Hoe Yannick is als vader voor de meisjes + WIN

Win!-2

Op Vaderdag genoten wij van een heerlijke vakantie, maar daar hebben we Yannick natuurlijk ook in het zonnetje gezet met een lekker ontbijtje, cadeautje en een zelf geknutseld schilderijtje namens de meisjes. Hoe cliché dit ook mag klinken, het is fantastisch als de liefde van je leven de papa wordt van je kindjes. Dat begint in de zwangerschap al. Dat jij als vrouw de rol hebt om jullie kindje te dragen is speciaal, je man kijkt vanaf de zijlijn, maar samen met jou mee. Des te meer bijzonder is het zodra de eerste ontmoeting plaatsvindt tussen je kindje en je partner. Hem zien in zijn rol als papa. De eerste kraamtranen ontstaan denk ik wel op dat moment.

Die lieve stoere knappe man van je verandert in een lieve zachtaardige vader. Een rol waarin hij zal groeien maar die hem voorbeeldig staat. Je kind is je kwetsbaarste en meest bijzondere en waardevolle bezit, het is fijn als je deze rol samen kunt vervullen en elkaar daarin kunt afwisselen en aanvullen. Ik ben dankbaar dat ik deze rol samen met de liefde van mijn leven kan vervullen en ik hoop dat ons het gegund is samen gezond oud te worden.

Toen Yannick vader werd, zag  ik mijn stoere militair veranderen in een echte papa. Een papa met een zwak voor zijn dochters. En mijn dochters met een grote zwakte voor hun vader, geweldig om te zien. Ik denk dat ik alleen maar kan zeggen dat ik nog verliefder ben geworden op Yannick, door zijn rol als papa die hij geweldig voltooid. En ook wij ervaren moeilijkheden in het ouderschap, de bekende fases, struggles, slecht slapen, problemen met eten en al die dingen waar je als ouders doorheen gaat. Ook wij maken weleens ruzie om hoe we alles het beste kunnen aanpakken voor ons gezin, die ups en downs zijn meer dan normaal, maar dat we dit allemaal samen kunnen doen als een team, maakt het de mooiste verantwoordelijkheid die er is.

Uit onderzoek dat in opdracht van Pampers werd uitgevoerd blijkt dat vaders door de jaren heen een steeds actievere rol hebben gekregen in het ouderschap. Voor het verschonen van luiers draaien Nederlandse vaders hun hand niet om. Gemiddeld 86% van de Nederlandse vaders verschoont dagelijks de luier van zijn kindje. Maar liefst 70% van de papa’s doet dit zelfs meerdere keren per dag. Yannick verschoont ook dagelijks luiers van onze kinderen (nu hebben we enkel Aimy in de luiers, maar binnenkort komt hier weer een kleintje bij). Hier kun je meer informatie vinden over deze campagne. #PampersPapaNL

IMG_5241

Ik ben trots op Yannick als vader en vind het geweldig om te zien hoe hij zijn hand niet omdraait voor een poepluier, bed onder de kots (sorry voor de woordkeuze), slechte nachtrust, midden in de nacht eruit gaan voor de zoveelste voeding enzovoorts. Die mannen van ons mogen zeker in het zonnetje gezet worden! Daarom mag ik in samenwerking met Pampers een hele toffe winactie delen! Win een maand gratis luiers voor 3 papa’s!

Wil jij voor jouw kindje een maand gratis luierbroekjes winnen? – Winkans 3x!
Je maakt kans op een maand gratis Pampers Baby-Dry Pants. Dit zijn fijne luierbroekjes die je al vanaf 8 maanden kunt gebruiken. Deze trek je als broekje aan en scheur je na gebruik gewoon open. De luierbroekjes hebben een flexibele tailleband en bewegen met je kleintje mee; ideaal wanneer je kindje begint te kruipen, of spartelen tijdens het verschonen.

Hoe kun je winnen? Laat bij de reacties hieronder weten waarom jouw partner de perfecte papa is en waarom jullie deze prijs goed kunnen gebruiken. Like de Facebookpagina van Kellycaresse en like en deel de post die ik daar hierover deel. Succes mama’s! #PampersPapaNL. Over een week neem ik contact op via mail met de winnaars en die ontvangt de prijs van Pampers.

Succes met meedoen allemaal! Ben zo benieuwd naar jullie reacties en waar jullie zo van genieten bij het zien van jullie partner als papa voor je kindje(s)!

#KellycaresseAd 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

66 reacties

 • Barbara
  26 juni 2017

  Onze lieve papa is een papa van maar liefst 3 meiden.
  Hij voelt zich natuurlijk enorm trots met ons meisje van 2.5 en onze tweeling van 5 weken oud.
  Hij is echt een ontzettend lieve papa, met een tweeling en een klein meisje is het erg druk maar hij weet er altijd een feestje van te maken.
  Hij verdient het en onze portemonnee met 3 pamperkontjes stiekem ook hihi

 • Marloes
  26 juni 2017

  Mijn man is de perfecte papa omdat hij rustig blijft in crisis-situaties, hij midden in de nacht flesjes warm maakt en het geen probleem vindt als onze oudste dochter midden in de nacht bij ons in bed kruipt ♡ oh en omdat hij ervoor zorgt dat ik af en toe ook even een momentje voor mezelf heb ♡
  Marloes onlangs geplaatst…Methoden om mijn peuter te laten luisterenMy Profile

 • Liesbeth Blomme
  26 juni 2017

  Mijn man is de beste papa omdat hij naast z’n nieuwe zaak toch nog probeert om tijd te maken voor de jongens en onze kleine meid! Je ziet het gewoon in de ogen van de kindjes: ja mijn papa is de beste! Vanaf dat ze papa horen thuis komen springen ze recht en kunnen ze lekker ravotten met papa!

