Favoriete recepten compilatie!

Ik heb al ontzettend veel recepten gedeeld op mijn blog en blijf dit ook zeker met veel plezier doen. Ik ben dol op koken, vind het leuk om nieuwe recepten uit te proberen en om te variëren tussen hele gezonde recepten en lekkere snackrecepten. Ik hoor regelmatig van bezoekers terug dat ze mijn recepten regelmatig na maken en ook zelf duik ik regelmatig de recepten index in wanneer ik geen inspiratie heb om te koken. Vandaag deel ik een compilatie met wat favoriete recepten die ik op mijn blog gedeeld heb. Wie weet heb je er nog een aantal gemist! Ook mag je een verzoek aanvragen voor een recept dat ik zal delen.

1. Recept Pasta met spinazie, ui en spekjes
Geen zin of tijd om uitgebreid te koken, of vergeten boodschappen te doen? Voor dit recept heb je enkel spaghetti, een pak diepvries spinazie, kookroom, spekjes, ui en wat eenvoudige kruiden nodig om in een handomdraai een pasta op tafel te zetten waarmee je gelijk een hoop groente binnenkrijgt. Zelf heb ik deze ingrediënten altijd wel in huis voor noodgevallen 😉

2. Gezonde Twix chocolade repen:
Gezonde Twix reepjes maken? Dat klinkt toch als muziek in de oren? Ik probeerde dit recept uit en heb er veel mensen blij mee kunnen maken doordat het massaal gedeeld werd op Facebook. Een echt succesrecept voor een wat gezondere snack dan de normale Twix repen en het is leuk om dit zelf te kunnen maken!

3. Stamppot met rucola, room en spekjes
Dit recept vind ik zo lekker! Maar ik ben dan ook wel echt een stamppot liefhebber. Ik hou van gerechten waar weinig ingrediënten voor nodig zijn en daar is dit recept helemaal ideaal bij. Wat aardappelen, kookroom, rucola sla, spekjes en eventueel wat rookworst en deze licht kruidige stamppot staat bij je op tafel. Eens wat anders als boerenkoolstamppot.

4. Recept voor semi healthy Oreo cupcakes
De combinatie Van Oreo, cupcake en semi healthy klinkt toch goed? Per persoon eet je 1 oreokoekje en voor de rest natuurlijke ingrediënten zoals pindakaas, amandelen, dadels en banaan. Een echt traktatie en ook leuk om te maken!

5. Roti met kip massala
Van een Surinaamse vriendin leerde ik wat heerlijke gerechten kennen, waaronder Roti’s met Kip massala. Het recept voor de zelfgemaakte gevulde Roti‘s vind je hier, het recept voor de Kip Massala met haricot verts vind je hier. Gecombineerd zijn deze gerechten een gouden combinatie. Je staat er wel wat langer voor in de keuken maar ik vind dat het helemaal waard. Echt een succes recept!

6. Surinaamse Eiersalade en zelfgemaakte Kruidenkaas dip a la Heksenkaas`
Ik hou van borrelen! Lekkere hapjes met toastjes met beleg, roomkaas, stofbrood, een lekker drankje erbij en dan uren genieten van een avondje. Zelf salades of dips maken is nog lekkerder! Zo deelde ik het recept om zelf Surinaamse eiersalade te maken, en een recept voor zelfgemaakte Heksenkaas. Beiden erg lekker en in een handomdraai op tafel gezet!

Boven ieder gerecht staat een linkje zodat je de recepten kunt terugkijken. Welk recept was jouw favoriet op mijn blog? Ook mag je bij de comments een verzoek voor een recept doorgeven dat je graag online zou zien op kellycaresse.nl. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

22 gedachten over “Favoriete recepten compilatie!”

  1. Heb al veel van je gemaakt maar zo te zien moeten daar nog wat dingen aan toegevoegd worden 🙂

  2. Ohhh die Oreo cupcakes heb ik overduidelijk gemist! Ik ben alleen benieuwd of je de dadels goed proeft, want die vind ik eigenlijk helemaal niet lekker.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.