WINNEN: Luxe 5 gangen Kerstdiner voor 4 personen bij jou thuisbezorgd

winkerstdiner

Ik mag jullie alweer belonen met een hele toffe winactie, dit keer weer een winactie die ik organiseer samen met Groupon waar ik al vaker winacties mee gedaan heb. De feestdagen komen eraan en ik denk dat iedereen nu zo’n beetje bezig is met het regelen van de kerstdagen. Wanneer bij de ouders, wanneer bij de schoonouders of andere familie, wanneer als gezinnetje thuis enzovoorts. Wat we eten daar denken we later pas over na, toch? Nou, deze winactie mag je niet laten lopen. Ik mag een luxe kerstdiner dat bij jou thuis wordt bezorgd cadeau geven aan de gelukkige winnaar. Een kerstdiner voor 4 personen, je hoeft zelf niets meer te doen, aan alles wordt gedacht. Daar kun je je gasten wel mee verrassen!

winnenkerstdiner

Wat kun je precies winnen? 
Een luxe 5 gangen kerstdiner, thuisbezorgd op jouw adres. (Waarde: €215, maar bij Groupon nu te koop voor €104,95)
– Je hebt keuze uit 8 voorgerechten, 4 soepen, twee soorten spooms (kan alcoholvrij), 11 hoofdgerechten, 6 nagerechten. Per persoon mag je de keuze maken, dus een zwangere schoonzus, vegetarische moeder, of iemand met allergieën kan iets anders nemen, maar ook kun je het afstemmen op smaak.
– De man achter Xmas Catering, chefkok Mart van Bakel, is het type ‘niet praten, maar koken’. Uren staat hij in de keuken om van jouw kerst een succes te maken. Xmas Catering werkt overigens vooral met biologische, duurzame streekproducten. In jouw kerstdiner is dan ook geen E-nummer te vinden. Bij het diner krijg je uiteraard instructies voor de bereidingswijze en tips om de gerechten mooi te serveren. Het diner is inclusief alle garnering, zodat je echt niet meer de deur uit hoeft.

wingroupon

Dit wil jij toch ook winnen?  Hoe kun je winnen?

– Laat een comment achter met daarin je reactie dat je meedoet, en wie je gaat uitnodigen (vind ik gewoon leuk om te weten, hoeft niet met details en namen hoor)
Like de Facebookpagina van Kellycaresse 
– Geldig mailadres achterlaten in het daarvoor bestemde vakje. Over een week ( 5 december) mail ik de winnaar persoonlijk.

Niet gewonnen? Je kunt zo’n kerstdiner aan huis via deze link met korting bestellen.
In ruil voor het organiseren van deze winactie, wordt er bij mij thuis met kerst ook zo’n heerlijk kerstdiner bezorgd, ik zal jullie dan nog laten zien hoe dat eruit ziet. Wij nodigen dan mijn ouders uit, die er volgens mij ook al heel veel zin in hebben. Ik heb er ook onwijs veel zin in en ik vind het ideaal om dan niet meer na te hoeven denken over wat ik ga maken.
Veel succes met meedoen!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

155 reacties

 • Janneke
  28 november 2015

  Wat een leuke en praktische actie zeg! Ik doe graag mee aangezien ik met kerst nachtdiensten heb en daardoor overdag slaap en minder tijd heb om te koken. Dit zou mij ideaal uitkomen. Naast mijn man wil ik ook twee vrienden uitnodigen die wel een hart onder der riem kunnen gebruiken.
  Groetjes Janneke

 • Simone
  28 november 2015

  Ah wat tof! Ik sla alleen over, want ik eet helemaal niet thuis dit jaar!
  Simone onlangs geplaatst…WIN – Buddha to Buddha oorbellenMy Profile

 • Femke
  28 november 2015

  Ik sla de winactie over maar hij is wel heel erg tof zeg. Ik heb al vaker van deze catering gehoord, ik weet dan ook zeker dat je iemand erg blij gaat maken met deze winactie!
  Femke onlangs geplaatst…Ik heb een nieuwe lay-out en logo!My Profile

 • Marion
  28 november 2015

  Wat een bijzondere winactie! Heel gaaf zeg! Ik eet wel thuis, maar wij hebben een pizzatraditie, dus ik sla ook over. Oh ik ben echt benieuwd wie dit gaat winnen. Geweldig!
  Marion onlangs geplaatst…EBZ Dag ’15: Het is zoverMy Profile

 • kelly
  28 november 2015

  Wat een ontzettend leuke win actie! Ik doe graag mee. En dan zou ik graag mijn ouders en zusjes willen uitnodigen. Ik heb een niet zo leuk jaar gehad en hun stonden altijd voor mij klaar. ??

 • Marlon
  28 november 2015

  Leuk, ik doe graag mee!

  Onze eerste kerst als gezin waar we volop van genieten! Een heerlijk diner maakt dat compleet en als het dan ook nog eens wordt verzorgd hebben we alle tijd voor elkaar!
  Ouders mogen dan ook zeker niet ontbreken.

 • Marlotte
  28 november 2015

  Poeh, wat een toffe winactie is dit zeg. Ik sla ‘m deze keer even over, want ik houd veel te veel van zelf koken met kerst haha.
  Marlotte onlangs geplaatst…What’s for breakfast? #13 – Coconut yoghurtMy Profile

 • Martine huijsmans
  28 november 2015

  Ik wil heel graag winnen. Ik ben kraamverzorgster en moet werken met Kerstmis dus het lijkt me heel fijn om zo aan te kunnen schuiven samen met mn gezinnetje en mn schoonmoeder

 • Dorien
  28 november 2015

  Super toffe actie! Mijn vriend en ik zijn dit jaar uit elkaar gegaan en ik zou graag al mijn lieve vriendinnetjes die (die net als ik allemaal van lekker eten houden!) mij geholpen hebben met verhuizen en daar deze pittige tijd heen te komen willen bedanken met zo’n heerlijk diner!
  Dorien onlangs geplaatst…UIT DE KEUKEN: GEZONDE LIONSMy Profile

 • Channa
  28 november 2015

  Leuk zeg, dat is weer eens wat anders dan gourmetten. Doe graag mee! 🙂
  Channa onlangs geplaatst…8 lichamelijke ongemakken na de bevallingMy Profile

 • Jelly
  28 november 2015

  Yes…de kerst komt er weer aan!!!! Zoveel zin in!
  En wat een leuke winactie. Ik doe mee!

  Dit jaar gaan we voor het eerst kerst vieren met ons ‘gezin’ (moet er nog steeds aan wennen dat ik dat nu gewoon kan zeggen ;))

  Kerstboom, kerstliedjes, kaarsjes en het enige wat nog ontbreekt is zo’n heerlijk diner!
  (Oja…. En all you need is love , haha!)

 • Nanka
  28 november 2015

  Ik ga een gokje wagen. Het zou mij namelijk heel goed uitkomen, want ik ben op dit moment zwanger van ons tweede kindje en uitgerekend op 12-12-’15. Zoals je zult begrijpen zijn plannen maken voor de kerst nu best lastig, omdat ik niet weet hoe alles gaat lopen. Ik moet wel in het ziekenhuis bevallen vanwege een laagliggende placenta. Ik hoop dat we met ons gezin weer thuis zullen zijn voor de kerst en dat we samen toch lekker kunnen genieten. Zo’n kerstdiner zou dan heel goed uitkomen! Ik zou dan mijn ouders uitnodigen, omdat ze altijd voor ons klaar staan. Hier ben ik ze heel dankbaar voor. Nu maar heel hard duimen!
  Nanka onlangs geplaatst…Schijf van vijf in een nieuw jasjeMy Profile

 • Kim_xazoe
  28 november 2015

  Wat handig, ik ken dit principe helemaal niet, ga zo eens kijken op de site 🙂
  Wij hebben nog helemaal geen plannen gemaakt voor de kerstdagen dus als we winnen ga ik zeker vrienden en familie optrommelen, leuk!
  Kim_xazoe onlangs geplaatst…Sinterklaastijd = creativiteit!My Profile

 • Michelle van Leeuwen
  28 november 2015

  Wow wat een leuke actie. En wat een keuzes. Heb al gekeken naar wat ik zou kiezen haha. Mocht ik winnen dan zou ik mn zusje en zwager uit nodigen. Vorig jaar zouden ze bij ons oud en nieuw vieren, maar ging door omstandigheden niet door en ze hebben een redelijk zwaar jaar gehad. Verder zijn ze beiden niet dol op koken, dus dat komt goed uit.

