KC Photodiary : Een gezellige week!

kc-photodiary

We zijn alweer aangekomen halverwege oktober en de herfst is in volle gang. In de herfst krijg ik altijd weer meer zin om te koken en wordt ik wat meer een huismus haha. Heerlijk binnen zitten met een dekentje op de bank, uitgebreid koken, binnenspellen doen met Lana etc. Afgelopen week was een hele gezellige week. Laten we de foto’s erbij pakken.

We gingen de taart bestellen voor Lana’s derde verjaardag en deze heerlijke gebakjes in de vitrine zagen er ook wel erg verleidelijk uit.

Hoe schattig is Aimy’s nieuwe winterjasje, als ik deze in mijn maat zou vinden, zou ik ‘m zo dragen 😉

In de wachtkamer voor de mondhygiënist. Niet de leukste afspraakjes hihi.

Vrijdagavond was heel leuk, want ik ging met een vriendin naar het concert van Matt Simons!

Dat was een geweldig spektakel, wat kan hij goed live zingen zeg. Echt enorm van genoten.

Een blije selfie in het donker haha!

Zaterdag was voor mij een draaidagje, ik nam namelijk twee video’s op. Een vernieuwde cleaning routine en de video die morgen online gaat komen die helemaal in het teken staat van Lana’s verjaardag, de (pittige) peuterfase waar ze in zit en even terugblikken op drie jaar moederschap. Ik vind video’s maken super leuk, dus ik kon helemaal losgaan haha.

En tussen de bedrijven door wordt er natuurlijk lekker gespeeld. De foto is een beetje bewogen, maar kijk hoe mooi glanzend en lang Lana’s haar is, ik ben er gewoon jaloers op haha.

Vaste prik, Wijn, chips en Modern family kijken (wij waren opnieuw begonnen dus vandaar dat we nog veel te zien hebben haha).

Daar maakt Patrick graag deel van uit natuurlijk hihi, lekker op mijn buik aan het spinnen. Het is zo’n lieverd!

Zondag maakte ik mijn tomatensoep recept met balletjes weer klaar, het valt zo goed in de smaak bij Yannick, Lana en ook bij Aimy inmiddels haha. En zelf ben ik er ook dol op 😉

Met Aimy bereikten we ook een mijlpaal, die zit niet meer in de schaal van de tripptrap, maar die zit in de kinderstoel zitting. En of ze het fantastisch vindt, we hebben haar zondag er voor het eerst ingezet en ze wist niet hoe snel ze het brood van tafel moest grijpen haha. Ze vindt het duidelijk gezellig om bij ons echt aan tafel te zitten.

En we gingen zondag weer een stukje fietsen met ons vieren. Lana bij mij achterop.

En Aimy bij Yannick voorop.

Ik bakte die middag ook nog een appeltaart die we lekker opaten tijdens het kijken van Heel Holland Bakt in de avond. Topcombinatie.

Maandag begon met het brengen van Lana naar de peuterspeelzaal. Aimy vindt het volgens mij heel leuk om mee te gaan, in de klas kijkt ze altijd met veel interesse naar de andere kindjes.

In de middag gingen we op de thee bij een vriendin en haar kindjes. Onze kinderen speelden gezellig samen. Lana en haar oudste zoontje zijn al een hele tijd vriendjes en maandag merkten we dat Aimy ook al wat meer rond aan het kijken was en met hun jongste zoontje aan het ‘spelen’ was. Zo schattig!

Hoe lekker dit eruit zit, dit waren koekjes om 02.00 in de nacht na een heftige hypo (te lage bloedsuiker) en op die tijdstippen lig ik niet te popelen voor een glas ranja, wat koekjes of een boterham. Maar dat hoort er helaas ook bij.

Dinsdag nam ik de trein naar Maastricht waar ik gezellig afsprak met Marjon van Mamatothemax. Ik vind Maastricht echt zo’n leuke stad! We begonnen met een heerlijke brunch in een ambachtelijk bakkerijtje. Ik nam scrambled eggs met zalm en broodjes. Heerlijk!

