Aimy Maria is geboren + bevallingsverhaal

bevallingsverhaal keizersnede

Hoera! Op Zondag 7 februari om 22.35 is onze tweede dochter Aimy Maria geboren. We zijn dolgelukkig met haar en vandaag ga ik jullie op redelijk beknopte wijze het bevallingsverhaal vertellen.  Om jullie zo op de hoogte te brengen van dit bijzondere babynieuws.

Bevallingsverhaal Aimy Maria (een natuurlijke bevalling met een keizersnede als gevolg)
Het is een hele zware bevalling geweest. Wat jullie niet wisten, was dat ik eigenlijk op woensdag 10 februari (vandaag dus!) zou worden ingeleid, bij 38 weken zwangerschap. Dit omdat ik diabetes heb en er allerlei risico’s bestaan wanneer ze deze zwangerschap langer zouden laten dragen. Ik hield deze bevaldatum bewust voor mezelf omdat ik dit wat privé vond om te delen. Echter besloot Aimy al eerder geboren te willen worden.

Ik was al een week aan de gang met zogenaamde voorweeën , heftige menstruatiekrampen. Vrijdagavond werd dit echter heftiger, verloor ik wat meer vocht maar eigenlijk zocht ik daar niets achter. Een beetje tmi maar hoogzwanger verlies je gewoon wat meer afscheiding. Zaterdagochtend werd ik wakker met heftige krampen, die toch heel anders waren dan de voorweeën. Na een aantal uur toch maar op controle gegaan in het ziekenhuis, ik bleek 1 cm ontsluiting te hebben (yay!) en het was nu afwachten. Echter zwakten de weeën  af en mocht ik naar huis. Zaterdagavond kwam het weer op dus gingen we weer naar het ziekenhuis. Toen bleek ik nog steeds maar 1 cm te hebben maar ze constateerde dat ik al wat vruchtwater verloor, vermoedelijk al een paar dagen zelfs. Met gescheurde vliezen besloten ze me op te nemen en de dag erna af te wachten.

Zondag was de grote dag, in de ochtend hebben ze me aan het infuus met weeënopwekkers gezet. Het ging heel goed, rond 13.00 had ik 5 cm ontsluiting. De pijn werd heviger en ik kon kiezen of ik een ruggenprik wenste, echter voelde ik me goed genoeg om dit niet te nemen en enkel een soort middeltje te krijgen om wat relaxter te worden. Ik bleef alle pijn voelen maar ik werd veel relaxter,  kon tussen de weeën  door slapen en zo kon ik meer in die ‘cocon’ komen. Rond 17.00 had ik 7 cm ontsluiting en al die weeën kon ik goed opvangen. Ze waren erg pijnlijk maar ik kwam in een soort van flow waardoor ik ze aankon. Daarbij speelde mee dat Yannick echt de beste steun en toeverlaat was. Hij mocht geen seconde van me afwijken en door hem voelde ik me ijzersterk.

Om 18.30 (pin me niet op deze tijden vast, ik kan me niet alles herinneren) zat ik op 9 cm, dat is positief! Toen kwam ook wel de heftigste pijn. Ik kon ze moeilijker opvangen maar ik wist dat we er ‘bijna’ waren en dat gaf me kracht. Om 20.30 gingen ze weer toucheren, en toen dacht ik,  nu moet ik wel volledige ontsluiting hebben. Ik kon me niet voorstellen dat deze heftige weeën  die erg kort na elkaar kwamen, me niet verder zouden brengen. Maar helaas, 9,5 cm, en de gynaecoloog besloot dat ik toch maar moest gaan persen. Ik had geen persdrang en voelde niet waar ik heen moest persen. Met ontsluitingsweeën ben ik dus gaan persen (en er kwamen ook geen persweeën, wat het heel pittig maakte). Na een poosje persen brak ik, ik was al die uren zo relaxt, en kon het zo goed aan, en toen voelde ik dat er niets vorderde. De gynaecoloog kon me niet meer beloven of het zou gaan lukken, Aimy lag namelijk nog niet in de juiste houding. Het ging toen allemaal heel snel maar een ding was zeker, ze moet veilig ter wereld komen. Met hoge weeën naar de operatiekamer gaan en wachten op die ruggenprik vond ik heel heftig. Ik wist me geen houding meer aan te nemen. Toen kreeg ik dus alsnog een spoedkeizersnede. Maar wel een veel ‘mooiere’ als ik van Lana kreeg. Ik mocht meekijken en kreeg Aimy vrij snel (na een uur) weer bij me. Aimy is een gezonde baby van 4125 gram en 52 cm. lang. Ze was dus enorm groot voor de termijn van de zwangerschap waardoor achteraf de keizersnede de beste oplossing is geweest om haar veilig uit mijn lichaam te krijgen.

