dia1

Ik heb sinds tijden weer eens een shoplog voor jullie. Dit keer een winter editie. We gingen naar de stad voor wat leuke items voor de winter. Zo was ik nog op zoek naar een mooie winterjas waar ik steeds maar niet voor kon slagen en kocht ik wat fijne truien en een vest en twee broeken. Kijk je mee naar de items die ik geshopt heb bij Zara, H&M en New Yorker?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn geshopte items vonden en of jullie ook al geslaagd zijn voor wat winterkleding en een winterjas. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

25 gedachten over “Shoplog Winter H&M en Zara”

 1. Fijn gevoel als je lekker geslaagd bent voor het winterseizoen. Ik heb nog geen nieuwe winterjas, maar twijfel nog of ik deze dit jaar of volgend jaar wil gaan aanschaffen.
  Femke onlangs geplaatst…Oproep: Q&AMy Profile

 2. wat een leuke dingen mop en heerlijke jas!!! ik ben nog steeds op zoek naar een jas maar ja gaat hem weer niet worden ben ik bang want een leuke kinderjas (die maat moet ik hebben) is er niet voor me dus ik blijf door zoeken 🙂
  rachel onlangs geplaatst…Apple crumbleMy Profile

 3. Leuke video, vaak heb je 1 0f 2 kleding stukken waar je in kan wonen zo comfortabel en cosi 🙂 Leuke jas ook. De pastels en zandtinten staan je ook erg mooi! Mooi bij je huid en haar 🙂 geloof dat ik het al een aantal keer eerder had gedaan, echter nu geef je zelf aan dat je haar niet zit….. ga alsjeblieft weer terug naar je zei scheiding. Dit maakt je mooier, frisser, aparter, langer en sjieker. Heb je twijfels over mijn inzicht vraag eens de mening van kijkers/lezers op snapchat.

 4. Leuke items weer! Vooral de kleur van de jas ook ? ik heb gisteren ook een jas “voor erbij” gekocht. Heb een hele mooie (vind ik zelf) maar die is niet echt waterproof. Dus nu 1tje erbij die er, hoop ik, beter tegen kan.
  Rafaëlla onlangs geplaatst…Conditie #3My Profile

 5. Die roze jas is helemaal Kelly! 😉 Ik heb een donkerblauwe parka als winterjas. Lekker warm maar ook vooral een handige jas, want ik ga altijd met de bus of met de fiets en dan moet een jas vooral lekker warm zijn en tegen de regen/sneeuw kunnen. Ik heb die van mij van C&A!
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.