KC FOOD-PHOTODIARY: Veel foto’s, datenight en sportief bezig

1

Vorige week was de combi van een photodiary met een soort eetdagboek zo goed door jullie ontvangen, dat ik ‘m weer op die manier heb ingevuld. Stiekem ben ik zo dol op eten en nieuwsgierig wat anderen eten, dat ik het ook met plezier zelf wil bijhouden. Dus ik snap daarom ook dat het goed ontvangen wordt. Het werkt motiverend om nieuwe gerechten te proberen en om zo wat gezonder te lezen. Maar ik deed meer leuke dingen afgelopen week, kijk je mee?

Donderdag was Yannick heerlijk vrij en maakte hij een wel heel lekker ontbijtje van me. Wie mij kent weet dat ik altijd met een zoet ontbijt de dag start. Bijvoorbeeld met kwark, bananenpannenkoeken, muesli, you name it. Maar ik werd wakker en had zoveel zin in een broodje ei haha. Ik kwam beneden nadat ik me had klaargemaakt voor de dag en toen stond dit voor me klaar, hoe lief en lekker! Het is een geroosterd broodje met gebakken ham en scrambled eggs <3.

Aimy had bij haar geboorte van mijn beste vriendin Thirza dit armbandje met haar naam erop gehad. We probeerden het vorige week voor het eerst, sindsdien hebben we het niet meer afgedaan. Het staat zo schattig en ze vindt het helemaal prima. Zo leuk!

De Speel-o-theek vondsten vielen erg goed in de smaak bij de meisjes. Hier zie je Aimy met het Nijntje loopwagentje en Lana met een grote poppenwagen. Heerlijk om die meiden zo bezig te zien samen.

Daarna gingen we met ons gezin naar Monkeytown. Ik maakte er geen foto’s, maar heb wat stukjes gefilmd voor in de weekvlog die gisteren online kwam. Deze screenshot haalde ik van de snapchat van Yannick (@Sjenkie86). We hadden een hele leuke ochtend bij Monkeytown.

Hoe lekker ziet deze boterham met enkel groente erop eruit! Een boterham met avocado en cherrytomaatjes en wat zout en peper. Heerlijk.

In de avond hadden Yannick en ik datenight. Mijn schoonouders pasten op, wij gingen tapas eten in de stad. Heerlijk er even uit samen. Deze foto deelde ik op Instagram stories (@Kellycaresse).

Samen zijn, lekker eten, een goed glas wijn, wat wil een mens nog meer. Ps. Wie herkent dit servies ergens van? 10 punten als je raadt waar het van is :P.

De dag erna had ik een thuis-mamadagje met de meiden. Lekker spelen en gewoon rustig aan doen samen.Het gaat momenteel wat minder goed met mijn Diabetes, dus dit soort dagen thuis zijn dan extra fijn.

Zelfgemaakte soep als leftover lunch: Een tomatensoep met een hele broccoli erin verwerkt, mega lekker! Je proeft de broccoli er namelijk nauwelijks in terug door de vele kruiden en groente, het maakt de soep lekker dik maar dus ook mega gezond.

Samen verven met de waterverf. Al moet ik wel opletten dat Lana er geen water-ballet van maakt op tafel haha.

In de avond mochten we bij mijn ouders eten, daar aten we heerlijk Kip Madras.

Ook zaterdag bleven we thuis. Door de ontregelde bloedsuikers voelt het niet goed om te veel op pad te gaan. Hier keek Lana naar K3, dat doet ze heel graag en stiekem vind ik het ook leuk om mee te kijken, geeft een beetje jeugdsentiment haha. Welke moeders herkennen dit?

We experimenteerden in de keuken met wat lekkere recepten. Waaronder deze quesadilla’s met geitenkaas en spinazie, Mega lekker! Hier komt over een tijdje een lekker receptje van online.

