Vlog #10 Tapas en cocktails met andere youtubers

vlog 10 tapas stillIk heb weer een vlog voor jullie! Ik had donderdag een hele leuke afspraak in Amsterdam. Via het mediabureau waar ik bijzit met mijn youtube kanaal (en waar EchteMoeders ook door is opgericht) werd er onder leiding van kook youtube guru Charlotte (van Koken met Sjalot) een heel erg leuk feestje georganiseerd. Op een mooie locatie van Vrij en Blij cocktails ging Charlotte samen met ons tapas koken en cocktails shaken. Al deze recepten zijn gefilmd en dit zullen jullie binnenkort op het youtube kanaal van Charlotte zien. Ik besloot die dag te vloggen en ondanks dat ik problemen had met het kaartje van mijn camera, heb ik toch kunnen vloggen met mijn Iphone en later de Ipad, een heel gedoe maar het is gelukt. Hopelijk kijken jullie met plezier naar deze vlog.

Klik hier als je de video niet kunt zien

Welke leuke bekende youtubers hebben jullie gespot in mijn video? Ik hoop dat jullie het een leuke vlog vonden om te bekijken. Voor mij was het een hele geslaagde middag en avond. Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Liefs Kelly

 

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

18 reacties

 • Benay Vaneese
  2 september 2014

  Ziet er gezellig en lekker uit!
  Benay Vaneese onlangs geplaatst…My Perfect Nudes: nagellak en lipstickMy Profile

 • Manon
  2 september 2014

  Ah, gezellig ziet het eruit! Balen dat je camera én iphone op een gegeven moment vol waren haha.
  Manon onlangs geplaatst…WINACTIE: 2x €100 shoppen bij PRIMARKMy Profile

 • Simone
  2 september 2014

  Wat een leuke en gezellige vlog! Wat een leuk event was dat. Krijg helemaal trek van dat lekkere eten 🙂
  Simone onlangs geplaatst…What Happened in August?My Profile

 • Vanessa
  2 september 2014

  Ziet er leuk en gezellig uit! Vervelend dat je problemen had met filmen, maar je hebt het toch nog goed kunnen oplossen 😉
  Vanessa onlangs geplaatst…Shoplog C&A en New LookMy Profile

 • Dita
  2 september 2014

  Wat gezellig! Ziet er leuk uit 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Nieuw keukenblad – Beton ciréMy Profile

 • Maris
  2 september 2014

  Gezellige bedoening daar zeg 😀
  Maris onlangs geplaatst…MesaMaris’ populaire posts!My Profile

 • Koalabeautymama
  2 september 2014

  oohh lekkere hapjes! Zag er gezellig uit. 😀 Een cocktail lust ik straks ook wel haha
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…37 weken zwanger | De laatste loodjesMy Profile

 • Miranda
  2 september 2014

  Dat ziet er echt onwijs leuk en vooral gezellig uit!
  Miranda onlangs geplaatst…Chocola met zout; recept!My Profile

 • Marion
  2 september 2014

  Dat lijkt me echt heel erg leuk! Leuke vlog. Balen van je verkoudheid 🙁
  Marion onlangs geplaatst…Bladieblablablog #3My Profile

 • Dionne
  2 september 2014

  Wat een leuke vlog! Het ziet er heerlijk en gezellig uit!
  Dionne onlangs geplaatst…Mijn liefde voor | KIKOMy Profile

 • Marije - BakingBeautyNL
  2 september 2014

  Leuk, Ik kende koken met Sjalot helemaal niet. Ik ga meteen even naar de site. Leuk!
  Marije – BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Bakken met kids: Bloemen CakejesMy Profile

 • Kim
  2 september 2014

  Mmmmmm wat ziet die mojito met frambozen er lekker uit!! 🙂 Nu heb ik er ook zin in! Zag er een leuk dagje uit, fijn dat jullie mee mochten doen met haar filmpjes 🙂 En de beelden met je iPhone zijn echt nog goed vind ik, alleen het geluid is wat minder, dat is wel jammer! Maar een goede noodoplossing en leuk dat je het toch nog gevlogd hebt! 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Home Inspiration: dressing room ♥My Profile

 • Kim
  2 september 2014

  Mmmm die mojito met frambozen ziet er heerlijk uit! Nu heb ik daar ook zin in haha! 🙂 Zag er een leuk dagje uit! De beelden van je iPhone zijn echt nog goed vind ik, alleen het geluid is wat minder. Maar zeker een goede noodoplossing en leuk dat je het toch nog gevlogd hebt ondanks alle pech 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Home Inspiration: dressing room ♥My Profile

 • Neeltje
  2 september 2014

  Wat een leuke vlog! Het zag er allemaal zo lekker uit. x
  Neeltje onlangs geplaatst…And If The Music Is Good, You Dance | Straf_Werk FestivalMy Profile

 • Anneleen
  2 september 2014

  W

 • Nicole
  3 september 2014

  Oeps ik geloof dat ik niemand van die dames ken.. Ga ze toch maar eens opzoeken haha!
  Leuke vlog en goed opgelost hoor..
  Nicole onlangs geplaatst…Gastblog bij goyvon.comMy Profile

 • Esmee Snijder
  3 september 2014

  Wat een leuke vlog met leuke bloggers! Charlotte van koken met Sjalot kende ik nog niet dus die ga ik nu ook volgen!
  X Esmee
  blogging-es.blogspot.nl

 • Aylin
  3 september 2014

  Leuke vlog!
  Niet lelijk bedoeld hoor, maar waarom breng je, jouw blush altijd zo heftig aan?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.