Wintersport VLOG: Met vijf kinderen op vakantie!

Vandaag heb ik de vlog van onze Frankrijk vakantie online waarin ons weekend Wintersport in de Franse Alpen zit. Wat was dat leuk! Met mijn schoonzus (Yannick zijn zus), zwager en hun kindjes vertrokken we de bergen in. Na wat pech onderweg (ruim een uur vast gezeten in de sneeuw!) kon de pret beginnen. De mannen gingen snowboarden en wij vermaakten de 5(!) kindjes om en rondom het huisje en skigebied. Verder brachten we fijne tijd door bij onze familie, hadden Yannick en ik een ochtend de taak en zorg voor 5 kindjes en mocht ik mijn neefjes naar school en opvang brengen en genieten we van een dagje in een heel leuk Frans stadje. Kijk je gezellig met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Het was voor mij mijn eerste ervaring met wintersport en dat was heel gezellig. Met kleine kindjes wel een heel ‘gesjouw’ maar we kijken er met veel plezier op terug. Gaan jullie weleens op wintersport vakantie? Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden.
Laat je reactie op deze vlog achter bij de comments hieronder, op Youtube of social media, ik ben benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

4 gedachten over “Wintersport VLOG: Met vijf kinderen op vakantie!”

  1. Wat ziet het er mooi uit daar zeg. Gezellig zo’n wintersport vakantie! Haha en lijkt me ook heel pittig met 5 kinderen!

  2. super leuk!! ik houd ervan want ik ging ook altijd op wintersport vroeger 😀 en lekker druk zo met 5 kids hihih maar joh hoe meer hoe gezelliger toch :Dxxx

  3. Wat een leuke vlog heb je gemaakt! Dapper hoor, jullie tocht door de sneeuw! Ik vroeg me af of jij ook goed Frans spreekt? Gewoon uit nieuwsgierigheid hoor 🙂

  4. Ziet er een heerlijke vakantie uit! Zo’n mooie omgeving en zoveel sneeuw en dat zonnetje! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.