7 dingen die ik gedaan wil hebben voor mijn 30e

schermafbeelding-2016-10-05-om-21-15-537 Dingen die ik gedaan wil hebben voor mijn 30e, dat klinkt wel heel serieus. Maar toch wilde ik erover nadenken, wilde ik wat doelen opstellen. Ik ben 26 jaar, dus nog hartstikke jong, maar ik vind het leuk om te fantaseren over dingen die ik nog wil doen. Waar ik spijt van ga krijgen als ik ze niet doe, en daarom die deadline van voor mijn 30e ;). Ben benieuwd naar jullie doelen voor een bepaalde leeftijd!

7 dingen die ik gedaan wil hebben voor mijn 30e

 • Sowieso een reis naar Amerika maken en dan het liefst naar New York city. Steeds maar uitgesteld want: zwanger, Want: borstvoeding, Want: ik kan mijn kinderen niet missen enzovoorts, er komt een dag dat ik en Yannick die reis gewoon gaan boeken.
 • Spontaan naar Schiphol gaan, met een koffertje kleding voor ieder gezinslid en de eerste beste vlucht die er is boeken. Op de bonnefooi en dus enorm uit mijn comfort zone.
 • Een huis kopen samen met Yannick, hopelijk in 2017 nog.
 • Een hele lange reis maken, bijvoorbeeld een maand op vakantie met ons gezin. Een camper huren, al is dat misschien leuker als de kinderen wat groot zijn. Of een lange cruise maken naar allerlei landen. Maar een hele lange tijd van huis zijn lijkt me heerlijk.
 • Slapen in een hotel met Yannick, asociaal lang uitslapen, mega veel roomservice eten bestellen (want hotelontbijtjes zijn geweldig) en gewoon lekker niets doen (en eten hihi).
 • Fatsoenlijk op hakken leren lopen en dan een mooie hakkenstash opbouwen in mijn garderobe, en dan niet alleen hakken voor ‘zit-feestjes’, maar gewoon om lang op te lopen en te dansen.zw13
 • Klaar zijn met gezinsuitbreiding, oftewel, bedenken of we nog een derde kindje willen en wanneer en op (of rondom) mijn 30e ons gezinnetje compleet hebben (voor zover je daar zeggenschap over hebt).

Wat wil jij voor je 25e, 30e, 40e, of een andere leeftijd gedaan hebben (uitgaande van het feit dat je er zeggenschap over hebt)? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

59 reacties

 • Ingrid
  15 november 2016

  Ik had ook een leuk lijstje voor mn 35ste. Maar het ongeluk heeft mij geleerd dat het leven zich niet altijd laat sturen en zijn mijn doelen op een heel ander vlak geworden en zijn dat dingen geworden die voor een ander heel gewoon zijn, weer zelf kunnen douchen zelf honden uitlaten enz.. Wel behaald nu dus steeds (klein) stapje verder x

 • Lifeaholic.nl
  15 november 2016

  Wat een leuke bucketlist! Dit artikel zet me aan het denken ? die roomservice klinkt wel super en ook om spontaan naar Schiphol te gaan. Zou me heerlijk lijken maar is idd ook buiten mijn comfortzone haha ?
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Meet & Greet Kellycaresse.nl !My Profile

 • simpel, met een snufje liefde
  15 november 2016

  Voor mijn 30ste ga ik niet meer halen nu ik bijna de 32 aantik. Ik wilde voor mijn 30ste altijd klaar zijn met mijn gezin maar ook dat lukte dus niet. Ik wil nu voor mijn 40ste weer werk hebben gevonden en zeker nog 1 keer een mooie reis maken.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Waarom ik nog steeds een vaste telefoon heb.My Profile

 • Femke
  15 november 2016

  Wat een mooie doelen voor je 30e. Ik heb ook wat dingen die ik wil voor mijn 30e, al zit dat er bij mij iets sneller aan te komen ;-). Ik wilde in ieder geval graag trouwen en een ander huis kopen voor mijn 30e. Trouwen ga ik volgend jaar en een ander huis kopen gaat waarschijnlijk ook lukken omdat wij daar nu mee bezig zijn!
  Femke onlangs geplaatst…Review: Weleda verzachtende gezichtsolie & douchecrèmeMy Profile