 • Bregje
  28 november 2015

  Gave actie Kelly! Ik doe graag mee! We nodigen dan mijn ouders uit om ze eens lekker te vertroetelen!! X
  Bregje onlangs geplaatst…Mini shoplog: nieuwe rok van OnlyMy Profile

 • Maaike
  28 november 2015

  Oh wat een leuke actie!
  Zoals het er nu uitziet komt mijn broer sowieso met kerst hier langs, maar een uitgebreid kerstdiner met z’n vieren zout dan wel heel leuk zijn! Zijn gezondheid is beroerd en daardoor werken onmogelijk. Ik zou hem graag extra verwennen met wat hij voor zichzelf niet kan.

 • Alexandra
  28 november 2015

  Wat een gaaf concept. Ik doe graag mee! Ik zou mijn zwager en schoonzusje uitnodigen. Gewoon omdat dat heel gezellig is!

 • Nicole
  28 november 2015

  Wat een onwijs gave winactie. Zonder een zielig verhaaltje te willen vertellen zou ik op 2e kerstdag graag dit willen winnen! Mijn opa is op die dag gestorven en het lijkt me heel mooi om mijn beide oma’s dan uit te nodigen.. ❤️ Spannend!!
  Nicole onlangs geplaatst…Bloggers herfstswap met LauraMy Profile

 • Drie
  28 november 2015

  Wat een leuke winactie! Wij vieren kerst altijd een dag met mijn familie en een dag met de schoonfamilie. Altijd weer puzzelen wat we gaan eten. Na een zelfgemaakte high tea vorig jaar lijkt me dit wel erg leuk en lekker!
  Drie onlangs geplaatst…Leven met pcos – Ovulatie InductieMy Profile

 • Esmee
  28 november 2015

  Leuke winactie!
  Ik zou het gezellig met mijn ouders en zus opeten 🙂

 • Carlijn
  28 november 2015

  O my… wat een geweldige prijs om te winnen! Weet je dat ik gisteren nog tegen mijn man zei dat ik geen idee heb wat we op Tweede Kerstdag moeten doen met eten? Eerste Kerstdag zijn we bij mijn ouders dus dat is gedekt, maar met een tweeling van vijf maanden heb ik echt amper de tijd om een eenvoudig prakje op tafel te zetten, laat staan een heel kerstdiner. Zaten al te kijken of we ergens konden gaan bestellen ofzo. Dit zou voor ons ZO welkom zijn! Ik likete je al op FB 🙂
  Carlijn onlangs geplaatst…Friandries Chocolaterie: hotspot-to-be in TilburgMy Profile

 • Dita
  28 november 2015

  Super leuk! Ik zou mijn zwager en schoonzusje uitnodigen. Dit omdst mijn eigen zusje helaas niet meer thuis kan komen ivm dat ze begeleid wonen woont en ik heel blij ben dat we de broer van mn vriend wel kunnen uitnodigen. Ook leuk als bedankje voor wat ze allemaal hebben gedaan in ons huis qua klussen en meegeholpen met klussen van de babykamer.

 • Kelly
  28 november 2015

  Hele toffe winactie! Maar ik sla toch over, verheug me al zo lang op het gourmetten haha.
  Kelly onlangs geplaatst…Saturday Youtube| Action shoplogMy Profile

 • Stephanie
  28 november 2015

  Super leuke win actie!
  Wij hebben toevallig gister mijn familie uitgenodigd om eerste kerstdag in ons nieuwe huisje te vieren. En zelf wat knaps op tafel zetten maakt me toch behoorlijk zenuwachtig haha.

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  28 november 2015

  Wat een gave winactie! Ik doe graag mee en zou mijn man (uiteraard, haha), vader en stiefmoeder uitnodigen 🙂
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…WINACTIE! – Noppies shirtMy Profile

 • Lifesabout
  28 november 2015

  Wow….echt wat een geweldige prijs! Ik moet gewoon meedoen, om vooral mijn ouders eens flink te verwennen. Ook al hebben we dit jaar geen kerstgevoel en is het anders dan voorgaande jaren, ik wil toch mijn lieve ouders uitnodigen bij ons thuis zodat ze kunnen genieten van een heerlijk diner.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Photodiary. Memory Lane 22-28 november.My Profile

 • Sylvia
  28 november 2015

  Wow, mooie winactie! Kerst is heilig voor me, die wordt altijd doorgebracht met mijn ouders en broertje, dus dan zit ik gelijk aan vier personen 😉 Een mooie manier om met name voor mijn ouders iets terug te doen, die denken te veel aan mij en m’n broertje en te weinig aan zichzelf 🙂
  Sylvia onlangs geplaatst…Karma!My Profile

 • Kimberley
  28 november 2015

  Whoah, ik heb net even gelezen wat je allemaal kunt kiezen, wat een hoop! En het ziet er echt heel lekker uit. Ik doe graag mee!
  Kimberley onlangs geplaatst…Een niche of bloggen over van alles?My Profile

 • Chantalle
  28 november 2015

  Hey Kelly, wat een gave winactie! Ik zou heel graag mee willen doen! Wegens familieomstandigheden (van mijn man zijn kant) zijn wij dit jaar onverwachts verhuisd naar het buitenland. Het zat wel in de planning aangezien mijn man niet Nederlands is, maar we hadden het echter pas over een aantal jaar ‘gepland’. Hierdoor heb ik toch behoorlijk onverwachts mijn lieve moeder (en oma van ons lieve meisje van 1,5 jaar) en mijn lieve broer achter moeten laten… Nu woon ik dus op ruim 3000 km afstand van mijn moeder en broer. Gelukkig kan ik met de Kerst samen met mijn man en kleine meisje naar Nederland komen om daar Kerst te vieren bij mijn moeder… dus je winactie zou heel goed van pas komen! Ik heb helaas geen Facebook maar ik dacht, ik ga toch eens proberen mee te doen. Geniet met je gezin van de kerst ❤️ Liefs!

 • Nynke B
  28 november 2015

  Leuk zeg, dan nodig ik 3 vriendinnen uit, kunnen we weer even gezellig bijkletsen, want we zien elkaar niet meer zo vaak.

 • Jeanne
  28 november 2015

  Wat een gave winactie zeg! Ik lees/kijk nu al een klein jaartje je blogs/vlogs en vind het ontzettend leuk! Vooral de shoplogs/vlogs en eetdagboeken. Ik ben nog maar 15 jaar, maar zou het graag als verrassing voor ons gezin willen hebben. Eind mei hebben we een broertje gekregen, mn moeder heeft van 23-03 t/m 03-06 in het ziekenhuis gelegen, gescheiden van haar kinderen. Door de vele zwangerschapscomplicaties, toen een langdurige bevalling die uitliep op een spoedkeizersnede. Heel blij met ons kleine, gezonde broertje, maar ze is nog niet genoeg op krachten om een heel kerstdiner te maken. Dit kerstdiner zou een ontzettend leuke verassing zijn, mn zus is 25-12 jarig! We zouden er ontzettend blij mee zijn en er van smullen.
  Liefs!

