De blaasontsteking: Resultaten testpanel Roter Cysticare


blaas1

De blaasontsteking, resultaten ROTER testpanel: Alweer een paar maanden geleden plaatste ik een oproepje voor een testpanel om ROTER Cysticare ‘een medisch hulpmiddel bij blaasontsteking’ te testen. Meer dan 1000 vrouwen gaven zich op om deel te namen aan dit testpanel. In totaal hebben er 60 door ROTER geselecteerde vrouwen ROTER  cysticare gestest. Vandaag deel ik met jullie de resultaten van dit testpanel . Omdat ik zelf regelmatig last heb van blaasontstekingen, vind ik dit een interessant product om wat meer over te delen.

Cysticare packshot

Gesponsord door ROTER.
Ik zal een aantal vragen die beantwoord zijn in percentages laten zien. Als eerst de vraag welke symptomen zijn afgenomen door het gebruik van ROTER cysticare. Daarop antwoordde 77% van de vrouwen dat de plasdrang verminderd was, 73% de pijn bij het plassen en 57% de pijn in de onderrug. 93% van de deelnemende vrouwen zegt ‘JA’ op de vraag of ze dit product zouden aanraden aan vriendinnen die veel last hebben van blaasontstekingen. Daarbij werd bij 98% van de deelnemende vrouwen ervaren dat de blaasontsteking symptomen zijn afgenomen, een heel hoog aantal dus! Daarmee wordt het gemiddeld beoordeeld met het eindcijfer 8.2.

blaas2

blaas3

blaas4

Een paar quotes van de deelnemende vrouwen:

– ‘Bedankt voor het mogen testen van ROTER Cysticare. Ik zorg dat ik dit standaard in huis heb.’ (Marian, 29 jaar).

– ‘Fijn dat je meteen kunt beginnen bij het opmerken van de eerste symptomen. Zo verergert het niet en ben je er sneller vanaf.’ (Sandra, 26 jaar)

blaas5

Korting vinden we allemaal fijn, door bovenstaande bon te printen ontvang je direct 5 euro kassakorting bij Kruidvat.

Omdat ik zelf regelmatig last heb van blaasontstekingen, vind ik dit een interessant product om wat meer over te delen. Via deze link kun je meer informatie vinden over blaasontstekingen en ROTER cysticare.

Zijn jullie al bekend met de producten van ROTER cysticare? Laat je reactie en ervaringen met blaasontstekingen achter bij de comments. De blaasontsteking is helaas een hele vervelende kwaal die bij vrouwen wat meer voorkomt. Ook in de zwangerschap komen blaasontstekingen vaker voor.

 Disclaimer:   Let wel op, ga altijd naar een huisarts bij het vermoeden van een blaasontsteking en volg dat advies op. Blijf nooit met een blaasontsteking lopen, dit om risico op nierweginfecties te voorkomen. ROTER Cysticare is enkel een medisch hulpmiddel wat de klachten kan verminderen. Dit product mag veilig in de zwangerschap en lactatieperiode gebruikt worden, ook hiervoor geldt dat het inwinnen van medisch advies bij je huisarts een must is.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. www.roter.nl/blaas *Van de ruim 1000 aanmeldingen hebben 185 vrouwen een ROTER Cysticare verpakking ontvangen om dit product te testen. Hiervan hebben 60 vrouwen het product daadwerkelijk getest (juni 2015). De combinatie van Xyloglucaan en Gelatine pakt het probleem bij de wortel aan: het legt een beschermende film in de darm en verhindert dat de E-coli bacterie zich gaat verspreiden. Met de toevoeging van hibiscus en propolis dringt Roter Cysticare de E.coli bacterie in de blaas terug.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

14 reacties

 • Milou
  11 december 2015

  Dit vind ik ook wel wat voor mij. Ik ben erg gevoelig voor blaasontstekingen, daar is in mijn geval niet tegenop te drinken!
  Milou onlangs geplaatst…De voordelen van zwanger zijn.My Profile

 • karlien
  11 december 2015

  Wat handig dit! Ik ga er meer over lezen 🙂
  karlien onlangs geplaatst…Curaçao: KarakterMy Profile

