Aimy Maria is geboren + bevallingsverhaal

bevallingsverhaal keizersnede

Hoera! Op Zondag 7 februari om 22.35 is onze tweede dochter Aimy Maria geboren. We zijn dolgelukkig met haar en vandaag ga ik jullie op redelijk beknopte wijze het bevallingsverhaal vertellen.  Om jullie zo op de hoogte te brengen van dit bijzondere babynieuws.

Bevallingsverhaal Aimy Maria (een natuurlijke bevalling met een keizersnede als gevolg)
Het is een hele zware bevalling geweest. Wat jullie niet wisten, was dat ik eigenlijk op woensdag 10 februari (vandaag dus!) zou worden ingeleid, bij 38 weken zwangerschap. Dit omdat ik diabetes heb en er allerlei risico’s bestaan wanneer ze deze zwangerschap langer zouden laten dragen. Ik hield deze bevaldatum bewust voor mezelf omdat ik dit wat privé vond om te delen. Echter besloot Aimy al eerder geboren te willen worden.

Ik was al een week aan de gang met zogenaamde voorweeën , heftige menstruatiekrampen. Vrijdagavond werd dit echter heftiger, verloor ik wat meer vocht maar eigenlijk zocht ik daar niets achter. Een beetje tmi maar hoogzwanger verlies je gewoon wat meer afscheiding. Zaterdagochtend werd ik wakker met heftige krampen, die toch heel anders waren dan de voorweeën. Na een aantal uur toch maar op controle gegaan in het ziekenhuis, ik bleek 1 cm ontsluiting te hebben (yay!) en het was nu afwachten. Echter zwakten de weeën  af en mocht ik naar huis. Zaterdagavond kwam het weer op dus gingen we weer naar het ziekenhuis. Toen bleek ik nog steeds maar 1 cm te hebben maar ze constateerde dat ik al wat vruchtwater verloor, vermoedelijk al een paar dagen zelfs. Met gescheurde vliezen besloten ze me op te nemen en de dag erna af te wachten.

Zondag was de grote dag, in de ochtend hebben ze me aan het infuus met weeënopwekkers gezet. Het ging heel goed, rond 13.00 had ik 5 cm ontsluiting. De pijn werd heviger en ik kon kiezen of ik een ruggenprik wenste, echter voelde ik me goed genoeg om dit niet te nemen en enkel een soort middeltje te krijgen om wat relaxter te worden. Ik bleef alle pijn voelen maar ik werd veel relaxter,  kon tussen de weeën  door slapen en zo kon ik meer in die ‘cocon’ komen. Rond 17.00 had ik 7 cm ontsluiting en al die weeën kon ik goed opvangen. Ze waren erg pijnlijk maar ik kwam in een soort van flow waardoor ik ze aankon. Daarbij speelde mee dat Yannick echt de beste steun en toeverlaat was. Hij mocht geen seconde van me afwijken en door hem voelde ik me ijzersterk.

Om 18.30 (pin me niet op deze tijden vast, ik kan me niet alles herinneren) zat ik op 9 cm, dat is positief! Toen kwam ook wel de heftigste pijn. Ik kon ze moeilijker opvangen maar ik wist dat we er ‘bijna’ waren en dat gaf me kracht. Om 20.30 gingen ze weer toucheren, en toen dacht ik,  nu moet ik wel volledige ontsluiting hebben. Ik kon me niet voorstellen dat deze heftige weeën  die erg kort na elkaar kwamen, me niet verder zouden brengen. Maar helaas, 9,5 cm, en de gynaecoloog besloot dat ik toch maar moest gaan persen. Ik had geen persdrang en voelde niet waar ik heen moest persen. Met ontsluitingsweeën ben ik dus gaan persen (en er kwamen ook geen persweeën, wat het heel pittig maakte). Na een poosje persen brak ik, ik was al die uren zo relaxt, en kon het zo goed aan, en toen voelde ik dat er niets vorderde. De gynaecoloog kon me niet meer beloven of het zou gaan lukken, Aimy lag namelijk nog niet in de juiste houding. Het ging toen allemaal heel snel maar een ding was zeker, ze moet veilig ter wereld komen. Met hoge weeën naar de operatiekamer gaan en wachten op die ruggenprik vond ik heel heftig. Ik wist me geen houding meer aan te nemen. Toen kreeg ik dus alsnog een spoedkeizersnede. Maar wel een veel ‘mooiere’ als ik van Lana kreeg. Ik mocht meekijken en kreeg Aimy vrij snel (na een uur) weer bij me. Aimy is een gezonde baby van 4125 gram en 52 cm. lang. Ze was dus enorm groot voor de termijn van de zwangerschap waardoor achteraf de keizersnede de beste oplossing is geweest om haar veilig uit mijn lichaam te krijgen.

Mijn wens om volledig vaginaal te bevallen mocht niet in vervulling raken, maar ik heb de bevalling meegemaakt tot het einde voor zover dit kon. Ik heb iedere wee gevoeld en zelf opgevangen en ze is veilig in mijn armen gekomen. Ik voel me ontzettend trots op deze ervaring en ik ben nogmaals enorm trots en dankbaar voor Yannick, die me al die tijd enorm gesteund heeft. We liggen nog in het ziekenhuis, Aimy kreeg een glucose infuus om haar bloedsuikers te verbeteren (ivm. de suikers die Aimy in mijn buik in overvloed binnen kreeg) en ik moet langer blijven ivm. de wond en het reguleren van mijn diabetes. We hopen vandaag of morgen naar huis te mogen.

bevallingsverhaal keizersnede

Welkom op de wereld lieve Aimy Maria. Haar roepnaam is Aimy, dit spreek je uit als ee-mie.  Later zal ik nog wat delen over de keuze van haar naam en komt er nog een uitgebreidere video. We zijn dolgelukkig met jou, ons dochtertje en zusje voor Lana. Lana is een trotse zus en al moet ik nog even in het ziekenhuis blijven, wij voelen ons volmaakt gelukkig.

En ik wilde dit bevallingsverhaal kort houden…. haha. Ik geniet nu weer verder van deze mooie week en van mijn mooie meisjes.

Het bevallingsverhaal met spoedkeizersnede voor de geboorte van Lana kun je hier bekijken. De eerste kraamweek in het ziekenhuis na de bevalling beschrijf ik hier.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

177 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd! Jeetje wat een heftige bevalling. jammer dat je niet vaginaal kon bevallen maar je hebt een gezonde dochter op de wereld gezet en dat is het belangrijkste. Rust goed uit en geniet ervan.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Mijn miskraam….ik wist niet eens dat ik zwanger was.My Profile

 • MamaOnderneemt
  10 februari 2016

  Ik feliciteerde je gisteren al, maar hierbij nogmaals! En Yannick en Lana ook gefeliciteerd met hun dochter en zusje! Wat een wonder weer. En wat fijn, ondanks dat het heel veel pijn heeft gedaan dus zeker geen pretje was, dat je toch zo lang mogelijk zelf hebt bevallen, aangezien natuurlijke bevalling jouw wens was. De keizersnede tegenwoordig gaat een stuk “vriendelijker” dan een paar jaar geleden. Fijn dat je mocht meekijken en je dochtertje geboren hebt zien worden. Je zult wel afgemat zijn na zo’n heftige bevalling. Doe rustig aan en laat je lekker vertroetelen! Fijn dat alles met jullie zo goed gaat en hopelijk mag je snel naar huis!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Het kindje dat er bijna niet was geweest…My Profile

 • Milou
  10 februari 2016

  Oooh Kel ik ben zo trots op je, je hebt het geweldig gedaan. En wat is Aimy toch mooi! <3
  Milou onlangs geplaatst…The list: happy moments part sixMy Profile