Mijn wens om volledig vaginaal te bevallen mocht niet in vervulling raken, maar ik heb de bevalling meegemaakt tot het einde voor zover dit kon. Ik heb iedere wee gevoeld en zelf opgevangen en ze is veilig in mijn armen gekomen. Ik voel me ontzettend trots op deze ervaring en ik ben nogmaals enorm trots en dankbaar voor Yannick, die me al die tijd enorm gesteund heeft. We liggen nog in het ziekenhuis, Aimy kreeg een glucose infuus om haar bloedsuikers te verbeteren (ivm. de suikers die Aimy in mijn buik in overvloed binnen kreeg) en ik moet langer blijven ivm. de wond en het reguleren van mijn diabetes. We hopen vandaag of morgen naar huis te mogen.

bevallingsverhaal keizersnede

Welkom op de wereld lieve Aimy Maria. Haar roepnaam is Aimy, dit spreek je uit als ee-mie.  Later zal ik nog wat delen over de keuze van haar naam en komt er nog een uitgebreidere video. We zijn dolgelukkig met jou, ons dochtertje en zusje voor Lana. Lana is een trotse zus en al moet ik nog even in het ziekenhuis blijven, wij voelen ons volmaakt gelukkig.

En ik wilde dit bevallingsverhaal kort houden…. haha. Ik geniet nu weer verder van deze mooie week en van mijn mooie meisjes.

Het bevallingsverhaal met spoedkeizersnede voor de geboorte van Lana kun je hier bekijken. De eerste kraamweek in het ziekenhuis na de bevalling beschrijf ik hier.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

177 gedachten over “Aimy Maria is geboren + bevallingsverhaal”

 1. Ik feliciteerde je gisteren al, maar hierbij nogmaals! En Yannick en Lana ook gefeliciteerd met hun dochter en zusje! Wat een wonder weer. En wat fijn, ondanks dat het heel veel pijn heeft gedaan dus zeker geen pretje was, dat je toch zo lang mogelijk zelf hebt bevallen, aangezien natuurlijke bevalling jouw wens was. De keizersnede tegenwoordig gaat een stuk “vriendelijker” dan een paar jaar geleden. Fijn dat je mocht meekijken en je dochtertje geboren hebt zien worden. Je zult wel afgemat zijn na zo’n heftige bevalling. Doe rustig aan en laat je lekker vertroetelen! Fijn dat alles met jullie zo goed gaat en hopelijk mag je snel naar huis!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Het kindje dat er bijna niet was geweest…My Profile

 2. Oh Kel wat kijk je gelukkig op die eerste foto, prachtig! Ook via deze weg nogmaals gefeliciteerd <3. Je bevalling klinkt enorm pittig en zwaar maar je komt ook heel sterk over. "Balen" dat het alsnog in een keizersnede heeft moeten eindigen maar wat je zegt: ze is veilig bij jullie nu! Eindelijk! Ik wil jullie heel veel geluk wensen met z'n viertjes en geniet ervan samen en hopelijk mogen jullie snel naar huis. Kusxx!
  Manon onlangs geplaatst…De kledingstijl van NiloMy Profile

 3. Ik heb echt m’n wekker gezet om dit zo vroeg mogelijk te kunnen lezen. Ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek maar wat hebben we allemaal gehoopt dat het een vaginale bevalling zou worden en ik begrijp je keuze van de artsen uiteindelijk helemaal! Wat ontzettend goed dat je de weeën zo lang hebt opgevangen door “alleen” een relax middel en dat je op die wijze toch nog het gevoel van begin tot het eind hebt gehad. Geniet er lekker van met z’n 4tjes. Heeft Lana d’r kleine zusje al gezien en lekker kunnen knuffelen?

 4. Nogmaals van harte!! Jammer dat je wens om vaginaal te bevallen niet in vervulling mocht gaan. Wel ontzettend fijn dat het zo anders was dan bij Lana. Bevallen blijft toch steeds weer een wonder. Prachtige foto, het geluk spat ervan af. Hopelijk mag je gauw naar huis.

 5. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige meisje Aimy!! Supergoed gedaan, je kan hartstikke trots zijn op jezelf! Dikke kus!

 6. Nogmaals van harte met jullie 2e prinsesje ! Jammer dat je wens niet helemaal is uitgekomen, maar wel super dat je het anders hebt mogen ervaren en veel bewuster ! Duurde wel lang van je snapchat dat je aan het schrijven was tot net haha. Was zo nieuwsgierig! Prachtige foto’s, heel veel geluk samen ! En ik hoop dat je vandaag of morgen lekker naar huis toe mag en daar verder kan genieten.
  Kelly onlangs geplaatst…Overig| Er was eens..My Profile

 7. Wow, Kelly! Wat een pittige bevalling zeg. Fijn dat Aimy er nu is en dat het toch nog een ‘mooie’ keizersnede is geweest. Nogmaals gefeliciteerd! X

 8. Wauw, wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd met jullie dochter en zusje! Wat een lief, mooi kindje zeg!
  Ik wens jullie heel veel geluk met z’n vieren! 🙂

 9. Gefeliciteerd met jullie dochterd en zusje! Wat jammer van de heftige bevalling en dat het uiteindelijk toch een ks is geworden. Fijn dat ze nu veilig bij jullie is. Ik hoop dat je snel hersteld van de wond en dat jullie snel thuis kunnen genieten van jullie gezin.

