Lana bijna 3 jaar! Peuter cadeautips wishlist!

28 september 2016

 

img_3102

Lana wordt op 14 oktober alweer 3 jaar. Ik ga het nu even niet over de clichés hebben haha, maar wat geef je een peuter van 3 jaar cadeau, als ze ‘alles’ al heeft. Na ja alles, voor je gevoel dan. Het handige aan in oktober jarig zijn, is dat de sinterklaas speelgoedboeken volop verspreid zijn. Ze is nu groot genoeg om er zelf in te bladeren en zo kan ik met een oog meekijken wat voor cadeau ze zou wensen. Vandaag deel ik een soort cadeautips lijst die wij als wishlist hebben voor onze peuter die bijna 3 wordt!.

Peuter cadeautips wishlist!

Bron foto

Een (houten) poppenhuis. We hebben al wel wat speelgoed met kleine onderdelen zoals een boerderijtje met accessoires en een jungle , maar nog geen poppenhuis. Iets wat ik ook wilde uitstellen door de hoeveelheid kleine onderdelen we al hebben aan speelgoed en ik haar dan ook wil leren de onderdelen zelf op te ruimen. Ik denk dat 3 wel zo’n leeftijd is dat dit voor Lana haalbaar is, dus zo’n houten poppenuis lijkt me dan ook erg leuk voor haar.

Bron foto

De grotere poppenwagen. Had ik deze vorig jaar niet ook al op de lijst staan? In ieder geval, we hebben wel een kleine opbouwbuggy voor haar pop, maar aangezien ze hier zoveel mee loopt (en al stuk aan het gaan is), is het denk ik wel tijd voor zo’n groot modelletje. Ze pakt het liefst mijn kinderwagen met Aimy erin om mee rond te crossen, dus dan is dit een betere oplossing.

Bron foto

Trampoline. Het idee was dus om deze trampoline op de wishlist te zetten, maar vorige week kregen we deze van onze buren (die drie al wat oudere dochters hebben) om over te nemen. Hier zijn we super blij mee want Lana is dol op springen en het leek me leuk om (zeker als ze allebei wat groter zijn) dat ze er dan samen op kunnen springen. Is tevens ook lekker sportief.

hakBron

Is het heel fout als je zulke Spaanse hakschoentjes zou willen voor je dochtertje om op te spelen? Ze pakt namelijk altijd mijn schoenen (en dan heb ik maar 1 paar met hak die ze ontdekt heeft) en loopt er dan als een ‘perfes’ (prinses red.) mee rond. Ik denk dat we deze aankoop vooral uitstellen maar als het aan Lana ligt, dan loopt ze hier dagenlang mee rond.

c2

De eerste kinderfiets! Hoe leuk is deze eerste kinderfiets! Na te hebben geoefend op driewielertjes en loopfietsen, is het toch al wel tijd om op een ‘echt’ fietsje te gaan oefenen, afgestemd op haar lengte. Van deze webshop ontvingen we deze te gekke meisjesfiets  als cadeau* en deze hebben wij alvast ingepakt om te geven op haar verjaardag, zo benieuwd wat ze ervan zal vinden! Ik zie haar er al helemaal op rondfietsen hihi.

Dit waren zo wat cadeautips die erg leuk zijn om te geven aan een kindje van zo’n 3 jaar oud, als ik naar mijn dochter kijk. Het ene cadeau wat groter als het andere maar ze hoeft ze natuurlijk niet allemaal te krijgen. Dit waren zo wat ideetjes waarvan ik kan inschatten dat Lana ze erg leuk zal vinden. Wat vinden jullie leuke cadeautips om te geven aan een peuter van 3 jaar? Wat vonden jullie kindjes heel leuk om te krijgen? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en reacties bij de comments.

*  De fiets hebben wij gekregen van de webshop.

  Volg mij via Bloglovin' , Twitter , Instagram of Facebook of Youtube. 
Door Annemijn op 28 september 2016 11:08

Leuke ideeën Kelly! Zo’n kinderfietsje vind ik altijd erg leuk daarnaast is was een poppenhuis bij mij als kind ook favoriet. Volgens mij vind ieder meisje dat wel leuk!
Annemijn onlangs geplaatst…Budgettip: Gestreept horlogeMy Profile

[antwoorden]


Door Annemijn op 28 september 2016 11:08

Leuke ideeën Kelly! Zo’n kinderfietsje vind ik altijd erg leuk daarnaast is was een poppenhuis bij mij als kind ook favoriet. Volgens mij vind ieder meisje dat wel leuk!
Annemijn onlangs geplaatst…Budgettip: Gestreept horlogeMy Profile

