3 favoriete gezonde Weight Watchers ontbijtjes

FO ontbijtjes

Ik ben dol op ontbijten, op de meeste dagen zie ik ontbijt als mijn favoriete maaltijd van de dag. Ik vind het heerlijk om mijn dag ermee te starten, ik word wakker van een goed ontbijtje en ik ga ook niet de deur uit zonder. Het liefst ontbijt ik gezond, daarmee maak je al een goede start van de dag. Ik ben gestopt met de suikerrijke cruesli en muesli’s en wissel voortaan af met een paar van mijn favoriete gezonde ontbijtjes die helemaal Weight Watchers proof zijn. Ik deel de ontbijtjes, recepten en de WW punten die bij het Weight Watchers programma horen.

FO havermout

 1. Havermout met vruchten.

Ik heb een tijd gehad dat ik iedere dag startte met een kommetje havermout als ontbijt maar de laatste tijd laat ik het vaker links liggen. Zonde eigenlijk want het is een heel gezond ontbijt dat erg goed voelt, goed is voor de stoelgang (ook niet onbelangrijk) en er is enorm mee te variëren qua smaakjes. Het recept voor een havermout ontbijt vind je via de vorige link. Gemaakt met 200 ml amandelmelk (ongezoet), 40 gram havervlokken en fruit naar keuze (ik kies graag aardbeien, blauwe bessen en banaan) is dit ontbijtje maar 5 punten voor Weight Watchers.

fo kwark

2. Kwark/yoghurt met banaan, rood fruit, pecannoten en pindapasta
Weer een ontbijtje waarbij je geen toegevoegde suikers hoeft te gebruiken. Een kommetje kwark (magere kwark) of Mild&Creamy (ongezoet) aangevuld met een banaan, aardbeien, een paar gestampte pecannoten (4 stuks) en 1 koffielepel pindapasta (Body & Fit, deze is vrij van suikers) en je ontbijtje is klaar. Heel voedzaam, bevat veel eiwitten en gezonde vetten en vooral erg lekker. Mijn ultieme favoriet van deze drie ontbijtjes. Dit ontbijtje bevat 6 Weight Watchers punten.

FO pannenkoek

3.  Banaan-havermout pannenkoekjes

Toch wel echt een klassier dit, de banaan-havermout pannenkoekjes. Soms maak ik ze als kleine pancakes, soms maak ik gewoon 1 of 2 hele grote die ik dan met Lana deel. Een simpel recept waarmee je met 2 eieren, 1 banaan en 30 gram havermout heerlijke pannenkoekjes in elkaar flanst. Lekker met een toefje kwark en aangevuld met wat rood fruit. Een vullend ontbijtje wat (zonder toefje kwark) maar 8 Weight Watchers punten bevat (als je een klein beetje olijfolie gebruikt om in te bakken).

Dit waren mijn drie favoriete gezonde ontbijtjes die helemaal binnen Weight Watchers kunnen. Wat is jouw favoriete gezonde ontbijtje? Ik ben benieuwd naar jullie tips en ideetjes! Laat het me zeker weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

22 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  31 juli 2016

  Hoi Kelly, dat ziet er stuk voor stuk lekker uit. Met name die pannenkoekjes. Ik eet altijd een saaie boterham.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…WINACTIE: Stokke babybad (Flexi Bath & Newborn Support) t.w.v. EUR 57,-My Profile

 • Ellen
  31 juli 2016

  Heerlijke ontbijtjes. Ik vind eennkim havermout met een theelepel honing en een banaan erdoor ook erg lekker. Zo klaar!
  Ellen onlangs geplaatst…Mijn mooiste vakantie: #30DayBlogChallengeNLMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  31 juli 2016

  Dat ziet er stuk voor stuk heerlijk uit Kelly. Met name die pannenkoekjes. Ik eet altijd een saaie boterham.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…WINACTIE: Stokke babybad (Flexi Bath & Newborn Support) t.w.v. EUR 57,-My Profile