De ochtend erop maakte ik weer bananenpannenkoekjes als ontbijt. Zo lekker is dat. Ik deed er pindakaas op. De combi van banaan en pindakaas vind ik goddelijk lekker.

Hoe schattig dit, lieve Aimy in dit leuke jurkje. Wat wordt ze groot he! Dinsdag wordt ze alweer 1 jaar….

Om maar te zwijgen hoe groot deze dame al wordt. Ze is inmiddels zindelijk, mega mijlpaal maar daar deel ik nog een uitgebreide update over binnenkort. Hoe we dit hebben aangepakt, enzovoorts 🙂

Aimy kreeg haar eerste schoentjes aan, zo leuk. Ze moest er zo aan wennen, ze wist echt even niet wat ze ermee aan moest hihi.

In de middag maak ik fruit voor de meiden, maar zelf eet ik lekker mee. Zo kan ik het ook niet vergeten.

Zondag gingen we op kraamvisite bij Kimberly van Newbornfitmama. En kijk eens wie hier mijn beschuit met muisjes ontdekt heeft haha.

Ik mocht lieve knappe Ramos ontmoeten en knuffelen. Ik ben dol op babies en Ramos is zo’n heerlijk ventje <3

En Yannick met Ramos. Ik blijf smelten bij mannen die baby’s vasthouden <3

In de avond waren we bij mijn schoonouders uitgenodigd om te komen eten. Mijn schoonmoeder had Afrikaans gekookt. Iets met rijst, een sausje, zoete aardappel, kool, wortel, paprika en meer lekkers. Dat ging er in als zoete koek, zowel bij ons, als bij de meiden.

Omdat Netflix nogal haperde, besloot ik een abonnement te nemen op Videoland. Waar ik de Nederlandse serie ‘Nieuwe Buren’ ontdekte. Ik had het boek al gelezen, dus kende globaal de verhaallijn al. Wat een heftige, bijzondere serie die je blijft boeien. Ik ben alvast verslaafd :). Meer van mijn lezeressen die deze serie volgt of gevolgd heeft?

Maandag was mijn werkdag en die begon ik met het editten van de video die vrijdag online gaat komen. Ik laat er de kledingkast van Lana uitgebreid in zien. De kleding die zij draagt, hoe wij de kast hebben ingedeeld, dat soort dingen 🙂

Ook lekker als lunch: Een boterham met avocado, een eitje en zout en peper. Simpel maar wel heel lekker en gezond.

Ik maakte weinig foto’s die dag, maar Yannick had weer zijn heerlijke Spaghetti Bolognese met lekker veel groente gekookt. Echt een aanrader om zelf ook eens te maken. Dit keer deden we er verse Parmezaanse kaas op en wat pesto erbij. Zo lekker!

Dinsdag begon ik mijn ochtend in de sportschool. Ik ging een les Burn doen. Dat is de nieuwe groepsles die van de zelfde makers is als van Xco. Het is mega pittig, ik kan het nog steeds niet 100% meedoen, maar lekker dat deze les is! Je voelt je mega voldaan daarna. Zowel conditioneel, als lichamelijk omdat je er zoveel krachttraining in doet. Nu al mijn favoriete workout van dit moment.

Na de les dronk ik koffie met wat andere dames en daarna nam ik een appeltje mee en reed ik naar huis. Ik ging douchen en daarna begon mijn werkdag. Ik merk lichamelijk (qua diabetes) dat ik me beter voel als ik in de ochtend sport en dan in de avond wat langer doorwerk. Zo deed ik dat dus dinsdag en dat beviel erg goed.

Ik ben niet de enige die zo sportief bezig is haha, Yannick doet momenteel met een groepje collega’s de ‘Push-up challenge’ waarin ze een maand lang dagelijks 300 push-ups doen. Ik doe het hem niet na hihi.

