We nodigen mijn ouders uit om te komen dineren op een van de kerstdagen en hierboven zie je het menu.

Gisteren ging ik even naar de stad met Lana, we aten tussendoor lekker een broodje bij de bakker. Echt genieten vind ik dat, straks met 2 kindjes in huis zal ik dat toch iets minder snel doen denk ik (geen idee hoe dat zal zijn overigens) dus nu nog even genieten van die extra tijd samen met Lana.

De shoppingbuit! Voor Lana wilde ik ook een foute kersttrui kopen, dit exemplaar vond ik bij Hema. Ook kocht ik daar een mooie theedoek die ik wil gebruiken als ondergrond bij het maken van productfoto’s. En tja, zwangerschap en borsten, het was nodig om nieuwe bh’s aan te schaffen, bij H&M haalde ik hun fijne voedingsbh’s. Om nu voor dit laatste trimester nog normale grotere bh’s te halen vond ik onzin en nu ben ik gelijk voorzien voor de borstvoedingsperiode.

Ook gingen Lana en ik even boodschappen doen voor een kerstrecept wat ik in petto heb. Lana vindt het geweldig als ze zelf met het karretje mag rijden.

Even tussendoor: Ik heb voortaan een postadres. Zo lief al die vragen van jullie om een adres voor post zoals kerstkaarten enzo, vervelend om dan ivm. privacy nee te moeten zeggen maar nu voortaan niet meer! Ps. Dit voelt zo gek overigens, ik ben geen Britney Spears ofzo?.

Ik had mezelf getrakteerd op Ugg pantoffels, die wil ik al jaren maar dit vond ik steeds maar zo’n overbodige aankoop. Nu ik weet dat ik de komende maanden vooral thuis ben (hoogzwanger, bevallen en baby enzo 😉 ) weet ik dat het een goede aankoop is haha. Ik ben er helemaal verliefd op! Ik kocht ze trouwens via de Bijenkorf webshop, ik ben altijd erg te spreken over hun service.

En voor Lana kwam er een mega grote doos binnen van Little People (Fisher-price). Herinneren jullie de ‘dagje Beekse Bergen met de Little People safari tour‘ vlog nog? We ontvingen gisteren deze geweldige Little People Zoo, Lana heeft er nadien continue mee gespeeld. Binnenkort zal ik er wat meer over vertellen.

Daarna begon ik weer aan een kookexperiment. We hadden nog een flespompoen liggen en aangezien ik geen zin had in pompoensoep, besloot ik een pompoenstamppot/ovenschotel te maken. Een heel karwei (die flespompoen slachten is al een dingetje (al kreeg ik van iemand van jullie al de handige tip dat de AH ze gewoon in blokjes uit de diepvries verkoopt, dat ga ik de volgende keer gewoon gebruiken) vervolgens maakte ik er dus stamppot van met appel, kaneel, kaas en meer lekkers. Ik zal het nog uitwerken in een receptje, het was namelijk heel erg lekker!

Gewoon even een dankwoord aan jullie! Wat ben ik blij met zulke lieve bezoekers, dat er zoveel positiviteit heerst op social media en op mijn blog, dankbaar voor ieder berichtje wat ik mag ontvangen en het begrip en de betrokkenheid die jullie voor mij hebben. De bezoekersaantallen die blijven groeien, ik ben er gewoon helemaal stil van. Ik eindig deze KC Photodiary even als sentimentele muts, omdat het kan 😉

En dit was de KC Photodiary van deze week en tevens de laatste van het jaar. Maar daarvoor in de plaats komen er vanaf volgende week hele leuke andere artikelen online. Ik heb er zin in om die te gaan maken!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

66 gedachten over “KC Photodiary: Feestelijk weekend en een stapje terug”

 1. Ondanks dat je een stukje rustiger aan moet doen heb je toch een fijne week gehad. Die Lana met haar armbandjes, zo schattig :-)!! Ik vind de service van de Bijenkorf online erg goed, in winkels vind ik het (op Eindhoven na) altijd erg tegenvallen. Wat fijn dat je een postadres hebt, kun je leuke post van volgers ontvangen :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Cadeautjes die ik kreeg voor mijn verjaardag & SinterklaasMy Profile