 10. Wat een heftige bevalling heb je gehad! En hoewel het niet helemaal is gegaan zoals je hoopte, heb je het maar mooi gedaan, daar kun je hartstikke trots op zijn! Nogmaals van harte gefeliciteerd!
  Doortje onlangs geplaatst…Nieuwe Video; Q&AMy Profile

 11. Super knap gedaan Kelly! Ook al is het laaste stukje niet gegaan zoals je hoopte, je bent toch naar mooi een heel eind verder gekomen dan toen met Lana! Hopelijk ik de nasleep van de bevalling daardoor ook wat korter. Heel veel geluk met z’n viertjes!
  Willemijn onlangs geplaatst…Jezelf een spiegel voor houdenMy Profile

 12. van harte gefeliciteerd! Wat een flinkerd! En wat een supermooi meiske, met een naam die in alle opzichten ‘klopt’. Prachtig!! En ze kreeg die 2e naam ;-)!

  Ik herkende het operatiehesje gisteren al op de foto, dus dacht al dat het een keizersnede was geworden. Ook ik heb afgelopen augustus de hele riedel meegemaakt (tot 8 cm) in het JBZ en kan me helemaal aansluiten bij je beleving dat die keizersnede ook “mooi” kan zijn. De uiteindelijke spoedkeizersnede vond ik niet per se een negatieve ervaring. Het herstel daarentegen vond ik persoonlijk pittig, dus heel veel geluk, rust en liefde gewenst en eindeloos knuffelen met je meisjes! Wat een rijkdom en wat mag je trots zijn!

 13. Nogmaals gefeliciteerd, lieve Kelly! Aimy! Wat een prachtige naam. En wat een bos haar heeft ze al zeg! Ik wens jullie heel veel geluk met jullie mooie gezinnetje samen. ♥
  Marion onlangs geplaatst…Every Man DiesMy Profile

 14. Lieve schat, ik kende het verhaal natuurlijk al maar als ik dit weer zo lees dan mag je echt trots op jezelf zijn. We hadden zoveel scenario’s al besproken en toch liep het weer een beetje anders. Ik wens je veel geluk met je mooie meisjes en man. Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…De kledingstijl van NiloMy Profile

 15. Gefeliciteerd met jullie prachtige dochter!

  En wat heb je hard gewerkt. Laat goed voor jezelf zorgen, uit ervaring weet ik dat bevallen en uiteindelijk een ks een aanslag op je lichaam is.

  Veel geluk met z’n vieren ?
  Laura onlangs geplaatst…Parttime werken werktMy Profile

 16. Wat goed dat je het nog zover zelf hebt kunnen doen, maar wel heel jammer dat het niet volledig gelukt is.
  Ik ben blij voor je dat de ervaring met een keizersnee nu heel anders is.
  Hopelijk herstellen jullie beide snel en mogen jullie gauw lekker thuis kramen mét een kraamhulp!
  Joyce onlangs geplaatst…Weight Watchers week 2My Profile

 17. Ik keek gisteren op je blog en had op een of andere manier al het idee dat het al was gebeurd.. 😉 Gefeliciteerd en geniet ervan!

 18. Gefeliciteerd Kelly en Yannick met jullie prachtige dochter! Wat een mooie naam! Geniet van jullie gezin en rust goed uit.

 19. Ikzelf ben ook aan het aftellen, dus heel bijzonder om nu jouw verhaal te lezen (en zo snel al!). Jeetje wat heftig om toch alsnog op het allerlaatst een spoedkeizersnede te krijgen! Maar toch ook fijn dat je wel bijna tot op het eind een ‘normale’ bevalling hebt meegemaakt. Je mag super trots zijn, wat een prestatie! En een gezonde dochter op de wereld gezet. Heel veel geluk samen!
  Vivienne onlangs geplaatst…Van fit girl naar fat girl #2My Profile

 20. Wauw wat een bijzonder maar heftig verhaal. Want ik wist niet dat je ingeleid mocht worden als je een keizersnee hebt gehad. Tegen mij hadden ze gezegd dat ik dat niet meer mocht..
  Vervelend dat je het laatste stukje niet zelf hebt kunnen doen maar het gaat idd om de gezondheid van je kids en je hebt er genoeg voor gedaan!!! Geniet ervan.
  Lonneke onlangs geplaatst…Hoe accepteer je je ziekte?My Profile

 21. Gefeliciteerd met jullie prachtige dochtertje! Het is echt een droppie ♡

  Wat een heftige bevalling! Maar wat fijn dat je nu een stuk fijnere ervaring hebt gehad! Ik snap precies wat je bedoelt, de bevalling van mijn zoon ging ook totaal niet goed en eindigde ook in een spoedkeizersnede.

  Geniet van deze ontzettend bijzondere tijd!

  Dikke knuffel voor jullie allemaal xx
  Charlotte onlangs geplaatst…Ons huis is verkocht!My Profile

 22. Nogmaals van harte gefeliciteerd met Aimy! Klinkt als een heftige bevalling. Persen op eigen kracht is heel moeilijk (heb ik ook ervaren bij mijn dochtertje die een klein weekje ouder is dan Aimy) en ik kan mij voorstellen dat ivm haar gewicht een keizersnede voor jullie allebei veiliger was. Ik wens je een voorspoedig herstel en heel veel geluk met z’n viertjes!