In de avond aten we de gebakken rijst naar het recept van Yannick. Lekker met gekruide kippetjes uit de airfryer. Kun je geloven dat Aimy net zoveel van de rijst eet als ik? Ik stond ook te kijken van verbazing haha.

Nadat de kinderen op bed lagen, hadden Yannick een avondje samen. We hebben een hilarische avond gehad, we keken namelijk naar ‘Foute vrienden’, dit kun je terugkijken op Videoland. Wijntje erbij en gieren van het lachen. Kennen jullie dit programma?

Gisteren kwam het resultaat van een lang uitgestelde klus binnen: De fotoalbums van de kinderen. Nu is Lana’s boek tot en met haar 3e verjaardag helemaal af en Aimy’s eerste jaar (hoe schattig die babyfoto’s he, ze was zo schattig en mollig toen ze net geboren was <3 ).. Ik maakte het mezelf wat makkelijker, ik mocht namelijk de nieuwe Webprint shop uitproberen om de fotoalbums mee te maken. Zodra alle foto’s gesorteerd waren, was het maken van de albums zo gepiept. Ideaal. En nu dat klusje klaar is, kan ik weer iets afstrepen van die lange termijn to do lijst haha.

In de ochtend heb ik wat werk gedaan gisteren, in de middag gingen we even de hort op. Yannick ging naar de kapper en ik ging wat boodschappen doen met de meiden. Lana mocht een eigen karretje en dat vindt ze een groot feest. Ze helpt me dan heel goed mee 😉

Daar gaat ze hoor, met haar eigen karretje. Zo kon ik mooi het bovenzitje van de kinderwagen gebruiken voor wat boodschappen, en Aimy zit tevreden onderin mee te kijken.

Ik had zoveel zin gekregen in Chinese tomatensoep (recept) dat ik daar onder andere wat boodschappen voor gehaald had.

Pruttel de pruttel. Een heerlijk soepje in wording.

Ik besloot er mihoen bij te doen, maar dat was een beetje veel. Stiekem echt mega lekker maar dat maakte de soep wel erg vullend.

We aten er een lekkere gemengde salade met fetakaas bij en natuurlijk kroepoek (in Java smaak, die is zo lekker!).

Dit was de Photodiary van deze week. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vonden. Wat eet jij graag als gezonde ontbijtjes en als lunch? Altijd interessant om zo inspiratie op te doen van anderen. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

45 reacties

 • Lisette de Bruijn
  2 februari 2017

  Wow, wat een gezonde week zeg!! Ik zie alleen maar lekkere dingen voorbij komen, heerlijk! Genoeg inspiratie 😉
  Lisette de Bruijn onlangs geplaatst…Ik ben een vet coole, lauwe moederMy Profile

 • Femke
  2 februari 2017

  Wat balen dat je suiker zo ontregeld is/was. Wat heb je een hoop lekkers gegeten. Tapas is voor mij zo lang geleden, heerlijk!
  Femke onlangs geplaatst…Win ♡ Een NYX Soft Matte lip creamMy Profile

 • simpel, met een snufje liefde
  2 februari 2017

  Leuke diary, al heeft mijn laptop wel heel lang de tijd nodig om alles te laden. Mannen met baby’s, daar smelt ik ook altijd van.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…The uber frugal month challenge…hoe is het gegaan?My Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  2 februari 2017

  Wat heeft Lana mooie lange haren! Ik zou eerlijk gezegd niet weten waar het servies van is. K3 is leuk, ook als je al lang volwassen bent ? Succes voor Yannick met de push up challenge. Mij lukt een push up nog niet eens.
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Photo diary van het kinderfeestje van mijn dochter: partijtje thuisMy Profile

 • Danielle
  2 februari 2017

  Wat een gezellige drukke week!
  Mijn favorieten ontbijtje is jouw bananenpannenkoekje. Toen ik zwanger was heb ik die voor het eerst op, en sinds dien verslaafd 😉
  Danielle onlangs geplaatst…Borrelen met vrienden: hapjesMy Profile

 • Tamara
  2 februari 2017

  Haha zie ik goed dat het tapas restaurant nou ook lekker servies van de action heeft? Herken oa de waterkaraf, die heb ik ook!