 • kimmetjekims
  15 november 2016

  Wat een mooie doelen heb je voor je 30e Kelly! Samen naar Amerika is vast een erg toffe ervaring, dat is iets wat ook echt op mijn bucketlist staat! Slapen in een hotel en heel veel roomservice bestellen is ook altijd een goed idee, haha.
  kimmetjekims onlangs geplaatst…Nieuwe geuren van Etos – Mystic Night, Evening Kiss, Dreamy GardenMy Profile

 • Carlijn
  15 november 2016

  Mooie doelen met dingen die ook best haalbaar zijn! Dat op hakken leren lopen is denk ik heel veel oefenen. New York móet je gewoon geweest zijn, maar dat kan ook wel als de kindjes groter zijn en je dus al ouder dan 30 bent, toch? Ik wil zelf zoveel dingen doen nog, maar niet per se voor mijn 30e, want dat is al over 2,5 jaar. Wil een reis langs de westkust van Amerika maken en ik wil nog een eigen beautysalon beginnen ooit.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: waar zijn mijn principes gebleven?My Profile

 • Nicole
  15 november 2016

  Ik wilde voor m’n 30e klaar zijn met kindjes en een huis gekocht hebben maar het leven liep anders. Achteraf helemaal niet zo erg maar was wel teleurgesteld. Heb zelf ook wel dingen die ik wil doen maar probeer daar geen tijd ofzo aan vast te leggen. New York staat ook op mijn wensenlijstje..
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn eerste weken als werkende moederMy Profile

 • doortjesblog
  15 november 2016

  Leuke doelen! Quanreizen heb ik dezelfde wensen, maar dat lijkt me leuker als onze kinderen wat ouder zijn en op de bonnefooi naar Schiphol zou ik zelf wel leuk vinden, maar met kinderen? Hmmm nee, dat plan ik liever, haha!
  doortjesblog onlangs geplaatst…Onze week; Sint Maarten, Sinterklaas en nog meer!My Profile

 • Ellen
  15 november 2016

  Ik heb geen echt tijdspad, maar NY staat wel op mijn lijstje. Alleen nu ook lastig met kinderen. Dus het kan wachten. Maar ooit….
  Ellen onlangs geplaatst…Kookboek van het jaarMy Profile

 • Manon
  15 november 2016

  Ik zou wel voor mijn 30e willen trouwen, maarja dat heb ik zelf niet helemaal in de hand haha. En ik zou voor m’n 30e ook nog wel vriendinnencitytripjes willen maken!
  Manon onlangs geplaatst…VIDEO: Zwangerschapsdagboek #2My Profile

 • Kelly
  15 november 2016

  Leuke bucketlist! Hoewel ik al in New York en Los Angeles ben geweest zou ik nog een keer naar Amerika willen en dan in zo’n camper rondtoeren dat lijkt me zo gaaf! Dit is eigenlijk even het enige wat in me opkomst op het moment haha.
  Kelly onlangs geplaatst…Multitaskmama Rachel heeft haar eigen webshop + winactieMy Profile

 • Marije
  15 november 2016

  Ik ben niet zo van mezelf dingen opleggen om te doen voor een bepaalde leeftijd, maar ik heb uiteraard wel een wensenlijstje. Ons huis verkopen en verhuizen naar Drenthe, met Fons naar Indonesië op vakantie, met de camper door Amerika reizen en nog een kindje. Of twee ?
  Marije onlangs geplaatst…Mijn eerste baantjesMy Profile

 • Saskia
  15 november 2016

  Oh heerlijk klinkt dat hotel met roomservice! Mooi lijstje, ik ben benieuwd wat er voor je uit gaan komen.
  Saskia onlangs geplaatst…Inenten kinderen: de ziekten op een rijMy Profile

 • Raïsa
  15 november 2016

  Ik wil voor mijn 25e moeder worden, dat wordt krap want ben in september jarig en ik ben nog niet zwanger hahah. Verder wil ik voor mijn 25e een nieuw huis kopen met mijn man. Voor mijn 30e wil ik een reis naar Amerika hebben gemaakt, naar Barcelona zijn geweest en mijn streefgewicht behalen hahah. Daarnaast wil ik graag voor mijn 30e een echte eigen stijl hebben, qua kleding,
  Raïsa onlangs geplaatst…Moving Monday: 6x vaste klant bij de bouwmarktMy Profile

