We zijn alweer aangekomen bij de 6e en laatste vlog van de Kraamtijd Vlogreeks! Hierna beginnen we met een nieuwe vlogreeks. In deze laatste vlog sluiten we de kraamtijd af, mag ik na goedkeuring weer beginnen met sporten (langzaam opbouwen), laat ik jullie zien dat ik ook geen body a la Doutzen heb na drie zwangerschappen, Lana heeft haar eerste echte basisschoolweek, Yannick en ik hebben een spelletjesavond en we bouwen de zolder om tot mini home gym. Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Aan het einde van de vlog deel ik de mededeling dat er een nieuwe serie online gaat komen op mijn blog en Youtube kanaal, namelijk de KC back in shape serie. Dit worden video’s waarin ik jullie meeneem in mijn proces van gezond eten, sporten, afvallen en alles daaromheen. Ik hoop jullie te kunnen inspireren hiermee en jullie kunnen mij motiveren lekker door te gaan. Dus doe zeker gezellig met mij mee!

Ook komt er een extra uploaddag. Zo ga ik proberen om 2 zondagen per maand een extra video te uploaden. Dit kan een mama video zijn, een routine, shoplog, extra vlog, kookvideo enzovoorts. Hopelijk gaat dit zowel voor jullie als voor mij goed bevallen.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden. Hoe vond jij het om na de zwangerschap weer te gaan sporten en je healthy lifestyle op te pakken? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

3 gedachten over “Kraamtijd vlog #6 : De zwangerschapskilo’s en sporten!”

  1. Ik heb genoten van je kraamtijd vlogs, Kelly! 🙂 Hopelijk ga je met veel plezier en energie terug aan het werk! Super dat Lana haar eerste schooldagje zo goed is meegevallen! Toch wel spannend, zo’n nieuwe fase lijkt me 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.