Favoriete recepten compilatie!

Ik heb al ontzettend veel recepten gedeeld op mijn blog en blijf dit ook zeker met veel plezier doen. Ik ben dol op koken, vind het leuk om nieuwe recepten uit te proberen en om te variëren tussen hele gezonde recepten en lekkere snackrecepten. Ik hoor regelmatig van bezoekers terug dat ze mijn recepten regelmatig na maken en ook zelf duik ik regelmatig de recepten index in wanneer ik geen inspiratie heb om te koken. Vandaag deel ik een compilatie met wat favoriete recepten die ik op mijn blog gedeeld heb. Wie weet heb je er nog een aantal gemist! Ook mag je een verzoek aanvragen voor een recept dat ik zal delen.

1. Recept Pasta met spinazie, ui en spekjes
Geen zin of tijd om uitgebreid te koken, of vergeten boodschappen te doen? Voor dit recept heb je enkel spaghetti, een pak diepvries spinazie, kookroom, spekjes, ui en wat eenvoudige kruiden nodig om in een handomdraai een pasta op tafel te zetten waarmee je gelijk een hoop groente binnenkrijgt. Zelf heb ik deze ingrediënten altijd wel in huis voor noodgevallen 😉

2. Gezonde Twix chocolade repen:
Gezonde Twix reepjes maken? Dat klinkt toch als muziek in de oren? Ik probeerde dit recept uit en heb er veel mensen blij mee kunnen maken doordat het massaal gedeeld werd op Facebook. Een echt succesrecept voor een wat gezondere snack dan de normale Twix repen en het is leuk om dit zelf te kunnen maken!

3. Stamppot met rucola, room en spekjes
Dit recept vind ik zo lekker! Maar ik ben dan ook wel echt een stamppot liefhebber. Ik hou van gerechten waar weinig ingrediënten voor nodig zijn en daar is dit recept helemaal ideaal bij. Wat aardappelen, kookroom, rucola sla, spekjes en eventueel wat rookworst en deze licht kruidige stamppot staat bij je op tafel. Eens wat anders als boerenkoolstamppot.

4. Recept voor semi healthy Oreo cupcakes
De combinatie Van Oreo, cupcake en semi healthy klinkt toch goed? Per persoon eet je 1 oreokoekje en voor de rest natuurlijke ingrediënten zoals pindakaas, amandelen, dadels en banaan. Een echt traktatie en ook leuk om te maken!

5. Roti met kip massala
Van een Surinaamse vriendin leerde ik wat heerlijke gerechten kennen, waaronder Roti’s met Kip massala. Het recept voor de zelfgemaakte gevulde Roti‘s vind je hier, het recept voor de Kip Massala met haricot verts vind je hier. Gecombineerd zijn deze gerechten een gouden combinatie. Je staat er wel wat langer voor in de keuken maar ik vind dat het helemaal waard. Echt een succes recept!

6. Surinaamse Eiersalade en zelfgemaakte Kruidenkaas dip a la Heksenkaas`
Ik hou van borrelen! Lekkere hapjes met toastjes met beleg, roomkaas, stofbrood, een lekker drankje erbij en dan uren genieten van een avondje. Zelf salades of dips maken is nog lekkerder! Zo deelde ik het recept om zelf Surinaamse eiersalade te maken, en een recept voor zelfgemaakte Heksenkaas. Beiden erg lekker en in een handomdraai op tafel gezet!

Boven ieder gerecht staat een linkje zodat je de recepten kunt terugkijken. Welk recept was jouw favoriet op mijn blog? Ook mag je bij de comments een verzoek voor een recept doorgeven dat je graag online zou zien op kellycaresse.nl. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

22 reacties

 • Femke
  28 augustus 2015

  Oehhh die gezonde Twix chocolade repen had ik nog niet eerder gezien..die ga ik eens even bekijken binnenkort :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Mijn “detox reis” door Clean 9: Dag 6, 7, 8 & 9My Profile

 • Tamara
  28 augustus 2015

  Oehhh die twixrepen lijken me geel lekker! En die salade ook!