 • Sjoukje - meergeldminderstress
  15 november 2016

  Toen onze kindjes 1 3 waren, zijn we met ze naar Nee York geweest. Het kan dus ook met kinderen. 🙂 Het was geweldig!
  Anders zou je het ook kunnen combineren: die roomservice in New York. Of vanaf daar met die camper op pad. Genoeg leuke combi’s te maken dus! Veel plezier!
  Sjoukje – meergeldminderstress onlangs geplaatst…Mijlpaal bereikt! Wil jij een cadeaubon winnen?My Profile

 • Dionne
  15 november 2016

  New York is heel tof! Weet je wat ook ontzettend gaaf is om een keertje te doen? Alleen reizen. Ga een keer op citytrip in je eentje. Ik reisde vorig jaar twee maanden alleen en vond het geweldig. Binnenkort ga ik in mijn eentje naar Manchester! Ik heb er nu al zin in!
  Dionne onlangs geplaatst…Happy Moments | Press days, koukleum & Limburgse gezelligheidMy Profile

 • Melissa
  15 november 2016

  Ik had eigenlijk geen doelen voor m’n 30e en nu heb ik die ook niet voor m’n 40e. Ik weet niet eigenlijk, geen behoefte aan ofzo! Wie weet komen ze ooit nog eens en dan voor m’n 50e ofzo 😉
  Melissa onlangs geplaatst…Win een persoonlijke Video van SintMy Profile

 • Sarah
  15 november 2016

  Leuke lijst! Zou je die reis naar Amerika/New York alleen met Yannick willen maken of ook met de kinderen erbij? Ik ben benieuwd 🙂

 • Nicole
  15 november 2016

  Ik heb geen bepaalde doelen die ik voor een bepaalde leeftijd wil hebben gedaan. Kan new York wel van harte aanbevelen trouwens 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Tot wanneer geef je een fles voor het slapen gaan?My Profile

 • Martina
  15 november 2016

  Ik wil voor mijn 30e graag trouwen!
  Martina onlangs geplaatst…15 November 2016 – Ik faal iedere dagMy Profile

 • Romy
  15 november 2016

  Wat een mooi lijstje! New York is zeker een aanrader! Ik denk nog elke dag met veel plezier aan onze reis daarnaartoe terug.
  Wat ik voor mijn 30e wil bereiken? Heb je even, haha!
  Ik zou een vaste parttime baan willen hebben en daarnaast een bestaan als freelancer, een leuke man, twee katten, een eigen huis en misschien een kindje. Of ben ik nu te veeleisend 😉
  Romy onlangs geplaatst…Vaker Vrolijkheid #2 – koffiecups, Parijs en nagellakMy Profile

 • Charlotte
  15 november 2016

  Een aantal dingen van jouw lijstje kan ik al afstrepen, maar ik ben dan ook al 30 geweest 😉 Heb nu zelf geen lijstje wat ik voor een bepaalde leeftijd nog gedaan wil hebben, maar Amerika staat nog wel op mijn lijstje om ooit naartoe te gaan.
  Charlotte onlangs geplaatst…Hoera! Aukje is jarig!My Profile

 • karlien
  15 november 2016

  Wat leuk!! Ik heb gemerkt dat mijn ideeën en wensen heel sterk veranderen nu de kids er zijn. Maar dromen is altijd goed 🙂
  karlien onlangs geplaatst…Zon in de kerstvakantie met kinderenMy Profile

 • Juliette
  15 november 2016

  Wat een leuk lijstje! Ik wil voor m’n 25e Lief Klein Geluk als m’n eigen bedrijf hebben. Een keer met Beaudine op vliegvakantie zijn geweest en ik denk dat ik zo nog heeeeeel veel op kan sommen hihi.
  Juliette onlangs geplaatst…WEEKVLOG #1: foto’s, een koekjesdief en varen door AmsterdamMy Profile