En ik heb het gezellige kantoor van Marjon gezien. We hebben over allerlei leuke ideetjes gebrainstormd en dat was heel erg fijn en gezellig.

En als je in Limburg bent, dan eet je natuurlijk een stukje vlaai. We trakteerden onszelf op een heerlijk stukje kersenvlaai. Zo lekker!

En om niet al te laat thuis te komen, eet ik mijn avondeten in de trein. Ik ging voor een lekkere speltsalade met gegrilde aubergine en fetakaas.

Van Nelson kreeg Lana deze geweldige kinderlaarsjes. Ze is er helemaal gelukkig mee en wil ze iedere keer aan, maar dat snap ik ook. Hoe vrolijk en girly zijn ze!

Gisteren was ik in Amsterdam te vinden. Ik had een event van een (toen nog) secret project. Ik kreeg een blow-dry behandeling (haren wassen, drogen en stylen) en dan zouden we achteraf te horen krijgen om welk merk shampoo en lancering dit zou gaan. Super leuk en spannend. En hoe tof zijn deze macarons!

Een actiefoto terwijl ik onder handen genomen werd. Mijn haren voelden bijzonder zacht aan en roken erg lekker, ik was dus ook heel nieuwsgierig om welke productlancering het zou gaan!

Dat was een leuke verrassing, het gaat om de verbeterde productlancering van Head&Shoulders. Deze ga ik dus met veel plezier testen, ik ben heel benieuwd! Dit was de leuke goodiebag met een paar producten uit deze lijn. In het verleden heb ik met periodes last gehad van roos, maar deze lijn is ook preventief te gebruiken, meer info zal ik later nog geven, maar de testfase gaat beginnen.

Ik maakte mijn bekende ‘Hete boontjes‘ klaar, een super snel en makkelijk recept wanneer je weinig tijd hebt, voldoende groente binnen wil krijgen maar wel smaakvol wil eten. En dat smaakte goed!

Dit was de KC Photodiary voor deze week, hopelijk vond je het weer leuk om met me mee te kijken. Zijn jullie in dit jaargetijde ook meer een huismus dan bijvoorbeeld in de zomer? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

46 reacties

 • Elisabeth
  13 oktober 2016

  Ziet er weer uit als n hele gezilloge week! Superleuk die Matt Simons!
  Elisabeth onlangs geplaatst…De fruitbox: de voors en tegens op een rijtjeMy Profile

 • Ellen
  13 oktober 2016

  O wow, die laarsjes van Lana ?, heel gaaf!
  Ellen onlangs geplaatst…Capsule Wardrobe, part 1My Profile

 • Nicky
  13 oktober 2016

  Leuke foto’s weer! Ik werd wakker met een trappelend meisje in m’n buik en kon niet meer slapen dus dan maar blogs lezen, helemaal niet erg haha! Fijne dag vandaag Kelly! X
  Nicky onlangs geplaatst…5 november 2016: (Her)opening praktijk en samenwerking Balance your Health & Lynn’s FitSupport!My Profile

 • Nicole
  13 oktober 2016

  Ik ben wel meer een huismus ja al vind ik het ook enorm lekker om juist een frisse neus te halen! En die lange haartjes zijn inderdaad om jaloers op te zijn, Fay heeft ze ook al zo lang ?
  Nicole onlangs geplaatst…Hallo herfst! – outfit of the FayMy Profile

 • Josan
  13 oktober 2016

  Dat servies van Marjon past ook helemaal bij haar blog. Grappig die gouden stippels. Die laarzen zijn ook super! Tis dat dreumes nog te klein is voor laarsjes maar anders wist ik het wel. Met dit weer moet je het binnen gezellig maken en veel bakken.
  Josan onlangs geplaatst…Hoe maak ik mijn kind weerbaar tegen horrorclowns?My Profile

 • Femke
  13 oktober 2016

  Wat heb je weer een heerlijke week gehad. Ik vind het zo leuk om te zien hoe jij je werk combineert met de kindjes. Ik ben in de herfst ook meer een huismus, heerlijk!
  Femke onlangs geplaatst…Review: Real Techniques Your Picks Berlin set (limited edition)My Profile