 2. Oeh ben benieuwd naar je recept met pompoen lijkt me erg lekker. Zo schattig dje armbandjes bij lana een echt meisje meisje dus haha. Leuk het project dat er aan komt met vlogs en plogs ik vind het elke keer zo bizar dat het over 2 weken alweer kerst is kan me er nu nog niets bij voorstellen. Hele fijne dag vandaag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario #15My Profile

 3. De eerste foto van Lana ziet ze er zo groot uit! En wat een onwijs schattig jurkje, heel lief! Wij hebben hier ook nog een lespompoen liggen, ik vind het een ellende om die te snijden haha daarom zal hij nog wel even blijven liggen 🙂

 4. Wat weer een leuke photodiary! Zo schattig dat Lana zo van armbandjes enzo houdt, echt een meisje meisje. Het roze fluffy jasje wat ze aan heeft vind ik ook zo leuk! Ben erg benieuwd naar het plog-vlog project 🙂
  kimmetjekims onlangs geplaatst…Smoothie recept #1My Profile

 5. Ooh, die ugg pantoffels staan ook al tijden op mijn wishlist. Ze zien er zo heerlijk warm uit. Ik vind ze alleen zo duur..! En dat glitterjurkje staat je echt práchtig! Super mooie buik heb je! Ik had het niet verwacht maar ik begin mijn bolle buik toch een beetje te missen als ik jou zo zie. En wist je dat je de schil van een pompoen niet hoeft te verwijderen als je er wel soep van maakt? Dat scheelt al een hele hoop! Die wordt gewoon zacht als je de pompoenvlokjes kookt.

 6. Wat fijn dat na controle alles goed was met jou en de baby, maar wel goed aan jezelf denken hoor! De voetenzak van Baby’s Only ziet er heerlijk uit. Ik heb er een van Koeka en ik gebruik hem nu al voor Jim. Ik leg hem in de wagenbak in de zak, zo ligt hij heerlijk warm!
  Diana Carlton onlangs geplaatst…De zwangerschap & bevalling van JimMy Profile

 7. Hmmm al die lekkere dingen, krijg er honger van! Je hebt je deze week volgens mij wel vermaakt aan de foto’s te zien. Dat jurkje voor kerst de kleur daar van staat je wel heel goed. Ben benieuwd hoe hij er helemaal uitziet.
  Lilian onlangs geplaatst…Tandjes poetsenMy Profile

 8. Ondanks dat je wat rustiger aan moest dien; vind ik je diary nog behoorlijk vol! En weer een fijne week volgens mij. Die pantoffels!! Wat zal dat fijn zitten. Ik ben benieuwd naar je melding over de laatste weken zondag.
  Drie onlangs geplaatst…Besparen op je bruiloft – Hoe?My Profile

 9. Doe rustig aan hoor, Kelly. Doe ik zelf ook, vandaar wat minder vaak een reactie van mijn kant, maar ik lees nog iedere dag gezellig mee. Ik kijk ook uit naar je plog- en vlogweek. Heerlijk. Oh leuk, een postadres! Dan kan ik je een keer een kaartje sturen. 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Kotsend de kerstdagen door?My Profile

 10. Heel leuk om te zien weer Kelly! Zo gezellig samen met Lana shoppen en een broodje eten! Net alsof je hebt al een grote dochter 😉 En over enkele jaren kan je dat met je twee meisjes doen, zo leuk! En die Ugg sloefen lijken me ook echt zalig! Ik heb deze zomer op vakantie fake Ugg sloefen gekocht voor €10 en die zijn ook heerlijk warm, maar de echte lijken me toch nog zaliger! Ik kijk al uit naar je plogs en vlogs die eraan komen!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn relatietips (na vijf jaar ervaring)My Profile