 23. Wauw, wat een verhaal. Lijkt me heel heftig geweest, die bevalling. Maar het klinkt alsof je je ook heel sterk gehouden hebt en je vrede hebt met hoe het uiteindelijk gelopen is, dat is fijn. Het allerbelangrijkste is dat je nu mama bent van 2 prachtige dochters! Nogmaals van harte gefeliciteerd en geniet ervan met jullie viertjes! <3
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Hoe het is om nog bij mijn ouders te wonenMy Profile

 24. Wat fijn om te lezen dat je met een goed gevoel naar je bevalling terugkijkt. Helaas jiet helemaal zoals je misschien had gewild. Maar jullie hebben er weer een hele mooie dochter bij. Geniet met zijn viertjes en ik ben erg benieuwd naar de nieuwe berichten straks rondom Aimy.

 25. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter! Wat een heftige bevalling heb je gehad. Ik vind het jammer voor je dat je wens om vaginaal te bevallen niet is uitgekomen, maar wel heel fijn dat je ook de keizersnede deze keer zoveel bewuster hebt meegemaakt. Je hebt weer een geweldige prestatie geleverd en een gezonde dochter op de wereld gezet. Geniet ontzettend met en van je mooie gezin!
  Michelle onlangs geplaatst…DE ‘TIEN JAAR GELEDEN’ TAGMy Profile

 26. Ook van mij hier nog een keer gefeliciteerd! Ben heel blij voor je dat je alles zo bewust hebt mee kunnen maken en op die manier, ondanks de ks, toch de bevalling van Lana over hebt kunnen doen. Geniet!
  Gwen onlangs geplaatst…Mama is fit #11My Profile

 27. Van harte gefeliciteerd met jullie meisje en zusje! Wat heb je het pittig gehad! Je mag trots zijn op jezelf! Een spoedig herstel gewenst. Lekker genieten van jullie meisjes! Liefs

 28. Gefeliciteerd met jullie dochter en zusje! Heftige bevalling maar wel super mooi dat je nu wel alles mee hebt kunnen maken, ookal werd het op het einde keizersnede. Zet hem op en hopelijk mogen jullie snel naar huis.
  Tamara onlangs geplaatst…Brief aan Zoë: 2 jaar!My Profile

 29. Hey lieverd, wat fijn dat je nu al je verhaal ook zo kwijt kon. En ook fijn dat je zo’n goed gevoel hebt overgehouden aan de hele bevalling. Dat was wat je wilde, dat je terug kon kijken en kon zeggen dat je er goed bij voelde. En die keizersnede was zo te lezen echt nodig. Je bent een kanjer en ga nu maar lekker genieten van je meisjes en je lieve man.
  Nicole onlangs geplaatst…Outfit of the day || mannen versieMy Profile

 30. Gefeliciteerd met jullie dochter en zusje voor Lana! Wat super fijn dat Yannick je zo goed bijgestaan heeft. En ondanks dat het wederom pittig was en niet zoals gehoopt heb je het toch maat weer even gedaan! Hopelijk mogen jullie snel naar huis. Veel geluk samen!
  Charlotte onlangs geplaatst…8 x favoriete uitspraken van mijn peuterMy Profile

 31. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter!
  Je mag trots zijn op jezelff dat je de heftige bevalling hebt doorstaan. ‘Balen’ dat je niet vaginaal hebt kunnen bevallen maar toch fijn dat je het eerste en grootste deel zelf hebt kunnen doen.
  Ik hoop dat jullie snel naar huis mogen en dat je lekker kan genieten van je kraamtijd!
  Een hele dikke knuffel voor jou en je prachtige gezin!
  Rosanne onlangs geplaatst…Muziek met een betekenisMy Profile

 32. Gefeliciteerd met jullie prachtige dochter. Wat een heftige bevalling heb je achter de rug en je mag met recht zeggen dat je trots op jezelf bent. Nu lekker herstellen en genieten van jullie kleine wondertje!

 33. Gefeliciteerd lieve Kelly, wat een prachtige naam hebben jullie gekozen! Wat ben ik blij om te lezen dat je een goed gevoel hebt overgehouden aan de bevalling ondanks dat het niet lukte om vaginaal te bevallen. ‘Fijn’ dat je alles zo bewust hebt meegemaakt, wat ben je krachtige vrouw! Heel veel geluk toegewenst met zijn viertjes en ik hoop dat jullie snel naar huis mogen!
  Kelly onlangs geplaatst…OOTD – Dr. MartensMy Profile

 34. Allereerst dikke proficiat! Prachtige dochter met mooie naam! Je mag fier zijn op je gezin! Heftig verhaal! Ik ben zelf ook 2 keer met keizersnede bevallen, eentje gepland en eentje spoed. Ik had ook een heel vurige wens om natuurlijk te bevallen maar jammer genoeg hier ook nooit gebeurd. Dus ik begrijp je ‘teleurstelling’. Maar laat ons vooral blij zijn dat onze kindjes gezond en wel in onze armen liggen! Doe maar rustig aan nu!

