Recept voor gezonde cupcakes met framboos

Recept voor gezonde cupcakes met framboos: Op een middag had ik zin om in de keuken te staan om wat te bakken en zo kwam het dat ik deze gezonde cupcakes met framboos ontdekte. Ik heb allerlei lekkere gezonde ingrediënten bij elkaar gedaan tot ik het beslag goed van smaak vond en tijd vond om in de oven te zetten. Het eindresultaat mag er wezen, de cupcakes zijn lekker zoet en vrij van geraffineerde suikers. De combinatie van framboos door het beslag heen, maar ook er bovenop als topping maakt het lekker zoet. Ook het kokosschaafsel in het beslag en er bovenop vond ik erg lekker. Benieuwd naar het recept voor deze gezonde cupcakes? Klik dan op lees meer.

Wat heb je nodig voor 8 gezonde cupcakes met framboos?

 • 200 gram amandelmeel
 • 30 gram kokosvlokken
 •  1 banaan
 • 1 ei
 •  100 gram frambozen
 •  Snufje zout en een theelepel bakpoeder
 •  Een klein scheutje honing naar wens
 •  Een theelepel kaneel.

In een mixer of keukenmachine doe je de ingrediënten. Ik begon met het mixen van de banaan met het amandelmeel en kokosmeel vervolgens deed ik het ei erbij, wat kaneel, bakpoeder, snufje zout, scheutje honing en als laatste nam ik zo’n 80 gram van de frambozen die ik met het beslag heb mee laten mixen voor een roze beslag.

In een bakblik met cupcakevormpjes heb ik het beslag gedaan. Op iedere cupcake deed ik twee frambozen en een snufje kokosschaafsel als garnering. In een voorverwarmde oven van 175 graden heb ik de cupcakes gebakken voor zo’n 15 minuten.

Lana hielp me gezellig mee.

Maak ook eens deze gezonde brownies met courgette klaar!
Of deze suikervrije chocolade muffins!
E
n heb je zin in wat fris? Dan maak je deze gezonde cheesecake taart!

En dit is het eindresultaat! Heerlijke gezonde cupcakes met framboos. Leuk om mee te nemen als traktatie, lekker als gebakje voor bij de koffie of gewoon als gezonde snack op je werk. Wat vinden jullie van het resultaat, dat ziet er toch heerlijk uit? Ik ben benieuwd naar jullie reacties, heb je zelf ook wel eens zulk soort cupcakes gebakken? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly`

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

40 gedachten over “Recept voor gezonde cupcakes met framboos”

 1. Aah de foto van lana die ‘helpt’ is echt zo cute. Heel lief:)
  Fijn recept, al ben ik niet zo gek op framboos. Maar wie weet, met blauwe bessen of aardbeien bijv. moet het ook wel lukken! Ik sla ‘m even op:)
  Miranda onlangs geplaatst…Chocola met zout; recept!My Profile

 2. Als ik een maand bij jullie zou wonen zou ik als een afgetrainde hulk uitzien zo gezond dat jullie zijn!! Knap hoor! Keep up the good work! YOLO!

 3. Ziet er goed uit! Volgens mij heb ik al die ingrediënten nog wel in huis straks maar eens uitproberen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.