 • Denise
  28 november 2015

  Leuk Kelly! Ik nodig graag mijn lieve vrienden uit, ze zijn net weer papa en mama geworden van hun tweede kindje! Super leuke actie! Ik houd enorm van koken maar uiteindelijk heb ik altijd te veel gepland en is het een beetje stress. Zo voorkom ik het ☺️ Groetjes, Denise

 • Lynn
  28 november 2015

  Ja tuurlijk doe ik mee! I love food nu christmas! 2e kerstdag komen m’n vader met zijn vrouw en mijn broertje eten. Niet veel tijd om te koken want werken moeten we ook. Dus zou perfect zijn.
  Top actie

 • yvette
  28 november 2015

  Ik doe heeeel graag mee! Met kerst ben ik 39 weken zwanger of net bevallen wie weet hihi! En dan heb ik geen tijd en puf om een 5 gangen diner in elkaar te flansen! Ik nodig dan mijn ouders uit om samen lekker met mij en mijn vriend en dochter en mischien dan al onze zoon(5 gangen diner via de borst dan haha) te komen eten!! Super leuk!!

 • Simpel, met een snufje liefde
  28 november 2015

  Wat een leuke winactie! Ik sla deze over, er zijn genoeg andere mensen die het verdienen. Wij eten 1ste kerstdag gezellig met ons gezinnetje, 2de kerstdag komt iedereen bij ons fonduen en gourmetten.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Bananen pannenkoekjesMy Profile

 • Samantha
  28 november 2015

  Ik doe graag mee voor ons gezinnetje. We weten momenteel nog steeds niet wat we nou moeten eten dus dit zou ideaal zijn!

 • Leonie
  28 november 2015

  Oeh, ik krijg honger van die foto’s! Lekker zeg.
  Wij hebben alles al vastgelegd met Kerst.. Dus voor ons niet nodig. Wel een unieke winactie!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Schijnzwanger?! Mindf#ck!My Profile

 • Dominique
  28 november 2015

  Ik doe heel graag mee ik zou graag met mijn gezin een kerstdiner hebben we hebben een heftig jaar achter de rug dus ee n goeie afsluiting kunnen we wel gebruiken supper toffe actie

 • Alicia Hofman-Voshol
  28 november 2015

  Super leuk! Ik doe graag mee voor ons gezinnetje

 • Raphaella
  28 november 2015

  Wat een super leuke winactie. Ik had het er serieus gisteren nog over met mijn vriend wat we nu toch eens met tweede kerstdag moeten maken. Wij zijn nu verhuisd en hebben voor het eerst de mogelijkheid om mensen uit te nodigen. Ik wil mijn grootouders uitnodigen, ik heb een speciale band met hun en zijn meer mijn ouders. Mijn oma is een vrouw met een hart van goud maar is haar zoon / mijn vader 2 jaar geleden verloren. Feestdagen zijn dan erg moeilijk voor haar, ze wil er niks aan doen maar ik weet zo zeker dat ik haar hier enorm mee kan verrassen. Wij zouden er dan ook enorm blij mee zijn. Maar ja,wie niet haha. Ga zo door!

 • Ling Choi
  28 november 2015

  Wat een smakelijke actie! Ik volg je op Facebook. Vroeger moest ik altijd op kerstdagen werken omdat ik uit een horeca familie kom. De feestdagen zijn heel zwaar. Iedereen is mooi aangekleed en vrolijk. Dan moet jij je in het zweet werken en dan doodop naar bed gaan zonder een feestmaal. Nu kan ik intens van kerst genieten maar ik ga zeker niet koken! Ik verdien om verwend te worden. Dus laat het eten maar bezorgen. Ik nodig mijn gezinnetje en moeder uit dan zijn we precies met z’n vieren. Nu maar hopen op een portie geluk. Ik heb nog geen plannen voor de kerst en dus laat het eten maar komen!

 • Nienke
  28 november 2015

  Wat leuk dit! Ik zou mijn vader moeder en zusje uitnodigen omdat ze me weer thuis opvangen. En mn vader moet dit jaar koken maar dat kan ie niet :’)

 • Jacqueline
  28 november 2015

  Graag zou ik meedoen! Lijkt me heerlijk om geen zorgen om het eten te hebben en om de boodschappen en dan op deze manier toch te kunnen genieten van een heerlijk kerstmaal! Helemaal met een kleine in huis lijkt me het een genot op deze manier. Graag zou ik samen met mijn achterburen van deze heerlijke maaltijd genieten! We hebben een ontzettend leuke omgang met hen! En dan is het ook zeker fijn om op zo’n dag even samen te eten!

 • José
  28 november 2015

  Leuk! Ik wil wel een gokje wagen! Ik zou denk ik mijn ouders uitnodigen! Lijkt me heerlijk om niet in de keuken te hoeven staan!
  José onlangs geplaatst…Naomi: 10 maandenMy Profile

 • Anita H.
  28 november 2015

  Oh, wat heerlijk. Het is al heel lang geleden dat ik voor het laatst vriendinnen heb uitgenodigd om te komen eten. Dit zou een mooie aanleiding zijn.

 • Maaike
  28 november 2015

  Wow wat supergaaf, ik wist helemaal niet dat dit concept bestond!

  Sinds mijn vriend en ik twee kinderen hebben nemen we nooit echt de tijd om te koken. We brainstormen al heel lang over onze ouders uitnodigen als bedankje voor alles wat ze voor ons doen (helaas zijn we allebei niet zulke goede koks, ik hou wel erg van boodschappen doen maar niet van het vervolg). Er komt daarnaast door alle drukte niets van terecht.

  Onze ouders hebben ons geholpen met verhuizen, ze staan altijd klaar als oppas, ze stonden voor ons klaar toen we in november onverwachts een weekje naar het ziekenhuis moesten met onze zoon en ze zijn gewoon de liefste opa’s en oma’s die er bestaan!

  Aangezien alle opa’s en oma’s eerste en tweede Kerstdag zichzelf alweer helemaal gaan uitsloven lijkt het me super geweldig om ze voor derde Kerstdag bij ons uit te nodigen en kunnen we, terwijl de kinderen gewoon lekker liggen te slapen, thuis exclusief dineren.
  Maaike onlangs geplaatst…Volkoren visticks: hot or not?My Profile

 • Laurence
  28 november 2015

  Super leuke winactie! Ik doe natuurlijk mee! Ik zou mijn ouders “uitnodigen” want ik woon nog gewoon thuis, en mijn neef. We zijn net verhuisd dus het zou heerlijk zijn als we met kerst niet hoeven te koken, dan kan iedereen even lekker ontspannen. Mijn neef heeft geholpen met de verhuizing dus die heeft het wel verdiend om lekker mee te eten 🙂

 • Jeanine
  28 november 2015

  Super leuk deze winactie!! Ik wil graag meedoen voor mijn schoonzus en schoonmoeder zodat ze met kerst bij ons kunnen komen eten en niet alleen hoeven te zijn.

 • lisette
  28 november 2015

  Ik denk dat iedereen wel zo’n diner zou willen winnen! Mijn man wordt na sinterklaas geopereerd en mag nu 2 weken niet eten, alleen vloeibare shakes en na de operatie ook twee weken niet dus hij kan dan net weer iets eten dus ik zou heel graag met zo’n allen weer eens Samen willen eten en genieten van elkaar en dat We allemaal gezond zijn en een klein beetje vieren dat we 2 jaar eerder, op eerste kerstdag heel vroeg, na 3,5 jaar proberen en medische molen, een test met twee streepjes in onze handen hadden van onze vrolijke een gezonde kleine man!

