Aflevering 4 van de KC Back in Shape heb ik vandaag voor jullie. Er heeft een week tussen gezeten, een week met een mini vakantie, leuke feestjes dus wat zal dit voor effect hebben op de weegschaal? Ik deel hoe ik mijn voeding bijhoud en de home workouts doe (nieuwe tip voor mama’s!), wat ons weekmenu voor deze week is en ik deel een boodschappen shoplog en ik laat je zien hoe ik op een feestje geniet van een hapje en drankje, en dat tijdens het proces van afvallen, ideaal voor de aankomende decembermaand. Kijk je weer mee?


KC Back in shape #4 : Resultaat, Boodschappen en Feestje!

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden. Ben jij ook lekker en gezond bezig? En hoe zorg jij tijdens een periode van allerlei feestjes en lekkernijen dat je op gewicht blijft en gezonde keuzes maakt? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Ps. Alles over de Newbornfitmama App vind je hier!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

7 gedachten over “KC Back in shape #4 : Resultaten, Boodschappen en Feestje!”

 1. Leuk om te zien hoe gaat het allemaal gaat!
  Vind het wel bizar om te zien hoeveel plastic er om de boodschappen zit. Dat staat mij echt tegen in de supermarkt, en zou ook geen in plastic verpakte paprika, bananen etc kopen.
  Er is zoveel plastic in omloop, daar zouden supermarkten (en wij) echt iets aan moeten doen.
  Veel succes verder met afvallen, je bent op de goede weg!

 2. Hoi Kelly,

  Je bent goed bezig met afvallen! Knap hoor.

  Wat me wel opvalt is dat je borstvoeding geeft terwijl je alcohol hebt gedronken. Kan dat gewoon?

 3. Ja zeker haha, maar de spierpijn wordt wel minder na een tijdje, je spieren raken eraan gewend 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.