 • Kelly - Pluiskonijn.nl
  28 augustus 2015

  Lijken mij heerlijke recepten! Die pasta met spinazie wil ik zeker gaan uitproberen en die Twix ziet er ook verrukkelijk uit zeg!
  Kelly – Pluiskonijn.nl onlangs geplaatst…Haar liefste knuffel!My Profile

 • Saskia
  28 augustus 2015

  Lekker! Die stamppot lijkt me heerlijk!
  Saskia onlangs geplaatst…Winactie: Happy Lights!My Profile

 • Dita
  28 augustus 2015

  Mmhh lekker!!
  Dita onlangs geplaatst…Instagram favorieten #6My Profile

 • Marina
  28 augustus 2015

  Ik ben dol op roti en benieuwd of je wel eens boerekool met worst maakt

 • mery_jose
  28 augustus 2015

  Heb al veel van je gemaakt maar zo te zien moeten daar nog wat dingen aan toegevoegd worden 🙂

 • Ingrid
  28 augustus 2015

  Ohhh die Oreo cupcakes heb ik overduidelijk gemist! Ik ben alleen benieuwd of je de dadels goed proeft, want die vind ik eigenlijk helemaal niet lekker.

 • Kim
  28 augustus 2015

  Zulke lekkere dingen! Ik krijg er gelijk trek van.
  Kim onlangs geplaatst…NEW IN – Polette Joplin glassesMy Profile

 • Kelly
  28 augustus 2015

  Wat een heerlijke recepten! Ik had ze bijna allemaal nog niet gezien volgens mij, hihi. Die twix wil ik binnekort eens gaan maken!
  Kelly onlangs geplaatst…Back to the old days in musicMy Profile

 • melissa
  28 augustus 2015

  Hmm die gezonde twix snacks zien er heerlijk uit!
  melissa onlangs geplaatst…De TV Series TagMy Profile

 • Channah
  28 augustus 2015

  Hmmm de pasta en roti ga ik zeker een keer maken: heerlijk!
  Channah onlangs geplaatst…Baby’s eerste hapjeMy Profile

 • lin mommysworld
  28 augustus 2015

  Hmm die stampot met rucola klinkt echt goed!
  lin mommysworld onlangs geplaatst…WeekoverzichtMy Profile

 • malou
  28 augustus 2015

  Wat een lekkere recepten zeg!
  malou onlangs geplaatst…NIEUWE KLEERTJES VOOR NOMIMy Profile

 • Nicole
  28 augustus 2015

  Altijd handig om zo’n overzichtje te maken! Kun je het sneller terug vinden ook 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Alsof het gisteren wasMy Profile

 • diana
  28 augustus 2015

  en nu heb ik zin in roti. dankjewel.

  de rest ziet er ook heeeerlijk uit zeg. ik ga eens tussen de receptjes neuzen.
  diana onlangs geplaatst…Origami sushiMy Profile

 • Leonie
  28 augustus 2015

  Hmm, ik krijg er honger van.
  Ik wil nog een x proberen om Roti te maken!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamavertelt: Wachten op niet ongesteld wordenMy Profile

 • Celine
  28 augustus 2015

  Wat een heerlijke recepten! Gauw de Twix variant uitproberen!
  Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…AANBIEDING ALERT: Nivea verzorgingMy Profile

 • lieke
  28 augustus 2015

  Wat ziet dat er lekker uit zeg!!! 🙂
  Wil je een keer een taart recept delen?

 • Charlotte
  28 augustus 2015

  De gezonde twix reepjes ga ik morgen meteen maken, het ziet er echt heerlijk uit! Heb nu wel zin in Twix of Snickers!
  Liefs!

 • Tamara
  29 augustus 2015

  Oeh wat een lekkere recepten, ik ga ze zeker proberen!
  Tamara onlangs geplaatst…25 levensvragenMy Profile

 • Lisanne
  29 augustus 2015

  Jammie jammie die oreo cupcake iam in love en heksenkaas dup mmmmmmm Oh wat houd ik van eten wat lijkt het mij ook vreselijk als je voor altijd hetzelfde moet eten…..
  Lisanne onlangs geplaatst…Canvas schildersdoekenMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.