 • peet
  28 november 2015

  hoi kelly,
  ik doe graag mee . dit jaar ben ik met de kerst vrij , en lijkt me fijn om een keertje niet zelf te hoeven koken.ik zou al dit lekkers opeten met mijn man mijn kinderen en aanhang en mijn kleinzoon beau van 2 jaar
  tweede kerst dag vertrekt mijn man en pleegzoon naar zijn land van herkomst . en dan kunnen we de restjes op eten

 • Nikki
  28 november 2015

  Leuke actie! Ik doe graag mee!?

 • Shannon
  28 november 2015

  Wat een leuke actie!

  Ik ben onwijs slecht in koken en baken. Het kerst diner van vorig jaar is een beetje aangebrand en ik wil heel graag mijn super lieve mama bedanken wat ze allemaal het afgelopen jaar voor me heeft gedaan. Daarnaast heeft ze voor het eerst in 16 jaar een nieuwe vriend en die wil ik onder genot van een fijn etentje wel beter leren kennen. Alleen moet ik de komende 3 weken 6 dagen werken en blijft er weinig tijd over om boodschappen en het huishouden te doen. En dan ook nog zorgen dat er een fantastisch eten op tafel staan en ik er een beetje normaal uit zie. Dit zou al onwijs helpen. Heb zoon zin in de feestdagen. Voor jou in ieder geval alvast veel plezier met de voorpret en het eten over een paar weken ?

 • Dianne
  28 november 2015

  Wat een gave actie ! Ik zou graag mee willen doen om mijn moeder te verassen , vorige kerst was noet bepaald een leuke tijd voor ons want mn ouders waten net gescheiden dus mijn moeder was daar erg verdrietig over ook heb ik ( een meisje van 14 jaar ) last van een eetstoornis die vaak de sfeer verpest tijdens het eten dus helaas ook vorig jaar met de kerstdagen , oud en nieuw en de rest van de feestmaand. Ik zou dit graag als verassing willen doen voor mijn moeder die mij altijd steunt hoe moeilijk ik ook kan zijn , haar nieuwe vriend die ze sinds een tijdje heeft en mijn lieve broer die er altijd voor mij is hoevaak ik ook chagerijnig tegen ze doe ze zijn er tijd voor me en daar ben ik ze super dankbaar voor ! Ook zou ik mijn opa en oma uitnodigen omdat ze gewoon zo lief zijn geweest voor ons :). Het is natuurlijk supergaaf om te winnen dus daar hoop ik dan maar op :p ! Maar natuurlijk gun ik het ook andere mensen!
  Dianne onlangs geplaatst…WINNEN: Luxe 5 gangen Kerstdiner voor 4 personen bij jou thuisbezorgdMy Profile

 • Melanie
  28 november 2015

  Leuke winactie! !! Groetjes Melanie

 • Lilian
  28 november 2015

  Het ziet er allemaal zoooo lekker uit. Het ziet er ook ingewikkeld uit, maar dat zal vast wel niet! Ik zou graag mee willen doen. Wij krijgen met kerst vrienden over de vloer. Voor het eerst dat we kerst met hun vieren. Met dat pakket kan je het dan nog extra speciaal maken en het in de kerst sfeer brengen. Leuke win actie zeg!
  Lilian onlangs geplaatst…Artikel TelegraafMy Profile

 • Jose
  28 november 2015

  Wat een superleuke actie!
  Aangezien ik vanwege werk maar één kerstdag vrij heb en alle andere feestdagen moet werken, zou het wel erg prettig zijn als ik die ene vrije dag niet de hele dag in de keuken hoef te staan.
  Ik zou er graag van genieten met degenen die me het liefst zijn: mijn kinderen en mijn moeder.
  Fingers crossed!

 • karlien
  28 november 2015

  Wat ontzettend leuk!! Heerlijk met man en kinderen!
  karlien onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s #11My Profile

 • Puck
  28 november 2015

  Wat een ontzettend leuke winactie, ik doe mee! Dit hebben mijn ouders en zus zeker weten verdiend, dus als ik dit win gaan we er ontzettend van genieten met zijn viertjes, ik ben heel erg benieuwd!

 • Frederika
  28 november 2015

  jaaaaaaaaa, ik doe heel, heel graag mee. Wij zijn dol op gezelligheid, lekker eten en wat nieuws uitproberen. Kom maar op. Wij gaan lekker eten met familieleden dus dit is natuurlijk top!

 • Marike
  28 november 2015

  Ik doe graag mee en nodig dan mijn schoonouders uit die op 23 december verhuizen waar we allemaal bij helpen.

 • priscilla
  28 november 2015

  Aaah wat leuk zeg! Ik moet zeggen dat ik nog helemaal niet bezig ben met de feestdagen, maar ik vind dit wel altijd de leukste tijd van het jaar! Alles draait nu om kleine Sofie haha. Tweede kerstdag zijn wij met mijn ouders en oma, dus zo een heerlijk kerst diner komt dan wel goed van pas 🙂
  priscilla onlangs geplaatst…The body Shop Frosted Plum hand cream & lip balmMy Profile

 • Charlotte
  28 november 2015

  Oeh wat leuk! Ik doe graag mee:) Natuurlijk nodig ik mijn lieve ouders uit, die heel veel voor mij betekenen.

 • Kim
  28 november 2015

  Ik doe ook super graag mee.
  Lijkt mij gezellig om samen met mijn vriend voor mijn schoonouders te koken, omdat kerst is maar ook als klein bedankje omdat zij er altijd voor ons zijn en de laatste tijd vaal op ons zoontje passen.

 • Janneke
  28 november 2015

  Hey Kelly, wat een ontzettend leuke winactie! Ook ik doe mee! En daarvoor nodig ik mijn lieve ouders en zusje uit. Na al die jaren bij mijn ouders worden de rollen nu omgedraaid en nodig ik hen nu uit zodat ze lekker kunnen genieten!

 • Mary-Ann
  28 november 2015

  Toffe actie!
  Wij zouden graag gezellig dineren met vrienden van ons.
  Lekker nergens over nadenken en gewoon met elkaar heerlijk tafelen!
  Nu maar hopen dat we winnen!! ?

 • Odile
  28 november 2015

  Ik doe hier heel graag aan mee omdat ik het op dit moment totaal niet breed heb als werkzoekende en afwachtende op een uitkering. Ik heb na jaren alleen zijn met kerst eindelijk een relatie en ik zou hem, mijn zoontje, bonuszoon en schoonmoeder hier erg graag mee verrassen omdat ze zoveel voor mij doen!
  Odile onlangs geplaatst…Krab ik heb je! + winactieMy Profile

 • Maike
  28 november 2015

  Wat een gave winactie! Ik zou graag dineren met mijn man en mijn lieve ouders die veel voor ons zoontje doen.
  Maike onlangs geplaatst…Leuke Sinterklaas hoedenMy Profile

 • nikki
  28 november 2015

  Ik doe graag mee zodat ik dit cadeau kan doen aan mijn ouders die zich al jaren uit de naad werken voor mij en mijn tweelingzus en jongere zus van10.

 • Debbie
  28 november 2015

  Wat een speciale winactie! Ik zou hier heel graag met mijn ouders en oma van genieten 🙂

 • eenbezigbijtje.nl
  28 november 2015

  Ik zou dit diner heel graag willen winnen al kan ik er zelf niet van genieten. Ik ben zelf weg met kerst en mijn moeder heeft net haar relatie verbroken. Zij viert wel kerst met mijn opa en oma en haar broer, dus ik zou het ontzettend leuk vinden om ze dit te kunnen aanbieden!
  eenbezigbijtje.nl onlangs geplaatst…KORT MAAR KRACHTIG TAGMy Profile

 • Lisanne
  28 november 2015

  Ik doe mee!
  Mijn vader is erg ziek en kan sinds een lange tijd eindelijk weer wat eten. Ik zou het dan ook fantastisch vinden als ik hem dit kan schenken.
  Hij verdient wel een uitgebreid diner om alles eventjes te vergeten.
  Want we zijn er nog lang niet.