 35. Wat heb je dit ontzettend mooi verteld! Ik ben blij dat het allemaal is goed afgelopen, en wat een schattig meisje hebben jullie erbij gekregen. Mooie naam heeft ze! Ik wens jullie heel veel geluk toe <3
  kimmetjekims onlangs geplaatst…Personal | My new hair!My Profile

 36. Wow Kelly, wat een mooi bevallingsverhaal! Ik mag over een paar maanden bevallen van ons tweede zoontje en als ik dit dan lees krijg ik al de tranen in m’n ogen haha. Ik ben een stille volger, maar volg je al vanaf het begin. Toch maar even reageren op dit mooie verhaal, dacht ik. Ik wens jullie heel veel geluk saampjes en rust maar lekker uit, dat heb je keihard verdiend!

 37. Jaaaa, ze is er! En nog wel op een door haar gekozen tijdstip! Fijn zeg! Balen dat het toch een keizersnee werd, maar zowel voor jouzelf als je meisje was er geen keus. Wat een grote dame al! En wat fijn dat je haar nog zo lang bij je hebt mogen dragen. Geniet van elkaar en een spoedig herstel gewenst van de keizersnee!
  Michelle onlangs geplaatst…Nieuw Zeeland – top 10 must-seesMy Profile

 38. lieve Kelly gefeliciteerd met jullie prachtige dochtertje ! eigenlijk heb je bijna een volledige natuurlijke bevalling mee gemaakt alleen het aller laatste stukje niet. Ik vind het super knap van je !! zo heb je toch die ervaring bij je! geniet lekker van elkaar en ik hoop dat je een snel herstel hebt. liefs Nadine

 39. Van harte gefeliciteerd! Wat een flinke dame, ze ziet er prachtig uit. Hoop dat je snel weer op de been bent en thuis kan genieten van je gezin

 40. Wat een bikkel ben jij en wat ging je goed om met de pijn! Dat je niet vaginaal kon bevallen is jammer, maar toch heb je het deels kunnen ervaren en kijk je er met een goed gevoel op terug. Haar veilig op de wereld zetten is natuurlijk het belangrijkst.
  Heel veel geluk en ik hoop dat je snel opknapt van de keizersnede en dat jullie thuis verder mogen genieten en verliefd zijn. Ik ben zo blij voor jullie en zo opgelucht!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Waarom multitasken helemaal geen goede eigenschap is.My Profile

 41. Leuk verhaal! Ondanks dat ik meestal geen bevallingsverhalen lees (helemaal niet als ik zwanger ben :p ) vind ik het allemaal nog wel meevallen (maar hey, ik was er niet bij, ik geloof gelijk dat het zwaar was!)

  Lekker genieten van de rust en alle hulp in het ziekenhuis en dan hopelijk snel weer naar huis, je eigen stekkie met je gezinnetje genieten
  Astrid onlangs geplaatst…Goede goedkope geboortekaartjes, onmogelijk of toch niet?My Profile

 42. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Aimy! Wat een droppie (met zoveel haar! 🙂

  Lijkt me heel lastig zonder persweeen idd, ik was namelijk onwijs dankbaar voor persweeën, die geven namelijk zoveel kracht! Maar fijn dat ze uiteindelijk gezond geboren is 🙂 Jullie zien er prachtig uit!

 43. Gefeliciteerd met jullie prachtige dochter en wat een mooie naam. Jammer dat je wens niet in vervulling mocht gaan maar de geluk en gezondheid is het allerbelangrijkste ik hoop dat je snek naar huis mag. Liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Bedtime StoriesMy Profile

 44. Aah aan de ene kant heel fijn dat je de bevalling van begin tot bijna het einde zelf hebt mogen doen. En achteraf fijn dat de keizersnede de beste keus bleek. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter! Geniet er van samen
  Joyce onlangs geplaatst…Fietsen met Sofie + WIN!My Profile

 45. Gefeliciteerd lieve Kelly. Wat een prachtige meid is het. Ik ben blij dat je toch positief terug kijkt naar de bevalling, ondanks dat het uiteindelijk toch nog een keizersnede is geworden. Ik wens jullie heel veel geluk samen en hopelijk mogen jullie snel thuis verder genieten van elkaar <3
  priscilla onlangs geplaatst…Treat collection nagellakMy Profile

 46. Wow wat een heftig verhaal. Heel knap dat je je er doorheen geslagen hebt en gelukkig is het helemaal goed gekomen. Nu lekker genieten van je kleine meid. Heel erg gefeliciteerd met dit mooie wondertje! xxx

 47. Mooi verwoord…, klinkt als een heftige maar mooie geboorte van jullie kleine Aimy (prachtige naam trouwens!!)
  Ik hoop dat je snel naar huis mag.

  Groetjes
  Annelous

 48. Lieve Kelly en Yannick,
  Wat hebben jullie het super goed gedaan samen en wat mogen jullie trots op jezelf zijn! En natuurlijk op Aimy die zich zo knap door deze zware bevalling heeft heen geslagen.

  Van harte gefeliciteerd en heel veel geluk met jullie mooie gezin!

  En Kelly, laat je lekker in de watten leggen. Dat heb je dik verdiend!