 • Manon
  10 februari 2016

  Oh Kel wat kijk je gelukkig op die eerste foto, prachtig! Ook via deze weg nogmaals gefeliciteerd <3. Je bevalling klinkt enorm pittig en zwaar maar je komt ook heel sterk over. "Balen" dat het alsnog in een keizersnede heeft moeten eindigen maar wat je zegt: ze is veilig bij jullie nu! Eindelijk! Ik wil jullie heel veel geluk wensen met z'n viertjes en geniet ervan samen en hopelijk mogen jullie snel naar huis. Kusxx!
  Manon onlangs geplaatst…De kledingstijl van NiloMy Profile

 • Roxanne
  10 februari 2016

  Dat klinkt heel heftig! Ik had zelf ook geen persweeën maar mijn zoontje woog maar 2820 gram dus die kwam toch wel naar buiten zeg maar. Kan me helemaal voorstellen dat je voor veiligheid koos! Ik wens je een goed herstel toe. Geniet van je meiden!!
  Roxanne onlangs geplaatst…Belgisch bier proeven bij Café OlivierMy Profile

 • Mendy
  10 februari 2016

  Ik heb echt m’n wekker gezet om dit zo vroeg mogelijk te kunnen lezen. Ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek maar wat hebben we allemaal gehoopt dat het een vaginale bevalling zou worden en ik begrijp je keuze van de artsen uiteindelijk helemaal! Wat ontzettend goed dat je de weeën zo lang hebt opgevangen door “alleen” een relax middel en dat je op die wijze toch nog het gevoel van begin tot het eind hebt gehad. Geniet er lekker van met z’n 4tjes. Heeft Lana d’r kleine zusje al gezien en lekker kunnen knuffelen?

 • demallemolenmoeder
  10 februari 2016

  Nogmaals van harte!! Jammer dat je wens om vaginaal te bevallen niet in vervulling mocht gaan. Wel ontzettend fijn dat het zo anders was dan bij Lana. Bevallen blijft toch steeds weer een wonder. Prachtige foto, het geluk spat ervan af. Hopelijk mag je gauw naar huis.

 • Dagmar
  10 februari 2016

  Wauw wat een heftige bevalling heb je achter de rug, maar ben zo onwijs trots op je! Geniet lekker van de prachtige meiden en je lieve gezin xxxx
  Dagmar onlangs geplaatst…Trouwen – Honeymoon, waar gaat de reis naartoe?My Profile

 • IJlien
  10 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige meisje Aimy!! Supergoed gedaan, je kan hartstikke trots zijn op jezelf! Dikke kus!

 • Jessica
  10 februari 2016

  Welkom op de wereld Aimy <3
  Jessica onlangs geplaatst…Eerste hulp bij koppige peutersMy Profile

 • Kelly
  10 februari 2016

  Nogmaals van harte met jullie 2e prinsesje ! Jammer dat je wens niet helemaal is uitgekomen, maar wel super dat je het anders hebt mogen ervaren en veel bewuster ! Duurde wel lang van je snapchat dat je aan het schrijven was tot net haha. Was zo nieuwsgierig! Prachtige foto’s, heel veel geluk samen ! En ik hoop dat je vandaag of morgen lekker naar huis toe mag en daar verder kan genieten.
  Kelly onlangs geplaatst…Overig| Er was eens..My Profile

 • Bertine
  10 februari 2016

  Nogmaals gefeliciteerd Kelly, Yannick en Lana! Wat een dotje! Ik wens je een goed herstel toe!
  Bertine onlangs geplaatst…Bestellen in het buitenlandMy Profile

 • Lynn
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met de kleine!

 • Lynn
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met de kleine! Ik wens haar en jullie veel succes toe:)

 • Renée
  10 februari 2016

  Wow, Kelly! Wat een pittige bevalling zeg. Fijn dat Aimy er nu is en dat het toch nog een ‘mooie’ keizersnede is geweest. Nogmaals gefeliciteerd! X

 • Lieke
  10 februari 2016

  Wauw, wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd met jullie dochter en zusje! Wat een lief, mooi kindje zeg!
  Ik wens jullie heel veel geluk met z’n vieren! 🙂

 • Minke
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met jullie dochterd en zusje! Wat jammer van de heftige bevalling en dat het uiteindelijk toch een ks is geworden. Fijn dat ze nu veilig bij jullie is. Ik hoop dat je snel hersteld van de wond en dat jullie snel thuis kunnen genieten van jullie gezin.

 • Femke
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met de geboorte van je tweede meid! Wat heb je het pittig gehad maar zoals je zegt, gelukkig ligt ze veilig in je armen en gaat nu alles goed. Hopelijk mogen jullie snel naar huis en dan kunnen jullie lekker gaan genieten!
  Femke onlangs geplaatst…Blogmutsen & Co #6: Met welke blogger zou ik een week willen ruilen?My Profile

 • Doortje
  10 februari 2016

  Wat een heftige bevalling heb je gehad! En hoewel het niet helemaal is gegaan zoals je hoopte, heb je het maar mooi gedaan, daar kun je hartstikke trots op zijn! Nogmaals van harte gefeliciteerd!
  Doortje onlangs geplaatst…Nieuwe Video; Q&AMy Profile

 • Willemijn
  10 februari 2016

  Super knap gedaan Kelly! Ook al is het laaste stukje niet gegaan zoals je hoopte, je bent toch naar mooi een heel eind verder gekomen dan toen met Lana! Hopelijk ik de nasleep van de bevalling daardoor ook wat korter. Heel veel geluk met z’n viertjes!
  Willemijn onlangs geplaatst…Jezelf een spiegel voor houdenMy Profile

 • Nicole
  10 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd!!! Klinkt als een zware bevalling, maar je hebt het toch maar mooi gedaan allemaal. En nu lekker genieten van elkaar!
  Nicole onlangs geplaatst…Gaan voor een tweede kindje of niet? Ik twijfel zo!My Profile

 • Marlotte
  10 februari 2016

  Jeetje, wat heftig zeg! Blij dat alles toch uiteindelijk goed gekomen is. Geniet van jullie kleine meid! Gefeliciteerd! 🙂
  Marlotte onlangs geplaatst…Zeg Marlotte, waarom eet je eigenlijk lactose- en glutenvrij?My Profile

 • Fem
  10 februari 2016

  van harte gefeliciteerd! Wat een flinkerd! En wat een supermooi meiske, met een naam die in alle opzichten ‘klopt’. Prachtig!! En ze kreeg die 2e naam ;-)!

  Ik herkende het operatiehesje gisteren al op de foto, dus dacht al dat het een keizersnede was geworden. Ook ik heb afgelopen augustus de hele riedel meegemaakt (tot 8 cm) in het JBZ en kan me helemaal aansluiten bij je beleving dat die keizersnede ook “mooi” kan zijn. De uiteindelijke spoedkeizersnede vond ik niet per se een negatieve ervaring. Het herstel daarentegen vond ik persoonlijk pittig, dus heel veel geluk, rust en liefde gewenst en eindeloos knuffelen met je meisjes! Wat een rijkdom en wat mag je trots zijn!