 • Lotte
  28 november 2015

  Wat een leuke winactie! Ik woon net op kamers, dus ik zou op tweede kerstdag mijn ouders en broertje willen uitnodigen in mijn nieuwe kamer, om ze te bedanken voor alle hulp die ze gegeven hebben om een eigen plekje voor mij te creëren.

 • Seline
  28 november 2015

  Dit lijkt me heerlijk om dit met mijn vrienden te mogen doen. Mijn kookkunsten zijn niet zo denderend en kunnen hierdoor toch heerlijk eten! Dit lijkt me geweldig!

 • Maud
  28 november 2015

  Wauw, dat lijkt me leuk! Mijn lieve vriendinnetje woont samen met haar grote liefde in Barcelona en is helaas niet zo veel in Nederland :-(. Met Kerst is ze er wel weer en dan komen zij hier eten. Het lijkt me heerlijk om dan vooral heel veel bij te kletsen en niet de hele tijd in de keuken te staan! <3 Dus ik doe graag mee!
  Maud onlangs geplaatst…Hotspot: NOVI in EnschedeMy Profile

 • Leila
  28 november 2015

  Wat een geweldig concept! Zo heb je de gezelligheid van thuis en het lekkere eten van buitenaf. Top! Want mijn moeders kookkunsten kunnen nog wel wat verbeterd worden 😉
  Ik doe heel graag mee en zou mijn moeder en mijn zus en haar man (+ baby) graag uitnodigen. Ik like je facebookpagina 🙂

 • Karen
  28 november 2015

  Hoi!

  Superrrrrr leuke actie!
  Zou hem graag winnen om met onze lieve vrienden en mijn lieve man een fantastische kerst te hebben!

 • Jolijn
  28 november 2015

  Ik zou mijn gewonnen kerstdiner weggeven aan iemand die het vast harder nodig heeft dan ik of iemand die het goed kan gebruiken uitnodigen voor ons diner. Niemand mag alleen zijn met kerst, dus wat extra warmte, liefde en geborgenheid gun ik iedereen.

 • Manon
  28 november 2015

  Wat een leuke actie, dat zal bij iemand wel echt van pas komen in de drukke kerstperiode.

  Als ik het diner zou winnen, dan vraag ik samen met mijn vriend mijn ouders te eten. We hebben een moeilijke tijd achter de rug want ik heb enkele jaren terug nierkanker gehad. Er volgden verschillende chemokuren, bestralingen en een zware operatie waarbij o.a. 1 nier werd verwijderd. In deze periode waren zij de 3 mensen waarop ik altijd kon steunen. Gelukkig ben ik intussen schoon verklaard.

  We konden mijn ouders enkele weken gelukkig ook blij maken met erg goed nieuws: ze worden in 2016 voor de eerste keer grootouders! Ik ben uitgerekend op 10 mei.

  Dus het zou leuk zijn om deze nare periode af te sluiten en te klinken op een super 2016 met een eerste (klein)kindje onder het genot van een uitgebreid luxueus kerstdiner!

 • Dominique
  28 november 2015

  Ik wil deze heel graag winnen! Ik werk zelf tot en met kerstavond en zal niet de puf hebben ben ik bang om een heel kerstdiner in elkaar te draaien. Op deze manier krijgt mijn man en gezin toch een heerlijk diner met Kerst, dat nog biologisch en verantwoord ook is!

 • Denise
  28 november 2015

  Wauw Kelly, zo’n toffe winactie! Ik ga dit jaar (hopelijk!) kerst vieren met m’n vriend en ouders, maar omdat hij in de horeca werkt is het altijd een beetje passen en meten. Deze prijs zou daarom super goed van pas komen, even ontspannen in plaats van weer de keuken induiken om te werken! Fingers crossed en uiteraard volg ik je overal al. Tot snel en fijne feestdagen alvast chicka! X

 • Lisa broekaart
  28 november 2015

  Wat een gave actie! Mocht ik het winnen dan zal ik een bevriend stel uitnodiging die een zoontje hebben van de zelfde leeftijd als ons. Om de mooie vriendschap van ons en de boys (1.5 jaar oud) te vieren!

 • Sari van Lier
  28 november 2015

  Ah wat een leuke winactie! Wij (als gezin) gaan het niet vieren met familie maar gewoon met zn viertjes! (Mn ouders en broertje) en deze winactie zou het helemaal compleet maken! X

 • Romy
  28 november 2015

  Mijn broertjes en ik leefden een tijd langs elkaar heen,
  Maar inmiddels zijn we weer echt helemaal één.
  Ik zou daarom graag dit kerstdiner aan hen geven,
  Om samen een gezellige avond te beleven!
  Mijn broertjes eten beide bijna voor twee,
  Dus maak ik graag kans op dit 4-persoons kerstdiner 🙂

 • Sari van Lier
  28 november 2015

  Ah wat een leuke winactie! Wij (als gezin) gaan het niet vieren met familie maar gewoon met zn viertjes! (Mn ouders en broertje) en deze winactie zou het helemaal compleet maken! X

 • Jose
  28 november 2015

  Graag doe ik mee! Dit jaar is kerst anders. Mama is 4/4 jl overleden. Haar geboorte dag is 2de kerstdag. Deze dag wil ik met mijn vriend, ons kind, mn papa en broertje doorbrengen. Samen huilen,praten en eten. En hoe fijn zou dit dan zijn?!

 • Anne-Marie
  28 november 2015

  Weer zo’n leuke en lekkere actie!! Ik doe heel graag mee. Normaal is mijn vader gek op koken en helpen we mee maar hij is zelf nog herstellende van darmkanker en waarschijnlijk horen we aanstaande maandag dat nu mijn moeder getroffen is door kanker ? Ik zou ze heel graag willen verwennen met dit diner, gezellig met z’n allen aan tafel eten puur genieten van het samen zijn ?

 • Laura
  28 november 2015

  Wat een leuke actie! Pyjamaparty zonder kerststress met overheerlijk diner van een kok.. Dat winnen we graag! ?

 • Sacha
  28 november 2015

  Ik volg Kelly nu ruim een jaar! Via instagram, snapchat en via deze leuke site. Ik wordt elke keer weer vrolijk van haar vrolijkheid , foto’s/video’s en mooi geschreven blogs. Ook vind ik het super leuk om haar zwangschap te volgen! De snapchat van haar buik, dat je het kindje in haar buik ziet bewegen.. Geweldig & bijzonder! ??

  En nu ook weer een leuke winactie! Ik doe zeker mee 🙂 super leuk idee & verrassing.

  Lieve groetjes!

 • Wendy
  28 november 2015

  Aah yeah dit is zo leuk! Ik zou het diner graag bij mij thuis willen laten bezorgen zodat ons gezin (mijn ouders en zusje) geweldig verrast worden.
  Ik houd mega veel van ze en ik vind dat ze dit helemaal verdienen na een bewogen, bijzonder en liefdevol 2015.

  Liefs, Wendy
  Wendy onlangs geplaatst…De laatste dagen van het jaarMy Profile

 • claudia
  28 november 2015

  wat een gave winactie! ik doe zeker ook mee 🙂 Ik zou iemand die haar paard op dezelfde stal heeft staan als ik, uitnodigen 🙂 ze heeft het niet zo breed, dus ik gun haar dat graag! en natuurlijk kan mijn vriend dan ook mee eten 🙂

 • Stephanie
  28 november 2015

  Wat een onwijs leuke actie! Ik doe mee en nodig mijn zus, haar man en kinderen uit! Die twee kleine moppies zijn de liefste en deze trotse tante is stapelgek op ze! ?

