Kledingkast van Lana tour – Kinderkamer

Dia1

Vandaag laat ik in mijn nieuwste video zien hoe de kledingkast van Lana eruit ziet, hoe wij deze hebben ingedeeld en het leukste: Wat voor kleding we allemaal hebben voor Lana. Onze peuter is een echte jurkjes en rokjes liefhebber en dat zie je ook terug in haar kledingkast. Waarschuwing: Ik ben een hele chaotische moeder haha, en dat is nogal te zien in deze video, ik heb er dan ook niet speciaal voor opgeruimd 😉 Kijk je mee?

Kledingkast van Lana tour – Kinderkamer

Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat voor kledingkast gebruiken jullie voor je kindje en hoe heb je die ingedeeld? Wat voor items draagt jouw kindje het liefst? Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden, laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

31 reacties

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  3 februari 2017

  Wij hebben ladenkasten van Ikea, ideaal. Ik vouw alle kleding altijd op met de Marie Kondo methode, behalve de sokken. Daar maak ik gewoon lekker bolletjes van. Mijn dochter draagt het liefst spijkerbroeken en daarop vindt ze alles leuk. Mijn zoontje heeft een hekel aan truien of vesten met capuchon. Wij kopen meestal kleding bij de H&M, Hema en voor mijn dochter ook bij de Didi.
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Blogtips: wel of geen tags gebruiken op je blog? En hoe gebruik je tags?My Profile

 • simpel, met een snufje liefde
  3 februari 2017

  Leuke kleertjes. Wij hebben 1 kast voor de jongens en veel minder kleding want ik maak gebruik van de capsule kast. En ik ben juist wel heel geordend
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Sparen in potjes…..My Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  3 februari 2017

  Wat is een capsule kast Simpel, met een snufje liefde?
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Blogtips: wel of geen tags gebruiken op je blog? En hoe gebruik je tags?My Profile

 • Sophie
  3 februari 2017

  Zoooo schattig al die kleine kleertjes!
  Sophie onlangs geplaatst…Na regen komt zonneschijn!My Profile

 • Wilmaaa
  3 februari 2017

  Leuk die jurkjes en dat truitje van nextdirect vindt ik ook erg schattig, leuk om haar kleertjes eens te Zien!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Kraamtijd volgen op instagramMy Profile

 • Nicole
  3 februari 2017

  Wij hebben nu nog de babykamer kast voor Fay maar willen wel een nieuwe kast voor op haar nieuwe kamer! Hier overigens ook een chaoot!
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschap | week 22 – geen hartje?My Profile

 • Josan
  3 februari 2017

  Ik heb precies dezelfde kast voor mijn meiden. Maar nu ze grotere kledingmaten krijgen vind ik het hanggedeelte te kort. Dus binnenkort krijgen ze een grotere kast. Ik ben fan van Pomp de Lux. Hun kleding valt groot maar blijft ook erg mooi. Ik vind de prijs kwaliteit verhouding erg goed. H&M koop ik ook wel regelmatig en Mim-pi is natuurlijk ook zo’n typisch meisjesmerk.
  Josan onlangs geplaatst…11 x kindersnacks voor ValentijnsdagMy Profile

 • Channa
  3 februari 2017

  Hier is het ook tijd voor grotere kasten. De favoriete items zijn hier bij beide kinderen gewoon een broek en een shirt.
  Channa onlangs geplaatst…Maar mama, ik mis je zo! #deel2My Profile

 • Dewi
  3 februari 2017

  Wij hadden ook zo’n kast voor de meiden. Nu zijn ze wat ouder (5 & 9) en is hun kast wat groter. Ik vind het vooral ideaal als Eem kast een goede hanggedeelte heeft..meiden en hun hutjes ?
  Dewi onlangs geplaatst…Blogstress…My Profile

