Dia1

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat wij genoten van een heerlijke week op Cyprus. In deze weekvlog zien jullie hier de eerste beelden van. Ik had de GoPro mee dus ik kon ook mooie beelden maken in het zwembad, de zee en bij het waterpark en deze toevoegen aan deze vlog. Een heerlijke zomerse video van onze vakantie in een notendop 😉 Kijk je mee?Ben jij al geabonneerd op mijn Youtube kanaal ?
Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vakantie weekvlog vonden! Binnenkort zal ik de video delen die op Cyprus gemaakt is door een cameraman van Tui.
Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments op deze vlog. Fijn weekend allemaal!

Deze vakantie is ons aangeboden door TUI.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

19 gedachten over “Onze vakantie op Cyprus! Weekvlog #3”

 1. Wat leuk dat jullie ons laten meekijken! Het lijkt me heel erg wennen en eng om links te rijden. Fijn dat Yannick deze taak op zich wilde nemen. Hip appartement hoor Kelly en wat een lekker uitgebreid ontbijtbuffet! En ook nog eens een gaaf zwembad! Wat een superleuk jurkje draag je! De kleur geel staat je erg goed! En wat een zoet jurkje draagt Aimy! Zo’n Go Pro lijkt me ideaal! Ik ben erg benieuwd naar de TUI video! Hele fijne week voor jullie!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…WINACTIE: Stokke Flexi Bath & Newborn Support t.w.v. EUR 57,-My Profile

 2. Leuk!!
  Vind zo onwijs knap; zo n reis met t hele gezin!
  Lijkt me m hele onderneming.

  En dan zo lekker uiteten!
  Ik heb er 1 van twee en met uiteten gaan vind ik toch lastig, want stil zitten lukt m wel, mr niet n uiteten-tijd ?
  En dan hebben jullie er twee!

  Ben benieuwd nr de film

 3. Wat een heerlijke vakantie lekker rustig aan niet veel doen en volop genieten. En wat een bofkonten zijn jullie dat je dit heb mogen ontvangen. Ben erg benieuwd naar de tui film. Zaten jullie in een Tine to smile appartement? Ik ga in september naar Curaçao ook in een time to smile dus ben erg benieuwd volgens mij zijn deze appartementen super luxe.
  Lisanne onlangs geplaatst…Under ConstructionMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.