 49. nogmaals gefeliciteerd lieffie en Yannick met jullie prachtige dochter, pittige bevalling idd en ja helaas niet zoals je had gehoopt maar dit was ook mooi en kijk wat je er voor moois en gezond voor terug hebt 😀 dat is het belangrijkste!!
  gaat er lekker van genieten van de roze wolk en je mooie gezinnetje <3
  rachel onlangs geplaatst…Geen #vlog maar een vlog update!My Profile

 50. Nogmaals gefeliciteerd…! Neem alsjeblieft de tijd voor je herstel…! Nu heb je alle mogelijkheden nog van het ziekenhuis (ik ben te snel naar huis gegaan met alle gevolgen van dien) Prachtige namen…!

 51. Ik was al meteen erg nieuwsgierig naar de naam en vind hem prachtig. Van harte gefeliciteerd met de komst van jullie Aimy!

 52. Wauw, tranen in m’n ogen, wat mooi ook om te lezen hoeveel kracht je had, om het allemaal zelf te doen??. Je hebt alles er aan gedaan, en gelukkig is het allemaal goed gekomen❤️☺️..
  Vanaf nu kunnen jullie op en top genieten van jullie prachtige meid! Hopelijk gaat het snel beter met jullie beide, en kunnen jullie heerlijk thuis verder genieten???!

  Liefs Mandy

 53. Gefeliciteerd met de geboorte van Aimy! Wat een prachtige naam en fijn dat je er nu al zo positief op terugkijkt! Hopelijk mogen jullie snel naar huis!

 54. Gefeliciteerd Kelly, Yannick en natuurlijk Lan ! Mooie naam! Traantjes in mijn ogen. Blijft toch heftig een bevalling. Maar wat hebben jullie er een prachtige dochter bij! Wat een mooie bos haartjes al… ik ben heel blij voor jullie. Wens jullie alle geluk, liefde en gezondheid en Kelly veel sterkte en beterschap met je herstel!

 55. Gefeliciteerd met jullie meisje! Ik vind het erg voor jou dat de bevalling zo zwaar was en dat je wens om vaginaal te bevallen niet in vervulling is gegaan. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat Aimy veilig op de wereld is gezet. Ik vind het trouwens mooi om te lezen dat Yannick zo’n goede steun voor je was. Jullie zullen – net als bij Lana – een super mama en papa zijn. Geniet van elkaar!
  Vanessa onlangs geplaatst…Aanrader: The Boondocks / American SteakhouseMy Profile

 56. Via hier ook nog gefeliciteerd..en wat een heftig beval verhaal…Wel mooi dat je nu toch een deel van een “normale”bevalling hebt mee gekregen..Belangrijkste is altijd een gezonde baby te krijgen en hoe hij of zij er dan uitkomt maakt niet zoveel uit..
  Geniet er van en wat een mooie meid hebben jullie gekregen..

  xx
  amanda onlangs geplaatst…Aankondiging!!!!!!My Profile

 57. Lieve Kelly, wat heb je het goed gedaan! Je mag terecht trots zijn op jezelf. En wat een prachtig meisje en een hele mooie naam. Rust lekker uit en heel veel genieten samen met je gezin!

 58. Nogmaals gefeliciteerd met jullie dochter! Jammer dat je uiteindelijk niet vaginaal bent bevallen, maar het klinkt er naar alsof je het toch allemaal heel bewust hebt meegemaakt en dat dit de juiste beslissing was! Fijn dat ze gezond ter wereld is gekomen! En nu lekker samen genieten!

 59. Wow meid gefeliciteerd met jullie mooie dochtertje en zusje!
  Wat n mooi en zeker herkenbaar verhaal! Het leek wel alsof ik mijn eigen verhaal zat te lezen, ik heb precies hetzelfde proces meegemaakt vanaf de zondag ochtend! (Alleen bij mij kreeg ik m’n zoontje er niet uit omdat ik te smal was, en mijn zoontje was niet te groot ofzo!)
  Geniet van jullie wondertje! Ik hoop dat jullie snel naar huis mogen
  XXX

 60. Gefeliciteerd met jullie mooie meisje! Wat is het dan weer klein allemaal he? 🙂
  Ik ben blij voor je dat deze bevalling/keizersnede positiever is dan de vorige, mooi ook dat je mee kon kijken toen Aimy uit je buik werd gehaald. Dat zou ik bij een tweede ook wel willen. Het belangrijkste blijft toch dat je een gezond kindje op je borst heb liggen. 🙂
  Geniet van je kraamtijd!
  Sheela onlangs geplaatst…Hoe staat het met..My Profile

 61. Wat een verhaal Kelly! Volgens mij heb je het super gedaan, je mag trots zijn op jezelf. Heftig om bij 9,5 cm ontsluiting toch een spoedkeizersnee te moeten ondergaan, maar alles voor de gezondheid van jouw meisje. Vind de naam echt zo geweldig. Doet me denken aan een merge van de namen van mijn tweeling, die heten Amy en Maisie 🙂

 62. Van harte gefeliciteerd!!
  Klinkt als mijn eigen bevallingsverhaal!
  Zit ook weer helemaal met tranen in mn ogen.. Bij mij is mn zoontje alleen wel vaginaal gekomen. Hij lag ook verkeerd om en de bevalling was echt traumatisch. Wees blij dat ze met een keizersnede is gekomen wel zo veilig!! Geniet van je kraamtijd

 63. Van harte gefeliciteerd met jullie dochter en zusje! Ik wens je een verspoedig herstel 🙂 en genietze!

 64. Nogmaals gefeliciteerd met jullie dochtertje Aimy! Hopelijk mogen jullie snel naar huis. Wat een bevallingsverhaal, mooi geschreven en je mag trots op jezelf zijn!
  Nicky onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 65. Nogmaals gefeliciteerd met je dochter. Ik hoop dat jullie snel naar huis mogen en kunnen gaan wennen aan het leven met twee kinderen.