 • Vanessa
  15 november 2016

  Leuk om te lezen, mooi lijstje! Wat ik graag voor mijn 30ste wil? Mama worden, een huis kopen, een eigen blogkamer (inclusief make-up tafel van de IKEA :D), en liefst ook een betere gezondheid. Nog 3 jaar te gaan!
  Vanessa onlangs geplaatst…HEMA Long Lasting NailpolishMy Profile

 • Leonie van Mil
  15 november 2016

  Voor mijn 30e klaar zijn met een gezinnetje gaat niet meer lukken hahaha. De eerste was er ook pas op mijn 30e. Maar voor mijn 35e zou ik wel graag nog twee kindjes rijker willen zijn. Maar inderdaad… hoeveel zeggenschap heb ik daar over 😉 Dromen mag!
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Feiten over de blog & blogger – tagMy Profile

 • Leonie
  15 november 2016

  Wat leuk om jouw doelen te lezen! Ik zou heel graag nog een kindje op de wereld willen zetten, met dolfijnen willen zwemmen, ooit vloeiend engels willen spreken en naar Amerika!
  Leonie onlangs geplaatst…Weer aan het werkMy Profile

 • Loes Johanna
  15 november 2016

  Voor mij zijn het ook altijd voornamelijk dingen die met reizen en eten te maken hebben, haha. Ik hoop volgend jaar ook zeker een reis met onze kleine te gaan maken, en in 2018 word ik alweer 30 (slik).
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Zwanger: week 23My Profile

 • hilde
  15 november 2016

  Mijn doelen voor mijn 30e : Naar New York en Parijs ( he verassend 😉 ) en 1 kindje en vooral met mijn man heel veel genieten op Terschelling en Texel, want daar zijn we het liefst 😀

  Voor mijn 25e had ik 2 doelen, getrouwd zijn en een groot huis gekocht, die kan ik afstrepen!

 • Melanie
  15 november 2016

  Mooi lijstje. Op een huis kopen na heb ik jouw lijst al af. En ook ik dacht met 30 wel mijn gezin compleet te hebben. Niet wetende dat ik met 36 toch vond dat er nog iets ontbrak. Ik voelde me niet compleet. Het bracht ons een prachtige dochter. En het gezin is nu compleet. Soms loopt een lijst anders dan je had gewilt. Maar alleen dromen over doelen in je leven en daar natoe werken is al een mooi avontuur. Mijn nummer 1doel is nu mijn kinderen gelukkig laten opgroeien. Mijn kinderen mee nemen naar zowel Indonesië als Aruba zodat ze zien waar hun roots liggen. En emigreren naar Aruba binnen 10 jaar. Dingen waar ik jaren geleden nooit aan dacht. Succes met je lijst.

 • femketje
  15 november 2016

  haha jaaa dat hotel stukje over roomservice! 😀
  femketje onlangs geplaatst…Freedom Makeup – Clubbed To Death Palette.My Profile

 • Dees
  15 november 2016

  ik hoop voor jou dat je wensen uitkomen.
  Het leven heeft mij geleerd dat het vaak anders loopt en dat je wensen en doelen dan onbelangrijk of onhaalbaar worden. Ik heb dus geen lijstje.

 • Laura
  15 november 2016

  Walvissen spotten! <3 En inderdaad New York bezoeken. Oh als je er over na gaat denken wordt die lijst steeds langer en langer…
  Laura onlangs geplaatst…Hoera 1 jaar: Beaudine CharlotteMy Profile

 • felicia
  15 november 2016

  wat leuk ik ben 30 ik wilden voor mijn 30 altijd 3 kinderen een eigen huis met mijn man
  die dingen heb ik nu bereikt haha
  wat leuk dat stukje over op hakken lopen ik loop altijd op hakken. ik loop nu op over de knie laarzen met hakken. ik zou nog alleen heel graag als het ons gegund is een zoontje krijgen maar mocht dat er niet meer in zitten dan is dat ook prima ik ben namelijk zielsgelukkig gelukkig met mijn meisjes. alleen het is nog een soort wens van mij lijkt me heel gaaf . al vind mijn man het nu meer dan genoeg 3 kindjes. en hij gelooft niet meer dat jongetjes krijgen er bij ons in zit haha
  super leuk artikel . verder wil ik wel nog heel graag ook met mijn man op vakantie naar het buitenland want dat hebben wij nooit aangedurfd met onze twee oudste meisjes toen ze nog heel klein waren. ze zijn nu 6 en 7

 • Elise
  15 november 2016

  Ik kan oprecht zeggen dat ik je doelen stuk voor stuk deel, al ben ik wel al een keer in New York geweest tijdens de Kerst. Ik wil er echter graag nog een keer heen wanneer het wat lekkerder weer is!