 • Dita
  13 oktober 2016

  Wat een leuke gezellige week! Mila zit er ook bij, in de kinderstoel. Ze vindt het ook geweldig.
  Dita onlangs geplaatst…Baby OOTD #7My Profile

 • Danella
  13 oktober 2016

  Leuke week weer! De nieuwe winterjas is inderdaad erg mooi:).
  Danella onlangs geplaatst…Review: Lush Candy Mountain Bubble BarMy Profile

 • Charlotte
  13 oktober 2016

  Die laarsjes van Lana zijn gaaf! Ik ben in de herfst/winter ook liever meer thuis dan in de zomer. Lekker op de bank onder een dekentje hihi, heerlijk!
  Charlotte onlangs geplaatst…Sinterklaas shoplog #1My Profile

 • Saskia
  13 oktober 2016

  Helemaal herkenbaar dat huismus. Ik vind het bijvoorbeeld weer heerlijk om wat uitgebreider te koken en het gezellig te maken in huis. Heerlijke week heb je gehad zo te zien, wat fijn is dat he als de kindjes zo lief kunnen samen spelen.
  Saskia onlangs geplaatst…De zwangerschap van EvelineMy Profile

 • Marije
  13 oktober 2016

  Heerlijk, fietsen met je kindjes! Ik kijk ook echt uit naar het moment waarop ik dat voor het eerst kan gaan doen!
  Marije onlangs geplaatst…Wanneer begon jij met het aanbieden van vast voedsel?My Profile

 • Malou
  13 oktober 2016

  Ja ik ben ook wel wat meer een huismus dan ‘s zomers.. Aimy’s jasje is echt leuk inderdaad 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Hema sale shoplogjeMy Profile

 • Marije
  13 oktober 2016

  Wat een leuke week en van die food foto’s krijg ik meteen trek. Ik ben met dit weer zeker meer een huismus. Lekker nergens heen hoeven. Helemaal prima.
  Marije onlangs geplaatst…Road to happy: 25 levensvragen tagMy Profile

 • 2momzs || Maria
  13 oktober 2016

  Wat een gezellige week! Ik ben in de herfst en winter ook meer een huismus. Mag ik vragen waar Aimy’s jasje van is? Onze dochters zijn even oud en ik zoek nog een leuke winterjas, die ik heb gekocht is veel te groot.
  2momzs || Maria onlangs geplaatst…WEEKOVERZICHT || MARIA #7My Profile

 • Melissa
  13 oktober 2016

  Die laarsjes van Wild zijn echt té leuk!!! Ik kan me voorstellen dat ze daar helemaal happy mee is!
  Melissa onlangs geplaatst…Pijnbestrijding tijdens bevalling; wel of niet?My Profile

 • Irma ten napel
  13 oktober 2016

  Ziet er uit als weer een hele leuke week Kelly!

 • MetMirjam
  13 oktober 2016

  Aah zo leuk dat Aimy nu ook aan tafel zit! Ik vond dat zelf ook zo’n verschil. Echt een mijlpaal ook 🙂
  MetMirjam onlangs geplaatst…Inspiratie | Peuterbed van IkeaMy Profile

 • Linda
  13 oktober 2016

  Oh die gebakjes zien er lekker uit!!
  Ik ven benieuwd naar je video over je ervaringen nu je 3 jaar moeder bent.
  Hier duurt dat nog bijna 3 jaar hahaha
  Linda onlangs geplaatst…Winactie: Naïf baby care minisetMy Profile

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  13 oktober 2016

  Oh man die laarsjes voor Lana zijn fantastisch! Die wil ik zelf ook haha
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Hoe zorg je ervoor dat het niet uit de klauwen loopt met de cadeautjes?My Profile

 • Mary-Lou
  13 oktober 2016

  Ziet er weer uit als een leuke en gezellige week. En die laarsjes! ?
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Wat trek ik mijn kind aan voor de schoolfotograaf?My Profile