  Ik kijk uit naar je verhaal over de keuze van de naam, ben wel benieuwd waarom jullie de naam met een I ertussen schrijven.

 66. Wat een prachtig en intens verhaal, ik lees het met tranen in mijn ogen. Van harte gefeliciteerd en heel veel geluk met jullie prachtige meisje erbij! Geniet!

 67. Haha, voordat ik jullie kan feliciteren, moet ik eerst een kilometer scrollen. Wat een fantastisch nieuws! Op Twitter zag ik het al voorbij komen, echt fantastisch. Gefeliciteerd! Geniet van jullie prachtige gezin!
  Renske onlangs geplaatst…1000 vragen aan jezelf #5My Profile

 68. Gefeliciteerd! Wat jammer dat het toch niet via de “gewone” weg is gegaan, maar zoals je al zei; het gaat om de gezondheid van je kindje en jezelf. Gelukkig heb je wel een groot gedeelte vd bevalling meegemaakt. Nu lekker op gaan knappen en genieten van je gezin. Veel geluk en gezondheid gewenst!!

 69. Lieve Kelly en Jannick,

  Van harte Gefeliciteerd met jullie tweede prachtige meisje Aimy!

  Groetjes Esra.

 70. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige 2e dochter!!
  Geniet er van en veel geluk gewenst met jullie gezinnetje 😀

 71. Gefeliciteerd met jullie tweede wonder! Heel knap gedaan hoor, want bevallen is hard werken. Je kan trots zijn op jezelf. Hopelijk mogen jullie snel naar huis. Heel veel geluk en plezier met elkaar.

 72. Ik heb je al op social media gefeliciteerd, maar nogmaals; Hartelijk gefeliciteerd met jullie mooie meisje Aimy. Veel geluk en gezondheid samen. En wat is het bijzonder om dit te lezen. Echt heel mooi geschreven. Hopelijk mogen jullie snel met Yannick en Lana naar huis.
  Michelle Kaiser onlangs geplaatst…WINACTIE ❤ Win een stempelMy Profile

 73. Allereerst, gefeliciteerd!! En wauw, wat een haar, prachtig! Hele heftige bevallingen(en) heb je gehad, heel veel succes en sterkte met je herstel. Tzt zou ik het heel fijn vinden om te lezen wat je ervaring is met je tweede keizersnee en verzorging Lana ed.
  Geniet van elkaar!

 74. Jammer dat het zo zwaar was, maar gelukkig heb je er een prachtige roze wolkje voor terug! Geniet alledrie van jullie prachtige meisje! Super doorzetter ben je zeg.

 75. lonneke van vloten

  lieve Kelly
  van harte gefeliciteerd
  (ik wil je nog even wat moed bij praten)
  wat jammer dat je alsnog een spoedkeizersnee hebt moeten meemaken ik volg je nu denk ik zo’n jaartje op alle social media en YouTube en je had het zo vaak over dat je natuurlijk wilde bevallen,
  ik ben dan ook een beetje geschokt dat het niet is verlopen hoe jij je graag wilde en dat is een teleurstelling, ik zag de foto op instagram en hopte dat het je was gelukt maar als ik dit zo lees vind ik het heel erg jammer, maar kijk nou wat een mooi wondertje jullie heben geproduceerd
  xx en veel plezier van je kraamtijd xx
  lonneke van vloten

 76. Nogmaals gefeliciteerd! Ik heb echt met mijn adem in zitten lezen, zo spannend vond ik het. Ik ben zelf kortgeleden bevallen dus herleefde het even weer door jou mooie manier van vertellen. Ik vind het echt heel leuk en bijzonder dat je dit deelt. Geniet van elkaar! Gelukkig is alles goed gekomen.
  Liefs x
  Stacey onlangs geplaatst…Rosé gouden kwasten van Boozy cosmeticsMy Profile

 77. Gefeliciteerd! wat bijzonder om te lezen, al helemaal omdat ik zelf ook diabetes heb. je bent een ontzettend sterke vrouw Kelly! Wat fijn dat je je meisje in je armen hebt kunnen sluiten, ik wens jullie heel veel geluk
  ellen onlangs geplaatst…3 Carnaval outfits voor 2016My Profile

 78. Lieve Kelly ,
  Wat een verhaal maar met een heel mooi einde !!
  Zie hoe schoon en gezond uw prachtige dochter is ❤️
  Geniet nog maar van de rust samen onder jullie tweetjes , momenten die je nooit zal vergeten ….

  Nog eens een hele dikke proficiat aan jullie beiden !!
  Liefs xx
  Tania en haar Hubby Philip.