 • Dewi
  3 februari 2017

  Hutjes=jurkjes
  Dewi onlangs geplaatst…Blogstress…My Profile

 • Loes Johanna
  3 februari 2017

  Leuk om mee te kunnen kijken! Onze kast is nu nog helemaal geordend, maar wordt natuurlijk ook nog niet dagelijks gebruikt. Als ik naar mijn eigen kast kijk, zal die van onze dochter straks vast ook niet zo heel netjes meer blijven, haha.
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Zwanger: week 35My Profile

 • Essma
  3 februari 2017

  Wij hebben een serie kasten van ‘stuva’. Ideaal! Overzichtelijk en handig…Mijn dochter vindt bonte kleurtjes altijd leuk. Ze heeft verschillende merken zoals LilyBalou, Maxomorra en Duns. Tegenwoordig wil ze er ook wat glitter in…?Als we online bij Scotch R’belle kijken, wijst ze van alles aan. Dit vind ik zelf ook een heel tof merk. Ze heeft een aantal items hiervan. Zara & HM hebben ook prima kleding.
  Essma onlangs geplaatst…Mama, wanneer is het weer weekend?My Profile

 • Sandra
  3 februari 2017

  Wat leuk om te zien. Dat broekpakje vind ik zo schattig!
  Sandra onlangs geplaatst…5 FAVORIETEN JANUARI 2017My Profile

 • Danielle
  3 februari 2017

  Leuk om te zien! Ik heb een kast met 1 plank en daaronder een hang gedeelte voor mijn zoontje van 4,5 maand. Het hanggedeeltje is nu de kleertjes nog zo klein zijn nog veel loze ruimte. Kleertjes koop ik bij H&M, Zara (daar hebben ze voor jongens heel veel leuks!) en van Feetje en Z8.
  Danielle onlangs geplaatst…Musthaves voor in je kraamtijd (en daarna)My Profile

 • Dita
  3 februari 2017

  Leuk om te zien Kelly! Wij hebben een Malm kast van de Ikea als commode en in een inbouw kast bij Mila op de kamer hebben we een kleding rek gezet zodat haar hang kleding er in kan.
  Dita onlangs geplaatst…Mila 1 jaar!My Profile

 • Monique
  3 februari 2017

  Leuk om zo te zien hoe jullie de kast hebben ingericht. Zo chaotisch vind ik het niet hoor :). Het hanggedeelte vind ik ideaal, daar heb ik alle truitjes van ons dochtertje hangen en als ze straks wat ouder is zullen er waarschijnlijk steeds meer jurkjes bijkomen ?. Ik ben alleen nog aan t zoeken hoe ik die kleine broekjes het beste in de kast kan leggen, want als een stapel vallen ze vaak om ? (nu in maatje 56). Ik koop kleertjes vooral bij Hema, zeeman, h&m en ook lidl. Ook heb ik wat kleding gekregen van mijn schoonzus en een vriendin en natuurlijk ook veel van de kraamvisite. Zo is de kast al vrij vol! ?

 • rachel
  3 februari 2017

  leuk om even mee te spieken meis 😀 en chaotisch?? welnee moet die van mijn meiden eens zien moahahah
  rachel onlangs geplaatst…Getest: kruidige tofu reepjesMy Profile

 • Angela - Mama met passie
  3 februari 2017

  Wat tof om even te spieken 🙂 Leuke kleertjes!
  Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate #7 week 21-22: het gaat even niet zo heel lekkerMy Profile

 • Leonie
  3 februari 2017

  Oeh wat leuk allemaal! Oma vindt jurkjes leuk staan bij Kyra… maar ik ben toch meer van ‘t stoere; leuk geprinte legging met shirtje.
  Leonie onlangs geplaatst…Kyra is een half jaar oud!My Profile

 • irma
  3 februari 2017

  Super leuk items voor Lana! 🙂
  irma onlangs geplaatst…Cheesecake met Tony’s ChocolonelyMy Profile

