Wauw, het is vandaag twee jaar geleden dat na een lange en pittige bevalling (ruim 13 uur volop in de weeën, persfase en alsnog een keizersnede) er een heerlijk mollig lief klein baby’tje op mijn borst gelegd werd. Het meisje dat de naam Aimy Maria mocht gaan dragen. Het zusje van Lana, niet wetende dat ze grote zus zou worden van Feline. Vandaag is ze jarig en mag ze twee kaarsjes uitblazen, zondag vieren we haar feestje met wat familie en vrienden. Niet te geloven dat dit meisje alweer in de peuterfase is aangekomen.

Dit is de foto die we maakten, kort na de bevalling om mede te delen dat we opnieuw papa en mama zijn geworden. Wat een bijzonder moment was dat. Zo’n intens lange bevalling, zo blij dat ze er eindelijk was en dat ze gezond op de wereld mocht komen. Een heftige kraamweek in het ziekenhuis volgde, waarnaar we vervolgens intens genoten van de kraamtijd thuis met kraamverzorgster Maja. De eerste maand als mama van twee kinderen vond ik heel heftig, maar daarna leek alles vanzelf te gaan. Het is zo’n rijkdom om te zien hoeveel Lana en Aimy aan elkaar hebben en hoe hun band in die maanden alleen maar gegroeid is. Heel bijzonder om van zo dichtbij mee te mogen maken en we zien nu ook hoe dit ontwikkeld met hun kleine zusje Feline.

Lieve Aimy, wat een heerlijk lief, schattig, mooi en sympathiek meisje ben je. Met je eigenwijze karaktertje, je humor en je weet ons altijd weer te verrassen. Ik schreef twee weken terug nog een dreumes fase update hoe het met je gaat qua ontwikkeling en karakter, dus dat zal ik niet nogmaals gaan opschrijven. Wat een rijkdom is het om jou in ons gezin te hebben. Je bent een geweldig zusje en geweldige zus en geen dag met jou is hetzelfde maar het is altijd genieten.

Het is geweldig om je te zien genieten en je te zien spelen. Je bent lief voor andere kindjes en je vindt het geweldig om met andere kinderen te spelen. Jong, oud, jongen of meisje, jij past je lekker aan. Maar ook in je eentje spelen doe je graag, je bent dan helemaal in je eigen fantasie en in je element. Heel mooi om te zien. Je bent lekker spontaan en laat de kaas niet van je bord eten ;). Je bent nu twee jaar en we hopen dat er binnenkort een plekje vrij komt op de peuterspeelzaal om daar twee ochtenden met andere kindjes te kunnen gaan spelen. Volgens mij ga je het daar ontzettend naar je zin hebben en zal je daar veel nieuwe dingen gaan leren. We zijn heel benieuwd wat het komende levensjaar weer voor moois gaat opleveren met jou, wij genieten van elke seconde van jou.

Nu is het tijd om je verjaardag te gaan vieren en dit doen we in K3 thema omdat je zo fan bent van K3 en zo graag danst op hun muziek. Zo benieuwd wat je ervan gaat vinden. Zo leuk dat je het nu al veel bewuster mee kan maken als vorig jaar. We hebben er heel veel zin in!

Liefs mama.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “Hoera, Aimy 2 jaar! Terugblik en feest.”

  1. Ongelooflijk, twee jaar al! Wat een mijlpaal. Ik heb ook de foto gezien van Aimy die je op instagram hebt gezet… wat een knap meisje is het!

  2. Mooi geschreven!! Zoveel liefde voor je kinderen…Vast een hele fijne dag samen gehad en veel plezier zondag op HET feestje!! ? ??

  3. Aah leuk! Ik kan me nog zo goed herinneren dat je zwanger was en ik je mocht interviewen voor HEMA. Wauw! Time flies! Nog gefeliciteerd!

  4. Gefeliciteerd met jullie dochter ?
    Ik kom thuis uit mijn werk en zet jouw vlog aan. Zegt de speeldate van mijn dochter; hé, naar die mevrouw kijkt mijn mama ook! Haha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.