 • lenny Wibbelink
  26 juni 2017

  Mijn man is een superlieve pappie voor zijn meisjes. De oudste is de luiers al ontgroeid, de jongste niet. Ons meiske heeft maandenlang in het ziekenhuis gelegen. Een plek waar pappa haar weinig heeft kunnen verschonen. Nu eindelijk thuis en dus tijd om luiers te verwisselen. Pappa heeft vaak hulp nodig bij het dichtplakken, met deze luiers is dat verleden tijd.

 • Reni Claassens
  26 juni 2017

  Mijn man is de beste papa die onze mekd zich kan wensen. Hij vind papadagen heerlijk en gaat dan graag wandelen of fietsen met haar! Hij geniet volop van onze kleine grote meid! Ook luiers verschonen en in bad doen vind hij geen probleem!

 • Jasmijn
  26 juni 2017

  olivia’s ogen stralen als ze papa ziet. Het maakt niet uit of hij 1 minuut of een dag weg geweest is! Samen zijn ze vaak op avontuur maar ook lekker een boekje lezen in het grote bed is heerlijk. Olivia en papa, altijd een goed idee! ?❤️

 • Evy
  26 juni 2017

  Fleurs papa is de allerbeste van de wereld omdat hij superlief is, altijd de luiers verschoont en daarnaast ook nog een engelengeduld heeft met mama als ze door het slaapgebrek er weer eens doorheen zit. Een maand luiers komt mooi uit dan kunnen we met het geld wat we over houden even lekker samen uit eten en kan ik manlief bedanken voor het zijn van een superpapa!

 • Daphne
  26 juni 2017

  Milou der papa is een papa die super graag speelt met zijn meisje. Die vaak boekjes leest en samen met der puzzelt. Als papa thuis komt na het werken dan rent ze altijd op hem af met een lach van oor tot oor. Niemand is zo leuk als papa.

  Ik zou graag winnen voor onze dochter Milou. Mijn man verschoond vaak haar luier aangezien ik niet goed tegen geurtjes kan. Milou heeft last van zogenaamde peuter diaree… al sinds dat ze vast voedsel eet is het bij ons redelijk normaal dat we 4 tot soms 8 poepbroeken per dag hebben..? dus als papa thuis is heeft hij daar behoorlijk wat werk aan. Daar komt dan nog eens bij dat ze erge luiereczeem heeft en daardoor alleen de luiers van pampers kan verdragen.. van de rest wordt het alleen maar erger…

  Oftewel die luiers zouden hier goed van pas komen ?

 • Caltein
  26 juni 2017

  Als aanstaande papa verdient mijn man deze prijs! Ik weet zeker dat hij een geweldige papa zal zijn en met deze prijs kan hij extra vaak de luiers verschonen :p hij verdiend het om te winnen!

 • Lisa Smit
  26 juni 2017

  Echt een lieverd jou man! Hier thuis heb ik ook een lieve papa. Toen ons meisje pas geboren was moest hij even wennen aan het papa-zijn. Het was overweldigend voor hem maar in de loop van de weken na de geboorte zag is steeds meer een zorgzame, lieve papa. Naast zijn drukke onregelmatige baan maakt hij altijd tijd voor een wandeling 1 of 2x per week. Verder helpt hij met verschonen en in bad doen (heerlijk!). Met Pampers voor een maand zou ik mijn lieve man graag blij maken 🙂

 • Sylvia
  26 juni 2017

  Heerlijk om te lezen. Ik hoop ook van harte dat jullie samen een heel mooi leven zullen krijgen. Het is jullie in ieder geval heel erg gegund! Ik doe niet mee met de winactie. Mijn dochter is al zindelijk en krijgen geen gezinsuitbreiding.Iedereen heel veel succes gewenst!!
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week..#25My Profile

 • Marian B
  26 juni 2017

  Perfecte papa’s bestaan niet, maar mijn vriend komt een heel eind! Hij is geduldiger dan ik ben en draait zijn hand gelukkig ook niet om voor de vieze dingen zoals vieze luiers, spuug, diarree. Daarnaast speelt hij als hij tijd heeft altijd met de kinderen en brengt meestal onze oudste naar bed. Dan leest hij voor en praten ze een poosje echt even quality time. Bovendien zou een maand gratis Pampers Baby-Dry Pants niet verkeerd zijn, dus ik doe mee 😉

 • Sanbe
  26 juni 2017

  Mijn vriend mark is de perfecte papa. Hij is heel zorgzaam naar Riley toe, ook toen hij zijn zoon naar de operatiekamer bracht. Nu we weer thuis zijn, kunnen we echt van hem genieten en geven we hem naast liefde en aandacht schone luiers daar hij vaak poepluiers heeft wat een goed teken is, vanwege de verholpen darmprobleem.