 • Dorien
  10 februari 2016

  Gefelicteerd met dit mooie wonder lieveKelly, Yannick en Lana! Je verhaal klinkt heftig, maar wat ben je een powervrouw! Ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe met je prachtige gezin!
  Dorien onlangs geplaatst…NOOIT MEER DROOG EN PLUIZIG HAAR?!My Profile

 • Dina
  10 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd met jullie mooie meisje! <3 Hoop dat jullie snel naar huis mogen om daar verder van elkaar te genieten.
  Dina onlangs geplaatst…Het mooiste aan zwanger zijnMy Profile

 • Danique Krol
  10 februari 2016

  Wauw, wat moet dat heftig voor je zijn geweest. Hopelijk mag je snel naar huis om bij te komen en te genieten van je mooie meisjes. Aimy is echt een snoepje!
  Danique Krol onlangs geplaatst…Outfit: Cloudy WeatherMy Profile

 • Kim_xazoe
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd ! Wat een heerlijk kindje met een lekker koppie! Je mag er trots op zijn en gelukkig is er gekozen voor jullie gezondheid. Hopelijk kun je genieten van de roze wolk 😉
  Kim_xazoe onlangs geplaatst…20? Te jong! 40? Te oud!My Profile

 • Danique Krol
  10 februari 2016

  Wat moet dat heftig zijn geweest voor jou en Yannick.. Hopelijk mag je snel naar huis om bij te komen en te genieten van je meisjes. Aimy is echt een snoepje! Veel geluk samen!
  Danique Krol onlangs geplaatst…Outfit: Cloudy WeatherMy Profile

 • Marloes
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met jullie mooie dochtertje! Jeetje wat een heftige bevalling heb je achter de rug zeg! Lekker genieten van jullie gezinnetje!
  Marloes onlangs geplaatst…Outfit: Oversized Green CoatMy Profile

 • Marion
  10 februari 2016

  Nogmaals gefeliciteerd, lieve Kelly! Aimy! Wat een prachtige naam. En wat een bos haar heeft ze al zeg! Ik wens jullie heel veel geluk met jullie mooie gezinnetje samen. ♥
  Marion onlangs geplaatst…Every Man DiesMy Profile

 • astrid nab
  10 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter

 • Tamara
  10 februari 2016

  Nogmaals gefeliciteerd met Aimy! Pff het lijkt ne wel moeilijk hoor, dan heb je een bevalling van begin tot einde gedaan en het laatste stukje lukt dan net niet.. Wel fijn dat je een mooiere ks hebt gehad dan bij lana! Geniet ervan!!
  Tamara onlangs geplaatst…Niet getrouwd en zwanger, hoe zit dat met die erkenning?My Profile

 • Romy
  10 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige meisje!

 • Saskia
  10 februari 2016

  Oh ik herken zo wat je schrijft met hoge weeën naar de ok en dan die ruggespraak. Verschrikkelijk. Gelukkig kan je nu genieten van je prachtige meiden. Heel veel geluk! <3
  Saskia onlangs geplaatst…In mijn uppie naar New YorkMy Profile

 • Tineke
  10 februari 2016

  Geniet ervan meid! Nogmaals gefeliciteerd, wat een schatje is het zeg! Ik hoop voor je dat je snel naar huis mag en dan kan het genieten pas echt beginnen 😉
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Favorieten van de nieuwe collectie van C&AMy Profile

 • Bibian
  10 februari 2016

  Lieve schat, ik kende het verhaal natuurlijk al maar als ik dit weer zo lees dan mag je echt trots op jezelf zijn. We hadden zoveel scenario’s al besproken en toch liep het weer een beetje anders. Ik wens je veel geluk met je mooie meisjes en man. Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…De kledingstijl van NiloMy Profile

 • Annemijn
  10 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd! Wat een liefdevol artikel. Gelukkig is ze helemaal veilig op de wereld gekomen en mogen jullie nu van haar genieten!
  Annemijn onlangs geplaatst…Inspiratie voor een romantische Valentijnsdag!My Profile

 • Elisabeth
  10 februari 2016

  Ik snap dat je het misschien jammer vind dat je geen volledig vaginale bevalling hebt gehad, maar het klinkt alsof dit de juiste manier was. Die cocon die je beschrijft bij het weeën opvangen herken ik zo goed. Ik vond dat best een mooie ervaring.
  Elisabeth onlangs geplaatst…José’s boodschap over borstvoeding: leuk, grappig, fijn, irritant en volop genieten!My Profile

 • Sandra
  10 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd! Wat een bos met haar heeft ze al zeg 🙂 Nu lekker genieten van jullie gezinnetje!
  Sandra onlangs geplaatst…CARNAVALSOUTFIT: MINNIE MOUSEMy Profile

 • Laura
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met jullie prachtige dochter!

  En wat heb je hard gewerkt. Laat goed voor jezelf zorgen, uit ervaring weet ik dat bevallen en uiteindelijk een ks een aanslag op je lichaam is.

  Veel geluk met z’n vieren ?
  Laura onlangs geplaatst…Parttime werken werktMy Profile

 • Joyce
  10 februari 2016

  Wat goed dat je het nog zover zelf hebt kunnen doen, maar wel heel jammer dat het niet volledig gelukt is.
  Ik ben blij voor je dat de ervaring met een keizersnee nu heel anders is.
  Hopelijk herstellen jullie beide snel en mogen jullie gauw lekker thuis kramen mét een kraamhulp!
  Joyce onlangs geplaatst…Weight Watchers week 2My Profile

 • Kirsten
  10 februari 2016

  Geniet van jullie prachtige gezin!
  Kirsten onlangs geplaatst…ByPictures #2My Profile

 • Elsie
  10 februari 2016

  Zo ontzettend mooi! Geniet van jullie meiden <3

 • Dionne
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd! Jeetje wat heftig zeg! Gelukkig is ze er nu! Ga maar lekker genieten!
  Dionne onlangs geplaatst…10 ergernissen in een studentenhuisMy Profile

 • Renee
  10 februari 2016

  Ik keek gisteren op je blog en had op een of andere manier al het idee dat het al was gebeurd.. 😉 Gefeliciteerd en geniet ervan!

 • Lisette
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd Kelly en Yannick met jullie prachtige dochter! Wat een mooie naam! Geniet van jullie gezin en rust goed uit.

 • Marcella
  10 februari 2016

  Wat een prachtig meisje! Nogmaals gefeliciteerd & hopelijk herstel je snel, zodat je heerlijk kan genieten van je meisjes.
  Marcella onlangs geplaatst…Eerste griepjeMy Profile

 • Vivienne
  10 februari 2016

  Ikzelf ben ook aan het aftellen, dus heel bijzonder om nu jouw verhaal te lezen (en zo snel al!). Jeetje wat heftig om toch alsnog op het allerlaatst een spoedkeizersnede te krijgen! Maar toch ook fijn dat je wel bijna tot op het eind een ‘normale’ bevalling hebt meegemaakt. Je mag super trots zijn, wat een prestatie! En een gezonde dochter op de wereld gezet. Heel veel geluk samen!
  Vivienne onlangs geplaatst…Van fit girl naar fat girl #2My Profile

 • Lonneke
  10 februari 2016

  Wauw wat een bijzonder maar heftig verhaal. Want ik wist niet dat je ingeleid mocht worden als je een keizersnee hebt gehad. Tegen mij hadden ze gezegd dat ik dat niet meer mocht..
  Vervelend dat je het laatste stukje niet zelf hebt kunnen doen maar het gaat idd om de gezondheid van je kids en je hebt er genoeg voor gedaan!!! Geniet ervan.
  Lonneke onlangs geplaatst…Hoe accepteer je je ziekte?My Profile

 • Charlotte
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met jullie prachtige dochtertje! Het is echt een droppie ♡

  Wat een heftige bevalling! Maar wat fijn dat je nu een stuk fijnere ervaring hebt gehad! Ik snap precies wat je bedoelt, de bevalling van mijn zoon ging ook totaal niet goed en eindigde ook in een spoedkeizersnede.

  Geniet van deze ontzettend bijzondere tijd!

  Dikke knuffel voor jullie allemaal xx
  Charlotte onlangs geplaatst…Ons huis is verkocht!My Profile

 • Sophie
  10 februari 2016

  Ah wauw wat een belevenis weer! Je hebt er in ieder geval een dochter bijgekregen, hoe fantastisch!
  Sophie onlangs geplaatst…De eerste vakantie is een feit!My Profile

 • Yvonne
  10 februari 2016

  Heftig inderdaad… Maar wat hebben jullie het knap gedaan. Lekker genieten nu….

 • Marjolein
  10 februari 2016

  Nogmaals van harte gefeliciteerd met Aimy! Klinkt als een heftige bevalling. Persen op eigen kracht is heel moeilijk (heb ik ook ervaren bij mijn dochtertje die een klein weekje ouder is dan Aimy) en ik kan mij voorstellen dat ivm haar gewicht een keizersnede voor jullie allebei veiliger was. Ik wens je een voorspoedig herstel en heel veel geluk met z’n viertjes!