 • Michelle
  15 november 2016

  Heel leuk lijstje! En met doelen die ook echt te doen zijn; dat maakt ‘m extra leuk. Ik zou voor mijn 30e graag nog twee kindjes willen, een reis langs de westkust van Amerika willen maken met ons gezin, een keer met zijn allen naar New York – Koen is er nog nooit geweest – en mijn droomauto kopen. Ik heb nog 7 jaar te gaan, dus het zou te doen moeten zijn!
  Michelle onlangs geplaatst…IK ZIT OP SLOTMy Profile

 • rachel
  15 november 2016

  leuke lijst meis ennuh voor mij zou het dan voor mijn 45e worden haha want ben net 40 geworden, maar moet eerst beter worden en dan met mijn gezin naar new york!!
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 13 november ’16….crash 4.0 modusMy Profile

 • Mama's Jungle
  15 november 2016

  Leuk, veel met reizen dus. Ik zou ook graag in een camper rondtrekken met de kits 🙂 Lijkt me geweldig!
  Mama’s Jungle onlangs geplaatst…De geboorte: hopelijk nu natuurlijk, thuis en in badMy Profile

 • MetMirjam
  15 november 2016

  Voor mijn 30e ga ik niet meer redden haha 😉
  Ik maak zelf eigenlijk nooit lijstjes voor mezelf met wat ik voor een bepaalde tijd gedaan wil hebben.
  MetMirjam onlangs geplaatst…Dank u Sint & Piet | Fiene’s Sinterklaas cadeausMy Profile

 • laura
  15 november 2016

  Ik wil graag voor mijn 30 ste trouwen , een huis kopen , Mama worden , voor me eigen beginnen en me Rijbewijs halen.
  Ik word begin volgende maand 23 dus heb nog zo’n 7 jaar de tijd.

  Liefs laura xx

 • Malou
  15 november 2016

  Een huis kopen stond ook op mijn lijstje, en dat hebben we inmiddels gedaan 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Een ochtend zonder wifiMy Profile

 • Mya
  15 november 2016

  Leuk artikel! Ik wil mijn 30e verjaardag graag op Gran Canaria vieren! (okt 2018) Dat gaat sowieso gebeuren, nu al enorm veel zin in. Ik heb altijd al eens op mijn verjaardag op Gran Canaria willen vieren, heerlijk in de zomerzon en met de meiden die we daar kennen!

  En voor mijn 40e wil ik graag op zijn minst in New York geweest zijn (liefst nog veel meer plekken in Amerika, maar hey moneyzzz).
  En ook wil ik voor mijn 40e graag een eigen appartement gekocht hebben.

  Nu nog zien of alles van mijn lijstje gaat lukken! Maar punt 1 wordt in elk geval tot uitvoering gebracht!
  Mya onlangs geplaatst…Samsonite S’cure koffer reviewMy Profile

 • Sandra
  15 november 2016

  Wat een leuk lijstje bomvol leuke doelen! Het lijkt mij ook geweldig om de eerste beste vlucht te boeken. Het is niet iets wat ik normaal gesproken zou doen, maar lijkt me wel erg gaaf!
  Sandra onlangs geplaatst…DIARY: AFSTUDEREN, KOEKIEMONSTER & VEEL KOUMy Profile

 • Dees
  15 november 2016

  Ik heb in september ook 10 dingen opgeschreven die ik nog wil doen voor mijn 30ste (volgend jaar) moet alleen nog druk aan de slag wel heel leuk om te doen
  Dees onlangs geplaatst…Kraamcadeautjes tips! Wat te geven ofvragen?!My Profile

 • Meintje
  15 november 2016

  Ik ben nu 19 . Voor mijn 25e

  1 het huis uit.
  2 een kindje als het gegund is
  3 me rijbewijs
  4 een vliegvakantie
  5 me studie voor een deel hebben afgerond

  ?