 79. Nogmaals gefeliciteerd! Klinkt wel heftig hoor je bevalling, jammer dat je niet kon bevallen op de manier waarop je hoopte maar toch ook wel fijn om te weten dat het achteraf misschien ook wel beter was voor je meisje. Ik wens jullie een hele fijne tijd toe!
  Kelly onlangs geplaatst…Wanneer is het juiste moment?My Profile

 80. Wat een heftige bevalling.
  Aimy, wat een bijzondere en mooie manier op eemie te schrijven. Ik heet Amy en dat spreek je ook uit als eemie.
  Heel veel geluk!!!!
  Amy onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #8My Profile

 81. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter! Wat een heftige bevalling zeg! Fijn dat je wel een goed gevoel hebt overgehouden ondanks dat het een keizersnede werd! Hopelijk mogen jullie snel lekker naar huis! Lekker genieten jullie gezinnetje!
  Susanne onlangs geplaatst…PizzaretteMy Profile

 82. Topper!!
  Hopelijk is Lana een beetje lief als grote zus, heel benieuwd naar je verhalen daarover (:

 83. Wat een heftige bevalling! Jullie hebben er wel een prachtig meisje voor terug. En wat een koppie met haar heeft ze, geweldig!
  Geniet van deze mooie tijd!

 84. Gefeliciteerd met jullie dochter!!! Klinkt als een heftige bevalling. Ik zag op snapchat dat jullie nog niet naar huis mochten, hopelijk mag dit snel. Super veel geluk voor jullie als gezinnetje

 85. Hey Kelly, wat ben ik super trots op je!! Hoe je beschrijft hoe je de weeen hebt opgevangen en cm per cm alles hebt gevoeld getuigt van veel kracht. Je hebt dan wel geen vaginale bevalling gehad maar je weet nu wel wat een bevalling is. Bij mij was het persen echt een makkie in vergelijking met de ontsluitingsweeen!! Geniet nu vooral maar van dat kleine wonder en ik kijk uit naar je video’s en artikels die nog online gaan komen. Dikke proficiat en veel groetjes Freya

 86. Woww! Heftig verhaal Kelly! Heeel veel sterkte en vooral genieten van je twee mooie dames! 🙂 Beterschap! xx

 87. Hoera!
  Proficiat voor jullie allemaal 😀 !
  Aimy is een dikkertje (dit is niet slecht bedoeld hoor!) maar mij klopt ze niet 😉

 88. Gefeliciteerd met jullie prachtige dochter en zusje! Heel veel geluk samen gewenst 🙂 Mooi dat je dit verhaal deelt ook!

 89. Van harte gefeliciteerd! Wat een flinke bos met haar al, zo lief. Geniet er maar lekker van en goed herstellen van de keizersnede

 90. Eindelijk even de tijd om weer eens even rond te struinen op je blog en, wauw, wat een verhaal Kel! Super knap van je dat je het zo hebt gedaan, je mag trots op je jezelf rn je meisje zijn! Ontzettend gefeliciteerd en geniet! Xxx
  wendy onlangs geplaatst…En? Een jongen of een meisje?My Profile

 91. Lieve Kelly en Yannick, eerlijk: Ik heb je bevallingsverhaal niet gelezen (expres niet, doe ik wel ná mijn eigen bevalling) maar ik wil jullie wel van harte feliciteren met de geboorte van jullie dochter Aimy! Heel veel geluk met zijn vieren samen! Liefs xx
  Cindy onlangs geplaatst…Wat te doen op Valentijnsdag?My Profile

 92. hoi kelly caresse gefeliseteerd met je dochter je 2 de dochter is echt goed zwaar en ook groot en ze ziet er ook al knap uit en de naam is leuk verzonen ik hoop dta je zo goed weer snel beter word en dat het met aimy goed gaat en ze lijkt echt heel erg veel op lana net dat ze tweeling zijn en ik denk ook echt heel erg dat lana een goede zus word en dat ze goed op gaat schieten met aimy ik hoop dta je snel beter word en dat je weer een vidio gaat plaatsen over niuew dat je 2 de dochter aumy is geboren gefeliseteerd xxx en ook nog eens xx voor aimy

 93. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie 2e dochter 🙂
  Zeker een pittige bevalling.. Ons meisje (nu 2 maanden) was ook zo groot (geen diabetes). Zij is na 18 uur bevallen uiteindelijk wel vaginaal geboren. 4550 gr en 54 cm ? Ik kan ook sinds 1/2 weken pas weer zeggen dat ik helemaal opgeknapt bent van de bevalling, aangezien m’n bekken gekneusd waren. En nog wat pittige gebeurtenissen. Geniet ervan!

 94. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie 2e dochter 🙂
  Zeker een pittige bevalling.. Ons meisje (nu 2 maanden) was ook zo groot (geen diabetes). Zij is na 18 uur bevallen uiteindelijk wel vaginaal geboren. 4550 gr en 54 cm ? Ik kan ook sinds 1/2 weken pas weer zeggen dat ik helemaal opgeknapt bent van de bevalling, aangezien m’n bekken gekneusd waren. En nog wat pittige gebeurtenissen. Geniet ervan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.