1

Wat een ontzettend gezellig drukke week heb ik achter de rug! De photodiary loopt altijd van donderdag tot woensdag en het begin daarvan was enorm druk en vol en daarna nam ik bewust wat rust om ervan bij te komen en van mijn gezin extra te genieten. Zo kwam sinterklaas in ons land en ging Yannick weer aan het werk. Ook veranderde er wat aan mijn medicatie wat op mij ook impact heeft. Ik laat je vandaag de foto’s van afgelopen week zien.

Donderdag ging ik naar de kapper. Ik voelde me nog niet zo heel fit en een bezoekje kapper doet vaak wonderen haha. Ik wilde mijn haar laten knippen en föhnen om mooi te hebben voor het TrippTrippDinner van die avond en mijn meet&greet van de dag erna.

Het eindresultaat: Make-upje erop, jurk aan en ik voel me al een stuk fitter, tijd om richting Amsterdam te gaan!

Ik reisde samen met Yannick en zijn broertje, zij gingen namelijk die avond naar het concert van Kensington in het Ziggo Dome. Ivm. files waren we erg vroeg vertrokken, ik had die dag nog maar weinig gegeten dus stopten we bij SLA in Amsterdam om de tijd door te maken. Ik had een heerlijke salade met knolselderij, broccoli, cherrytomaatjes, peterselie en meer lekkers.

Janine van Pretapregnant had het georganiseerd samen met Stokke. Het TrippTrappDinner is een charity diner voor 70 inspirerende vrouwen, een eer om voor uitgenodigd te worden. Gezamenlijk hebben we geld opgehaald voor Stichting Hulphond en het Emma Kinderziekenhuis.

Met z’n allen adopteerden we een echte puppy en betaalden we mee aan zijn opleiding tot hulphond. Deze knuffelpuppy kregen we mee als symbool daarvoor. Stichting Hulphond leidt honden op tot honden die worden ingezet voor de zorg van kinderen en volwassenen met allerlei ziektes en beperkingen. Een prachtig doel om aan bij te dragen.

De locatie was Restaurant de Kas in Amsterdam en het diner smaakte heerlijk.

De dag erna vond het allereerste Kellycaresse event plaats: De meet & greet in samenwerking met Johma. Wat een geweldige dag was dat! Hier kon je gisteren een fotoverslag van online zien met alle foto’s en ervaringen.

De meiden verrasten mij met allerlei lieve persoonlijke cadeautjes, zo lief!!!

Aimy speelde alvast met wat cadeautjes die voor haar bestemd waren.

Zaterdag begon als heerlijke pyjamadag. Hier aten we tosti’s als lunch op de bank, altijd goed.

We keken naar de Sinterklaasintocht. Een traditie van jongs af aan om lekker thuis op de bank te kijken.

En we lakten de nageltjes hihi

Omdat mijn vlogcamera na 1,5 jaar tijd toch echt aan vervanging toe was (ik gebruik hem zo intensief en de beelden werden voortaan een stuk slechter, ook de audio valt regelmatig weg) vond ik het tijd om een nieuwe aan te schaffen. Ik kocht de nieuwste Canon G7x Mark II. Heel erg blij met deze investering!

Daarna mochten we komen eten bij mijn schoonouders, dat was weer heel lekker.

Toen de kinderen op bed lagen genoten Yannick en ik van een avondje samen met een lekker drankje en hapjes.

We hadden onze schoentjes gezet voor Sinterklaas en werden zondagochtend verrast door allerlei lekkernijen in de schoen 😉

Yannick had zondag weer zijn eerste dienst nadat hij een maand ziek thuis was ivm. spit. Ik was dus voor het eerst weer alleen met de meiden en vond dat stiekem heerlijk. Lekker een meidendagje dus. We begonnen met kleuren en knutselen en maakten natuurlijk een mooie tekening voor Sinterklaas.

En we gingen naar de intocht van de Sint in het dorp. Zo leuk dat Lana het al een stukje meer begint te begrijpen.

Lana en ik aten die avond lekker makkelijk met een champignonsoepje met brood en dips. Mmm!

Toen de meiden op bed lagen ben ik de weekvlog gaan editten (die is gisteren voor jullie online gegaan op Youtube) en daarna plofte ik op de bank voor guilty pleasure TV. Van Yannick mag ik nooit dit soort ‘flauwekul’ (zoals hij het zelf noemt) kijken, maar ik kan daar echt van genieten, lekker niet nadenken en kijken haha. Dit was een soort nieuwe versie van Oh Oh cherso en je kunt Patrick spotten op deze foto 😉

Maandag begon ik mijn eerste werkdag van de week lekker op mijn kantoortje. Ik word eentonig, maar ik kan daar zo van genieten he haha!

Op mijn Instagram @Kellycaresse kun je nu kans maken op 1 van de 5 heerlijke Olaz  3-zone Regenerist pakketten! Doe jij al mee?

In de avond aten we een heerlijke zelfgemaakte erwtensoep met rookworst, zo lekker! Ik ben dol op snert, jij ook?

En in de avond hadden Yannick en ik weer gezellig een ouderwetse spelletjesavond, en we begonnen met dammen! En daarna Mikado, beetje jammer dat Yannick steeds moest winnen haha. De Johma dips erbij en de lekkere roze op een dinsdagavond (omdat het kan) maakte wel alles goed.

