28 weken Zwanger : Zwangerschapsupdate + babybump

Dia1

28 weken zwanger update Wauw, vandaag alweer 29 weken zwanger dus ik deel de zwangerschapsupdate van de 28e week. En ik besloot dit keer de update weer in videovorm te doen, dus lekker tegen jullie te kletsen over de zwangerschap, babykamer voorbereidingen en al dat soort geneuzel haha. Ook laat ik, zoals iedere keer, mijn buik weer aan jullie zien. Als je voor de grap even de vorige zwangerschapsvideo terugkijkt, zie je hoe een enorme groeispurt ik heb doorgemaakt, zo leuk! Update: Ik nam de video afgelopen zaterdag op, ik voeg er nog een kleine geschreven update aan toe omdat niet alles zo lekker liep als het aan het begin van dit weekend nog leek.Klik hier als je de video niet kunt zien

Update:
Ik werk voor mijn blog altijd een paar dagen vooruit, dit omdat ik dan altijd wat achter de hand heb, mocht ik bijvoorbeeld ziek worden of als er wat tussenkomt. Ik nam de video zaterdag op, die dag voelde ik me ook heel goed, maar ik had al een paar dagen daarvoor last van wat vreemde klachten. Zondag zette die klachten toch door waardoor ik maandag even naar het ziekenhuis moest komen voor wat onderzoekjes. Ik heb namelijk veel last van hoofdpijn, af en toe duizeligheid en veel dorst. Deze klachten namen niet af door voldoende drinken, paracetamols of voldoende rust, vandaar dat ik me zorgen maakte. Alles is even grondig gecheckt. Mijn bloeddruk, bloedwaarden zijn geprikt en de urine is gecontroleerd. De angst zat erin dat ik weer een zwangerschapsvergiftiging zou ontwikkelen maar dit was gelukkig niet aan de orde. Hopelijk waren de klachten dus gewoon stomme pech of een griepje. Maar ik doe het daardoor wat rustiger aan momenteel. Soms zal er eens geen artikel online komen of ziet de blogplanning er wat anders uit. Alvast bedankt voor jullie begrip. Ook wil ik jullie bedanken voor de lieve berichtjes die ik van jullie heb mogen ontvangen op Twitter, Instagram, Snapchat en Facebook, jullie zijn lieverds!

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

52 gedachten over “28 weken Zwanger : Zwangerschapsupdate + babybump”

 1. Fijne update Kelly. Goed om te horen dat het allemaal goed gaat, maar logisch dat je nu wel wat klachten hebt aangezien je alweer in het derde trimester bent.. Gaat hard zeg! Klopt het dat je nu gemakkelijk buiten adem raakt? Een van mijn beste vriendin had dat in haar 3e en 4e trimester heel erg en ik dacht het bij jou ook een beetje te horen? Succes nog met de komende twee trimesters, blijft nog ff genieten van je updates :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Review: W7 Hollywood Bronze & GlowMy Profile

 2. Gelukkig heb je geen zwangerschapsvergifting. Luister goed naar je lichaam en doe vooral een paar stapjes terug. Neem je rust, vergeet vooral niet van je zwangerschap te genieten en jouw blog is het laatste waar je je nu druk om moet maken. Gezondheid gaat voor alles. Heb je een leuk idee voor een blogpost? Schrijf dit dan lekker op je gemak. Ben je moe of voel je je niet zo lekker? Voel je vooral niet bezwaard en kies dan voor jou en voor jouw kleintje. Meer tijd en energie voor jouw blog komt vast wel weer. Dan nu maar niet elke dag een artikel. Jammer voor ons, maar misschien wel beter voor jou en jouw baby.
  Danielle@Mamaonderneemt onlangs geplaatst…Kerstcadeaus waar je hebberig van wordt!My Profile

 3. Je bent inderdaad lekker gegroeid! Leuk om te zien en wat gaat het hard. Vervelend dat je soms opgenomen wordt in het ziekenhuis maar fijn om te weten dat je ze je in de gaten houden. En dat je updates minder worden is helemaal prima! Volstrekt logisch vind ik eigenlijk..