 • Esther
  28 november 2015

  Lieve Kelly, wat een ontzettend leuke winactie.
  Niet de stress van op tijd de boodschappen in huis halen of te bedenken wat je dit jaar weer zal serveren aan een kritische tante en 2 andere gelukkige personen.

 • marije
  28 november 2015

  Wauw wat gaaf! Ik doe graag mee.
  Ik zou graag mijn vriend uitnodigen, hij werkt altijd met kerst (kok) zodat hij een keer niet zelf hoeft te koken. En zeker niet te vergeten mijn ouders en broer die een bedrijf aan huis hebben waardoor het werk 24/7 doorgaat en daardoor ook nooit tijd hebben om eens rustig kerst te vieren, met een uitgebreid diner. Liefs x

 • Michelle
  28 november 2015

  Super leuk! Ik kan al niet zo goed tegen de kerststress. Sinds dit jaar weet ik dat ik autisme heb en hebben we besloten niet veel aan kerst te gaan doen omdat dat te stressvol is. Ook een aantal verjaardagen worden geskipt helaas (waaronder die van mijn nichtje). Het zou super zijn om via deze manier toch nog op een ontspannen manier kerst te vieren. Ik zou mijn oom en tante uitnodigen met mijn 2 lieve nichtjes van 6 en 3.

 • Michelle
  28 november 2015

  Oh ja kelly, ik heb geen Facebook!

 • Tamara TS
  28 november 2015

  Super-actie! Ik kook elk jaar heel uitgebreid, terwijl de rest gezellig aan de wijn zit. Het zou wel heel leuk zijn om het dit jaar een keertje niet te doen. Meestal komt mijn achternichtje met haar vriend eten, dus dat zal ook dit jaar het geval zijn. Wel heel erg gezellig.

 • rachel
  28 november 2015

  ooh top actie en jaaaa doe meeee!! wij eten weer thuis omdat ik nog niet weg kan dus ideaal
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 21 en 22 november 2015My Profile

 • Risje
  28 november 2015

  Ik zou graag mijn kinderen willen uitnodigen voor de kerst. Om samen na een moeilijke periode een mooi kerst te kunnen vieren samen.

 • Risje
  28 november 2015

  Oh en jaaaaaaaa ik doe mee!

 • JoycevdB
  28 november 2015

  Leuk! Ik doe mee!

  1e Kerstdag verzorgen mijn man en ik het Kerstdiner voor mijn ouders. Dit zou heel goed uitkomen!

  Lijkt me super om te winnen!

 • Iris
  28 november 2015

  Hee Kelly,
  Wat een leuke winactie!
  Door een ruzie met m’n ouders ben ik helaas deze kerst niet bij hun.
  Gelukkig komen er met kerst vriendinnen bij mij in het studentenhuis eten, dus dit lijkt me helemaal perfect?
  Liefs,
  Iris

 • Marleen
  28 november 2015

  Wat een super leuke winactie!!!! Ik heb mijn schoonmoeder, zwager en schoonzusje uitgenodigd. Mijn man is ieder jaar werken met de kerst. Ik ben nu zelf 25 weken zwanger van ons 2e kindje en het menu is ook goed geschikt voor zwangere meiden zie ik. En met een meisje van pas 15 maanden in huis zou ik met het winnen van dit menu een hoop tijd besparen!

 • Patty
  28 november 2015

  Leuke winactie! Ik ben met kerst uitgerekend (25 december 1e kindje)

 • Nicole
  28 november 2015

  Wat een ontzettend leuke en originele win actie zeg!
  Ik zou het diner willen winnen voor mijn eigen gezinnetje.
  Ik werk 1 van de twee kerstdagen en dan zou het heerlijk zijn om de andere dag niets te hoeven doen en toch heerlijk te kunnen genieten van een super maaltijd.

 • linda meester
  28 november 2015

  Wij eten samen met drie dochtertjes die steeds meer etenswaren willen proeven. Deze box zou een ideale mogelijkheid zijn. De oudste wil helpen koken #makingmemories

 • Kirsten
  28 november 2015

  Wat ontzettend leuk en vooral handig dat je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees, alcohol etc. Bij ons in de (kleine) familie van slechts 4 personen, heeft ieder lid een heel eigen smaak, of aangepast dieet. De dagelijkse maaltijden zijn al een uitzoekerij en een heel “gegoochel” met pannen. Laat staan met Kerst, dit lijkt me DE uitkomst!! Iedereen tevreden en alle tijd om samen te genieten. Zou dolgraag met mijn ouders en zus heerlijk genieten op 25 December. Dus fingers crossed…

 • Nadine | My life as Nadine
  28 november 2015

  Superleuk, ik zou dan gezellig eten met m’n vader, moeder en broertje! Ik wist trouwens niet dat je een Facebookpagina had, maar die heb ik dus ook even geliked 🙂
  Nadine | My life as Nadine onlangs geplaatst…BEAUTY | Review Garnier Loving BlendsMy Profile

 • Marloes
  28 november 2015

  Leuke actie! Ik doe graag mee. Zou t samen met mijn man, zoontje en m’n moeder en broer delen.. Afgelopen jaren kerst door moeten brengen in t ziekenhuis.. Zou n welkome verrassing zijn!

 • Giulia
  28 november 2015

  Oh, dit lijkt me héél gaaf om te winnen om mijn moeder mee te kunnen verrassen omdat ze ons zo veel steunt in het organiseren van onze bruiloft!

 • Lynn
  28 november 2015

  Ik ben met kerst 38 weken zwanger, dus het lijkt me heel fijn om dan niet zelf in de keuken te hoeven staan! Ons gezinnetje zal er vast van genieten.

 • Doortje
  28 november 2015

  Leuke winactie, ik doe graag mee!
  Ik denk dat ik mijn ouders zou uitnodigen, omdat ze ons zo ontzettend veel helpen met onze peuter en tweeling, super lief van ze en zeker wel een bedankje waard 🙂
  Doortje onlangs geplaatst…Wat geef je je partner cadeau?My Profile

 • Dorien
  28 november 2015

  Wat ontzettend leuk Kelly Caresse! Ik doe heel graag mee aan deze mooie actie. Wij (mijn man en ik) nodigen mijn twee broers bij ons uit met Kerst. Mijn ene broer houdt net als ik van koken (en we volgen allebei je blog ;-)!) en dus gaan we graag samen de keuken in. We moeten nog gaan ‘zitten’ voor het Kerstdiner. Maar dat bedenken we altijd samen (ik doe vervolgens de inkopen) en met Kerst duiken we samen de keuken in. We hebben die kookgenen van onze moeder ;-). Ik vind het ook erg leuk om me dit jaar te laten inspireren door deze box. Dus ik doe graag mee! Natuurlijk like ik je (allang) op Facebook. Spannend hoor!

 • femketje
  28 november 2015

  awesome ik doe graag mee 😀 ik zou mijn ouders uitnodigen omdat wij daar normaal altijd naar toe gaan en het me leuk lijkt om hun eens als gast te hebben 🙂 ik volg en like overal!
  femketje onlangs geplaatst…Look – Party Proof.My Profile

 • Gea van der Hoff
  28 november 2015

  Dit zou zo leuk zijn om samen met mijn 3 kinderen te winnen. We hebben veel meegemaakt. Kerst zou iedereen moeten kunnen vieren.
  Helaas heb ik vorig jaar mijn vader verloren en gingen de feestdagen aan ons voorbij. Dit jaar komt er weer een kerstboom in huis en zullen we koesteren wat we nog wel hebben. Ik ben zeer trots op mijn kinderen en zij zijn het waarvoor ik vecht. Ze houden van meehelpen in de keuken, dus deze prijs komt zeer goed terecht!