 • Nicole
  31 juli 2016

  Ik ben dus helemaal niet van ontbijten al doe ik het wel elke dag. Kloppen die punten van de havermoutpap eigenlijk wel? Ik kom altijd op 7 punten als ik pak wat jij pakt.. Misschien heb ik andere ongezoete amandelmelk dat kan ook natuurlijk 🙂

  Zelf eet ik het liefst yoghurt met fruit of een boterham met ei en dan nog wat fruit of groente ernaast.
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijs de week door #13 | vakantiehuisjeMy Profile

 • Nicole
  31 juli 2016

  Ziet er allemaal heel lekker uit!!!
  Nicole onlangs geplaatst…Waarom ik ruim 30x dezelfde musical zag en meerMy Profile

 • Charlotte
  31 juli 2016

  Ziet er lekker uit! Ik ontbijt altijd met zelfgemaakte granola met yoghurt en blauwe bessen. Heerlijk!
  Charlotte onlangs geplaatst…Aukje diary #31: dagje weg en bloggersmeetingMy Profile

 • Marijke
  31 juli 2016

  Ziet er lekker uit! Ik ontbijt zelf aaaaltijd, of bijna altijd dan, met volkoren crackers met kaas of jam. Zo lekker crunchy!
  Marijke onlangs geplaatst…Gezonde eenpersoons maaltijdMy Profile

 • Ilse
  31 juli 2016

  Ik eet iedere dag havermout met amandelmelk en wat fruit, super voedzaam en gezond en ik vind het heel lekker

 • Marieke
  31 juli 2016

  Mmm die pannenkoekjes zien er goed uit, ik heb dat nog nooit geprobeerd maar al zoveel lekkere recepten mee gevonden, ga ik ook nog eens proberen

 • Leonie
  31 juli 2016

  Weer wat inspiratie opgedaan!
  ‘Vroeger’ ontbeet ik altijd met boterhammen… Tegenwoordig vind ik yoghurt met fruit en wat nootjes een ideaal ontbijtje..:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Verlof in foto’s #6My Profile

 • Karlien
  31 juli 2016

  Wat een leuke ontbijtjes. Bij mij is het vaak brood Alhoewel ik steeds meer ga variëren.
  Karlien onlangs geplaatst…Pop’s place CuracaoMy Profile

 • Jodi - liefthuis
  31 juli 2016

  Hier Griekse yoghurt met heel veel fruit en een heelnkleine beetje meusli
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Zijn dit zijn eerste woordjes?My Profile

 • Vanessa
  31 juli 2016

  Mmm, die pannekoekjes zien er lekker uit! Ik eet ‘s morgens meestal gewoon boterhammen of crunchy muesli met melk.
  Vanessa onlangs geplaatst…Opgemaakte producten juli 2016My Profile

 • Michelle
  31 juli 2016

  Ik ontbijt zelf vaak met beschuitjes met aardbeien en yoghurt met lijnzaad. Havermout vind ik inderdaad ook heel lekker, maar op een of andere manier zit het nog niet helemaal in m’n systeem ofzo.
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG62: MALLORCA #4My Profile

 • Nicole
  31 juli 2016

  Ik heb dit artikel opgeslagen onder m favorieten! Ik ben namelijk ook bezig met 10 kg af te vallen en altijd fijn om lekkere, gezonde alternatieve te leren kennen op de boterham met kaas 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Een brief aan de Nicole van 2026 – 10 jaar laterMy Profile

 • Femke
  31 juli 2016

  Havermout eet ik ook, maar ik vind het zo niet lekker. Ughhh. Ik eet wel heel graag Griekse Yoghurt of magere Franse kwark met wat vers fruit, granola en pure chocolade. Yummy! Ook een proteïnepannekoek vind ik heerlijk.
  Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 30 2016: gezond eetpatroon, moe en super leuk nieuws!My Profile

