Weight Watchers Update: Hoe gaat het nu? Weegresultaten

ww1

We zijn nu 3 weken verder sinds mijn vorige #Kellygoesfit artikel waarin ik jullie vertelde over Weight Watchers, hoe het werkt, wat de resultaten tot en met toen waren en mijn ervaringen. Tijd voor een update want in 3 weken kan er veel gebeuren. Ik ben hier en daar uitgedaagd op eetgebied doordat ik best wat feestjes en etentjes had, maar ik vertel jullie hoe ik daar lekker van geniet en toch kan afvallen. En wat zei de weegschaal afgelopen vrijdag op mijn weegdag? Ik vertel je meer!

Gesponsord door Weight Watchers

ww2

Balans met Weight Watchers.
Weight Watchers is het aanleren van een nieuwe healthy lifestyle. Je leert om de juiste gezonde keuzes te maken, maar je leert ook dat snoepen, etentjes en extraatjes gewoon kunnen, zolang je balans houdt. Dat was ook wel het motto van afgelopen 3 weken waarin ik nogal werd uitgedaagd met wat gezellige en lekkere etentjes en feestjes. Ik merk dat die momenten een valkuil voor mij zijn. Thuis kan ik prima heel gezond eten maar wanneer ik een diner of een feestje heb, dan wil ik er een wijntje bij drinken en dan horen daar ook extra snackjes bij. Gelukkig kan ik door bewust keuzes te maken met Weight Watchers, dit wel gewoon pakken.

ww3

Na een uitgebreide lunch bij een Italiaans restaurant, besloot ik licht avond te eten door zelf een salade te maken van gemengde sla, tomaatjes, komkommer, tonijn en een dressing die ik zelf maakte van magere kwark, paprikapoeder en citroensap. Erg lekker en licht!

ww4

0 punten snack : verse aardbeien en druiven, zo lekker!

Ondanks die uitdagingen op eetgebied, ben ik gewoon netjes afgevallen. Dit komt, denk ik,  omdat ik me gewoon iedere dag aan het puntentotaal gehouden heb en zo nu en dan wat van het weekextra heb ingezet. Heb ik in de avond bijvoorbeeld een etentje, dan ontbijt en lunch ik wat lichter en neem ik als tussendoortjes met name fruit of rauwkost. Net zo lekker maar wel 0 punten waardoor je punten overhoudt om die lekkere extraatjes te pakken. Ik drink vooral water en thee wat ook 0 punten is en zo heb ik iedere dag voldoende groente, fruit en vocht binnen.

Ik merk dat ik Weight Watchers daardoor erg makkelijk kan volhouden. Voor mijn gevoel hoef ik niets te laten. Nee, ik zit niet iedere avond aan een reep chocolade maar met het vooruitzicht dat ik lekker mag genieten bij een aankomend feestje, vind ik dat net zo prima.

ww5

Ik ben nu 6 weken bezig met Weight Watchers en het bijhouden van mijn voeding en beweging via de WW App geeft veel houvast en rust. Ieder hapje noteer je en dat maakt ook dat ik tussendoor niet zomaar ga snaaien. Ook kan ik mijn voeding vooruit plannen om in te schatten wat ik als extraatjes kan nemen. Ik denk dat het goed bijhouden van wat je eet en drinkt, een van de sleutels tot succes is. Het is een continue stok achter de deur en je wordt je heel bewust van wat je doet. Hierdoor kun je jezelf tijdig corrigeren wanneer je terugvalt in ongezonde gewoontes en zo blijf je gezond bezig. Ik geniet veel bewuster van wat ik eet sinds ik het zo nauwkeurig bijhoud. Ook vind ik het leuk om via de App met de ‘Connect’ functie, de ervaringen en receptjes van andere deelnemers te lezen. Als je ook enkel online het programma volgt, kan je zo toch contact houden met anderen die Weight Watchen. Je kunt er vragen stellen, maar ook reageren op anderen. Je ziet voor- en na foto’s van deelnemers wat natuurlijk ook motiverend werkt.

En dan nu de weegschaal!
Bij de vorige Weight Watchers update deelde ik al mijn resultaat van de eerste 3 weken Weight Watchers en toen gaf de weegschaal een gewicht van 59,6 kilo aan. Toen was ik er in 3 weken tijd dus 1,5 kilo mee verloren. Nu 3 weken later staat de weegschaal op 57,5 kilo. Dat betekent dat er 2 kilo af is in 3 weken tijd. Dat maakt dat ik gemiddeld ruim een halve kilo per week afval wat een heel gezonde waarde is om het langdurig vol te houden en ook veilig is in combinatie met het geven van borstvoeding. Ik ben erg blij dat het zo goed gaat!

Ik ben dus nog steeds lekker fanatiek aan het Weight Watchen en erg positief over het programma. Meer over het programma kun je hier vinden. Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze update. Zeer binnenkort deel ik een eetdagboek van een kleine week Weight Watchers zodat je een indruk krijgt van wat ik eet en de sport die ik doe.