 • Melissa
  15 november 2016

  Heb niet heel veel dingen die ik me kan bedenken maar..

  Als ik 30 ben wil ik 3 kinderen hebben (mocht t me gegeven zijn)

  Wil ik graag van baan geswitcht zijn, gewoon om ook andere ervaringen op te doen.

  Wil ik graag naar Aruba en hawaii geweest zijn.(al gaat hawaii waarschijnlijk voor m’n pensioen niet lukken?)

  Verder kan ik even niks bedenken ?

 • Jennifer
  15 november 2016

  Pfoe, voor m’n 25e, dat is over 2 jaar, zou ik graag mijn masterdiploma hebben en een leuke (parttime) baan en ik denk dat ik ook voorzichtig zou willen zeggen dat ik wel eens fantaseer over een tweede kindje voor die tijd, maar ik heb daar nu nog geen kijk op of dat verantwoord is. Wat dat betreft vind ik het lastig om daar bepaalde uitspraken over te doen omdat ik nu eerst alles een beetje op de rit wil hebben en wil verhuizen. Voor mijn dertigste moeten deze wensen allemaal wel lukken, maar dat klinkt voor mij nog te ver weg. Ik wil liever leven in het nu en genieten van wat ik nu heb en wat ik nu allemaal mag en kan doen. En mezelf niet bepaalde deadlines opleggen voor bepaalde dromen/doelen (op het masterdiploma na dan) want ik hoop dat het me gegeven is nog een heel lang leven voor me te hebben. Bovendien heeft het leven al eens bewezen niet planbaar te zijn. Voor mij voorlopig nog even korte termijn plannen. 🙂
  Jennifer onlangs geplaatst…De #pileavanjen – Pilea PeperomioidesMy Profile

 • Jessica
  15 november 2016

  Wat een mooie doelen, voor mijzelf moet ik ook gaan kijken naar mijn 30e… Ik wil heel graag nog een keer naar NY, ik wil een weekend weg boeken met mijn beste vriendin, ik hoop voor mijn 30e een kindje te mogen verwelkomen in ons leven. Verder wil ik nog wat verbouwingen aan het huis gedaan hebben en het lijkt me heel mooi en gezellig om hier nog een britse korthaar te hebben rondlopen.
  Jessica onlangs geplaatst…Even babbelen #3 Hoe gaat mijn herstel na de hernia operatie?My Profile

 • Sandra
  16 november 2016

  Ik heb ook wel een aardig lijstje opgebouwd.
  Het doel van mij en mn Man is om voor mn 25ste levensjaar 2 kindjes te hebben. Nu blijkt dit moeilijker te zijn dan gedacht van ons en zijn we al blij wanneer we 1 kindje mogen verwelkomen. Verder wil ik nog heel graag naar amerika dat word voor mn 30ste. Een mooi huis kopen en een Hondje. Zo kan ik nog wel even doorgaan ?

 • Kirsten
  17 november 2016

  Ik zou er eens goed over moeten nadenken wat ik echt nog wil gedaan hebben voor mijn 30ste 🙂 Ga ik dus eens doen 😉 Mooi lijstje heb jij opgesteld. Hopelijk worden al je dromen werkelijk!
  Kirsten onlangs geplaatst…ByPictures #15 Tekenen, de Sint & etenMy Profile

 • Daniëlle
  17 november 2016

  Ik zou het wel leuk vinden om voor mijn dertigste te trouwen en misschien al wel een pleeg of adoptiekindje te mogen hebben. Maar goed, we zien wel hoe alles loopt!
  Daniëlle onlangs geplaatst…In de spotlight: Maudgeniet.nlMy Profile

 • Marjolein
  17 november 2016

  Voor mijn 30e gaan sommige doelen niet meer lukken, aangezien het al bijna maart is…
  Maar mijn 30e jaar luid ik in iedergeval in met een feest voor vrienden en familie!

  New York is al wel gelukt, nu zou ik graag nog een keer in december naar Dubai gaan… Even naar de zon als het in Nederland koud is, lijkt me heerlijk! Verder stedentripje London, rondtrip met de auto door Italie en nog meer van de wereld zien… Daar is waar ik me voorlopig op wil richten…

  En ja dan mijn lang gekoesterde wens, een gezin… Tja daar heb je toch eerst een relatie voor nodig… De wens blijft, je weet immers nooit!