 11. Wat een fijn weekje weer. Lief dat je wat extra qualitytime momentjes met Lana hebt. Die jurk van Loavies is héél gaaf en die Ugg pantoffels… Ik twijfel ook nog steeds. Ze zijn zooo fijn. Ik ben overigens sowieso wel fan van De Bijenkorf. Wij staan vanaf huis binnen 20 minuutjes in Eindhoven en moet zeggen dat we dat ook wel heel vaak even doen!
  Michelle onlangs geplaatst…Mijn favoriete babyoutfits tot nu toeMy Profile

 12. Oh, die stamppot/ovenschotel ziet er heerlijk uit! Andere tip, pompoen door midden een uurtje op 175-200°C in de oven roosteren (geeft ook gelijk smaak aan de pompoen). Daarna schep je de pompoen super makkelijk leeg.

 13. Och wat schattig, Lana die de kerstboom aan haar popjes laat zien. ^^ Als je overigens wel verse pompoen wilt gebruiken en niet uit de diepvries, moet je de pompoen eerst even met schil en al koken. Niet te lang. Maar dan snijd je de hele handel zo in stukken. 🙂
  Jennifer onlangs geplaatst…Melle is 11 maanden!My Profile

 14. Wat een mooie week! En wat schattig dat Lana al echt met meiden dingetjes bezig is zoals met dat armbandje. Gelukkig was er niks ernstigs met je maar ik snap dat zo’n ziekenhuis bezoek even schrikken is.

 15. Wat een gezellige photodiary deze week. Ik ben blij om te horen dat het gelukkig weer goed met je gaat! En ben heel benieuwd naar je vlogs, je vlogs zijn altijd erg gezellig om naar te kijken! Je hebt echt een leuke persoonlijkheid! Ben benieuwd naar je recept van de pompoen stampot. Ik hou van ovenschotels!
  Sheela onlangs geplaatst…Medicijnen en hun bijwerkingenMy Profile

 16. Ik heb een tip voor je, voor het snijden van pompoenen: doe de pompoen in zijn geheel in een kokende pan met water en laat 5-10 minuten zachtjes koken. Haal de pompoen uit de pan, laat hem even afkoelen en voila, als een warm mes door de boter.

 17. Een lief jurkje van Lief! draagt Lana op de eerste foto. Zelf patat maken is een hele klus, ik koop gewoon kant en klare friet voor in de Aifryer. Wil het toch ook eens zelf proberen te maken. De laatste diary van dit jaar alweer. Leuk dat je weer vloggend het jaar uit gaat 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Daag jezelf uit om meer te lezen!My Profile

 18. Haha geweldig ook zo’n foute kerst trui voor Lana!
  En wat is jouw nieuwe jurkje prachtig!
  Ik kijk echt uit naar de plogs en vlogs. Ik heb vorig jaar echt genoten van de ‘vloggend het jaar uit’ vlogs 🙂
  Rosanne onlangs geplaatst…The happiness listMy Profile

 19. Weer heerlijk genoten van je foto’s van deze week. Verzin je al die recepten zelf? Zoja knap hoor. Ik ben blij dat er iemand is zoals jij waarvan ik ze dan weer kan overnemen 😉
  Heel gaaf die glitterjurk met die laarzen, staat je heel goed.

 20. Ah neeeee Uggs dat kan echt niet meer ! De manier waarop die worden gemaakt is echt heel erg, als je alleen al “uggs schapen” typt op google snap je waarom…

 21. Wat een leuke foto’s weer! Ik hou echt van december, alles er aan is gewoon leuk! Mooie items van Loavies heb je besteld trouwens! En Patrick is zo cute, leuk hoe ie zo bij je ligt 🙂

 22. Wat een heerlijke tut is Lana zeg! Ik herken het heel erg bij mijn dochter.
  En dat jurkje staat je prachtig! Zou haast zelf weer zo’n mooi zwangerschapsbuik willen hebben, alleen maar omdat ik dan een excuus heb om dat jurkje te kopen. Hahaha
  Birgit onlangs geplaatst…PlanningMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.