 4. Kelly Caresse

  Hihi jep klopt ik ben best kortademig al. Ik knip daarom best veel in de filmpjes omdat ik af en toe echt ff niet verder kan praten. Dankje voor je lieve comment

 5. Gelukkig gaat het allemaal goed en is het geen zwangerschapsvergiftiging. Jeetje, wat vliegt de tijd zeg. Alweer 29 weken bijna! Geniet nog even van de laatste loodjes en rustig aan! X
  Marloes onlangs geplaatst…ELF Matte Lip ColorMy Profile

 6. Gelukkig gaat het weer goed met jou! Maar jeetje zeg! Wat gaat het snel… Je hebt al een hele mooie buik. Ik kan niet wachten tot het bij mij een beetje zichtbaar is 😉
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Weekendje DusseldorfMy Profile

 7. Wat een prachtige buik, maar doe je een beetje rustig aan? Even lekker aan jezelf en de kleine in je buik denken 😉
  Birgit onlangs geplaatst…WeekendMy Profile

 8. Wat spannend voor jullie. Goed op jezelf passen en rustig aan doen de komende tijd. Gelukkig is het geen zwangerschapsvergiftiging, ik vind het super dat je ondanks dit alles nog zoveel plaatst. Topper!
  kimmetjekims onlangs geplaatst…Smoothie recept #1My Profile

 9. Ja jeetje wat was dat schrikken. Goed dat je pas op de plaats neemt. Wat het schema ook zal zijn, het begrip is er bij iedereen denk ik! Goed aan jezelf en je kleine meid denken. En hier gaan we verder met duimen!
  En ik moest wel lachen dat je vertelde dat je gewoon in je buik mag spuiten. Ik kreeg die vraag ook steeds als ik weer een spuitje bloedverdunner in mijn buik stak. Mensen waren bang dat ik de baby zou raken….haha.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mijn toekomst in een envelop.My Profile

 10. Wat fijn dat het geen zwangerschapsvergiftiging is!
  En maak je vooral geen zorgen over het feit dat het een keer wat rustiger is op je blog. Je rust nemen en genieten van je zwangerschap is veel belangrijker!
  Liefs
  Rosanne onlangs geplaatst…The happiness listMy Profile

 11. Oooh dat CTG (flashbacks brr). Hopen dat alles nu inmiddels weer oké is. Wat ben je toch mooi zwanger! Hopen dat je een rustig (en lang!) Laatste trimester ingaat!
  Sonja onlangs geplaatst…EnlasnubesMy Profile

 12. Ik las op Instagram al dat je even in de gaten gehouden moest worden. Gelukkig is het geen zwangerschapsvergiftiging. Ik zou zeggen: doe lekker rustig aan en geniet nog even van de zwangerschap!
  Melissa onlangs geplaatst…ParfumallergieMy Profile

 13. Ik vind je buik echt zoo mooi! Volgens mij zit ze nog wel een beetje hoog of niet? Het lijkt alsof je af en toe een beetje adem te kort komt.
  Ik ben heel benieuwd naar het kamertje, ik ben ook dol op die mint kleur! Vooral wat zachter een beetje pastel.
  Sheela onlangs geplaatst…Woning researchMy Profile

 14. Wat fijn dat je geen zwangerschapsvergiftiging hebt. Kan me voorstellen dat het wel weer even schrikken was zo. Neem lekker je rust en probeer vooral aan jezelf te denken. Af en toe ‘n artikel minder overleven wij allemaal echt wel! Je hebt een héle mooie ronde buik!
  Michelle onlangs geplaatst…Mijn favoriete babyoutfits tot nu toeMy Profile

 15. Fijn om te zien dat het zo goed met je gaat en gelukkig was het afgelopen weekend loos alarm. Wat gaat de tijd snel voor je het weet heb je de kleine al in je armen. Leuk kamertje heeft lana ook gekregen besef ze het al goed dat ze straks niet meer alleen is maar een zusje krijgt? Fijne dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario #15My Profile

 16. Wat een mooie buik!
  Beter dat ze alles goed onder controle houden, beter het zekere voor het onzekere 🙂
  En leuk om zo mee te genieten door middel van je blogjes en vlogjes!
  Geniet nog van je zwangerschap en ik hoop dat het voorspoedig mag verlopen verder!

  Liefs Kelly

 17. Wat ben je mooi zwanger! Gelukkig waren alle onderzoeken in het ziekenhuis goed. Rustig aan hoor, goed op jezelf passen!

 18. Echt leuk hoor. En het ziet er allemaal supergoed uit. Maar zoals de andere comments ook zeggen ik zou het maar lekker rustig aan doen en blijven bloggen. Niet te veel werk doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.