 • Wilke
  26 juni 2017

  Altijd welkom luiers.
  Hier super lieve man/vader. Loop al sinds begin van mijn zwangerschap met bekken instabiliteit en hij pakt zo veel klusjes in huis op en speelt en dolt met onze oudeste dochter. Maar we kunnen gelukkig aftellen. Nu 35 weken zwanger al weer

 • Shannen
  26 juni 2017

  Mijn man is de allerliefst papa die ik mij maar kan wensen voor mijn meisjes. Ik heb een dochter uit een eerdere relatie maar ik moest van mijn ex haar weg laten halen maar dat kon ik niet. 2 maanden na haar geboorte heb ik mijn man leren kennen en heeft haar altijd behandeld als zijn meisje. Ze zijn dan ook helemaal gek op elkaar. Nadat we besloten hadden zelf voor een kindje te gaan heeft hij mijn dochter erkend als zijn dochter en ze draagt ook zijn achternaam. Nu we 2 prachtige meiden hebben die allebei ontzettend gek zijn op hun vader word ik alleen maar verliefder op hem! Voor ons kleinste meisje zou het super zijn om pampers te winnen. Deze kun je sowieso nooit genoeg in huis hebben!

 • Cynthia
  26 juni 2017

  Mijn man is ook de perfecte papa, vanaf dag 1! Hij bleef bij de kindjes na zijn nachtdiensten en paste op tot ik weer thuis was van werken. Dit alles zonder ook maar een keer te klagen. Verder is hij altijd betrokken en hartstikke lief voor de meiden. ?
  Cynthia onlangs geplaatst…Ik heb perfecte kattenMy Profile

 • Silvia
  26 juni 2017

  De papa van mijn kindjes is de beste papa omdat hij er altijd is. Ondanks dat wij gescheiden zijn doet hij alles voor zijn kinderen niets is hem te veel. Al is het midden in de nacht en een van zijn kinderen vraagt naar hem kunnen ze hem dan altijd facetimen. Daarbij helpt hij mij daar waar mogelijk is om onze taak als ouders en papa en mama naar de kinderen toe heel liefdevol te voldoen. Niet echt een standaard gezin maar wel met hee veel liefde.

 • Natasja
  26 juni 2017

  Mijn vriend is de beste papa omdat sinds ik weer zwanger ben niet zo goed tegen poep luiers kan en hij die altijd doet wanneer die thuis is en omdat er een tweede kindje aan komt zou een maand lang gratis luier broekje niet verkeerd zijn

 • Natasja
  26 juni 2017

  Mijn vriend is de beste papa omdat sinds ik weer zwanger ben niet zo goed tegen poep luiers kan en hij die altijd doet wanneer die thuis is en omdat er een tweede kindje aan komt zou een maand lang gratis luier broekje niet verkeerd zijn

 • Rianne
  26 juni 2017

  De papa van mijn 2 prachtige dochters is echt de rots in mijn branding! Na een heftige eerste bevalling waar ik zelf op de IC heb gelegen en het maanden heeft geduurd voordat ik het een plekje kon geven heeft hij de eerste weken de zorg voor mijn dochter volledig op zich genomen. Van hem leerde ik de eerste luiertjes verschonen, in badje doen. En nu het bij de 2e dochter van 6 weken zoveel vlekkelozer verliep nam hij onze oudste dochter op sleeptouw, ging fietsen, samen pannenkoeken eten, cupcakes maken en nagels lakken. Ook heeft hij mij altijd gesteund in tijden dat zwanger blijven voor ons niet vanzelfsprekend was. Na 8 miskramen bleef hij net zoals ik sterk om toch onze wens in vervulling te laten gaan. Hij is zo blij met zijn 2 meiden … en mochten we ooit voor een 3e gaan ( wij zijn zo sterk dit samen nogmaals aan te kunnen )dan maakt het nog niet uit of het een jongen of een meid is want hij is een geweldige papa ongeacht het geslacht!

 • Iris
  26 juni 2017

  Ik doe graag mee! ? wij zijn bezig met inkopen doen voor ons babytje ?! Mijn vriend is super leuk met zijn neefjes en nichtjes en ik weet zeker dat hij dat bij ons wondertje ook zou doen!

 • Judith
  26 juni 2017

  De papa van mijn meisjes (een drieling) is de beste papa! En de beste man die ik me wensen kan! Hij is de beste papa omdat hij super lief is voor de kleintjes en omdat hij gewoon de beste is! Hij verschoond de meiden vaak en hij kan wel wat makkelijkers gebruiken? Onze papa is gewoon de beste!❤

 • Hilde
  26 juni 2017

  Hi Kelly, wat kun je dan genieten van je man hé!? Ik geniet erg van mijn man, Jaap, als papa! Hij draait z’n hand er niet voor om, om Emmelie te verschonen. Hij is super lief voor Emmelie! Maar ook voor mij! Door mijn zwangerschap wordt alles nu wat zwaarder en ben ik vaak moe. Hij zegt veel “maak maar misbruik van mijn energie”! Als ik lees hoe fijn die luier broekjes zijn van pampers zou ik hem dat graag gunnen om nog wat energie te besparen zodat hij heerlijk kan spelen met Emmelie!
  Succes met kiezen tussen al die papa’s;) liefs!

 • Naomi
  26 juni 2017

  De liefste en beste papa omdat hij simpel weg onvoorwaardelijk van zijn kind houdt en alles voor hem over heeft. Zo bijzonder dat hij dit elke dag, hoe vroeg of hoe laat ook, laat blijken.