Zou jij Weight Watchers overwegen om af te vallen en hoeveel kilo zou je dan het liefst willen verliezen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

54 gedachten over “Weight Watchers Update: Hoe gaat het nu? Weegresultaten”

 1. Gefeliciteerd met jullie kantoenen huwelijk! Heel veel plezier vandaag! Wat ben je goed bezig Kelly! Fijn dat je ook af en toe mag snoepen of een wijntje mag drinken. Zo houd je het dieet denk ik toch wat makkelijker vol.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Ben ik zwanger?My Profile

 2. Tot nu toe is het niet iets wat ik zou doen. Ik heb namelijk niet het idee dat ik het nodig heb. Van mijzelf heb ik eerder onder dan overgewicht. Daarnaast heb ik mijzelf aangeleerd niet vakman 5 keer op een dag te eten en haal ik zelden lekkers in huis. Rn wat er niet is kan ik ook niet opeten.
  Josan onlangs geplaatst…De 15 beste Ikea Duktig hacksMy Profile

 3. Leuke update. Ik ben ook 2 weken bezig met WW, maar dan met mijn oude WW boekjes. Ik deed het in het verleden namelijk al eens. Tot nu toe bevalt het weer goed. Het gaat gestaag, wat idd goed is voor de bv. Ik vind het leuk om jouw updates zo mee te lezen, kan ik ook nog wat tips uit halen. 🙂
  Ellen onlangs geplaatst…Kijk in de week #10My Profile

 4. Wat fijn dat jij zo’n houvast hebt door het Weight Watchers programma te gebruik. Ik geloof ook dat dit echt een stok achter de deur is. Ik doe op dit moment een detox, daarna zou ik nog zo’n 5 kilo af willen vallen. Dit gaat wel goed komen want ik weet wat ik moet doen en waar ik op moet letten :-).

  Gefeliciteerd met jullie éénjarig huwelijk vandaag, een hele fijne dag samen :-)!
  Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 19 2016: detoxen – food – wandelenMy Profile

 5. Goed bezig Kelly!! Ik zelf ben veel afgevallen door zelf al veel op mij voeding te letten en gezondere keuzes te maken en bewuster te eten. Dat werkte voor mij erg goed en nu is het gewoon mijn levensstijl geworden.
  Stefanie onlangs geplaatst…HooggevoeligheidMy Profile

 6. Al 8 weken ben ik bezig met Weight Watchers en ik ben nu 6 kilo kwijt, had helemaal niet verwacht dat dit zo goed zou gaan en makkelijk vol te houden is. Fijn dat het bij jou ook zo goed gaat

 7. Ik weet niet of het wat voor mij is. Het de gehele dag noteren van wat je eet lijkt mij erg lastig. Ik denk dat ik dat ga vergeten. Ik sport nu wel meer als voorheen en daar val ik ook wel wat mee af. Hoeveel weet ik niet want ik sta niet op de weegschaal maar merk het al met het kopen van broeken enzo. Fijne zondag en gefeliciteerd met jullie trouwdag.
  Lisanne onlangs geplaatst…Boekreview; ‘OMG ik ben zwanger’My Profile

 8. Gefeliciteerd met jullie trouwdag! ? Zelf doe ik geen WW, ik heb een tijd de app My Fitness Pall bijgehouden en merkte dat dat best goed werkte, nu met m’n zwangerschap hou ik hem niet meer bij maar wil er na de bevalling wel weer mee beginnen. Persoonlijk zou ik graag zo rond de 5 kg kwijt willen. Ik weet niet of WW iets voor mij zal zijn al lees ik er veel goeds over. Jij bent in ieder geval heel goed bezig, succes met je goede resultaten!
  Kelly onlangs geplaatst…Het aftellen is begonnenMy Profile

 9. Goed bezig! Ik heb zelf ook ervaren dat het programma echt werkt. Zelfs met de 40 punten die ik tijdens het geven van borstvoeding mocht eten viel ik af. Toen lukte het om ongeveer 13 kg af te vallen. Helaas ben ik door mijn eigen zeer slechte gewoontes terug bij af. Ben enorm aan het twijfelen om het weer op te pakken. Ik zou op dit moment toch wel weer zo’n 15 kg willen afvallen.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Stoelen stapelen: een spel voor maar €1,00!My Profile

 10. Hoe jij het doet, zo doe ik het meestal ook. Wanneer ik weet van een bepaalde lunch of etentje dan eet ik een stuk lichter bij de andere maaltijden. Ik ben inmiddels alweer 13 weken bezig en ben 12,2 kg afgevallen ermee. Dus het werkt wel!
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijs de week door #2 | Zonnige weekMy Profile

 11. Dankzij jouw enthousiasme over WW ben ik er drie weken geleden ook mee begonnen :). Geef ook nog borstvoeding dus ik wilde iets waar ik verantwoord mee af kan vallen en dat is dit echt. Ben van 83 kg bij 175 naar 81 kg gegaan, ben er echt blij mee! Ik vind het vooral fijn dat je gewoon kunt blijven eten en dat het eigenlijk om keuzes draait. Dat is natuurlijk altijd zo, maar ik vind het echt een eye opener hoeveel punten sommige dingen kosten!

