SINT Cadeautip: Hier wordt elk kind blij van!

Welk kind tot zeker 5 jaar wordt er niet blij van het leuke speelgoed van Little People? Ik speelde er vroeger al mee en vindt het daarom des te leuker om dit nu ook aan mijn kinderen te geven. Het speelgoed is zowel voor jongens als meisjes leuk, stimuleert de ontwikkeling en fantasie en is zowel leuk voor kinderen om samen mee te leren spelen, als individueel. Ik deel vandaag samen met Aimy een hele leuke cadeautip waar de meeste kinderen blij van worden denk ik.

Ik heb het over de Little People Dierenreddingspost en hierboven zie je de mega grote doos waarin hij verpakt wordt.

Deze Little People reddingspost maakt jouw kindje een echte dierenredder. Branden blussen, een kat uit de boom redden, mensen uit een huis redden met de helikopter, er is heel veel te ontdekken in deze reddingspost. Door op het ontdekkingsknopje te drukken ontdek je allemaal leuke liedjes en zinnetjes die je kindje uitdagen tot spelen en ontdekken.

Brandweerman Rob (volgens Aimy is dit ‘Papa’, die is namelijk ook brandweerman) is de redder van de brandweerkazerne. Is er hulp vanuit de lucht nodig? Dan schiet Mia te hulp en kun je de helikopter laten vliegen door aan de propellers te draaien. Vervolgens kan het diertje door de dierenarts gecontroleerd worden en naar het asiel gaan. Je kunt er zelfs een hond of kat in bad doen. Je kindje leert dus allerlei sociale situaties uit het echte leven naspelen.

Het leuke is, ieder kindje zal deze speelset op een andere manier gebruiken. Aimy is vooral nog bezig met het openen en dicht doen van deurtjes en het indrukken van knopjes. Ze benoemt daarbij dan ook ‘open’ en ‘dicht’ of ‘hondje’. Maar Lana is qua ontwikkeling een stuk verder en begrijpt al echt het verhaal achter de speelset en het belang van het helpen van de dieren. Mooi hoe ieder kindje in zijn/haar fantasie en ontwikkelingsfase zijn/haar manier van spelen toepast.

Je kindje wordt gestimuleerd door allerlei zintuigen te gebruiken. Het voelen aan de zachte boomblaadjes en verschillende structuren, de vrolijke kleuren en lichtjes die je kindje kan bekijken, het luisteren naar de leuke geluiden en zinnetjes en dit wekt nieuwsgierigheid en verwondering op. Kinderen maken zo kennis met oorzaak en gevolg door te doen alsof ze dieren redden en verzorgen, zo ervaren ze hoe het voelt om voor een ander te zorgen.

Na het spelen berg je de reddingspost op door deze in te klappen waardoor hij een stuk compacter is en klaar ligt voor een volgende keer spelen.

Ik vind dit een erg leuke sinterklaas cadeautip om als gezamenlijk cadeau voor meerdere kindjes in het gezin te geven, ze kunnen er heel leuk samen mee (leren) spelen, maar ook individueel. Een mooie investering dus waar alle kindjes (tot een bepaalde leeftijd) plezier van zullen hebben. Je shopt deze Little People Dierenreddingspost nu als speelgoed deal bij Bol.com voor €43,99 via deze link.

Ben jij bekend met het speelgoed van Little People? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

KellycaresseAd in samenwerking met Fisher-Price

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 • Mama van Dijk
  2 december 2017

  Heel erg leuke set!

 • Shanty
  2 december 2017

  Wij hebben ook een beetje van little people en ze vindt het geweldig! De kleuren zijn erg vrolijk en leuk maar ook en makkelijk te pakken en bijvoorbeeld in een busje te plaatsen dus dat kan ze zelf en dat maakt het nog leuker ?

 • Ilona
  2 december 2017

  Wat een leuke set! Voor sinterklaas zijn wij al voorzien qua kado’s 😉 maar misschien is het wel een leuk idee voor onder de kerstboom 😀

 • Caroline M
  2 december 2017

  Mijn jongste zoon (bijna 2) heeft van de week in z’n schoen Sint, Piet en Americo gehad. Ook mijn oudste (3,5) speelt er graag mee.

 • rachel
  2 december 2017

  jeetje dat is al best oud!! mijn neefje speelde daar ook al mee en die is nu ook een grote vent hahah, nu speelt zijn eigen zoontje ermee 🙂

 • Nathalie
  3 december 2017

  Ziet er leuk uit. Al speelt Vince liever met blokken haha

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.