  (+we zijn op dit moment heel hard bezig met zindelijkheidstraining inclusief de nodige frustratie die hij niet laat zien)

 • Silvia
  26 juni 2017

  Mijn man is de beste papa van onze drie jongens omdat hij altijd luiers heeft verschoont en nog steeds moeiteloos doet. Hij kan het zelfs bijna met 1 hand??. Dit is natuurlijk niet de enigste reden waarom hij de beste is. Hij stoeit, doet gek en verwend zijn mannen enorm. En met verwennen bedoelen we niet met speelgoed maar bijv. met bakjes watermeloen of hij gaat wafels met ze bakken op de BBQ. Nu is onze derde zoon net geboren en ook die verzorgd hij tot in de puntjes.

 • Kim
  27 juni 2017

  Ik ben in verwachting van mijn eerste kindje.
  Ik ben BAM, oftewel Bewust Alleenstaande Moeder. Mijn kindje heeft dus GEEN papa.
  En mocht ik wel een partner hebben, dan is dit een vrouw en dus OOK geen papa.
  Beetje jammer dat er met deze winactie alleen uitgegaan wordt van het ouderwetse beeld dat een kind altijd een papa en 1 mama heeft, want dat is tegenwoordig bij veel kinderen niet meer het geval. Je hebt tegenwoordig gezinnen in allerlei samenstellingen.

  Mijn kind zal opgroeien met een hele liefdevolle mama, en een grote, liefdevolle groep familie en vrienden om zich heen.
  En dat is alles wat ze nodig heeft!
  Nou ja, alles… een maandvoorraad luiers zou ook wel van pas komen! ?

 • Patricia
  27 juni 2017

  Door mijn getwijfel, moest hij lang wachten tot zijn grootste wens uitkwam. Maar wat doet hij het nu super. Niets is te veel voor hem. We doen dit echt samen.
  Patricia onlangs geplaatst…Te rijk om mama te zijnMy Profile

 • Caidy Bos
  27 juni 2017

  Mijn mannetje is een hele goede vader en waarom? Hij verschoont zonder te zeuren de luiers, stopt ze beide in de douche als ik pijn in mijn rug heb, speelt heel veel met ze, geeft ze eten en maakt er een feest van. En verder zijn het echte papa kindjes. Zo mooi om te zien! Ben dan ook heel erg blij dat ik zo’n goede papa voor mijn kindjes mag hebben. Kan alleen maar hopen dat ze een goed voorbeeld hebben voor later in het zoeken van een vriend. <3

 • rachel
  27 juni 2017

  ik doe niet mee met de winactie want hier luierloos hihih maar vind het wel een leuk stuk om te lezen 😀 en geloof oprecht dat yannick een topper van een vader is 😀
  rachel onlangs geplaatst…Love jeansMy Profile

 • Marleen
  27 juni 2017

  Mijn vriend is zo’n lieve papa.
  Vroeger was hij nogal wild en compleet niet aan huis gebonden. Alleen maar feesten en los gaan. Nooit echt kinderen gewild.
  Nu is hij papa van 2 kleine kindjes. Hij heeft zelf geen prettige jeugd gehad en al helemaal geen goede vader. Hij zet er alles op om zo niet te zijn en er altijd voor zijn kinderen te zijn.
  Vooral met onze dochter van bijna 4. Die 2 zijn elkaars maatjes. Gaan overal samen naar toe.
  Mijn kinderen boffen maar met de liefste papa van de wereld

 • Dionne Berben
  27 juni 2017

  Jenayah’s papa is de liefste papa omdat hij doet wat hij kan voor zijn dochter. Toen ze net geboren was, is hij iedere fles opgestaan, heeft haar verschoont en weer naar bed gebracht zodat mama kon slapen.
  Hij speelt heel veel met Jenayah waaraan ze veel plezier beleefd. Vooral het voetballen blijft een dingetje van papa en Jenayah. En ook Jenayah is helemaal weg van haar papa. Zodra ze hem hoort roept ze al ‘papa’!

 • Linda
  27 juni 2017

  Mijn man, papa van onze kleine meid van 10 maanden. Ja, de beste papa!
  Hij vond het de eerste 3 maanden echt heel lastig als papa. Hoe krijg je de kleine stil, hoe weet je wanneer ze moe is, wanneer ze honger heeft etc etc. Zo moeilijk, dat ie er het liefst voor wegrende!
  Dat heeft ie niet gedaan, hij is de uitdaging aangegaan waardoor hij ons kleine meisje nu helemaal aanvoelt, blij is als hij een papa dag heeft en uren met haar kan “keutelen”

  Het verschonen daarentegen wordt nu heel lastig! Kleine dotje ligt niet meer stil, een luier aandoen is bijna onmogelijk geworden..
  Ik zou papa hier graag bij helpen Door middel van de luierbroekjes!

 • Anneke Post
  27 juni 2017

  Mijn man is de allerbeste papa, omdat hij er altijd voor de kinderen is. Ook na een dag werk (vaak 10-12 uur) is hij er eerst voor de kinderen, voordat hij zelf gaat eten. Nu we allebei als zelfstandige aan het werk zijn, is het af en toe financieel puzzelen, dus een maandje geen luiers kopen, zou ons heel goed uit komen!!!