 12. Dat gaat lekker! Ik heb toevallig 2 weken geleden besloten om te stoppen met WW. Ik bleef jojo-en dat wil ik niet als ik aan het lijnen ben . Nu gewoon letten op mijn voeding en goed sporten.

  Gefeliciteerd met je trouwdag!
  Joyce onlangs geplaatst…Op weg naar Fit | Insan(e)ityMy Profile

 13. Fijn dat WW zo goed werkt voor jou! Ik vind het ook een goed principe: het gaat om een gezonde lifestyle en balans vinden. Dus inderdaad op z’n tijd kan een chocolaatje echt wel. Ik ben daardoor nu ook alweer bijna op mijn oude gewicht. Ben benieuwd naar je eetdagboek!
  Vivienne onlangs geplaatst…Viv wordt fit #3: afvallen na de bevallingMy Profile

 14. Wauw je bent super goed bezig! Ik vind het zo knap hoe vrouwen die doorzettingsvermogen hebben qua afvallen. Wat ik wel belangrijk vind is dat je blijft genieten. Maar ik zie dat je dat ook zeker doet.
  Sandy onlangs geplaatst…De hipste festival outfits!My Profile

 15. Wat gaat dat goed zeg, netjes zo met een halve kilo per week. Zo is het denk ik ook wel goed vol te houden. Ik zou ook een paar kilo kwijt willen, nu nog de motivatie vinden

 16. Door jouw enthousiaste post vorige keer heb ik me ook aangemeld, dat was voor mij het laatste steuntje in de rug dat ik nodig had. Ik ben nu 3 weken bezig en 2,5 kilo kwijt. Het is goed te doen en ook makkelijk bij te houden met de WW app op mijn toestel. Ik ga lekker zo door en hoop in totaal zo’n 8 kilo kwijt te raken met Weight watchers

 17. Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Ga er lekker van genieten vandaag. Wat fijn dat het WW’en zo goed gaat! Ik ben inmiddels 9 van de bijna 11 aangekomen zwangerschapskilo’s kwijt. De overige 2 komen wel, voor nu eerst maar even volle bak genieten van onze kleine man. Ik herken overigens wel wat je zegt over dat bijhouden van wat je eet. Dat was voor mij ook altijd een goede stok achter de deur!
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#41: DE EERSTE MET MORRIS!My Profile

 18. Als eerst gefeliciteerd met jullie 1 jarig huwlijk! Wat goed dat je zo lekker gaat met ww, ik ben sinds 2 weken ook begonnen met het online programma en merk echt dat ik nu betere keuzes maak. Juist omdat je dagelijk bezig ben met het tellen van punten laat je sommige ongezonden dingen staan. Ik ben benieuwd naar je eetdagboek!
  Jamaila onlangs geplaatst…plog #1 Foto’s maken, gezelligheid en de Toppers.My Profile

 19. Allereerst nog proficiat met jullie trouwdag! Wat goed dat je al resultaat hebt geboekt met WW en dat je hier je weg in hebt gevonden. Ik hoor al zo veel mensen en vooral bloggers hier over. Misschien toch maar overwegen voor de laatste plakkilo’s en centimeters (nu 3 maanden terug bevallen)
  Nina onlangs geplaatst…Update: James twee maanden, tijd om bij te kletsen!My Profile

 20. Hallo Kelly, ben zeer benieuwd na je dagboek daar je in je vlogs heerlijk eet. Ben nu zelf met ww in 17 weken 23,5 kilo afgevallen. Bevalt zo goed! Succes verder!

 21. Hj Kelly, goed om te lezen dat het zo lekker gaat! Ik wil zelf ook weer beginnen en geef ook borstvoeding. Ik durfe tot nu toe nog niet af te vallen (alle zwangerschapskilo’s ben ik al kwijt, maar er mogen van mij nog wel wat pondjes af) omdat ik bang was dat het een negatieve invloed zou hebben op mijn productie. Ik zou net als jij max 0.5 kg per week willen afvallen.

  Dus aan jou de vraag: merk je daar wat van??? Komt Amy nog steeds goed aan en heb je genoeg melk? Fijn dat WW daar rekening mee houdt!

 22. Hi Kelly! Fijn om te lezen! Ik werd al benaderd door Weight Watchers maar ben nu zwanger dus ik ga net als jou de kilootjes ermee proberen kwijt te geraken. Ben nu al benieuwd hoe het mij zal afgaan!

 23. heel goed meis!! en idd compeseren als je etentje op zwaardere lunch op de planning hebt staan. dingen jezelf ontzeggen werkt idd averechts hihi een stukje chocola of en wijntje moet kunnen en kom je echt niet direct van aan.
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 14 mei 2016My Profile

 24. Goed bezig zeg! ik ben sinds vandaag begonnen met het online programma van weight watchers. ik hou het bij via de app. Is dat anders dan op de pc of laptop?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.