  Kortom het leven stopt niet met 30… maar nadenken doe je zeker 😉

 • Nicky Leemreijze
  17 november 2016

  Wat een leuke blog! Ik zat laatst ook te denken wat ik nog wil voor mijn 30ste (is al over 1jr en 4mnd!). Gelukkig heb ik veel van wat ik ooit wilde al af kunnen strepen: Ik heb een geweldig gezin (en ja, ons gezin is compleet 😉 ), we hebben een prachtig huis, ik ben getrouwd, ik ben eigen ondernemer geweest, ik heb een half jaar in het buitenland gewoond, ik heb een leuke baan… wat zou ik nu nog voor mn dertigste willen? Eigenlijk vooral rust en regelmaat, een groeiend blog, een citytrip met mijn lief en heel veel leuke uitjes met gezin, vrienden en familie! 🙂

 • Sarina
  17 maart 2017

  Ik had altijd een ‘voor mijn 25e wil ik..’ lijstje. Daar stond op trouwen, huis kopen en een eerste kindje hebben. Nu ben ik al goed op weg, afgelopen januari hebben we een huis gekocht en 22 mei gaan we trouwen. Het eerste kindje is nog een dingetje, sinds ik vanaf vorige maand weet dat ik PCOS heb en nu probeer zwanger te worden via het ziekenhuis. Gelukkig ben ik nog maar 22 dus heb ik nog iets meer dan twee jaar om mn ‘doel’ te halen! 🙂

 • Melanie
  16 mei 2017

  Mooie lijst. Op een huis na heb ik jouw lijstje wel gedaan. Maar ik zit inmiddels dichter bij de 40 dan de 30. Ik wil graag nog een keer een rondreis maken door Indonesië, Australië, Amerika, Canada en Alaska met mijn gezin. Ook wil ik met mijn gezin emigreren naar Aruba. Een keer naar Sicilië, Rome. Legoland in Denemarken met de kids. Een keer parachute springen. Op de fiets door Vietnam. Dat was het wel.
  Melanie onlangs geplaatst…Mijn kind is anders. Het verhaal van Shirley.My Profile

 • De Boekentrommel
  16 mei 2017

  Ik ben nu 28 en ik zie er enorm tegenop om 30 te worden. Ik hoop dat ik als ik 30 wordt als cadeau van iedereen krijg dat ik kan parachute springen, echt iets wat op mijn bucketlist staat. Wellicht vind ik het dan minder erg haha.
  De Boekentrommel onlangs geplaatst…Recensie: Zilveren Vleugels – Vanessa GerritsMy Profile

 • Anja
  16 mei 2017

  Ben samen met mijn 1 maand oude dochter en zoon van 2,5 in New York geweest, een maand na 9-11. Ondanks alles was het een fantastische ervaring. Verder ben ik al 2x geemigreerd, zijn we bezig met remigratie, dus een bucketlist… daar moet ik nog even over nadenken. Wordt dan wel bucketlist voor mijn 40ste, want ik ben al 38 🙂
  Anja onlangs geplaatst…Tips Vaderdag cadeautjesMy Profile

 • jessica
  17 mei 2017

  voor mijn 25e in verwachting hopen te raken van ons een 1e kindje, (tijdje 6 maanden bezig)

  en verhuizen naar een grotere woning.
  ook in andere regio..

  voor mijn 30e Trouwen
  autorijbewijs.
  een hond.
  eigen bedrijf starten

 • Penelope Broos
  8 november 2017

  Hier geen bucketlist maar nooit gedacht dat ik nog op mijn 40ste voor de tweede keer moeder zou worden van een gezonde dochter???? Tijd is heel relatief en geleerd vanaf heel jongs af aan dat het leven niet te plannen valt! Veel mensen op heel jonge leeftijd verloren en dan is al dat andere best onbelangrijk. Wel heel belangrijk puntje: Elke dag genieten van het leven en van wat je hebt, dat staat wel bovenaan bij mij op mijn ” lijstje”! ?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.