 • Martina
  13 oktober 2016

  Aaaah dat jasje van Aimy, echt heel schattig!
  Martina onlangs geplaatst…12 Oktober 2016 – Let’s meet MajankaMy Profile

 • Stefanie
  13 oktober 2016

  Die laarsjes van Lana zijn echt super gaaf! Ik ben in de herfst/winter ook echt een huismus!
  Stefanie onlangs geplaatst…Hooggevoeligheid in de klasMy Profile

 • Monique
  13 oktober 2016

  Wat gezellig zo met z’n vieren een stukje fietsen. En wat wordt Aimy groot dat ze al in de babyset van de kinderstoel kan! Ik ben ook een echte huismus in de herfst. Kaarsjes aan, dekentje erbij, niks meer aan doen!
  Monique onlangs geplaatst…Lise’s peuterkamer – het eindresultaat!My Profile

 • Romy
  13 oktober 2016

  Wat een leuke en gezellige week! Die laarsjes zijn zo leuk!
  Romy onlangs geplaatst…Te druk? Wat doe je eraan?My Profile

 • Joyce
  13 oktober 2016

  Wat een leuk weekje en wauw Lana alweer bijna 3! Kan me nog zo goed herinneren dat je bevallen was.
  Joyce onlangs geplaatst…Je zomer herinnering vastleggenMy Profile

 • Vanessa
  13 oktober 2016

  Wat een leuke en gezellige week! Aimy’s nieuwe winterjasje ziet er heel mooi uit. Inderdaad een mooie mijlpaal dat ze nu in de kinderstoel kan zitten. Leuk dat je een kappersbehandeling kreeg van Head&Shoulders. Je hebt er een toffe foto van gemaakt 😀
  Vanessa onlangs geplaatst…Liefde voor keukensMy Profile

 • Annemijn
  13 oktober 2016

  Wauw, wat leuk om naar Matt Simons te gaan. Zo’n secret event lijkt me ook heel bijzonder!
  Annemijn onlangs geplaatst…Afvallen met shakes van Action? Ik test het voor je!My Profile

 • janske
  13 oktober 2016

  Ik kan niet wachten om met beiden meiden te kunnen gaan fietsen, zeker omdat ik overdag geen auto heb. Matt Simons is geweldig live, hij is zo enorm gegroeid de afgelopen jaren. Mooi om te zien en horen. Die laarsjes. ..wauw!
  janske onlangs geplaatst…Mijn bevallingsverhaal van CocoMy Profile

 • karlien
  13 oktober 2016

  Wat een leuke week! En Maastricht is echt geweldig.
  karlien onlangs geplaatst…Verrassende roadtrip FloridaMy Profile

 • Tineke
  13 oktober 2016

  Die schoentjes en het winterjasje, zo schattig allemaal!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Vrouw Experience My Profile

 • Leonie
  13 oktober 2016

  Wat heb je weer leuke dingen gedaan! Heerlijk die vlaai, krijg er honger van!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Mamaupdate #8 – Ontdooide moedermelk, inpakstress en slaaprecord!My Profile

 • Lieke
  13 oktober 2016

  Ziet er inderdaad uit als een gezellige week! Dat jasje van Aimy wil ik zelf ook wel <3 Het eten ziet er allemaal goed uit zeg, heerlijk! Fijne week!
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn 4 favoriete gezonde tussendoortjesMy Profile

 • Jodi - liefthuis
  13 oktober 2016

  Ben blij te lezen dat ik niet de enige huismuts ben. Heerlijk in de hetfst op de bank
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Strakke buik in 1 dag?…maak het jezelf niet te moeilijk…My Profile

 • marleen@burgertrutjes
  13 oktober 2016

  Die laarsjes hoe cute!!!! Ik vind je jas ook heel mooi trouwens!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…5 tips om te voorkomen dat je een stuk maand overhoudt aan het einde van je salaris!My Profile