 • Kim | Kimsbloglife
  10 februari 2016

  Wauw, wat een verhaal. Lijkt me heel heftig geweest, die bevalling. Maar het klinkt alsof je je ook heel sterk gehouden hebt en je vrede hebt met hoe het uiteindelijk gelopen is, dat is fijn. Het allerbelangrijkste is dat je nu mama bent van 2 prachtige dochters! Nogmaals van harte gefeliciteerd en geniet ervan met jullie viertjes! <3
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Hoe het is om nog bij mijn ouders te wonenMy Profile

 • Liset - Beautydagboek
  10 februari 2016

  Ik had je natuurlijk al gefeliciteerd, maar alsnog de felicitaties met je mooie dochter! Ik ben blij om te horen dat alles goed is gegaan en jullie nu beide bij mogen komen. Laat het maar over je heen komen en ik wens jullie veel geluk!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Mijn nieuwe Samsung Galaxy S6 en een coole speakerMy Profile

 • Bianca
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochtertje, en Lana jij gefeliciteerd met je zusje <3

 • Marieke
  10 februari 2016

  Wat fijn om te lezen dat je met een goed gevoel naar je bevalling terugkijkt. Helaas jiet helemaal zoals je misschien had gewild. Maar jullie hebben er weer een hele mooie dochter bij. Geniet met zijn viertjes en ik ben erg benieuwd naar de nieuwe berichten straks rondom Aimy.

 • Michelle
  10 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter! Wat een heftige bevalling heb je gehad. Ik vind het jammer voor je dat je wens om vaginaal te bevallen niet is uitgekomen, maar wel heel fijn dat je ook de keizersnede deze keer zoveel bewuster hebt meegemaakt. Je hebt weer een geweldige prestatie geleverd en een gezonde dochter op de wereld gezet. Geniet ontzettend met en van je mooie gezin!
  Michelle onlangs geplaatst…DE ‘TIEN JAAR GELEDEN’ TAGMy Profile

 • Gwen
  10 februari 2016

  Ook van mij hier nog een keer gefeliciteerd! Ben heel blij voor je dat je alles zo bewust hebt mee kunnen maken en op die manier, ondanks de ks, toch de bevalling van Lana over hebt kunnen doen. Geniet!
  Gwen onlangs geplaatst…Mama is fit #11My Profile

 • Wendy
  10 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd met jullie meisje en zusje! Wat heb je het pittig gehad! Je mag trots zijn op jezelf! Een spoedig herstel gewenst. Lekker genieten van jullie meisjes! Liefs

 • Tamara
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met jullie dochter en zusje! Heftige bevalling maar wel super mooi dat je nu wel alles mee hebt kunnen maken, ookal werd het op het einde keizersnede. Zet hem op en hopelijk mogen jullie snel naar huis.
  Tamara onlangs geplaatst…Brief aan Zoë: 2 jaar!My Profile

 • Channa
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd!! Maar wat een heftige bevallig zeg. Gelukkig gaat alles goed met jullie!
  Channa onlangs geplaatst…Week in foto’s #3 – Inbraak, Universiteit van Leiden & het krijspaleis!My Profile

 • Nicole
  10 februari 2016

  Hey lieverd, wat fijn dat je nu al je verhaal ook zo kwijt kon. En ook fijn dat je zo’n goed gevoel hebt overgehouden aan de hele bevalling. Dat was wat je wilde, dat je terug kon kijken en kon zeggen dat je er goed bij voelde. En die keizersnede was zo te lezen echt nodig. Je bent een kanjer en ga nu maar lekker genieten van je meisjes en je lieve man.
  Nicole onlangs geplaatst…Outfit of the day || mannen versieMy Profile

 • Charlotte
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met jullie dochter en zusje voor Lana! Wat super fijn dat Yannick je zo goed bijgestaan heeft. En ondanks dat het wederom pittig was en niet zoals gehoopt heb je het toch maat weer even gedaan! Hopelijk mogen jullie snel naar huis. Veel geluk samen!
  Charlotte onlangs geplaatst…8 x favoriete uitspraken van mijn peuterMy Profile

 • Rosanne
  10 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter!
  Je mag trots zijn op jezelff dat je de heftige bevalling hebt doorstaan. ‘Balen’ dat je niet vaginaal hebt kunnen bevallen maar toch fijn dat je het eerste en grootste deel zelf hebt kunnen doen.
  Ik hoop dat jullie snel naar huis mogen en dat je lekker kan genieten van je kraamtijd!
  Een hele dikke knuffel voor jou en je prachtige gezin!
  Rosanne onlangs geplaatst…Muziek met een betekenisMy Profile

 • Frederique
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met jullie prachtige dochter. Wat een heftige bevalling heb je achter de rug en je mag met recht zeggen dat je trots op jezelf bent. Nu lekker herstellen en genieten van jullie kleine wondertje!

 • Kelly
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd lieve Kelly, wat een prachtige naam hebben jullie gekozen! Wat ben ik blij om te lezen dat je een goed gevoel hebt overgehouden aan de bevalling ondanks dat het niet lukte om vaginaal te bevallen. ‘Fijn’ dat je alles zo bewust hebt meegemaakt, wat ben je krachtige vrouw! Heel veel geluk toegewenst met zijn viertjes en ik hoop dat jullie snel naar huis mogen!
  Kelly onlangs geplaatst…OOTD – Dr. MartensMy Profile

 • Leonie
  10 februari 2016

  Wauw. Van harte gefeliciteerd met jullie mooie dochter! Ik ben blij voor je dat deze bevalling ‘fijner/mooier’ was! Trots op jezelf zijn en genieten! X
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #6 – Week 14My Profile

 • Cd
  10 februari 2016

  Allereerst dikke proficiat! Prachtige dochter met mooie naam! Je mag fier zijn op je gezin! Heftig verhaal! Ik ben zelf ook 2 keer met keizersnede bevallen, eentje gepland en eentje spoed. Ik had ook een heel vurige wens om natuurlijk te bevallen maar jammer genoeg hier ook nooit gebeurd. Dus ik begrijp je ‘teleurstelling’. Maar laat ons vooral blij zijn dat onze kindjes gezond en wel in onze armen liggen! Doe maar rustig aan nu!

 • kimmetjekims
  10 februari 2016

  Wat heb je dit ontzettend mooi verteld! Ik ben blij dat het allemaal is goed afgelopen, en wat een schattig meisje hebben jullie erbij gekregen. Mooie naam heeft ze! Ik wens jullie heel veel geluk toe <3
  kimmetjekims onlangs geplaatst…Personal | My new hair!My Profile

 • Josien
  10 februari 2016

  Wow Kelly, wat een mooi bevallingsverhaal! Ik mag over een paar maanden bevallen van ons tweede zoontje en als ik dit dan lees krijg ik al de tranen in m’n ogen haha. Ik ben een stille volger, maar volg je al vanaf het begin. Toch maar even reageren op dit mooie verhaal, dacht ik. Ik wens jullie heel veel geluk saampjes en rust maar lekker uit, dat heb je keihard verdiend!