 • Nina
  27 juni 2017

  Hi Kelly, ik heb meegedaan via Facebook! Zie net dat het Baby Dry Pants zijn, nu James wil “ontsnappen” tijdens het verschonen, lijkt mij dat alleen maar handiger 🙂
  Nina onlangs geplaatst…En dan wordt je baby bijna 1My Profile

 • Jacqueline
  27 juni 2017

  Wat een leuk verhaal en hoe herkenbaar haha
  Al die nachtvoeding en vieze luiers. En toch doen onze stoere mannen het maar 😉

  Mijn man is een held. Hij draait zijn hand niet om voor een nachtvoeding zodat ik naast hem kan liggen bijkomen van onze jongste die mij s nachts weer wakker houdt omdat hij zijn speentje kwijt is. De boef. Samen midden in de nacht verliefd kijken naar die kleine knapperd, daar doe je het toch voor?
  En die luierbroekjes zijn zo handig! Zodra kleine broer ze aankan gaan we ze weer gebruiken. Hij kan zich inmiddels goed omdraaien en het wordt met de dag lastiger om onze acrobaat de verschonen en hem in een gewone luier te krijgen 😀

 • Liesbeth
  27 juni 2017

  Ik doe heel graag mee! Mijn man heeft een baan waarvoor hij hij erg druk en en doet daarnaast nog een post-HBO studie. Dat hij dit volhoudt vind ik al knap. Toen wij onze zoon kregen zette hij dat allemaal aan de kant om voor mij (ik moest lang plat liggen vanwege een spoed-keizersnede) en ons zoontje te zorgen. Hij heeft alles geleerd van de kraamverzorgster en is de eerste die ons zoontje op zijn borst heeft gekregen omdat ik dat niet kon. Hun band is onverwoestbaar!

 • Judith
  27 juni 2017

  Wat een toffe prijs! Wij verwachten over een maand ons tweede kindje en kunnen dus wel weer luiers gebruiken. Wij zijn ontzettend Pamper-fan, want ons eerste zoontje kreeg van andere merken vaak rode billen en luieruitslag, maar de Pampers Baby Dry gaven nooit problemen.
  Mijn man is naast de leukste man ook nog eens de allerliefste papa voor Max. Jeroen en Max kunnen uren samen spelen, hij verzint altijd leuke dingen en ze maken samen heel veel muziek (maar dat komt door ons beroep haha).
  In de kraamweek van ons eerste kindje vond ik het trouwens zelf allemaal zo spannend en liet ik Jeroen de meeste luiers verschonen. Ik twijfelde zo aan mezelf! Dat zal de komende kraamweek vast heel anders zijn, maar wat ben ik blij dat ik met deze man ben getrouwd.

 • Judith
  27 juni 2017

  Ik heb net gereageerd, maar het mailadres stond er verkeerd (Sorry!). Nogmaals dus!
  Wat een toffe prijs! Wij verwachten over een maand ons tweede kindje en kunnen dus wel weer luiers gebruiken. Wij zijn ontzettend Pamper-fan, want ons eerste zoontje kreeg van andere merken vaak rode billen en luieruitslag, maar de Pampers Baby Dry gaven nooit problemen.
  Mijn man is naast de leukste man ook nog eens de allerliefste papa voor Max. Jeroen en Max kunnen uren samen spelen, hij verzint altijd leuke dingen en ze maken samen heel veel muziek (maar dat komt door ons beroep haha).
  In de kraamweek van ons eerste kindje vond ik het trouwens zelf allemaal zo spannend en liet ik Jeroen de meeste luiers verschonen. Ik twijfelde zo aan mezelf! Dat zal de komende kraamweek vast heel anders zijn, maar wat ben ik blij dat ik met deze man ben getrouwd.

 • Kim
  27 juni 2017

  Tom is een geweldige papa voor onze 3 meisjes.
  Hij draait nergens zn hand voor om, hij heeft meer geduld en kan beter “vieze” geurtjes.
  De Pants komen goed van pas omdat we binnenkort gaan beginnen met zindelijkheid van ons 2e meisje

 • Linda
  27 juni 2017

  Mijn vriend is de beste/Liefste papa,

  Omdat hij ook al heeft ie een hele lange werkdag erop zitten hij altijd even tijd maakt voor zijn 2 meiden. Zijn handen er niet voor omdraaid om 2 meiden alleen in bad te doen en verder naar bed te brengen. Altijd nog even een verhaaltje voorleest.

  In de ochtend vroeg er alleen uit te gaan en met de meisjes naar beneden te gaan zodat mama nog even kan slapen.
  Zij heerlijk met hun vader kunnen stoeien en gek kunnen doen. Hun vader is de allerliefste en eigenlijk nooit chagrijnig ik heb heel veel respect voor mijn lieve vriend.

  En wat zou het toch heerlijk zijn om die luiers te winnen!! Dat scheelt weer 3 maanden luiers kopen ?

 • Rosa van Ede
  27 juni 2017

  Hebben gereageerd op Facebook.
  Papa is de beste natuurlijk vind elke dochters zoon en/of mama dat.
  #papaoftwins #levenisalduurgenoeg

 • Evi Huys
  27 juni 2017

  Met 2 kinderen die nog luiers dragen (al dan niet ‘s nachts), is dit wel zeer welkom.
  Mijn man is een prachtpapa omdat hij heel erg veel werkt en amper thuis is om er voor te zorgen dat wij niets tekort komen. De momenten dat hij dan thuis is, is hij er ook echt en maakt hij alle tijd voor ons. Hij helpt mij in het huishouden, speelt met de kinderen, stopt hen in bed,… Voor mij is hij echt de perfecte papa voor mijn kinderen.