 • Tamara
  2 februari 2017

  Volgens mij ging mijn reactie mis..

  Heeft het tapas restaurant nu servies van de action? Ik herken de waterkaraf, die heb ik ook! En de bloemenbordjes natuurlijk :p
  Tamara onlangs geplaatst…Waarom een gezond binnenklimaat belangrijk isMy Profile

 • Sophie
  2 februari 2017

  Aaah zo lief dat ontbijtje! Ik vind die armbanden oom altijd zo mooi! Oh en wat vliegt de tijd! Al bijna 1 jaar!
  Sophie onlangs geplaatst…OUTFIT | Comfortabel roodMy Profile

 • Kelly
  2 februari 2017

  Wat een heerlijk weekje! Ik ben geen mama, maar stiekem vind ik k3 soms ook nog leuk om te horen haha. En wat een heerlijk eten! Brengt op ideeën 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Recept – mijn favoriete tonijnsaladeMy Profile

 • Channa
  2 februari 2017

  Dat armbandje is super schattig! Ik ben heel slecht in gezond ontbijten, krijg vaak heel weinig naar binnen in de ochtend.
  Channa onlangs geplaatst…Een kinderkamer stylen is zo makkelijk nog niet!My Profile

 • Nicole
  2 februari 2017

  Super handig zo’n diary want heb al weer wat inspiratie op gedaan voor ontbijt etc! Die boterham met avocado en tomaatjes bijvoorbeeld.. En wat een leuk shirtje met luchtballonnen heeft Amy aan zeg!
  Nicole onlangs geplaatst…Bingewatchen: The Good WifeMy Profile

 • Loes Johanna
  2 februari 2017

  Wat worden de meisjes toch groot zeg! Vooral als je dan zo’n newborn ziet. Super schattig. ❤ Weer veel lekker eten komt er voorbij! Ik eet het liefst yoghurt met fruit in de ochtend met wat cruesli of een eierkoek. Is alleen niet het meest gezonde natuurlijk. ?
  Loes Johanna onlangs geplaatst…ZwangerschapsyogaMy Profile

 • Hilde
  2 februari 2017

  Volgens mij servies van de Hema toch haha lekker goedkoop 😉
  Ben benieuwd naar de Chinese tomatensoep, denk dat ik hem van ‘t weekend uitprobeer 🙂

 • Martina
  2 februari 2017

  Oooh die foto met baby Ramos, dan besef je weer hoe snel ze echt baby-af zijn. Zo lief!
  Martina onlangs geplaatst…2 Februari 2017 – Maandag wasdagMy Profile

 • Saskia
  2 februari 2017

  Ik ben heel erg benieuwd naar burn! Alhoewel het mij wel onwijs pittig lijkt. Aimy al bijna 1 jaar, het gaat zó snel!
  Saskia onlangs geplaatst…Wanneer zwangerschap bekend maken?My Profile

 • Heleen
  2 februari 2017

  Ziet er allemaal fijn uit. Ik zie je boterham met avocado en een eitje en heb daar gelijk zoveel zin in! Na het werken straks maar eens even langs de supermarkt ? De tomatensoep ziet er ook echt heerlijk uit, t recept ga ik binnenkort eens proberen!
  Heleen onlangs geplaatst…DIY Scrub!My Profile

 • Lisette
  2 februari 2017

  Dat was een gezellige en gezonde week! Als gezond ontbijt eet ik yoghurt met muesli en fruit. Tussen de middag wat hartige op brood of op een cracker.
  Lisette onlangs geplaatst…Week Van Het Vergeten KindMy Profile