 • Jeanine
  11 december 2015

  Super leuk om de resultaten te zien, weet nog dat je er een tijdje terug een oproep voor had gedaan. Ik ben wel heel nieuwsgierig of alle 60 dames ook de ”enquete” hebben ingevuld na het testen, in ieder geval een mooie uitkomst 🙂
  Jeanine onlangs geplaatst…Tinder in real life, een kerstboom uitzoekenMy Profile

 • Michelle
  11 december 2015

  Superhandig artikel dit; ik heb op dit moment een blaasontsteking en kreeg van de dokter 5 dagen om er vanaf te komen zonder antibiotica (ik slik nu liever geen ‘zware’ medicijnen). Als het er maandag nog steeds zit moet ik ze alsnog, maar wilde het graag eerst proberen met héél veel drinken. Cranberrysap galore hier.
  Michelle onlangs geplaatst…De ‘bijna-mama tag’!My Profile

 • Anne
  11 december 2015

  Ik gebruik dit product al een tijdje, ik heb regelmatig blaasontstekingen en dit zorgt ervoor dat zodra ik het voel opkomen, het niet doorzet. Echt heel prettig

 • Merel
  11 december 2015

  Dankjewel voor deze tip, ik heb vaak blaasontstekingen maar ik gebruik liever om verschillende redenen geen medicijnen of antibiotica. Dit is zeker het proberen waard. Die kortingsbon is fijn

 • Hanna @ eenbezigbijtje
  11 december 2015

  Dit artikel heb ik nou precies nodig!
  Hanna @ eenbezigbijtje onlangs geplaatst…Flashback Friday: de sleutel van ons huisMy Profile

 • Vanessa
  11 december 2015

  Fijn dat het voor zoveel vrouwen werkt! Vroeger had ik ook veel last van blaasontstekingen, maar de laatste tijd mag ik niet klagen (klop even af).
  Vanessa onlangs geplaatst…WINACTIE: Braun Series 3 voor hem!My Profile

 • Chantal
  11 december 2015

  Ik heb geen ervaringen met dit kwaaltje maar ik wil wel even zeggen dat ik het goed vind dat je ook aan dit soort onderwerpen aandacht besteed. Vervelend dat je er zelf wel regelmatig last van hebt 🙁

 • Marianne
  11 december 2015

  Ik gebruik altijd de cranberry supplementen van Etos eigen merk, bevallen me erg goed. Heb zeker het idee dat cranberry kan helpen.

 • Shivra
  11 december 2015

  Er is niets zo pijnlijk als het hebben van blaasontstekingen, en antibiotica is ook helemaal niet goed voor een menselijk lichaam, goed dat er ook dit soort alternatieve producten verkrijgbaar zijn. Alles wat extra medicatie kan voorkomen is in mijn ogen heel mooi meegenomen.

 • Simpel, met een snufje liefde
  11 december 2015

  Gelukkig heb ik nog nooit last gehad van blaasontsteking. Het is fijn dat er nu iets is dat helpt.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Natuurlijk puur van AndrélonMy Profile

 • Janneke
  27 december 2015

  Ik vind het een heel duur product met korting nog 1 euro per cap. ,slik zelf al een paar jaar met tussen posen D mannose is ook duur maar helpt prima.
  Ook Popurine helpt mij goed .

 • saskia
  17 april 2018

  Ik heb een half jaar geleden blaasontsteking gehad en gebruikte toen cranberrysap én de roter cysticare. Uiteindelijk hielp alleen de cranberrysap om de branderigheid te verlichten, want toen ik daarmee stopte kwam deze terug. Helaas hebben beide geen invloed gehad op de genezing verder en ben na een week alsnog aan de antibiotica gegaan omdat ik het zat was. Ditmaal wederom beginnende blaasonsteking. na de eerste helse nacht de volgende dag meteen met cysticare begonnen en wederom totaal geen invloed. de branderigheid blijft nu na 4 dagen nog steeds. Ik las dat sommigen de dosering verhoogden op een forum. Deze namen 6 tabletten de eerste dag en daarna vier elke dag. Ik durf dat niet. Ik ga nu D-mannose proberen. Want cysticare werkt gewoon niet bij mij.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.