 • Madeleine Dierkes
  28 juni 2017

  Omdat Enrico Dierkes zijn hand niet omdraait voor een vieze poepluier? onze kleine man die bewaard de poepluiers altijd voor z’n vader als hij oppast (wat ik dus best grappig vind) sowieso de beste papa voor onze hendri ?

 • Mieke
  28 juni 2017

  Jeroen is de perfecte papa voor onze dochter, omdat hij zijn vakantie heeft opgenomen nadat ze met een keizersnede op de wereld is gebracht. Zo kon hij voor haar en ook voor mij zorgen na de operatie en er zo voor zorgen dat ik rustig en goed kon herstellen! Over ruim een maand gaan wij trouwen. Luiers kosten aardig wat en de bruiloft kost ook heel wat geld. Een maand gratis luiers is dan heel mooi meegenomen!

 • Patry schaafsma
  28 juni 2017

  Ik vind mijn man de liefste vader, omdat hij 5 dagen in de week hard werkt. Hij is veel van huis meestal ook de avonden. Want hij vrachtwagenchauffeur.. Hierdoor kan mama lekker thuis blijven bij onze meisjes. Al vindt hij zijn werk leuk om te doen, hij baalt er wel van dat hij veel mist in de ontwikkeling van de meiden.
  En na dat harde werk helpt hij gewoon met de meiden. Lekker met ze spelen. De jongste de fles geven of de meiden in bad doen. Onze oudste vind het leuk om met papa torens te bouwen en dit mag mama ook niet met haar doen.

 • Brigitte
  28 juni 2017

  Jaaa dit wil ik graag winnen! Onze kleine man zit nu nog veilig in mijn buik (25weken) maar mijn man is nu al zo’n lieve papa! Hij is heel het huis aan het opknappen zodat wij zometeen lekker de ruimte hebben! Ook is hij gewoon echt mega lief, kletst vrolijk de hele dag tegen ons mannetje in mijn buik.. en is super lief voor mij.
  Brigitte onlangs geplaatst…Tropisch weer & huisverbouwingMy Profile

 • Mandy Timmer
  29 juni 2017

  Mijj

 • Esha
  29 juni 2017

  Mijn vriend heeft een erg drukke baan. Bij de eerste zwangerschap heeft hij geen enkele afspraak met de verloskundige gemist. Altijd nam hij vrij om mee te gaan, al was het een simpele controle. Hij moest zich er geregeld voor in bochten wringen. Omdat mijn bevalling zo snel ging heeft hij bij de 2e vanaf 37 weken thuisgewerkt. Hij was zo bang de bevalling te missen (werkt een half uur van thuis). Ook hier weer geen enkele afspraak gemist! Nu hij vader is van 2 dochters, gaat hij zelfs meestal mee naar her cb, dokters etc. Hij is de meest betrokken vader die er is! ? Luiertjes verschonen vindt ie doodnormaal en doet ie zonder moeite. De kindjes dicht bij zich in een draagdoek/zak. Elke morgen voor het werk maakt ie een verse smoothie voor zijn meisjes. Hij denkt er zelfs aan om pleistertjes van Nijntje te kopen, zodat de pijntjes van onze peuter sneller over zijn 😉 Joost is gewoon de allerliefste papa ?

 • Marielle
  29 juni 2017

  Mijn man is mijn held, maar al helemaal de held van onze jongens!! Met een kleuter en een peuter is het aanpoten momenteel, twee jongens die de hele dag rellen en rauzen!
  Mijn man is mijn rots in de branding! Samen staan we sterk en samen zijn we enorm trots op onze boys!

  En die luiers.. ach dat is eigenlijk bijzaak? De liefste mannen heb ik al in huis!!

 • Marie-Elise
  29 juni 2017

  Heel mooi hoe je hem omschrijft! Ik doe graag mee aan de winactie voor mijn lieve vriend, die voor het eerst papa word over een paar weekjes van mijn vierde dochter ? daarnaast is hij al een geweldige stiefvader voor mijn twee dochters en heeft hij een prachtige naam verzonnen als ode aan mijn overleden dochtertje Féline! Ik kon me niets beters wensen dan hem in ons leven ❤️?? En aangezien een babytje erbij straks helemaal nieuw voor hem is, lijkt het me leuk om een maand luiers te winnen zodat hij goed kan oefenen met de kleine babybillen verschonen en natuurlijk ook als ze 8maanden is ??

 • Priscilla Schutte
  29 juni 2017

  Mijn man is de beste/liefste en leukste papa van 2 meisjes 1.5 en 0.6 jaar oud, die allebei nog in de luiers zitten.
  Wij zouden graag de luiers willen winnen omdat papa de pants zo fijn vind, maar mama de gewone luiers altijd koopt.
  Als papa thuis komt gaat mama werken, en dus verschoont hij ook de luiers. Daarom zou het natuurlijk een leuke verassing zijn als hij het met de pampers pants kan doen!
  Dus laten we maar eens een lootje trekken ?.