 • Marloes
  3 februari 2017

  Wat leuk om te zien! Wij hebben voor allebei onze meisjes een kast met een hang gedeelte en een leg gedeelte. Ze hebben allebei ook onwijs veel kleertjes, maar mijn oudste heeft een duidelijke voorkeur voor een roze rokje met een shirt met een dierenprint. Dus dat draagt ze dan ook meestal!
  Marloes onlangs geplaatst…Ik heb paars haar!My Profile

 • Lisette
  3 februari 2017

  Leuk om te zien wat er hij la na in haar kast ligt. Wij hebben toevallig de zelfde kast voor mijn dochter. Ook met mandjes erin. Ik ben juist wel georganiseerd maar in haar kledingkast is dat lastig bij te houden. Ze rommeld er soms zelf in…favoriete merken zijn z8, zara, h&m en Hema. Ze draagt graag kleding wat niet te strak zit.

 • Kelly
  3 februari 2017

  ik hoop dat als ik ooit een dochtertje mag krijgen ze ook een jurkjes en rokjes liefhebber wordt! Zo schattig!
  Kelly onlangs geplaatst…Ballontraebay back on trackMy Profile

 • Mirjam
  3 februari 2017

  Leuk om te zien! Ons meisje mag altijd kiezen of ze een rokje, jurkje of broekje aan wil en ze kiest heel afwisselend – fus dat is best handig ?
  Mirjam onlangs geplaatst…De Peuter TAG | Zó is Fiene!My Profile

 • Juliette
  4 februari 2017

  Wat een super leuke kleertjes heeft Lana toch! ? Juist het rommelige maakt het zo echt. Dat echte maken je video’s juist zo leuk ??
  Juliette onlangs geplaatst…Momsweek #22: EpiPen, krijspaleis en vegandinnerMy Profile

 • Malou
  4 februari 2017

  Super leuk, wat heeft ze mooie kleertjes!
  Malou onlangs geplaatst…Naar de gastouder – tips!My Profile

 • Anneleen
  4 februari 2017

  Haha ik heb af en toe wel moeten lachen 😉 Leuke video Kelly met schattige kleertjes! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • marjonS
  10 februari 2017

  Leuk om een kijkje in de kledingkast te krijgen. De mandjes gebruik ik zelf alleen voor sokken en ondergoed.
  Anders kan ik niet goed zien welke shirtjes ze heeft.

  Wij hebben een dochter (6) en zoon (3). Kleding kopen we bij H&M, Primark, Jola, Z8, Name0It uhm eigenlijk gewoon waar we iets leuks vinden 🙂
  marjonS onlangs geplaatst…Het gaat meteen al mis…My Profile

 • Anne
  21 april 2017

  Oh harstikke schattig! Mijn nichtje’s kledingkast puilt inmiddels uit dus ik wilde graag haar verassen voor d’r verjaardag door samen met mijn vriend nieuwe slaapkamerkast cadeau te geven. Eerst nog langs een bouwmarkt om schuifwandkasten uit te kiezen. Maar ik heb er zin in!

 • Annabel
  21 augustus 2017

  Wat leuk dat je ons dit laat zien! Wij hebben babykamer meubels bij 1 winkel gekocht. Een kast, ledikant en commode in dezelfde stijl. Kast indeling: Links planken en rechts 1 plank met hang gedeelte. Onder hang gedeelte voorraad billen-, toetendoekjes en luiers.

  Merken verschillen eigenlijk wel in de loop der tijd!
  We kopen wat we mooi vinden, maar ben ook dol op koopjes. Merken die je nu terug vindt zijn:
  ZARA, Name iT, Vingino, C&A, Babyface, Ninni Vi, miss Juliette, Z8, Beebielove, Hema , Zeeman.

  Fan van Zara zeker dit najaar! Name iT ook zo leuk!

  Nog op zoek naar leuk winterjasje. Dit vind ik wel vaak wat moeilijker…

  Ons meisje draagt graag broekjes met topjes/ shirts/ sweaters. Zomers dragen we ook wel als het lekker warm is een jurkje.

 • Pimsa
  23 oktober 2018

  Leuk om even een kijke je nemen in jouw kast 😉

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.