Mijn nieuwe mooie camera, zo blij mee!

Dinsdagmiddag was ik de hele middag in het ziekenhuis voor afspraken. De diabetesverpleegkundige, internist, bloed prikken en apotheek. Daar ben je wel even zoet mee. Maar voor een goed doel, ik ben gestopt met mijn insulinepomp (is een test nog) en ben weer begonnen met het spuiten van insuline met injectienaalden. Te lang verhaal om uit te leggen maar hopelijk gaat dit op langere termijn toch fijner zijn.

We hadden de schoen gezet en werden woensdagochtend verrast met lekkere zoetigheden en de nieuwe stiften van Crayola, leuk!! Dankjewel Sinterklaasje! 😉

En gisteren deden we lekker veel dingen binnen toen Lana terug kwam van de peuterspeelzaal. Waaronder kleuren met de nieuwe stiften! Verder weinig foto’s gemaakt gisteren. Door mijn nieuwe medicatie is mijn lichaam behoorlijk ontregeld en voel ik me niet zo fit, maar dat gaat zich in de loop van de tijd wel weer de positieve kant op ontwikkelen.

Dit was de KC Photodiary van deze week, hoe is jullie week geweest? En vieren jullie Sinterklaas en hoe doe je dit? Wel of geen schoen zetten? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties en ervaringen, let me know bij de reacties.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

36 gedachten over “KC Photodiary: Sinterklaasintocht, #tripptrappdinner, medicatie verandering”

 1. Wat een heerlijke week. Sinterklaas is echt zo’n fijne jeugdherinnering, het lijkt mij leuk om dit met je kids te kunnen beleven. Ik kan mezelf wel voorstellen dat het ergens fijn was om weer met de meiden alleen te zijn toen Yannick ging werken. Ohhhh spannend zonder insulinepomp. Een vriendin van mij die ook diabetes heeft, heeft ook al een behoorlijke tijd geen pomp meer.. Zij kan haar diabetes nu uiteindelijk vrij goed ‘controleren’, dus hopelijk pakt het voor jou ook goed uit.
  Femke onlangs geplaatst…Review: L’Oreal Volume Million Lashes FataleMy Profile

 2. Hi! Spannend dat je weer terug gaat naar spuiten met de pen! Ik zelf heb nu ‘verplicht’ de pomp en sensor ivm mijn zwangerschap.. Maar ik tel nu al de dagen af dat ik niet meer hoef en weer lekker mag gaan spuiten! ? Succes! Zal best even spannend zijn in het begin!
  Groetjes!

 3. Fijn weekje weer! Lise mag twee keer per week haar schoentje zetten en we kijken elke avond naar het Sinterklaasjournaal. Daar kan ik echt van genieten! Hopelijk voel je je snel weet fit!

 4. Wat een toffe week heb je weer achter de rug! En gaaf je nieuwe camera! Ik hou echt van elektronica haha. Vervelend dat je je niet zo fit voelt door je nieuwe medicatie, hopelijk gaat daar gauw verbetering in komen!
  Kelly onlangs geplaatst…Emigreren als kindMy Profile

 5. Hoi Kelly!

  Ik hoop dat je je snel beter voelt met je nieuwe medicijnen…
  Op de laatste foto zag ik de antiknoeibeker staan kiddyboo.. toevallig heb ik die gister net gekocht voor ons zoontje die even oud is als Aimy.. hoe zijn je ervaringen met die beker? Snapt Aimy het al wat?

 6. Hopelijk werken de nieuwe medicijnen beter. Wauw die camera…Ik moet ook echt opzoek naar een nieuwe mooie camera!
  Sinterklaas vieren we hier met pakjesavond en 3x de schoen zetten. Daarnaast komt sinterklaas nog op mijn werk, komt sinterklaas bij de gastouder en komt sinterklaas ook nog langs bij opa&oma..

 7. Succes met de nieuwe medicijnen Kelly, hopelijk voel je je snel wat beter.

  Leuke week hebben jullie gehad.
  Wij zijn ook naar de sinterklaas intocht geweest met ons kleine mannetje van 15 maanden. Hij keek zijn ogen uit.

  Liefs, Sascha

 8. Leuk weekje weer! Wij vieren ook sinterklaas, de meiden mogen een paar keer per week hun schoen zetten en kijken iedere dag naar het Sinterklaasjournaal!
  Succes met je nieuwe medicatie, hopelijk voel je je snel fitter!
  Stefanie onlangs geplaatst…Sinterklaas of kerst tagMy Profile

 9. Een week wat begon als een drukke week, leek aan het eind van de week toch even weer wat rustiger. Ik hoop dat jij je snel weer beter voelt en de medicijnen zijn werk doen. Dat tafeltje met dat bondje toch nog bij het andere tafeltje laten staan? 😛
  Lilian onlangs geplaatst…Hoe maak ik mijn boodschappen lijstjeMy Profile

 10. Leuke weekvlog! Hoop dat je je snel weer beter voelt en je lichaamm zich aanpast . De dipjes van Johma waar zitten die in? Zag ik iets van een houten plank? Waar heb je die gekocht?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.