 • Rochella
  29 juni 2017

  Als alleenstaande mama kan ik deze Pampers Baby-Dry Pants voor mijn dochtertje Bo van 1 jaar, heel goed gebruiken 🙂 #helaasgeenperfectepapa

 • Mandi Gosselin
  29 juni 2017

  Mijn man is de beste papa omdat na een lange dag werken, hij alles van me over wilt nemen. Hij de kleine altijd aan het lachen krijgt. Ik smelt gewoon als ik ze samen zie. Hij is geweldig!

 • Lisanne
  29 juni 2017

  Mijn man is de perfecte papa omdat hij ookal was mijn bevalling voorbeeldig ik daarna geopereerd moest worden en hij de zorg van ons zoontje toch ruim 2 weken “alleen” heeft moeten doen. Nu onze zoon heeft leren omrollen zijn broekje ideaal tegen de tijd dat hij deze past denk ik dat we achter hem aan moeten kruipen om de luiers dicht te doen haha

 • Stephanie Rath
  29 juni 2017

  Mijn vriend word deze maand de beste papa omdat hij al geoefend heeft met het verschonen van poepluiers bij zijn neefje?? Dus dat gaat helemaal goed komen met de kleine straks, en 8 maanden later zal die een prof zijn.

 • Didi
  29 juni 2017

  Mijn man is de liefste papa van onze 3 kinderen de oudste is 8 jaar geleden geboren als engeltje en hij gaat bijna elke week bij haar langs daarna kregen we weer een dochter nina een kerngezonde baby gelukkig niks was hem teveel boodschappen doen flesjes midden in nacht. En sinds bijna 6 maanden een zoon sava die een lastige start had met oa een koemelkallergie waar ik me zo zorgen om heb gemaakt en ik nog steeds niet echt kan ontspannen mijn man helpt me bij alles wat hij kan daarom is hij de beste papa. En omdat de kleine vaak verschoont wordt vooral nu met de doorkomende tanden poept ie de hele dag door hahaha kunnen we de pampers goed gebruiken.

  Kel je bent echt lief en leuk ik kijk elke week met mijn dochter naar je vlog ze vindt het heel leuk en ik ook. Doe rustig aan nu je kindje komt op de eerste plaats ik wens je een fijne zwangerschap en dat je over een paar maanden een kerngezonde dochter in je armen mag sluiten. Liefs van Diana

 • Marleen
  29 juni 2017

  Eerst wil ik je mijn complimenten geven over je mooie website en je gave vlog, ik kijk er iedere woensdag en vrijdag weer naar uit!
  Mijn man, de papa van Jesse (8 mnd) is een geweldige papa! is al begonnen op het moment dat ik in januari 2016 aan hem vertelde dat ik zwanger was.de gehele zwangerschap, ook toen ik aan het einde moest worden opgenomen voor een nieraandoening heeft hij mij en onze kleine daardoor ook, ontzettend goed geholpen en gesteund! Ht moment dat hij voor het eerst onze uk in zijn armen hield dacht ik dat er geen trotser persoon bestond! Het druipte van zijn gezicht: Ik ben jou papa en ik ga zo ontzettend goed voor jou zorgen, je liefhebben en voor altijd voor je vechten! Poepluiers, kots, huilen, lachen, flesjes en hapjes geven, allemaal zonder morren doet hij het met liefde! Haha, maar Jesse word groter dus de luiers verwisselen word wel steeds meer een uitdaging, een strijd die hij gewoon aangaat! Maar wat zouden die luiers van pampers makkelijk zijn! Broekje aan en klaar is papa! Nog meer tijd om samen te stoeien en te spelen! Ik ben trots op mijn man en hoe hij met onze zoon omgaat! Hopelijk winnen wij dus deze heeele makkelijk oplossing!!!

  Xx Marleen

 • Annabel
  29 juni 2017

  Leuke winactie! Mijn lieverd papa Remco is een geweldige papa voor Liselotte! Het begon al toen ze nog in m’n buik groeide ❤️. Elke avond praatte hij met de kleine in m’n buik. Noemde haar/ hem bij de naam die we uitgekozen hadden. Hihi dit was dus een jongens en meisjes naam, omdat het een verrassing voor ons was ✨. Na de geboorte werd ze rustig na het horen van zijn stem. Geweldig om te zien!

  In het begin toen ze nog zo klein was liep hij uren met onze kleine mop op zn arm ondat ze krampjes had. Het liefst was hij naar het ziekenhuis gegaan. Hij vond het net als ik zo rot om te zien. Gelukkig is het goed gekomen. Haar papa is erg zorgzaam wat ik ook wel heel lief vindt. Daarnaast is hij ook ‘streng’ lees consequent. Hihi herkende hem in ieder geval wel in Yannick zn rol ;). We zijn een heel gelukkig gezinnetje ❤️ papa wordt met een grote knuffel welkom geheten na een lange dag werken. Dan is het ook altijd even stoeien en dansen na het eten. Zo leuk om te zien ❤️. Voor onze Liselotte is hij de liefste

 • Mariel van der Meer - herps
  29 juni 2017

  Mijn man is de ideale papa!
  Bij elke poepluier roept hij al van dag 1: doe ik wel!
  Dat is echte liefde!
  Hij is zo dol op zijn meisje dat niks hem te veel is <3
  Vier handen op één buik

 • Anne
  29 juni 2017

  Mijn vriend is de beste (bonus)papa die mijn kleine man zich maar zou kunnen wensen. Zonder morren wordt hij geaccepteerd door hem (en zijn familie) een warmer bad kun je een kleine man niet wensen toch? Hij doet alles behalve poepluiers verschonen.. en laat ik daar nou totaal geen moeite mee hebben! Ik ben super gelukkig met mijn twee mannen!