 • Angelique
  10 februari 2016

  Allereerst gefeliciteerd met jullie prachtige dochter.
  Deze bevalling is zowat identiek aan mijn bevalling, dus ik weet hoe heftig het is. Veel sterkte met aansterken en genezen.
  Angelique onlangs geplaatst…Over trouwen en loslatenMy Profile

 • Michelle
  10 februari 2016

  Jaaaa, ze is er! En nog wel op een door haar gekozen tijdstip! Fijn zeg! Balen dat het toch een keizersnee werd, maar zowel voor jouzelf als je meisje was er geen keus. Wat een grote dame al! En wat fijn dat je haar nog zo lang bij je hebt mogen dragen. Geniet van elkaar en een spoedig herstel gewenst van de keizersnee!
  Michelle onlangs geplaatst…Nieuw Zeeland – top 10 must-seesMy Profile

 • nadine
  10 februari 2016

  lieve Kelly gefeliciteerd met jullie prachtige dochtertje ! eigenlijk heb je bijna een volledige natuurlijke bevalling mee gemaakt alleen het aller laatste stukje niet. Ik vind het super knap van je !! zo heb je toch die ervaring bij je! geniet lekker van elkaar en ik hoop dat je een snel herstel hebt. liefs Nadine

 • anouk
  10 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd! Wat een flinke dame, ze ziet er prachtig uit. Hoop dat je snel weer op de been bent en thuis kan genieten van je gezin

 • Malou
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd! Het lijkt me een hele heftige bevalling inderdaad. Hopelijk mogen jullie snel naar huis 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Zeeman shoplogjeMy Profile

 • Lifesabout
  10 februari 2016

  Wat een bikkel ben jij en wat ging je goed om met de pijn! Dat je niet vaginaal kon bevallen is jammer, maar toch heb je het deels kunnen ervaren en kijk je er met een goed gevoel op terug. Haar veilig op de wereld zetten is natuurlijk het belangrijkst.
  Heel veel geluk en ik hoop dat je snel opknapt van de keizersnede en dat jullie thuis verder mogen genieten en verliefd zijn. Ik ben zo blij voor jullie en zo opgelucht!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Waarom multitasken helemaal geen goede eigenschap is.My Profile

 • Astrid
  10 februari 2016

  Leuk verhaal! Ondanks dat ik meestal geen bevallingsverhalen lees (helemaal niet als ik zwanger ben :p ) vind ik het allemaal nog wel meevallen (maar hey, ik was er niet bij, ik geloof gelijk dat het zwaar was!)

  Lekker genieten van de rust en alle hulp in het ziekenhuis en dan hopelijk snel weer naar huis, je eigen stekkie met je gezinnetje genieten
  Astrid onlangs geplaatst…Goede goedkope geboortekaartjes, onmogelijk of toch niet?My Profile

 • mariska
  10 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Aimy! Wat een droppie (met zoveel haar! 🙂

  Lijkt me heel lastig zonder persweeen idd, ik was namelijk onwijs dankbaar voor persweeën, die geven namelijk zoveel kracht! Maar fijn dat ze uiteindelijk gezond geboren is 🙂 Jullie zien er prachtig uit!

 • Lisanne
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met jullie prachtige dochter en wat een mooie naam. Jammer dat je wens niet in vervulling mocht gaan maar de geluk en gezondheid is het allerbelangrijkste ik hoop dat je snek naar huis mag. Liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Bedtime StoriesMy Profile

 • Joyce
  10 februari 2016

  Aah aan de ene kant heel fijn dat je de bevalling van begin tot bijna het einde zelf hebt mogen doen. En achteraf fijn dat de keizersnede de beste keus bleek. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter! Geniet er van samen
  Joyce onlangs geplaatst…Fietsen met Sofie + WIN!My Profile

 • priscilla
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd lieve Kelly. Wat een prachtige meid is het. Ik ben blij dat je toch positief terug kijkt naar de bevalling, ondanks dat het uiteindelijk toch nog een keizersnede is geworden. Ik wens jullie heel veel geluk samen en hopelijk mogen jullie snel thuis verder genieten van elkaar <3
  priscilla onlangs geplaatst…Treat collection nagellakMy Profile

 • Elske
  10 februari 2016

  Wow wat een heftig verhaal. Heel knap dat je je er doorheen geslagen hebt en gelukkig is het helemaal goed gekomen. Nu lekker genieten van je kleine meid. Heel erg gefeliciteerd met dit mooie wondertje! xxx

 • Annelous
  10 februari 2016

  Mooi verwoord…, klinkt als een heftige maar mooie geboorte van jullie kleine Aimy (prachtige naam trouwens!!)
  Ik hoop dat je snel naar huis mag.

  Groetjes
  Annelous

 • Anouk
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met jullie mooie dochter/zusje Aimy!

 • Suus / Babyisthenewblack.nl
  10 februari 2016

  Lieve Kel, ook hier nog even een hele dikke vette proficiat! Ik ben zo blij voor je dat alles zo gegaan is zoals het gegaan is. Je bent een stoere, prachtige mama! Geniet heerlijk van je gezinnetje en een heel voorspoedig herstel gewenst <3
  Suus / Babyisthenewblack.nl onlangs geplaatst…Verstuur een gratis valentijnskaart met PostNLMy Profile

 • Susanne
  10 februari 2016

  Lieve Kelly en Yannick,
  Wat hebben jullie het super goed gedaan samen en wat mogen jullie trots op jezelf zijn! En natuurlijk op Aimy die zich zo knap door deze zware bevalling heeft heen geslagen.

  Van harte gefeliciteerd en heel veel geluk met jullie mooie gezin!

  En Kelly, laat je lekker in de watten leggen. Dat heb je dik verdiend!

 • Nicole
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met jullie prachtige kindje!
  Wat knap dat je het zo lang hebt volgehouden zonder ruggenprik!

 • beautifulday4makeup
  10 februari 2016

  Wauw, gefeliciteerd met jullie kleine wondertje!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Hoe kun je mij als beautyblogger herkennen?My Profile

 • Nathalie
  10 februari 2016

  Wat heftig. Bij mijn 2e kindje kwamen ook geen persweeën maar daarvoor had ik een één of andere injectie gekregen die toch uiteindelijk de persweeën opwekte. Nogmaals gefeliciteerd.
  Nathalie onlangs geplaatst…De eerste loopschoentjes uitzoekenMy Profile

 • rachel
  10 februari 2016

  nogmaals gefeliciteerd lieffie en Yannick met jullie prachtige dochter, pittige bevalling idd en ja helaas niet zoals je had gehoopt maar dit was ook mooi en kijk wat je er voor moois en gezond voor terug hebt 😀 dat is het belangrijkste!!
  gaat er lekker van genieten van de roze wolk en je mooie gezinnetje <3
  rachel onlangs geplaatst…Geen #vlog maar een vlog update!My Profile

 • Liess
  10 februari 2016

  Nogmaals van harte gefeliciteerd. Ik denk dat dit wel een kort verhaal was hoor 😉
  Geniet er maar van en hopelijk kunnen jullie snel naar huis.
  Liess onlangs geplaatst…30 weken alweer!My Profile

 • Diana
  10 februari 2016

  Nogmaals gefeliciteerd…! Neem alsjeblieft de tijd voor je herstel…! Nu heb je alle mogelijkheden nog van het ziekenhuis (ik ben te snel naar huis gegaan met alle gevolgen van dien) Prachtige namen…!

 • Leah
  10 februari 2016

  Ik was al meteen erg nieuwsgierig naar de naam en vind hem prachtig. Van harte gefeliciteerd met de komst van jullie Aimy!

 • Jessica
  10 februari 2016

  Nogmaals gefeliciteerd met jullie dochter! Wat een prachtige dame met een hele mooie naam.
  Jessica onlangs geplaatst…Project beugel 2.0 – Eind in zichtMy Profile

 • Mandy Asbroek
  10 februari 2016

  Wauw, tranen in m’n ogen, wat mooi ook om te lezen hoeveel kracht je had, om het allemaal zelf te doen??. Je hebt alles er aan gedaan, en gelukkig is het allemaal goed gekomen❤️☺️..
  Vanaf nu kunnen jullie op en top genieten van jullie prachtige meid! Hopelijk gaat het snel beter met jullie beide, en kunnen jullie heerlijk thuis verder genieten???!

  Liefs Mandy

 • Jorinde
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met de geboorte van Aimy! Wat een prachtige naam en fijn dat je er nu al zo positief op terugkijkt! Hopelijk mogen jullie snel naar huis!

