Fotoverslag: Kellycaresse Meet&Greet #KellyxJohmadip

kellyxjohmadip

Wat kijk ik terug op een fantastische dag. Op vrijdag 11 november vond mijn eerste Meet & Greet plaats waar jullie een tijdje geleden een oproepje van voorbij hebben zien komen. Van Johma mocht ik in totaal 15 volgers blij maken met de uitnodiging om te komen. Het beloofde een fantastische vrijdagmiddagborrel te worden met veel gezelligheid, lekkere drankjes en hapjes. En dat was het zeker, nog veel leuker als ik me kon voorstellen. Vandaag deel ik met jullie het fotoverslag van deze bijzondere dag.

dsc_7261

De meet&greet vond plaats in Utrecht in het hippe restaurant LE:EN, dé hipste hotspot van het moment in Utrecht. We hadden een hele grote zithoek voor onszelf met fijne combi banken en zitjes.

dsc_7262

Vooraf aan de Meet&Greet had ik een Instagram groepschat aangemaakt waarin we met z’n allen er al flink op los kletsten. Meiden die afspraken om samen te reizen met de trein, te carpoolen, vooraf zat de sfeer er al erg goed in. Heel gezellig! De meiden kenden elkaar hierdoor al een beetje waardoor het ijs ook gelijk gebroken was. Ik vond het zo gaaf jullie te ontmoeten!

dsc_7266

dsc_7267

dsc_7270

De lieve meiden kwamen binnen en verrasten mij met super lieve persoonlijke cadeautjes. Dat had natuurlijk niet gehoeven, maar toverden wel een grote glimlach op mijn gezicht. Dankjewel!!!

dsc_7302

dsc_7286

Mijn vader en Yannick waren ook mee om mij te ondersteunen, foto’s te maken, te filmen en ook gezellig mee te babbelen.

 

dsc_7309

Ik deed een welkomstwoord en daar was ik flink zenuwachtig voor. Voor de camera praten vind ik niet zo lastig, blogs schrijven is voor mij ook kinderspel, maar zo voor een groep spreken was even een drempel, mede ook omdat ik zo mega vereerd was dat de meiden speciaal voor mij hierheen gekomen waren. Ik werd er een beetje emotioneel van en kon niet bevatten dat het echt zo was. Ik vind dit zo bijzonder!

dsc_7319

img_5573

Tijd om aan te vallen! De 5 Johma dips stonden in een leuke ‘meter dip’ schaal gepresenteerd. De dips zijn in vijf verschillende varianten verkrijgbaar: Chunky Salsa, Seriously garlic, Heavenly houmous, Spicy Houmous en Pretty Peppadew. De dips zijn allemaal gemaakt op basis van verse groente, kruiden, noten en specerijen. Je hoeft dus niet zelf in de keuken te staan om dit allemaal te maken, super praktisch! Chunky salsa is mijn favoriet, met slechts 4 kcal per portie is dit een hele gezonde. Deze is op basis van stukjes verse tomaat, peterselie en koriander. Heel lekker fris om af te wisselen met de andere dips. De Seriously Garlic is een knoflookdip met ui, knoflook en peterselie, lekker romig en heerlijk vol van smaak. Er zijn 2 varianten op Houmous (hummus): De bekende naturel variant op basis van kikkererwten, knoflook en olie en een spicy variant met een dotje van rode pepertjes, gebakken uitjes en walnoten. Net wat pittiger maar geeft daardoor een leuke twist. Dan de Pretty Peppadew: Een hele frisse op basis van yoghurt, komkommer en peppadew. Je proeft de knapperige komkommer er lekker in. Dit is denk ik mijn tweede favoriet.  De combinatie van deze 5 dips waarbij je dan lekkere tortilla chips, komkommer, paprika, worteltjes, crackertjes, soepstengels serveert, maakt je borrelplank compleet! De Johma dips zijn onder andere bij Albert Heijn verkrijgbaar tussen €1,99 en €2,09.
dsc_7340

dsc_7388

Mmm, lekker dippen met de meiden!

dsc_7369

dsc_7384

img_5591-kopie

Daarna was er een moment om met alle meiden op de foto te gaan en een persoonlijk praatje te maken. Ik vond het zo leuk om jullie te leren kennen en over jullie persoonlijke situatie te horen. Ik vond het leuk om van jullie te horen op welk moment je mij bent gaan volgen, wat je liever ziet of leest (welke categorieën en blogs/video) en wat dit voor jullie betekent. Ik moest echt af en to in mijn armen knijpen hoor, ik vond het zo bijzonder om te horen!

dsc_7362

Mijn vader zorgde ervoor dat de verlichting in het restaurant, prima kon dienen als selfie lampen 😉

dsc_7281

De meiden gingen niet met lege handen naar huis, ze kregen een heerlijke goodiebag mee naar huis met alle smaken van de Johma dips erin en een handige inspiratiekaart met lekker dip combinaties.

img_5589

img_5582

We maakten een gezellige groepsfoto en daarna was het tijd om afscheid van elkaar te nemen. Ik heb onwijs genoten van deze middag. Ik vond het zo leuk dat de meiden onderling ook zo’n leuke klik hebben. Dat ik iedereen persoonlijk heb kunnen spreken. Ik kijk terug op een geweldige vrijdagmiddagborrel en ik hoop dit soort events in de toekomst vaker te kunnen organiseren. Zonder jullie (daarmee bedoel ik jou als lezer) was dit allemaal niet mogelijk geweest, dankjewel allemaal!

#KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

37 gedachten over “Fotoverslag: Kellycaresse Meet&Greet #KellyxJohmadip”

  1. Wat tof dat het zo’n geslaagde dag was! Ik kan me zeker voorstellen dat het bizar aangevoeld moet hebben dat deze meiden speciaal voor jou zijn gekomen. Het ziet er van de foto’s heel gezellig uit!
    Kelly onlangs geplaatst…Emigreren als kindMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.