 • Romy
  2 februari 2017

  Wat heb je veel lekkere en gezonde dingen gegeten. Goed bezig! Die pannenkoekjes wil ik ook nog steeds een keer proberen. Dat armbandje staat Aimy heel schattig! En goed idee, zo’n date night 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Leer kijken naar jezelf zoals je beste vriendin! (3 tips)My Profile

 • Malou
  2 februari 2017

  Leuke diary! Wat kleed je Aimy en Lana altijd leuk trouwens 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Dit vertelde niemand me over borstvoedingMy Profile

 • wilmaaa
  2 februari 2017

  Heerlijk al dat eten en dat armbandje is zoo schattig! Yarah heeft er ook één. Wat een mooie lange haren heeft Lana trouwens!

 • Sandra
  2 februari 2017

  Wat een heerlijk eten allemaal zeg! Lana’s haar is opeens echt lang geworden, prachtig! En het armbandje van Aimy is echt zo leuk 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…DOELEN FEBRUARI 2017My Profile

 • Lisa
  2 februari 2017

  Wat zien je broodjes met avocado er toch heerlijk uit! Dat is ook echt mijn favoriet als lunch. Eet het het liefst elke dag!

  Verder valt het mij de laatste tijd een beetje op dat je hier en daar wat slordigheidsfoutjes maakt die je zeker had voorkomen als je het artikel even na had gelezen. 🙂 het leest wat vervelender weg maar is niet storend hoor!
  Lisa onlangs geplaatst…Review: Rimmel Super Gel nagellakMy Profile

 • Dionne
  2 februari 2017

  Niet! Wordt Aimy alweer bijna 1?? Mijn hemel wat is dat snel gegaan! Haha! Wat heeft Lana al mooie lange haren!
  Dionne onlangs geplaatst…Samenwonen met een vriend(in)- hoe pak je dat aan?My Profile

 • Chelle
  2 februari 2017

  Wat een leuke diary! Ik gebruik veel van jouw recepten dus ik vind het heel fijn zo die foto’s van jullie eten.
  Het servies hebben jullie volgens mij ook. Ik zie een schaaltje op een van de foto’s ?
  Dat armbandje bij Aimy is echt heel schattig!

 • Sylvia
  2 februari 2017

  Wat een heerlijke week en wat een lieve kleertjes hebben je dochters aan! Fijn zo’n datenight lekker genieten. Ben heel benieuwd naar hoe je Lana zindelijk hebt gekregen. Hier ook mee bezig maar ze wil toch nog wel heel graag de pamper aan..

 • Kirsten
  2 februari 2017

  Zo grappig, jij bent de enige die ik ken die ook zo gek is op de combi pindakaas met banana en volgens mij doe jij het ook door je yoghurt toch? Ik eet dat dus echt bijna elke dag, griekse yoghurt met blauwe bessen , banaan, honing én pindakaas! Heerlijk!

 • Essma
  2 februari 2017

  Lekker hoor al dat eten wat voorbij komt! Ik ga zeker eens wat recepten van je proberen! ??✨
  Essma onlangs geplaatst…In my daughter’s shoesMy Profile

 • karlien
  2 februari 2017

  Jaaa k3!! Mijn jongste kan daar echt de hele dag naar kijken, zo leuk. Ik hoop dat je bloedsuikers snel stabiliseren.
  karlien onlangs geplaatst…Reisverslag Thailand 2017 met kleine kinderenMy Profile

 • rachel
  2 februari 2017

  hoe cute is dat armbandje van aimy:D en de chinese tomatensoep ga ik ook eens proberen
  rachel onlangs geplaatst…BoodschappenMy Profile

 • Daisy Dingen
  2 februari 2017

  Wat een leuk weekoverzicht weer! En wat cool dat je de chinese tomatensoep zelf maakt! Ik heb het wel eens geprobeerd, maar vind het toch nooit zo goed als bij de chinees (zal vast aan mij liggen)….K3 vind ik idd ook stiekem wel leuk, als mis ik nog wel steeds de oude formatie een beetje…
  Daisy Dingen onlangs geplaatst…MarcellaMy Profile

