Ik ben de grootste chaoot zelve. Ik kan er heel leuk de hormonen de schuld van geven, maar eigenlijk zit het gewoon in mij. Maar, ik ben wel een hele goede planner. Als ik een goede planning maak, overzicht voor mezelf creëer en zo orde schep in mijn chaos, dan ben ik een enorm harde werker en zal ik geen taak over het hoofd zien. Zolang ik alles goed opschrijf en bijhoud, werk ik efficiënt en netjes. Ik kocht een hele tijd geleden mijn Passion Planner, dit omdat ik natuurlijk vooruit ging werken voor mijn zwangerschapsverlof . Ik ben helemaal verzot op deze planner. Ik gebruik de iPhone agenda als agenda, maar deze planner dus voor al mijn werkzaamheden en privé dingen daarnaast.

Voor mij werkt hij heel erg goed en vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn planning, laat ik je zien hoe ik plan, vooruit werk en een onderscheid maak tussen zakelijk en privé en deel ik je ook allerlei persoonlijke en zakelijke doelen die ik middels mijn Passion Planner structureer. Kijk je gezellig mee?

Ervaringen met mijn passion planner: Persoonlijke/zakelijke doelen en hoe ik plan


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ps. In deze video ben ik nog zwanger, ik twijfelde daarom of ik hem nog online zou plaatsen, omdat ik toch veel vragen kreeg over mijn planner besloot ik deze video nog wel te delen.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van de  video vonden. Hebben jullie zelf ook een fijne structuur of agenda om zo al je taken te plannen? Wat gebruik jij als planner of agenda? Ik ben benieuwd naar jullie systeem en of jij ook persoonlijke of zakelijke doelen voor jezelf bijhoudt.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

10 gedachten over “Mijn passion planner: Persoonlijke/zakelijke doelen en hoe ik plan”

 1. Ohhh wat handig!! Vind de planner alleen erg groot persoonlijk. Maar wat fijn dat het jou helpt! ?

 2. Fijn ding zeg! En lekker groot ook. Zeld heb ik van de week een planner/agenda gekocht, bij de Action. Deze is ook best groot en overzichtelijk.

 3. dat had ik dan weer ff niet achter je gezocht mop dat je een chaoot bent hihih nee totaal niet 😉 ik gebruik nog steeds mijn personal filofax en mijn A-5 😀

 4. Hoi Kelly,

  Waar heb je je passion Planner gekocht? Hier in NL of heb je hem geïmporteerd vanuit USA?

  Groetjes Hinke

 5. Hoi Kelly,

  In een video van een tijdje terug vertelde je dat je komend jaar de SuccesPlanner gaat gebruiken.
  Zelf zit ik er ook aan te denken om deze aan te schaffen, maar ik vroeg me af of deze planner je (tot nu toe) bevalt?

  Groetjes, Kim

 6. He Kim,
  Mijn succesplanner start bij 1 januari dus dan ga ik hem uitproberen, ben heel benieuwd en ga ook zeker mijn ervaringen delen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.