  Duimen maar

 • Lobke
  29 november 2015

  Ik doe mee hoor! Wat een super leuke winactie. Mijn vriend en ik nodigen mijn schoonouders uit en dit zou ideaal zijn. Ook al hou ik van koken, zo heerlijk verwend worden is ook wel eens lekker denk ik 🙂

 • Lobke
  29 november 2015

  Ik doe mee hoor! Wat een super leuke winactie. Mijn vriend en ik nodigen mijn schoonouders uit en dit zou ideaal zijn. Ook al hou ik van koken, zo heerlijk verwend worden is ook wel eens lekker denk ik 🙂

 • Heidi Sour
  29 november 2015

  Ik loot heel graag mee voor deze geweldige prijs. Deze kerst staat er bij ons niet veel bijzonders op tafel want ik zit nu ruim een jaar in de schuldsanering. Dat betekent een heel erg laag budget voor de maaltijden en geen budget voor iets extra’s. Met deze prijs zou ik mijn kinderen kunnen trakteren op een feestelijke diner zodat het weer even voelt ala vroeger toen ons leven nog heel was.

 • Tess
  29 november 2015

  Ik zou ook heel graag mee willen doen!
  Samen met mijn familie, wat zal het dan een leuke maar vooral lekkere kerst worden!

 • Simone
  29 november 2015

  Heerlijk om met een stel vrienden te genieten van een kerstmaaltijd zonder die verschrikkelijke rijen bij de kassa !

 • Simone
  29 november 2015

  Wat heerlijk! Lekker genieten van een kerstmaaltijd met goede vrienden, zonder in die verschrikkelijke rijen bij de kassa te moeten staan om alle boodschappen bij elkaar te moeten krijgen!

 • Marlous
  29 november 2015

  Dit jaar vier ik kerst met mijn vriend Ewout en mijn zusjes Kirsten en Annelot. Het zou heerlijk zijn alsner voor je wordt gekookt en je lekker kunt genieten zonder te stressen of alle gerechten lukken en op tijd op tafel komen staan.

 • Sonja Hubregtse
  29 november 2015

  We gaan voor het eerst eens niet 1e en 2e kerstdag naar familie, maar blijven 1 dag thuis. Lekker met het gezinnetje genieten. Hoe heerlijk zou het dan zijn, als je dan ook nog eens niet in de keuken hoeft te staan, maar elke minuut van ons gezinnetje kan genieten met bv spelletjes, wandeling, kerstfilmpje….Duimen dus!

 • Denise
  29 november 2015

  Hoi Kelly,

  Zou heel graag mijn zusje en zwager, die ik anderhalf jaar niet gezien heb; omdat ze in Thailand hebben rondgezworven; willen uitnodigen met kerst.
  En ons pap en mam, om dan onze familie compleet te maken.
  Dan heerlijk gezellig samen genieten in plaats van de hele dag in de keuken te staan.
  Gewoon veel kletsen, en waarschijnlijk nog een spelletje mens-erger-je-niet 😉

 • Jolijn
  29 november 2015

  Wat een super leuke actie! Ik had hier nog nooit van gehoord (:
  Ik zou het diner delen met mijn gezin en lieve vriend.
  Ik like ook je facebookpagina.
  Liefs, Jolijn

 • Linda
  29 november 2015

  I like eten (en jouw facebook)! En vooral met kerstmis lekker eten hahah. Hier doe ik graag aan mee!
  Onze eerste kerst met onze babyboy. We gaan naar mijn ouders. Die kunnen dan extra lang genieten van hun kleinkind zonder uren in de keuken te hoeven staan!
  Linda onlangs geplaatst…Winactie Interieur Mus & TakMy Profile

 • Jessica
  29 november 2015

  Ooh ik zou wel heel graag mee willen doen. Zou helemaal super zijn als ik dit zou winnen. Ik zit in een heel zwaar revalidatietraject waarvoor ik de dagen voor kerst in het revalidatiecentrum ben. Dus dit zou echt helemaal te gek zijn want dan kan ik alsnog mijn moeder en haar vriend uitnodigen om samen met mij en mijn dochter te genieten. Erg makkelijk voor ons, maar vooral ook om hun te bedanken voor al hun hulp nu ik zoveel weg ben voor de revalidatie.

 • Petra
  29 november 2015

  Dit zou ik heeeel gaaf vinden om te winnen! Ik zou zeker mijn ouders uitnodigen gezien zij in september een huis hebben gekocht voor mij (en mijn vriend). Het lijkt mij geweldig ze in ons huisje te voorzien van zo’n lekker en gezellig bedankje! Uiteraard kunnen mijn vriend en ik het ook goed gebruiken gezien we door al het klussen nooit meer uitgebreid tafelen.

 • Anouschka
  29 november 2015

  Hoiii,
  Super leuke winactie! Ik doe heel graag mee.
  Mijn moeder en haar man komen bij ons eten. (Super gezellig)
  Mijn mamsie is aan het werk en komt pas rond etenstijd! Het zou een leuke verrassing voor haar zijn!
  Liefs Anouschka

 • Mariëlle
  29 november 2015

  Wat grappig, ik ging er vanuit dat ik je allang leuk vond op facebook. Voor de zekerheid even gecontroleerd nu. Heb ik je blijkbaar toch nog nooit leuk gevonden. Nu dan toch eindelijk wel!
  Natuurlijk wil ik graag meedoen. Mijn schoonouders komen met kerst voor het eerst bij ons. Eerdere jaren zagen wij mijn schoonouders niet rond kerst, alleen mijn ouders. Gelukkig gingen ze op onze uitnodiging in. Nu moet ik ze natuurlijk wel overtuigen dat we volgend jaar ook weer samen kerst moeten vieren. Hoe kan dat beter, dan met zo’n luxe 5-gangen kerstdiner?! Ik krijg al honger als ik eraan denk…..

 • Jennifer
  30 november 2015

  Vorig jaar at ik voor 2 tijdens het kerstdiner en precies 2 weken later kwam Melle al. Met mijn lieve ouders aan tafel zou ik al die herinneringen aan afgelopen jaar graag nog eens op willen halen. Natuurlijk zou ik zelf kunnen kokkerellen, maar met dit diner hoef ik daar niet aan te denken en kan de hele avond in teken staan van mijn familie en gezin.
  Jennifer onlangs geplaatst…Cadeau ideeën voor Melle (cadeautips 1 jaar)My Profile

 • Lotte
  30 november 2015

  Ik wil graag mee doen omdat het de eerste kerst samen met mijn vriend in ons eigen appartementje wordt, hierbij willen we graag onze ouders uitnodigen en gezellig tafelen met elkaar zonder al te veel in de keuken te hoeven staan, al houd ik ontzettend van koken en kokkerellen, ik houd zeker ook zoveel van samen zijn en bij te kletsen over van alles en nog wat.
  Ik wens iedereen dit pakket toe met een fijne gezellige en mooie kerst!
  Lotte onlangs geplaatst…Mommy monday: Van ledikant naar peuterbedMy Profile

 • Laura
  30 november 2015

  Jaaa. ik doe super graag mee!
  Ik ben dit jaar uit huis gegaan, getrouwd én op roadtrip door Amerika gegaan ..daarom is het spaarpotje een beetje op !
  Ik zou ontzettend graag dit heerlijke kerstdiner delen met mijn man en SuzyAnn&Benjamin! 2 goede vrienden van ons :D!

  Lijkt ons super leuk!

  (uiteraard volg ik je op facebook!)

 • Astrid V
  30 november 2015

  Ik doe heel erg graag mee zodat ik deze heerlijkheden kan delen met mijn beste vrienden <3

 • Karen
  30 november 2015

  Mijn man en ouders, weer ouderwets gezellig bijkletsen en genieten van dit superdiner!

