dia1Hoera, het is feest want onze oudste meisje is vandaag jarig en is 3 jaar oud geworden! 3 jaar geleden stond ons leven op zijn kop, ineens was ik moeder en mocht ik voor dit mooie meisje gaan zorgen. In deze kletsvideo vertel ik jullie over de verjaardagsvoorbereidingen, hoe ik de (pittige) peuterfase ervaar, neem ik een kijkje in haar babyalbum en meer. Een update over Lana dus maar dan met een feestelijk tintje.Klik hier als je de video niet kunt zien

Wij vieren haar verjaardag met een klein clubje vrienden en familie en dat grotendeels in het thema ‘Peppa Pig’ omdat Lana hier helemaal dol op is (verslaafd kan ik beter zeggen haha). Hier zal ik later nog een fotoverslagje van delen. Er is weinig zo leuk als de verjaardag van je eigen kinderen vind ik zelf. Ervaren jullie dit ook zo?

Het fotoverslag van haar tweede verjaardag, kun je ook nog terugkijken, wat een heerlijke dag was dat ook! (Voelt nog als gisteren haha).

Ook maak ik van de gelegenheid gebruik om jullie te bedanken dat jullie al drie jaar mijn ervaringen in ‘mijn avontuur dat het moederschap heet‘ volgen. Wat een tijd, al drie jaar ben ik mama, voor mijn gevoel heb ik Lana vorige week op de wereld gezet ;). Dankjulliewel voor jullie enthousiasme en dat jullie deze ‘reis’ met mij volgen! Dat vind ik heel erg gaaf!

Wij gaan een heerlijke dag beleven en ik wens jullie ook allemaal een heel fijn weekend toe. Van welk thema (Disneyfiguur, sprookje etc.) is jouw kindje helemaal fan? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

39 gedachten over “Hoera! Lana 3 jaar! Update over de peuterfase en meer”

 1. Gefeliciteerd! Hier nog geen verjaardag mee mogen maken, maar ik kan niet wachten te ontdekken wat zijn favoriete tekenfilmfiguur of boekke bijvoorbeeld gaat worden! Veel plezier met het vieren van de verjaardag!
  Marije onlangs geplaatst…Weer iets overwonnenMy Profile

 2. Gefeliciteerd met Lana?! Mijn dochter wordt volgende maand 2 jaar en het thema bij ons is Dora the explorer. Ik wens jullie een hele fijne dag toe, lekker genieten.

 3. Gefeliciteerd met Lana haar 3e verjaardag????? Een hele fijne dag gewenst.
  Lana en Maura schelen precies een week. Maura is volgende week vrijdag jarig en mag dan ook 3 kaarsjes uitblazen.
  Ze wil een roze met blauwe taart met kersjes en een prinses ?
  Maura is vooral van de prinsesjes, niet een in het bijzonder. Ze vindt veel dingen echt leuk zoals K3, Dora, Paw Patrol en alle prinsessen van Disney.

 4. Gefeliciteerd!!!! Geniet van vandaag met jullie gezinnetje.
  Ik heb nog geen verjaardag meegemaakt van mijn kleine man, maar ben wel heel erg benieuwd waar straks zijn interesses liggen.
  Linda onlangs geplaatst…Shoplog Meneer KonijnMy Profile

 5. Gefeliciteerd met Lana! Het gaat inderdaad enorm snel. Lise wordt over een maandje ook al 3! Zij is o.a fan van Jokie en Jet, maar ik weet nog niet of we met een thema aan de slag gaan. Sowieso beetje drukke periode nu, haha. Heel fijne dag vandaag, geniet ervan!
  Monique onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate week 37My Profile

 6. Gefeliciteerd met je grootste meisje! Nog maar even niet aan volgend jaar denken hoor 😉 – de verjaardag van mijn dochter is ook echt zo’n mooie dag! Ze is 2 en haar laatste verjaardag was ze zelf ook zó blij! Heerlijk om te zien.
  Ik wens jullie een hele mooie dag vandaag!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Action Shoplog | Sinterklaas knutselspullenMy Profile

 7. Hiep hiep hoera voor Lana! Het is bijna niet te geloven dat ze alweer 3 jaar is. Ik kan me nog zo voorstellen dat je zwanger was van haar. Ja, zo lang volg ik je al 😉 Wat vliegt de tijd! Ik kan me voorstellen dat dit een pittige fase is, maar ik ben er zeker van dat jullie dat goed aanpakken!
  Vanessa onlangs geplaatst…Nooit meer hemden strijken!My Profile

 8. Gefeliciteerd met de verjaardag van Lana.
  Ik heb een zoon genaamd Teun en is 2 jaar en 4,5 maand.

  Ik vind dit zelf al een vrij pittige leeftijd en nee is ook nee bij ons maar daar luistert Teun niet naar.

  Het heeft ook wel zijn leuke kanten.
  Teun gaat gelukkig wel 2 dagen naar de peuterspeelzaal en gaan we elke woensdagmorgen naar peutergym toe.

 9. Janine Brouwer

  Gefeliciteerd met Lana! Ik hoop dat jullie vandaag een leuke verjaardag hebben! Geniet van deze feestelijke dag!

 10. Gefeliciteerd met Lana! Het gaat echt razendsnel. Mijn zoon wordt volgende maand ook alweer 3, het lijkt nog maar zo kort geleden dat ie als klein mannetje in mijn armen lag. Oh en heel herkenbaar van die pittige fase nu, hij luistert nu echt veel minder goed dan een jaar geleden. Pfff af en toe kan je ze wel achter het behang plakken 😉
  aar tegelijk ook zo ontzettend genieten van al die grappige dingen die hij zegt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.