 • Frederika
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd Kelly, Yannick en natuurlijk Lan ! Mooie naam! Traantjes in mijn ogen. Blijft toch heftig een bevalling. Maar wat hebben jullie er een prachtige dochter bij! Wat een mooie bos haartjes al… ik ben heel blij voor jullie. Wens jullie alle geluk, liefde en gezondheid en Kelly veel sterkte en beterschap met je herstel!

 • Vanessa
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met jullie meisje! Ik vind het erg voor jou dat de bevalling zo zwaar was en dat je wens om vaginaal te bevallen niet in vervulling is gegaan. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat Aimy veilig op de wereld is gezet. Ik vind het trouwens mooi om te lezen dat Yannick zo’n goede steun voor je was. Jullie zullen – net als bij Lana – een super mama en papa zijn. Geniet van elkaar!
  Vanessa onlangs geplaatst…Aanrader: The Boondocks / American SteakhouseMy Profile

 • amanda
  10 februari 2016

  Via hier ook nog gefeliciteerd..en wat een heftig beval verhaal…Wel mooi dat je nu toch een deel van een “normale”bevalling hebt mee gekregen..Belangrijkste is altijd een gezonde baby te krijgen en hoe hij of zij er dan uitkomt maakt niet zoveel uit..
  Geniet er van en wat een mooie meid hebben jullie gekregen..

  xx
  amanda onlangs geplaatst…Aankondiging!!!!!!My Profile

 • Jessica
  10 februari 2016

  Heftige bevalling, maar wat mooi dat je alles helemaal mee hebt mogen maken, alles zelf hebt mogen doen. Heel veel geluk samen.
  Jessica onlangs geplaatst…Onze trouwdag 10-4-201(4)5My Profile

 • Sandra
  10 februari 2016

  Lieve Kelly, wat heb je het goed gedaan! Je mag terecht trots zijn op jezelf. En wat een prachtig meisje en een hele mooie naam. Rust lekker uit en heel veel genieten samen met je gezin!

 • Annika
  10 februari 2016

  Nogmaals gefeliciteerd met jullie dochter! Jammer dat je uiteindelijk niet vaginaal bent bevallen, maar het klinkt er naar alsof je het toch allemaal heel bewust hebt meegemaakt en dat dit de juiste beslissing was! Fijn dat ze gezond ter wereld is gekomen! En nu lekker samen genieten!

 • Saskia
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter!!!! Geniet van deze bijzondere tijd en hopelijk snel gezond naar huis!

 • Cynthia
  10 februari 2016

  Wow meid gefeliciteerd met jullie mooie dochtertje en zusje!
  Wat n mooi en zeker herkenbaar verhaal! Het leek wel alsof ik mijn eigen verhaal zat te lezen, ik heb precies hetzelfde proces meegemaakt vanaf de zondag ochtend! (Alleen bij mij kreeg ik m’n zoontje er niet uit omdat ik te smal was, en mijn zoontje was niet te groot ofzo!)
  Geniet van jullie wondertje! Ik hoop dat jullie snel naar huis mogen
  XXX

 • Eilish
  10 februari 2016

  Wat een popje! Gefeliciteerd! Inderdaad een groot kindje, maar super schattig!
  Eilish onlangs geplaatst…Personal ♥ Mijn geluksmomenten #22My Profile

 • Eilish
  10 februari 2016

  Wat een popje! Gefeliciteerd! Inderdaad een groot kindje, maar super schattig!
  Eilish onlangs geplaatst…Personal ♥ Mijn geluksmomenten #22My Profile

 • Sheela
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met jullie mooie meisje! Wat is het dan weer klein allemaal he? 🙂
  Ik ben blij voor je dat deze bevalling/keizersnede positiever is dan de vorige, mooi ook dat je mee kon kijken toen Aimy uit je buik werd gehaald. Dat zou ik bij een tweede ook wel willen. Het belangrijkste blijft toch dat je een gezond kindje op je borst heb liggen. 🙂
  Geniet van je kraamtijd!
  Sheela onlangs geplaatst…Hoe staat het met..My Profile

 • Carlijn
  10 februari 2016

  Wat een verhaal Kelly! Volgens mij heb je het super gedaan, je mag trots zijn op jezelf. Heftig om bij 9,5 cm ontsluiting toch een spoedkeizersnee te moeten ondergaan, maar alles voor de gezondheid van jouw meisje. Vind de naam echt zo geweldig. Doet me denken aan een merge van de namen van mijn tweeling, die heten Amy en Maisie 🙂

 • Ashley
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd! Wat een mooie dochter heb je er weer bij. Lekker genieten samen!

 • Sabrina
  10 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd!!
  Klinkt als mijn eigen bevallingsverhaal!
  Zit ook weer helemaal met tranen in mn ogen.. Bij mij is mn zoontje alleen wel vaginaal gekomen. Hij lag ook verkeerd om en de bevalling was echt traumatisch. Wees blij dat ze met een keizersnede is gekomen wel zo veilig!! Geniet van je kraamtijd

 • Mendy
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met jullie dochter!!!

 • Renate
  10 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd met jullie dochter en zusje! Ik wens je een verspoedig herstel 🙂 en genietze!

 • ALICIA
  10 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd met jullie tweede meisje! Echt een flinke meid, goed dat ze ervoor gekozen heeft om eerder te komen 🙂
  ALICIA onlangs geplaatst…A relaxing baby-holidayMy Profile

 • Marieke
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met jullie dochter! Gelukkig gaat het goed met jullie en hopelijk mogen jullie snel naar huis.
  Marieke onlangs geplaatst…2016; wat ben ik allemaal van plan?My Profile

 • Nicky
  10 februari 2016

  Nogmaals gefeliciteerd met jullie dochtertje Aimy! Hopelijk mogen jullie snel naar huis. Wat een bevallingsverhaal, mooi geschreven en je mag trots op jezelf zijn!
  Nicky onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 • Dhini
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met jullie tweede dochter. Geniet ervan
  Dhini onlangs geplaatst…Healthbox en winactieMy Profile

 • karlien
  10 februari 2016

  Wow wat is ze mooi! En lief! Van harte gefeliciteerd met jullie tweede dochter en Lana met het grote zus zijn. Heel veel geluk gewenst. Ik hoop dat je snel hersteld bent van je bevalling met operatie.
  karlien onlangs geplaatst…7x Hoorn met kinderen (gastblog)My Profile

 • Dees
  10 februari 2016

  Nogmaals gefeliciteerd met je dochter. Ik hoop dat jullie snel naar huis mogen en kunnen gaan wennen aan het leven met twee kinderen.

  Ik kijk uit naar je verhaal over de keuze van de naam, ben wel benieuwd waarom jullie de naam met een I ertussen schrijven.

 • Jodi
  10 februari 2016

  Je lichaam heeft het geregeld. Dat je dit kon en dat je de ontsluitingsweeen doorstaan hebt. De keuze die het beste is voor je kindje is altijd de goede keuze.
  Gefeliciteerd en geniet van jullie meisje. Hopelijk snel met z’n vieren thuis.
  Jodi onlangs geplaatst…11 gekke zwangerschaps kwaaltjes die ik had, maar waar ik nog nooit van had gehoord…My Profile

 • Bregje
  10 februari 2016

  Poeh hee, wat een bevallibg! Gelukkig heb je het wel bewust meegemaakt. Rust goed uit en hopelijk mogen jullie gauw naar huis xx
  Bregje onlangs geplaatst…De roodharige hunk: zijn verhaalMy Profile

 • kasja
  10 februari 2016

  Wat geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd, een prachtige baby met een mooie naam.

 • Chris
  10 februari 2016

  Wat een prachtig en intens verhaal, ik lees het met tranen in mijn ogen. Van harte gefeliciteerd en heel veel geluk met jullie prachtige meisje erbij! Geniet!