 • Ab
  1 december 2015

  Ik ga drie vriendinnen uitnodigen die mij na mijn scheiding opgevangen hebben. Ze hebben het zelf ook niet echt makkelijk maar ze waren er wel voor mij. Om mijn gezeik aan te horen, voor een knuffel, gezellig avondje en nog veel meer. Daarom gun ik ze een heerlijk kerstdiner!!!

 • Evie
  1 december 2015

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee en nodig dan mijn ouders uit, die de laatste jaren met Kerst vaak bij familie in het buitenland was. Dit jaar zijn ze hier en het lijkt me super leuk om ze te verassen met een kerstdiner bij ons thuis.

 • Aisha
  1 december 2015

  Ik doe graag mee! Dit jaar vieren we kerst als gezinnetje ❤

 • Berrie
  1 december 2015

  Ik zou samen met mijn vriendin mijn opa en oma uitnodigen die jaren lang voor mij klaar stonden als oppas toen ik klein was. Mooie manier om iets terug te doen!

 • Anita te Gussinklo
  1 december 2015

  Wat een geweldige Kerstactie Kelly.
  Ik zou mijn moeder (mijn vader is helaas overleden) willen uitnodigen en dan samen met mijn man, zoon Tim en me willen genieten van een luxe 5 gangen kerstdiner.

 • Brenda
  1 december 2015

  Wat een te gekke win actie! Ik wil zeker mee doen! Mijn moeder is een jaar geleden aangereden van de fiets en heeft nog steeds last met lopen. Vorig jaar was de kerst al niet hoe hij hoort te zijn omdat mama niet meer bij de pannen kon staan en het aller lekkerste avondmaal ooit kon maken! Dit jaar dus eigenlijk weer niet en zou het geweldig zijn als ik dit voor haar kon doen. Dus samen met mijn moeder, vader en vriend zou ik hier heel graag van willen genieten! 😀

 • Judith
  1 december 2015

  Wat een super aktie! Wij vieren kerst met z’n 5-en, papa, mama en 3 kids. Met nog steeds gebroken nachten (zoonlief is 9 maanden en last van benauwdheid) heb ik niet veel energie om met kerst ook nog eens lang in de keuken te gaan staan.
  Mocht ik dit niet winnen mag manlief koken…. als dat maar goed komt hihihi.

 • Colleen
  1 december 2015

  Ik doe graag mee! Ik zou mijn ouders en zusje uitnodigen 🙂

 • Laura
  1 december 2015

  Wat een super toffe winactie!! Ik doe heel graag mee, mijn lieve ouders komen langs uit Engeland met de kerst dus we zouden heer samen heerlijk van kunnen genieten met mijn vriend.

 • Marange
  1 december 2015

  Super actie! Ik doe graag mee…wellicht kan ik ook een keer van de kerstdinner genieten! Ik sta anders de hele dag in de keuken. Eie weer is het nu sit back and relax! Kerst vieren we met ons gezin en vrienden. Love chistmas

 • mirel
  1 december 2015

  Dit jaar zijn de feestdagen een drama voor mij..ik heb nog 5 weken te gaan in mijn zwangerschap.. en over 1 week vertrekt mijn man voor 4 weken naar het buitenland.. op familiebezoek zijn ticket was een cadeau en al geboekt voor we wisten dat ik zwanger was.. (anders zou ik meegaan).. nu is het dus nog maar de vraag of hij op tijd terug zal zijn.. ik ben begin jan de 10e uitgerekend en hij komt de 4e terug..zonder man de feestdagen door is geen leuk idee..zeker.in deze situatie.. nu hebben mijn vriendinnen allemaal afgesproken dat ze dit jaar naar mij toe komen om me door de dagen heen te helpen.. drukke boel aangezien ze allemaal kinderen hebben.. zo een kerstdinee zal voor mij dus echt een uitkomst zijn.. maar gun ik het andere ook.. vooral denkende aan de mensen die het dit jaar financieel minder hebben.. voor diegeen die dit leest alvast hele fijne dagen.. dat jullie net zoveel lieven mensen om je heen mogen hebben als ik..

 • Iris
  1 december 2015

  Wat een warme, gezellige winactie. Ik doe zeker mee, want mijn familie (mijn ouders) en mijn vriend kunnen na flink wat tegenslagen wel een lekker kerst diner gebruiken. Kerst is tenslotte een periode waarin je liefst bent bij je geliefde. Het zou een enorme verassing zijn, als geluk dit keer aan mijn zijde was. Dan is voor mij kerst helemaal compleet.

 • melissa093
  1 december 2015

  Helaas geen Facebook, maar leuke actie. Eens overleggen, misschien ga ik t kopen 😉

 • mira heerens
  2 december 2015

  Joho joho, ik doe graag mee, een moeder die er niet veel van bakt als keukenprinses volgens mijn zoons. Graag zou ik ze met Kerst een menu voorzetten waar ik weinig aan kan verpesten.

 • Ingrid Witlox
  2 december 2015

  Hi! Hierbij doe ik heel graag mee aan je winactie 🙂 Wat een leuke blog overigens, de eerste keer dat ik ’em zie .. Waarom ik graag meedoe? Laten we eerlijk zijn, het is natuurlijk sowieso leuk om eens wat te winnen. En zeker nu het een Kerstactie betreft. Eigenlijk voor mijn lieve moedertje. De laatste jaren maken we zo goed en zo kwaad samen een feest van 1e Kerstdag; ik ben enigkind en papa is er helaas niet meer. Sinds begin dit jaar heb ik mijn (letterlijk) grote liefde ontmoet. Hij eet dus ook mee dit jaar en brengt ook nog wat ‘extended family’ mee. Gezelliggggg 🙂

 • Thir
  3 december 2015

  Wat een mooie, gave winactie! Ik geloof dat kerst gaat om samenzijn, delen en liefde. Ik ben erg tevreden en dankbaar voor mijn leven en ik heb meer dan genoeg. Ik geef dit kerstdiner daarom graag weg aan een gezin uit mijn omgeving wat niet goed rond komt en normaal gesproken ook geen kerstdiner kan betalen. Ik geniet enorm als zij ook genieten van een heerlijk gemaakt diner 🙂

 • Sabine Hensens
  3 december 2015

  Dit is een uitkomst! Ik maak dolgraag een kansje….
  Twee maanden geleden trotse mama geworden van ons tweede wondertje. Het is nogal een zorgen kindje, ik zie het daarom niet zitten om een uitgebreid menu te bedenken, te maken of hiervoor de spits in de supermarkt te trotseren.

  Gezellig met zijn viertjes deze Kerst en ook mijn schoonmoeder komt bij ons, anders is ze maar alleen….

 • Els
  3 december 2015

  Wat een leuke actie!
  Ik doe graag mee! Lekker met kerst aan tafel met mijn vriend en nog andere vrienden

 • Aniek
  4 december 2015

  Mijn ouders en zus mogen mee eten.

 • Roos van der Berg
  4 december 2015

  Op de valreep, maar ik doe mee! Ik zou heel graag mijn ouders en broer willen verrassen met dit kerstdiner. Kerst is altijd een chaotische periode, en ik hoop dat ik hiermee mijn moeder wat stress uit handen geef 🙂

 • Ria Delgman
  12 december 2018

  Ik hoop dat ik nog op tijd ben zou dit graag winnen ik denk dat ik de actie van groupon gemist heb ik had hem zien staan maar toen was hij nog niet beschikbaar en nu is hij niet meer beschikbaar heel jammer. Ik ben sinds anderhalf jaar ik de zorg aan het werk en moet eerste kerstdag werken. Daarnaast pas ik ook heel veel op mijn kleindochter waardoor ik het erg druk heb. Ik zou dan ook ontzetten blij zijn als ik tweede kerstdag lekker kan aanschuiven zonder uren in de keuken te staan.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.