1

Afgelopen week was een leuke en drukke week, we vierden Lana’s verjaardag en dat was heel erg leuk, maar helaas is Yannick ziek thuis omdat hij Spit heeft hierdoor moet hij heel veel rust pakken, waardoor de dagen er anders uitzagen dan we vooraf verwacht hadden. Gelukkig vingen mijn ouders ons heel fijn op waardoor Yannick voldoende rust kon pakken en ik ook wat werkzaamheden voor het huishouden en mijn werk kon afronden. Laten we de foto’s van afgelopen week erbij gaan pakken.

Donderdag was ik druk in de weer met de voorbereidingen voor Lana’s verjaardag. Zo heb ik alle boodschappen gedaan en ben ik met mijn vader naar de Action geweest voor wat items voor de traktaties en ook allerlei andere prullaria.

Ik was heerlijk met de meisjes aan het kleuren (lees er hier meer over). Lana maakt al de mooiste creaties, en Aimy kijkt gezellig toe.

Ik nam een Action shoplog op (volgende week online) en zette al wat van mijn nieuwste aanwinsten op mijn kantoor. Hoe gezellig ziet dit hoekje eruit! Het gouden boekje en de kaarsenhoudertjes zijn van Cherry and cake.

Vrijdag vierden we Lana’s derde verjaardag, waar jullie al een fotoverslag van hebben gezien.

Aimy gaat als een speer en die oefent het liefst op de grond haha. Zo gaat ze al zelfstandig zitten en kruipt ze de hele kamer rond. Ik kan haar maar net bijhouden soms 😛

Van mijn favoriete lingeriemerk Triumph kreeg ik dit prachtige setje toegestuurd wat heel mooi is afgewerkt met kant. Zijn jullie ook zo dol op mooie lingerie?

Dit broodje is minder fotogeniek dan het lingeriesetje haha. Zaterdag aten we Turkse pizza met kebab, zooo lekker!

In de avond kwamen er vrienden gezellig borrelen, proost!

Aimy, wat doe je nu? Waar is mijn baby heen?

Zondag had ik een middagje quality time met mijn meisje Lana, we gingen naar de Efteling met een vriendin en haar zoontje. En dan hoort daar een ijsje met discodip en voor mij ook nog slagroom bij. 😛

Lana en haar vriendje in het sprookjesbos. Zo leuk hoe die twee met elkaar omgaan.

En ik maakte bij thuiskomst een heerlijke lasagne klaar, een van mijn favoriete maaltijden (naast stamppot en soep en sushi en, en, en)

Zondag traditie: In de avond kijken naar Heel Holland bakt, en ook deze week weer met taart erbij hihi. Dit waren de laatste stukjes van de verjaardagstaart van Lana. En die maandag ging ik weer in balans met Weight Watchers na zo’n heerlijk feestweekend vol lekkers.

<3

Maandag mocht Lana trakteren bij de peuterspeelzaal, van de traktatie komt nog een apart kort artikeltje online. Maar wat een leuke ochtend was dat om als ouders bij te zijn, wat doen ze dat leuk met de kindjes. Lana genoot er ook duidelijk van, echt leuk!

In de middag ging ik op bezoek bij Kimberly (mijn personal trainer) die inmiddels 27 weken zwanger is van een zoontje. Ik mocht haar verrassen met een ‘A lovely box‘ en dat viel erg goed in de smaak! Zo’n leuk pakket is dat als cadeautip!

Ik kookte in de avond boerenkool maar die was al op voor ik bedacht dat ik nog een foto wilde maken haha en daarna ben ik met de kindjes even gaan wandelen naar het speeltuintje waar Lana voor bedtijd nog even lekker kon spelen.

Een actiefoto van de zusjes die naar elkaar aan het lachen zijn. Dat is echt zo geweldig om te zien.

Dinsdagochtend begon voor mij lekker sportief met een uurtje Bodypump.

Verder heb ik bijna de hele dag gewerkt op kantoor. Een van mijn voornemens was om daar meer mijn werk te maken (ipv. op de laptop overal en nergens) dus ik was lekker bezig en ik merk dat ik dan veel productiever werk, dan half liggend in bed of op de bank ;).

We gaven Lana als verjaardagscadeau voor haar derde verjaardag onder andere dit toffe Woezel en Pip spel, dit is een soort memoriespel met magic sand, super leuk om samen met je kindje te spelen.

Gisteren aten we makkelijk en lekker: Krieltjes uit de airfryer, visfriet en spinazie (met nog een eitje erbij). Lekker!

Mijn dag kon niet meer stuk, ik ontdekte dat ik de 25.000 Youtube abonnees behaald heb. Dat vind ik echt een mega mijlpaal, zoveel lieve mensen! Dankjewel allemaal! Ik maak deze photodiary af en heb de prosecco koud staan om vanavond een glaasje van te drinken, dat moet gevierd worden natuurlijk!  De nieuwste weekvlog is gisteren online gegaan op Youtube. Ben jij al geabonneerd? Welkom bij de Kellycaresse club!

Dit was de KC Photodiary voor deze week. Hoe is jullie week geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

40 gedachten over “KC Photodiary: Een beetje anders dan anders”

 1. Wat een leuke foto’s weer, Aimy groeit zo snel en wow 25.000 abonnees! Zet die mensen eens bij elkaar in een zaal, dat zijn er zoooo veel! Ik ben er in elk geval één van en ik vind het super leuk om je te volgen! Beterschap met Yannick 🙂
  Nicky onlangs geplaatst…Weekly favorites: een hele leuke week!My Profile

 2. Gefeliciteerd met je 25.000 Youtube abonnees! Ik kan me voorstellen dat je daar heel blij mee bent en dat glaasje prosecco heb je dan ook absoluut verdiend 😉 Wat heb je een mooi lingerie setje gekregen van Triumph. Die lasagne ziet er heerlijk uit. En ik ben nu al benieuwd naar je Action shoplog. Vervelend van Yannick zeg, veel beterschap voor hem!
  Vanessa onlangs geplaatst…Leuke dingen om thuis te doen in de herfstMy Profile

 3. Ohhh die Aimy, wat een grote meid wordt ze al als ik zo die staande foto zie bij de tafel. Kan me al jouw fotootjes van haar in de box nog herinneren, of dat ze als heel klein mensje op jullie bed lag en je haar amper zag. Waar blijft de tijd…
  Gefeliciteerd met je 25.000 abonnees, daar mag best op geproost worden ja! Super voor je, en heel verdiend.
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: Clarins Skin Illusion Fond de Teint Poudre LibreMy Profile

 4. Gefeliciteerd met je mijlpaal! En kijk Aimy nou eens groot worden met haar heerlijke haardos ? Ook leuk om te zien hoe je meiden zo van elkaar kunnen genieten.
  Rafaëlla onlangs geplaatst…IVFMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.