 • Renske
  10 februari 2016

  Haha, voordat ik jullie kan feliciteren, moet ik eerst een kilometer scrollen. Wat een fantastisch nieuws! Op Twitter zag ik het al voorbij komen, echt fantastisch. Gefeliciteerd! Geniet van jullie prachtige gezin!
  Renske onlangs geplaatst…1000 vragen aan jezelf #5My Profile

 • Jolien
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd! Wat jammer dat het toch niet via de “gewone” weg is gegaan, maar zoals je al zei; het gaat om de gezondheid van je kindje en jezelf. Gelukkig heb je wel een groot gedeelte vd bevalling meegemaakt. Nu lekker op gaan knappen en genieten van je gezin. Veel geluk en gezondheid gewenst!!

 • Maike
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd! Mooi kindje en ook een erg leuke naam!
  Maike onlangs geplaatst…Bruid met rode nagelsMy Profile

 • Esra
  10 februari 2016

  Lieve Kelly en Jannick,

  Van harte Gefeliciteerd met jullie tweede prachtige meisje Aimy!

  Groetjes Esra.

 • Marije
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd! Jeetje, dat je nu al de puf hebt om je bevallingsverhaal te vertellen! Ik heb respect 🙂 Geniet lekker met je man en meiden!
  Marije onlangs geplaatst…Op jacht naar een kinderstoelMy Profile

 • Petra
  10 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige 2e dochter!!
  Geniet er van en veel geluk gewenst met jullie gezinnetje 😀

 • jacquelien
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met jullie tweede wonder! Heel knap gedaan hoor, want bevallen is hard werken. Je kan trots zijn op jezelf. Hopelijk mogen jullie snel naar huis. Heel veel geluk en plezier met elkaar.

 • Meike
  10 februari 2016

  Van hartr Gefeliciteerd. Je mag trots zijn. Geniet van je mooie gezin.
  Meike onlangs geplaatst…Suiker in pakjes kinderdrinkenMy Profile

 • Dita
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd lieve Kelly en Yannick. Wauw wat een verhaal! Jammer dat je alsnog een keizersnede kreeg. Ik hoop dat jullie snel naar huis mogen. Lekker genieten van jullie gezinnetje!
  Dita onlangs geplaatst…Treaclemoon Bath and Showergel & Treaclemoon BodyscrubMy Profile

 • Michelle Kaiser
  10 februari 2016

  Ik heb je al op social media gefeliciteerd, maar nogmaals; Hartelijk gefeliciteerd met jullie mooie meisje Aimy. Veel geluk en gezondheid samen. En wat is het bijzonder om dit te lezen. Echt heel mooi geschreven. Hopelijk mogen jullie snel met Yannick en Lana naar huis.
  Michelle Kaiser onlangs geplaatst…WINACTIE ❤ Win een stempelMy Profile

 • Doenja
  10 februari 2016

  Allereerst, gefeliciteerd!! En wauw, wat een haar, prachtig! Hele heftige bevallingen(en) heb je gehad, heel veel succes en sterkte met je herstel. Tzt zou ik het heel fijn vinden om te lezen wat je ervaring is met je tweede keizersnee en verzorging Lana ed.
  Geniet van elkaar!

 • Marijke
  10 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd Kelly!
  Marijke onlangs geplaatst…Zijn rijstwafels gevaarlijk?My Profile

 • Frédérique
  10 februari 2016

  Jammer dat het zo zwaar was, maar gelukkig heb je er een prachtige roze wolkje voor terug! Geniet alledrie van jullie prachtige meisje! Super doorzetter ben je zeg.

 • Simone
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd! En wat een heftige bevallling zeg! Heel veel geluk samen!
  Simone onlangs geplaatst…Liefde voor papierMy Profile

 • lonneke van vloten
  10 februari 2016

  lieve Kelly
  van harte gefeliciteerd
  (ik wil je nog even wat moed bij praten)
  wat jammer dat je alsnog een spoedkeizersnee hebt moeten meemaken ik volg je nu denk ik zo’n jaartje op alle social media en YouTube en je had het zo vaak over dat je natuurlijk wilde bevallen,
  ik ben dan ook een beetje geschokt dat het niet is verlopen hoe jij je graag wilde en dat is een teleurstelling, ik zag de foto op instagram en hopte dat het je was gelukt maar als ik dit zo lees vind ik het heel erg jammer, maar kijk nou wat een mooi wondertje jullie heben geproduceerd
  xx en veel plezier van je kraamtijd xx
  lonneke van vloten

 • Stacey
  10 februari 2016

  Nogmaals gefeliciteerd! Ik heb echt met mijn adem in zitten lezen, zo spannend vond ik het. Ik ben zelf kortgeleden bevallen dus herleefde het even weer door jou mooie manier van vertellen. Ik vind het echt heel leuk en bijzonder dat je dit deelt. Geniet van elkaar! Gelukkig is alles goed gekomen.
  Liefs x
  Stacey onlangs geplaatst…Rosé gouden kwasten van Boozy cosmeticsMy Profile

 • ellen
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd! wat bijzonder om te lezen, al helemaal omdat ik zelf ook diabetes heb. je bent een ontzettend sterke vrouw Kelly! Wat fijn dat je je meisje in je armen hebt kunnen sluiten, ik wens jullie heel veel geluk
  ellen onlangs geplaatst…3 Carnaval outfits voor 2016My Profile

 • Tania(de_madam_van_ali_banaan)
  10 februari 2016

  Lieve Kelly ,
  Wat een verhaal maar met een heel mooi einde !!
  Zie hoe schoon en gezond uw prachtige dochter is ❤️
  Geniet nog maar van de rust samen onder jullie tweetjes , momenten die je nooit zal vergeten ….

  Nog eens een hele dikke proficiat aan jullie beiden !!
  Liefs xx
  Tania en haar Hubby Philip.

 • Babeth
  10 februari 2016

  Wat een schatje!!! Gefeliciteerd!
  Babeth onlangs geplaatst…The Body Shop | Oils of lifeMy Profile

 • janske
  10 februari 2016

  Wat balen dat het op het laatste moment net niet meer lukte. Fijn dat je zo positief bent. Geniet maar lekker van je mooie gezin! Beterschap!
  janske onlangs geplaatst…Stuur een gratis Valentijnskaart!My Profile

 • Rowenia
  10 februari 2016

  Wat een prachtig meisje, Gefeliciteerd.
  Geniet heerlijk van je gezinnetje. voor je het weet is deze kleine meid al net zo groot als haar grote zus.
  Rowenia onlangs geplaatst…Product review – SuperlooksMy Profile

 • Kelly
  10 februari 2016

  Nogmaals gefeliciteerd! Klinkt wel heftig hoor je bevalling, jammer dat je niet kon bevallen op de manier waarop je hoopte maar toch ook wel fijn om te weten dat het achteraf misschien ook wel beter was voor je meisje. Ik wens jullie een hele fijne tijd toe!
  Kelly onlangs geplaatst…Wanneer is het juiste moment?My Profile

 • Benella
  10 februari 2016

  Wat pittig zeg, maar het belangrijkste is dat ze er goed en wel is! Fijn dat alles goed gaat met jullie, spoedig herstel en alle geluk voor jullie 4tjes!
  Benella onlangs geplaatst…Een pot vol cranberry compote, en dan?My Profile

 • Amy
  10 februari 2016

  Wat een heftige bevalling.
  Aimy, wat een bijzondere en mooie manier op eemie te schrijven. Ik heet Amy en dat spreek je ook uit als eemie.
  Heel veel geluk!!!!
  Amy onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #8My Profile

 • Maaike
  10 februari 2016

  Gefeliciteerd met jullie tweede dochter! Heel veel gaan genieten nu en doe rustig aan met alles! Uit ervaring weet ik sinds een paar weken dat voor 2 kleine kindjes zorgen behoorlijk zwaar is. x
  Maaike onlangs geplaatst…Gevulde puntpaprika’s met tonijn en fetaMy Profile

 • melissa
  10 februari 2016

  Heftige bevalling, maar gelukkig is alles goedgekomen! Gefeliciteerd met jullie dochtertje en geniet er met volle teugen van x
  melissa onlangs geplaatst…Spam Your Blog #Wintereditie 2016My Profile

 • Susanne
  11 februari 2016

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter! Wat een heftige bevalling zeg! Fijn dat je wel een goed gevoel hebt overgehouden ondanks dat het een keizersnede werd! Hopelijk mogen jullie snel lekker naar huis! Lekker genieten jullie gezinnetje!
  Susanne onlangs geplaatst…PizzaretteMy Profile

 • Maaike
  11 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter en zusje!