 • Kaily
  29 juni 2017

  Mijn lieve vriend is de allerbeste en liefste papa die onze dochter Jessi en ik ons maar kunnen wensen!??‍?‍? Niet alleen omdat hij heel lief en zorgzaam is voor Jessi, maar hij is ook nu al haar beste vriend en grote teddybeer. Daarnaast heeft hij het met mij en mijn hormonen niet altijd even makkelijk. Dit begon al in de zwangerschap. Niet dat ik gemeen werd hoor, maar puur omdat ik heel ziek werd. De zwangerschap ging niet van een lije dakje en in de laatste twee maanden liep ik meerdere keren in de week in het ziekenhuis en/of moest ik blijven voor sedatie. Ik was namelijk zo ziek dat ik geen eten meer binnen kon houden, maar daardoor ook niet kan slapen. Die gebroken nachten hadden wij dus tijdens de zwangerschap en niet nu Jessi geboren is. Ze is nu 4 maanden, waarvan ze al ruim 3,5 maand doorslaapt namelijk. Jessi’s papa wist heel goed hoe hij voor mij moest zorgen tijdens de zwangerschap en dat waardeer ik heel erg. Toen op 22 februari de bevalling begon wist ik niet hoe ik dit zonder hem had kunnen doen. Zeker niet toen Jessi 31 uur later en dus pas op 24 februari werd geboren. Het was liefde op het eerste gezicht. Van mij naar Jessi en van mij naar Robbert. Ik werd helemaal opnieuw verliefd, omdat hij naast mij zijn andeee grote liefde eindelijk kon zien, voelen, ruiken en horen. Hij was een gelukkig man en dat is hij tot op de dag van vandaag nog steeds. Vanaf het eerste moment al een superpapa! En hoe leuk is het dat we vorige jaar op vaderdag wisten dat er een kleintje op komst was en Robbert dit jaar zijn vaderdag met z’n kleine meisje doorbracht. Het was het lot, het hoorde zo te zijn: Robbert is de allerliefste vader van de hele wereld!?

 • Nancy de Groot
  29 juni 2017

  Sinds de geboorte van Bendt ben ik iedere dag meer van Sebas gaan houden. Mijn stoere man (vriend, maar ‘man’ schrijft fijner) verandere in een lieve zacht aardige papa; een schitterende verandering om te mogen zien ? Geen luier was/is hem te veel. Ook in nacht staat hij altijd klaar. Het is zo heerlijk om de onderonsjes van mijn 2 mannen te horen tijdens het verschonen. Bendt is een wiebelkontje en blijft niet stil liggen op de commode. De luierbroekjes bieden hiervoor de perfecte uitkomst! Een maand gratis Pamper Dry pants zou fantastisch zijn ?

 • Nadyce
  29 juni 2017

  Mijn man/ onze papa, heeft het erg leuk voor elkaar. We hebben samen een mini mama en een mini papa gecreëerd. Hier krijgen we vaak leuke reacties op. Donkere haren & bruine ogen en lichte haren & fel blauwe ogen!
  Verder zijn het de cliché dingen die het voor mij maakt dat hij de beste papa is voor onze kids. Heerlijk met ze ravotten, geen consultatie bureau afspraak missen of überhaupt een afspraak, er snachts uit gaan, elke avond thuis zijn om ze samen op bed te leggen etc. Ik hou van deze man ♡

 • Sharon
  29 juni 2017

  Ik doe graag mee omdat mijn 2 dochters de liefste papa is ♡ hij heeft een drukke baan in de continu diensten en we horen hem nooit klagen. Krijgt vaak ontzettend weinig slaap maar staat altijd voor ons klaar. Wat houden we toch van hem!

 • Linda Post
  30 juni 2017

  Hidde en ik hebben een dochter van 9 maanden. Voordat Fenna werd geboren en wij op kraambezoek gingen bij vrienden wilde hij nooit de baby vasthouden. Te klein, te breekbaar. Maar vanaf het moment dat Fenna werd geboren heeft hij haar letterlijk in zijn armen gesloten. Niks niet bang zijn dat hij haar laat vallen of dat het hoofdje van haar romp valt. Vanaf het allereerste moment zit het goed en dat zie je. Hij verschoont haar vieze luiers, doet haar in bad, kleedt haar aan, zingt liedjes en danst met haar de kamer rond, hij gaat er ‘s nachts meerdere keren uit (Fenna wordt gemiddeld nog zo’n 6x per nacht wakker). En een van de belangrijkste dingen, hij maakt haar aan het lachen! Een lol dat ze samen kunnen hebben, bijvoorbeeld wanneer ze samen op het kleed liggen te geinen.
  Fenna is een heerlijk, druk beweeglijk meisje. En net zoals bij alle anderen kids vliegen de luiers erdoorheen. Een maandje gratis luiers zou dus zeer welkom zijn 🙂

 • Patricia
  1 juli 2017

  Mijn vriend had in het begin wat moeite met de verplichtingen die je hebt als papa zijnde.
  Luiers verwisselen is hij zeker geen ster in en er sneuvelen regelmatig een paar luiers.
  Maar hij probeert het en doet zn best daar ben ik hem heel dankbaar voor.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.