[antwoorden]


Door Elisabeth op 28 september 2016 11:51

Leuk om te lezen. Rose is wel echt favoriet! 🙂 Mij lijkt vooral die trampoline handig. Kan Jim lekker uitrazen.
Elisabeth onlangs geplaatst…Je maandelijkse kans om zwanger te wordenMy Profile

[antwoorden]


Door Vanessa op 28 september 2016 11:53

Superleuk dat jullie een kinderfiets voor Lana cadeau hebben gekregen, daar zal ze vast heel blij mee zijn. Mooi ook met al dat roze!
Vanessa onlangs geplaatst…Bruno Banani Woman shower gel & eau de toiletteMy Profile

[antwoorden]


Door Kirsten op 28 september 2016 11:55

Dat poppenhuis lijkt me echt leuk! & ook iets waar ze denk ik nog een paar jaar plezier zal aan beleven..
Kirsten onlangs geplaatst…Verslag van een gebroken nachtMy Profile

[antwoorden]


Door Jessica op 28 september 2016 13:16

Die poppenwagen zo leuk!! Vroeger heb ik daar ook uren achter gelopen, heerlijk.
Jessica onlangs geplaatst…*Mooie trendy sieraden van aperfectgift.nlMy Profile

[antwoorden]


Door Charlotte op 28 september 2016 13:58

Hier staan ook een fiets en een poppenhuis op het lijstje voor haar derde verjaardag. Nu nog uitzoeken welke…
Charlotte onlangs geplaatst…Ik beken, ik ben zo’n moeder die…My Profile

[antwoorden]


Door Dionne op 28 september 2016 14:51

Leuk zo’n eerste fiets is toch speciaal!
Dionne onlangs geplaatst…89 dagen tot Kerst | Tijd voor cadeau inspiratie!My Profile

[antwoorden]


Door Petra op 28 september 2016 17:22

Allemaal een succes hier! Inclusief de hakken, hahaha. Ons meisje is nu net 4, dus spreek uit ervaring :).

[antwoorden]


Door saskia op 28 september 2016 19:31

Haha, die spaanse hakschoentjes, als mijn dochtertje ouder is krijgt ze deze ook van mij ;).
saskia onlangs geplaatst…Review: L’Oréal ExtraOrdinary Oil Nacht Creme & MaskerMy Profile

[antwoorden]


Door Jeske op 28 september 2016 21:54

Die fietsjes, te schattig! Dat is een schot in de roos. Hier zijn ze de laatste dagen helemaal weg van een Karaoke achtig ding wat we van V-tech hebben gekregen. Ze kunnen opnemen etc. Herrie valt ook mee (niet onbelangrijk). Olifantje in het bos hangt alleen de hele dag in mijn hoofd 😉
Jeske onlangs geplaatst…Lezen is niet voor iedereen vanzelfsprekend, zelfs niet in het SprookjesbosMy Profile

[antwoorden]


Door Lifeaholic.nl op 30 september 2016 13:58

Aaaaw super lief die Spaanse hakkenschoentjes! Ik was vroeger ook echt een ‘meisje-meisje’ en vroeg altijd naar klik-klakschoentjes. Hier kon ik dan heerlijk uren in rondlopen. Hoe meer ‘klik-klak’ hoe beter 😀 !
Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Review: ons verblijf op Kunuku Aqua Resort Curaçao!My Profile

[antwoorden]


Door Chantal op 30 september 2016 19:23

Dat fietsje is geweldig. Met die spaanse schoentjes ging de oudste hier naar bed. Was echt een enorm succes

nu wil ze voor haar vijfde verjaardag graag lippenstift (ik wil ook zo een stiftje mama). Die zag ze op youtube want ik gebruik het echt nooit

[antwoorden]


Door Monique op 1 oktober 2016 07:22

De fiets, poppenwagen en het poppenhuis staan hier ook op het lijstje. Verder nog een fietshelm (wel zo veilig!), wat knutselspullen, een spelletje en een treinset. Dat laatste is misschien geen typisch meisjescadeau maar ik weet zeker dat ze dat tof gaat vinden!
Monique onlangs geplaatst…Thea’s bevallingsverhaalMy Profile

[antwoorden]


Door MetMirjam op 2 oktober 2016 19:58

Een poppenhuis lijkt me ook zó leuk voor ons meisje! Ze is voorlopig nog niet jarig, dus ik heb nog even om er over na te denken 😉
MetMirjam onlangs geplaatst…Primark shoplog kids | september 2016My Profile

[antwoorden]


CommentLuv badge