VLOG #60: Kerstboom optuigen en Sinterklaas vieren (+ oproepje)

Dia1

Vandaag deel ik met jullie de vlog van wat we gisteren op 5 december allemaal gedaan hebben. Dat was een hele leuke dag! We begonnen met het doen van wat kerstinkopen bij het tuincentrum omdat we nog wat ballen en dergelijke tekort kwamen. Daarna tuigen we de kerstboom samen met Lana op, dat vond ze echt prachtig! Er kwamen wat leuke pakketjes binnen die ik jullie laat zien en in de avond gingen wij sinterklaas vieren en gezellig gourmetten bij mijn ouders. Ook heb ik een leuk  oproepje voor mijn bezoekers onderaan staan! 

De leuke agenda die voorbij komt in de vlog kreeg ik van Team Confetti. Super blij mee, voor mij als agenda- en planner liefhebber helemaal leuk!
Deze zondagochtend heb ik de vlog bewerkt, doordat het uploaden zo traag verliep, is hij wat later online gekomen. Toch wilde ik deze vlog vandaag delen zo net na sinterklaas want ik denk dat de meesten dit weekend of komende dagen ook beginnen aan het optuigen van de kerstboom. Later deze week deel ik nog wat gezellige foto’s en sfeerbeelden van onze kerstdecoratie.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Oproepje:
Het lijkt me leuk om een verzamelartikel te maken met foto’s van jullie kerstbomen! Lijkt het je leuk om een foto te delen van jouw kerstboom? Mail me dan op Kelly @ Kellycaresse.nl met in het onderwerp ‘inzending kerstboom‘. Stuur in je mailtje een foto en vermeld daar je naam in (voornaam of anoniem of eventueel met url) en wie weet komt jouw kerstboom binnenkort voorbij op Kellycaresse.nl. Lijkt me super gezellig om daar een inspiratie artikel over te maken waarin zo’n 8 versierde kerstbomen van bezoekers voorbij gaan komen! Ga jij je kerstboom insturen?

Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze vlog! Laat ‘m achter bij de comments. Ik wil jullie een hele fijne zondag wensen.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

29 gedachten over “VLOG #60: Kerstboom optuigen en Sinterklaas vieren (+ oproepje)”

 1. Wat een leuke en gezellige vlog zeg 🙂 Dat vestje is trouwens echt mooi wat je aan had, geeft gelijk zo’n fijn feestgevoel hihi. En die laarzen zijn ook echt heel mooi. Ik ben zelf heel mini mini dus als ik zulke laarzen aan doe lijk ik nog kleiner haha 😉 Jouw filmpje was even een -hele fijne- break van het opzetten van de kerstboom bij ons, dus ik ga nu weer verder 😉 Voor nu wens ik je nog een hele fijne zondag Kelly.
  Deisy onlangs geplaatst…Bloggen is || Hard werken met veel voldoeningMy Profile

 2. Wat een gezellige vlog! Hier staat de kerstboom ook net, maar moet ook nog even een rondje tuincentrum doen. Gourmetten is altijd lekker! Ben benieuwd naar je video van morgen. En wat zie je er mooi zwanger uit!
  Drie onlangs geplaatst…Populairste berichten tot nu toeMy Profile

 3. Ah zo schattig, Lana! Is ook wel heel bijzonder als je zo klein bent en dan in ene een mooie boom in huis. Zo leuk dat je weer gaat vloggen! De Team Confetti agenda heb ik dit jaar gehad. Hele fijne agenda!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #69My Profile

 4. Lijkt me zo leuk om met de twins te doen; ze zijn er alleen nog net te jong voor 🙂 Volgens jaar zeker weer een echte boom en met de tweeling de boom optuigen 🙂
  Sonja onlangs geplaatst…EnlasnubesMy Profile

 5. Leuke vlog! Gezellig weer met de kerstboom, leuk ook met rood em goud! Ik ben weer benieuwd naar de blog van morgen.

 6. Wat een gezelligheid! Plezier straalt er van af! Ik heb m’n kerstboom al gemaild! ? Wij hebben al jaren de combi van blauw met koper/bruin en zilver!

 7. Wat een leuke vlog weer! De eerste keuze met rosé kleurige ballen en blauw vond ik ook wel erg leuk trouwens, maar zo staat jullie boom er ook wel erg gezellig bij! Ik heb nu ook zoveel zin om te gourmetten, haha. Ben nu alweer benieuwd naar je volgende blog/vlog!

 8. heb geoten van jullie vlog 😀 en me rot gelachen om je hubby hahaha met dat groene ding aan tafel oh oh oh, herkenbaar …hier nog zoon gek die zich daar mee kan vermaken lol, leuke boom ook! hier staat die al weer een weekje 🙂
  rachel onlangs geplaatst…Foto logMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.