 • Josan
  11 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd met jullie dochter en zusje. Fijn dat je zoveel mogelijk zelf van de bevalling kon doen en mee maken.
  Josan onlangs geplaatst…Wat te doen met vervelende reageerders?My Profile

 • Linda
  11 februari 2016

  Proficiat gezinnetje!!
  Linda onlangs geplaatst…Carnaval – De schooloptocht & de dorpsoptochtMy Profile

 • Kirsten
  11 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd, Kelly en familie! Prachtig verhaal!

 • Mandy
  11 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie meisje!

 • Mariëlle
  11 februari 2016

  Topper!!
  Hopelijk is Lana een beetje lief als grote zus, heel benieuwd naar je verhalen daarover (:

 • Ilse
  11 februari 2016

  Gefeliciteerd!
  Ilse onlangs geplaatst…Download gratis je favoriete wallpaper!My Profile

 • Jessica
  11 februari 2016

  Wat een heftige bevalling! Jullie hebben er wel een prachtig meisje voor terug. En wat een koppie met haar heeft ze, geweldig!
  Geniet van deze mooie tijd!

 • Sanne
  11 februari 2016

  Gefeliciteerd met jullie dochter!!! Klinkt als een heftige bevalling. Ik zag op snapchat dat jullie nog niet naar huis mochten, hopelijk mag dit snel. Super veel geluk voor jullie als gezinnetje

 • Jessica
  11 februari 2016

  Gefeliciteerd! Wat een wondertje en een prachtige naam! Herken veel van mijn eerste bevalling in jouw verhaal. En nu genieten!! Lieve groet, Jessica
  Jessica onlangs geplaatst…urbanbaby2016 update week 17My Profile

 • freya
  11 februari 2016

  Hey Kelly, wat ben ik super trots op je!! Hoe je beschrijft hoe je de weeen hebt opgevangen en cm per cm alles hebt gevoeld getuigt van veel kracht. Je hebt dan wel geen vaginale bevalling gehad maar je weet nu wel wat een bevalling is. Bij mij was het persen echt een makkie in vergelijking met de ontsluitingsweeen!! Geniet nu vooral maar van dat kleine wonder en ik kijk uit naar je video’s en artikels die nog online gaan komen. Dikke proficiat en veel groetjes Freya

 • Elyse
  12 februari 2016

  Woww! Heftig verhaal Kelly! Heeel veel sterkte en vooral genieten van je twee mooie dames! 🙂 Beterschap! xx

 • Wendy (B)
  12 februari 2016

  Hoera!
  Proficiat voor jullie allemaal 😀 !
  Aimy is een dikkertje (dit is niet slecht bedoeld hoor!) maar mij klopt ze niet 😉

 • Elke
  12 februari 2016

  Gefeliciteerd met jullie prachtige dochter en zusje! Heel veel geluk samen gewenst 🙂 Mooi dat je dit verhaal deelt ook!

 • Monica
  12 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd! Wat een flinke bos met haar al, zo lief. Geniet er maar lekker van en goed herstellen van de keizersnede

 • Kim
  12 februari 2016

  Wauw, gefeliciteerd! Wat een heftig verhaal, maar wat heb je dit goed gedaan! Ik ben blij dat Aimy gezond is en dat het goed gaat met jullie. Geniet ervan met het hele gezinnetje <3 Liefs, Kim
  Kim onlangs geplaatst…Review | Etos Bronzing Powder in Glorious Glam en de Naturel Effect Bronzing PowderMy Profile

 • wendy
  12 februari 2016

  Eindelijk even de tijd om weer eens even rond te struinen op je blog en, wauw, wat een verhaal Kel! Super knap van je dat je het zo hebt gedaan, je mag trots op je jezelf rn je meisje zijn! Ontzettend gefeliciteerd en geniet! Xxx
  wendy onlangs geplaatst…En? Een jongen of een meisje?My Profile

 • Cindy
  12 februari 2016

  Lieve Kelly en Yannick, eerlijk: Ik heb je bevallingsverhaal niet gelezen (expres niet, doe ik wel ná mijn eigen bevalling) maar ik wil jullie wel van harte feliciteren met de geboorte van jullie dochter Aimy! Heel veel geluk met zijn vieren samen! Liefs xx
  Cindy onlangs geplaatst…Wat te doen op Valentijnsdag?My Profile

 • Anneleen
  13 februari 2016

  Via deze weg nogmaals een dikke proficiat met de geboorte van jullie mooie dochter, Aimy! Geniet er met volle teugen van! Heel veel liefs X
  Anneleen onlangs geplaatst…8 Redenen waarom Sims 3 leuk isMy Profile

 • Mama van Dijk
  13 februari 2016

  Wauww! Van harte gefeliciteerd geweldig!
  Mama van Dijk onlangs geplaatst…Een eetbaar stukje pure kunst..My Profile

 • Daniëlle
  13 februari 2016

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter en zusje!
  Daniëlle onlangs geplaatst…De heerlijke momentjes van Daniëlle – FebruariMy Profile

 • sabrina
  13 februari 2016

  Proficiat en geniet van deze mooie momenten!
  sabrina onlangs geplaatst…Mijn superheroMy Profile

 • elise
  14 februari 2016

  hoi kelly caresse gefeliseteerd met je dochter je 2 de dochter is echt goed zwaar en ook groot en ze ziet er ook al knap uit en de naam is leuk verzonen ik hoop dta je zo goed weer snel beter word en dat het met aimy goed gaat en ze lijkt echt heel erg veel op lana net dat ze tweeling zijn en ik denk ook echt heel erg dat lana een goede zus word en dat ze goed op gaat schieten met aimy ik hoop dta je snel beter word en dat je weer een vidio gaat plaatsen over niuew dat je 2 de dochter aumy is geboren gefeliseteerd xxx en ook nog eens xx voor aimy

 • Sandra
  15 februari 2016

  Wauw wat een verhaal! Knap dat je het zo lang hebt volgehouden om ‘normaal’ te proberen bevallen en wat fijn om te horen dat alles goed gaat met jullie. Geniet van jouw uitgebreide gezinnetje!
  Sandra onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate: week 13 – 14My Profile

 • Margriet
  15 februari 2016

  Van harte gefeliciteerd! Rust lekker uit en geniet van jullie kleine lieve dochtertje.
  Margriet onlangs geplaatst…Babynaam kiezenMy Profile

 • Jenny
  24 februari 2016

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie 2e dochter 🙂
  Zeker een pittige bevalling.. Ons meisje (nu 2 maanden) was ook zo groot (geen diabetes). Zij is na 18 uur bevallen uiteindelijk wel vaginaal geboren. 4550 gr en 54 cm ? Ik kan ook sinds 1/2 weken pas weer zeggen dat ik helemaal opgeknapt bent van de bevalling, aangezien m’n bekken gekneusd waren. En nog wat pittige gebeurtenissen. Geniet ervan!

 • Jenny
  24 februari 2016

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie 2e dochter 🙂
  Zeker een pittige bevalling.. Ons meisje (nu 2 maanden) was ook zo groot (geen diabetes). Zij is na 18 uur bevallen uiteindelijk wel vaginaal geboren. 4550 gr en 54 cm ? Ik kan ook sinds 1/2 weken pas weer zeggen dat ik helemaal opgeknapt bent van de bevalling, aangezien m’n bekken gekneusd waren. En nog wat pittige gebeurtenissen. Geniet ervan!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.