 • Ingrid
  2 februari 2017

  Volgens mij zag ik het servies laatst bij Action staan 😉

 • gwendy
  2 februari 2017

  Wat een leuke foto,s! Wij hebben van de week jullie spagetti recept gemaakt. Super lekker 🙂 de saus/groente die we over hadden de dag erop gebruikt om wraps in de oven mee te maken. blikje bruine bonen erdoor. Altijd leuk inspiratie op te doen door te zien hoe anderen koken. Het bordje van je schoonmoeder ziet er ook heerlijk uit! Het enige vind ik dat jouw soepen bijna altijd sausen zijn:-). Vind je dat lekker zo dik?

 • Nadine
  2 februari 2017

  Wat zien je kids er toch altijd leuk uit zeg! En wat word Lana haar haren lang! En volgens mij is het servies van de Action?
  Nadine onlangs geplaatst…9 manieren om andere mensen een glimlach te bezorgenMy Profile

 • Mya
  2 februari 2017

  Als ontbijt heb ik meestal fruit (en soms nog wat yoghurt erbij). Tussen de middag eet ik dan meestal iets van brood (of gewoon brood of ovenbroodjes). Maar soms ook soep tussen de middag, in de winter dan 😉
  Mya onlangs geplaatst…GedachtenspinselsMy Profile

 • Kelly Caresse
  2 februari 2017

  Haha ja Action! Viel mij ook gelijk op hihi

 • Kelly Caresse
  2 februari 2017

  Haha ja Action! Viel mij ook gelijk op hihi

 • Mirjam
  2 februari 2017

  Ooh dat armbandje bij Aimy is zó schattig! Ik ben benieuwd naar de kast van Lana – altijd leuk! 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…En toen viel onze peuter in het ijskoude water…My Profile

 • Stefanie
  2 februari 2017

  Wat een leuke foto’s! Dat armbandje bij Aimy is heel schattig 🙂 En wat heeft Lana al lange haren!
  Stefanie onlangs geplaatst…Mama, Ik ben verliefd! Deel 2My Profile

 • Monique
  2 februari 2017

  Ik lees je diary terwijl we onderweg zijn naar mijn ouders om daar te eten. Ik krijg er honger van!! Ik vind avocado op brood ook echt goddelijk 🙂
  Monique onlangs geplaatst…Baby update Quinn | 3 maandenMy Profile

 • Manouk
  2 februari 2017

  Leuk om te lezen! Ik ben echt jaloers op de haren van Lana. En Aimy al weer een jaar, wat gaat het snel.. Als wij Surinaamse bami eten dan eet mijn oudste ook echt een volwassen portie haha

 • Ingrid
  2 februari 2017

  Lol! Waarom ook niet! Jouw Chinese tomatensoep staat morgen op het menu, ik ben heel benieuwd… X

 • Linda
  3 februari 2017

  Leuke foto’s! Wij gaan ook altijd graag naar Monkey Town..ofja, de jongens vooral, haha.
  Linda onlangs geplaatst…Monster Jam komt terug naar de Kuip!My Profile

 • Anneleen
  3 februari 2017

  Wat een lieve foto’s van jullie met Ramos. Zo’n baby’tjes blijven inderdaad ontzettend schattig! En super dat Lana zindelijk is, knap!!
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Marije
  4 februari 2017

  Haha jeugdsentiment bij K3, ik word oud denk ik 🙂 K3 is van vér na mijn tijd!
  Marije onlangs geplaatst…Wat ik lastig vind aan het moederschapMy Profile

 • Angela
  9 februari 2017

  jullie ontbijt lekker pannenkoekjes,ga ik toch eens proberen .dik worden jullie er niet van, dus dat is mooi 🙂 #vermaakt

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.