 • Doortje
  31 juli 2016

  Ik varieer eigenlijk altijd. Soms havermout met appel en veel kaneel <3, soms een broodje met ei en de laatste tijd vaak cruesli met yoghurt en fruit… Allemaal erg lekker al is de cruesli natuurlijk niet de beste keuze, maar af en toe vind ik het prima.
  Doortje onlangs geplaatst…Ons weekmenu! Weer totaal rommelig!My Profile

 • Tineke
  31 juli 2016

  Hmm die havermout toch maar eens proberen denk ik
  Tineke onlangs geplaatst…Shit! Mijn hand verbrand!My Profile

 • Monique
  31 juli 2016

  Ik houd ook van ontbijten, alleen lukt het me niet goed om veel af te wisselen. Momenteel is het bijvoorbeeld standaard Griekse yoghurt met stukjes banaan en granola. Helaas vind ik havermout niet lekker, maar ontbijtje twee en drie lijken me wel wat. Ga ik onthouden!
  Monique onlangs geplaatst…Snapshot Sunday – Kijkduin, klussen en kermisMy Profile

 • felicia
  1 augustus 2016

  Ziet er lekker uit hier maak ik altijd gebakken eieren bruin brood volkoren en boter op de twee boterhammen becel gold loopt mijn man altijd bij doet altijd de boodschappen.
  Terug naar ons ontbijt 🙂
  Het is een gelutst ei met kalkoen worst beleg
  Nee gebakken bij de eieren in de pan
  Inplaats van spek.
  En beetje zout zes zout .
  Dan voor mijn man nog olijven er naast
  Voor ons mij en de kinderen een scheutje witte Griekse juhurt er naast bij de eieren voor de war frisse smaak er bij.
  Thee voor de kinderen er bij met melk vinden ze heerlijk scheutje melk erin .
  Verder krijgen ze geen melk .alleen door de thee.
  Want melk is niet meer zo gezond als vroeger.
  Verder zelf drink ik mijn thee met 2 klontjes suiker de kinderen ook 2 klontjes .
  Het is trouwens pikwic thee.
  En bij mij doe ik er een stukje Citroën in met 2 suiker klontjes echt heerlijk vind ik dat .
  Wij drinken allemaal onze thee verschillend
  Mijn man gewoon sterk met 3 suiker klontjes
  Mijn kinderen met melk er in
  En 2 suiker.
  En ik met een stukje Citroën er in En 2 suiker.
  savonds kookt mijn man altijd hij kookt altijd vers . En na het avond eten maak ik pannenkoeken warm van de alberthein en doe die in de magnetron en doe daar schep ijs tussen chocolade schep ijs. Zelf bedacht n
  🙂 kinderen vonden het heerlijk.
  En wat ik ook vaak aan de geef daarna
  En ook voor mezelf is
  Juhurt Griekse johurt met blauwe bessen
  Die doe ik er zelf in met 4 suiker klontjes
  Anders is de johurt zo zuur van smaak.
  Kinderen vinden dat altijd ook super lekker
  En ik zelf ook.
  Dit is ons manier van ontbijt en toetjes.

 • felicia
  1 augustus 2016

  Wat ik wel altijd grappig vind is dat de sport ontbeitjes die jij altijd maakt precies is waar mijn middelste dochtertje dol op is
  Ze houd eigenlijk van havermout en brinta pap met suiker er door.
  Maar ze houd meer van granen ontbeit.
  Daarom wil ik voor haar soms wel eens brinta pap maken met 3 suiker klontjes er door .

 • rachel
  2 augustus 2016

  ziet er lekker uit alleen mag ik het weer niet he, de bananen pannekoekjes bak ik dan ook met roomkaas of met mozarella is net zo lekker 😀
  rachel onlangs geplaatst…#vlog 31 juli ’16My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.