 • Lisette de Bruijn
  13 oktober 2016

  Jaaa tomatensoep van echte tomaten!! Ik kan niet anders dan trots op je zijn. Mocht je nog eens een vlog willen maken over de productie van tomaten, ik heb een kas in de achtertuin waar er dagelijks een miljoen geplukt worden. Ik kan dan ook inmiddels geen tomatensoep meer zien;)
  Lisette de Bruijn onlangs geplaatst…Is koud afdouchen gezond?My Profile

 • rachel
  13 oktober 2016

  zoals gewoonlijks idd weer een hele gezellige week 😀 op je hypo na dan. en ik gaat van de week je tomatensoep helemaal namaken hihih en recept voor hete boontjes neem ik ook mee 😀 ik heb ook wel een lekker receppie voor je maar die mail ik je wel even weet zeker dat jullie dat lekker gaan vinden 😀
  rachel onlangs geplaatst…Get to know me tagMy Profile

 • Carlijn
  13 oktober 2016

  Ai.. die pittige peuterfase. Die staat mij nog te wachten. In tweevoud, zucht. Ik ben wel heel benieuwd naar je video daarover! Haha moest gisteren al lachen om die actiefoto van Head en Shoulders zo grappig. O trouwens… ik snap wel wat je ermee bedoelt hoor, maar deze zin klopt niet: ‘En om niet al te laat thuis te komen, eet ik mijn avondeten in de trein’. Laat thuiskomen staat los van het avondeten in de trein. Of je nou wel of niet had gegeten, je komt om dezelfde tijd thuis? Sorry ben gewoon een zeurpiet 😉
  Carlijn onlangs geplaatst…Vroege cadeautip I: SENSAI The Silk GiftsetMy Profile

 • Lilian
  13 oktober 2016

  Heel erg leuk! Nu ik die appeltaart zo zie, krijg ik daar wel zin in. Wij gaan van het weekend ook een taart bakken, hmm kan niet wachten!
  Lilian onlangs geplaatst…Weetjes over mijMy Profile

 • femketje
  13 oktober 2016

  oehh die gebakjes 😀
  femketje onlangs geplaatst…Fashion – Vogue Beanie (+ Winactie!)My Profile

 • Jessica
  13 oktober 2016

  Leuk dat je bij Marjon bent geweest.
  Jessica onlangs geplaatst…Verjaardagskalender van fotofabriek.nlMy Profile

 • Maike
  13 oktober 2016

  Wat veel lekkere gebakjes en andere zoete lekkernijen, krijg er trek van!
  Maike onlangs geplaatst…Jullie bruidstaart invriezenMy Profile

 • Daniëlle
  13 oktober 2016

  Die laarsjes voor Lana zijn echt geweldig leuk!
  Daniëlle onlangs geplaatst…Mini pizza muffins met salamiMy Profile

 • Essma
  13 oktober 2016

  De herfst heeft inderdaad haar charmes…na een frisse wandeling is het des te lekkerder om thuis te komen met een warme drank en iets lekkers erbij! ??Leuke foto’s!
  Essma onlangs geplaatst…Bijna alweer haar vijfde verjaardagMy Profile

 • Lifeaholic.nl
  13 oktober 2016

  Inderdaad een hele gezellige week! Die laarsjes van Lana zijn echt super lief en stoer tegelijkertijd! Wat leuk dat je in Maastricht was! Ik woon vlak in de buurt 😉 Die speculaaskoekjes zijn inderdaad echt jammie! Heel herkenbaar om een half pak koekjes naar binnen te werken bij een hypo …
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Update: 1 maand bloggen!My Profile

 • Leonie
  13 oktober 2016

  Kruisbessenvlaai is de lekkerste .. heb een man die oorspronkelijk uit Limburg komt. 😉

 • Kelly
  13 oktober 2016

  Ik mis thuis zijn tegenwoordig! Ik ben pas rond half 7 thuis zijn echt heerlijk. Koken, beetje poetsen, wat rommelen en op netflix The Nanny kijken.. genietmomentjes! Was leuk om weer met je mee te kijken 😀
  Kelly onlangs geplaatst…Voorbij die mooie zomer!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.