KC Photodiary: Plog editie

kcplogDeze week even geen ‘normale’ Kc Photodiary, maar een photoblog, oftewel een plog! Dit in verband met onze vakantie en het vooruit werken daarvoor. Binnenkort kunnen jullie een uitgebreide vakantie photodiary verwachten van onze reis naar de Kaapverdische eilanden. Vandaag dus een plog, van een heerlijke lazy sunday met Yannick. Geen zondag zoals daarvoor waarbij Yannick in de avond terug naar zijn werk moet, nee een echte vakantie zondag. Lekker!

Goedemorgen, ik ben eigenlijk standaard vroeg wakker, zelfs al voor Lana wakker wordt. Zodra zij wakker is gaan we met ons drietjes (eigenlijk vieren) een beetje uitslapen, wat meestal een beetje stoeien en spelen in bed betekent want Lana die is niet van het uitslapen, maar lekker actief doen haha.

Outfitje: H&M mama jeans, H&M mama shirt, simpel vestje van Hema en mijn gebruikelijke sieraden.

Nadat ik Lana verschoond en aangekleed heb, en zelf wat make-up op gedaan heb zet ik koffie voor mezelf. Vast ritueel in de ochtend. Hoe cute zijn m’n nieuwe koffiekopjes! (Van Cupkes)

Look of the day, het was best warm dus het vest kon uit.

Ontbijt: Ik had helemaal geen zin in mijn gebruikelijke yoghurt ontbijt, ik wilde scrambled eggs dus dat maakte ik ook! En Yannick had heerlijk verse sinaasappelsap geperst, een echt zondags ontbijtje dus, mmm

Sinds ik zwanger ben draag ik niet alleen mijn insulinepomp op mijn lichaam geplakt, maar ook een sensor (een continue glucosemeter via een klein ‘naaldje’ wat in de huid zit). En de sensor was toe aan vervanging. Ik lijk net een robot met al die apparaten maar alles voor mijn gezondheid en natuurlijk ons kindje.

Toen ruimde ik wat op in huis en daarna ging ik met Lana spelen. Haar speelhoek is al heel uitgebreid, zoals je kunt zien.

Yannick bakte tosti’s voor de lunch en dat vinden zowel Lana als ik erg lekker!

Wat vinden jullie lekkerder, tosti’s uit de pan of uit een tosti-ijzer? Ik stem voor pantosti’s, zo lekker krokant!

Ik bracht Lana naar bed voor haar middagslaapje en kroop zelf achter de computer om wat te werken. In verband met het vooruit werken voor de vakantie moest ik ook even doorwerken in het weekend, voor een goed doel natuurlijk 🙂

Toen Lana wakker werd ging ik met haar naar beneden. Ik besloot mijn teennagels te lakken en Lana ging er vol interesse bijstaan met wapperende teentjes, ik lakte dus ook haar teennagels. Ze bewoog echter zoveel dat het nogal slordig zit, maar wat maakt het uit, ze voelde zich helemaal trots en mooi!

Daarna gingen we bij vrienden op kraamvisite, ze hebben hun tweede zoontje gekregen, echt een heel mooi mannetje. En een beschuitje met muisjes gaat er altijd wel in.

Daarna even langs de Ah voor wat boodschappen voor het avondeten, we hadden namelijk zin in groentesoep!

Met stokbrood! Tipje: Voor het afbakken van het stokbrood al half insnijden want dan heb je na het bakken je stokbroodje zo in stukjes!

Soepje met veel ballen

Traditie waarmee ik ben opgegroeid: ‘Knappebollen’ voor in de soep, een soort croutonballetjes, te lekker! Kennen jullie dit?

Daarna weer even aan het werk terwijl Yannick met Lana speelt en het bad- en bedritueel met haar doet.

Hele rare zwangerschapscraving: Tomatensap, en dat dan als tussendoortje. Ik word er helemaal blij en gelukkig van haha, raar he!

dus….

En Yannick en ik hielden een tv- en hang avondje met z’n tweeën!

Rond 22.30 ging ik lekker naar bed, welterusten!
Dit was de plog voor deze week, binnenkort dus een uitgebreide vakantie photodiary met foto’s van onze reis naar de Kaapverdische Eilanden! Stay tuned 🙂 En ik ben natuurlijk benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

37 gedachten over “KC Photodiary: Plog editie”

 1. Echt helemaal vergeten: knappebollen! Mijn oma had die altijd. Ik vond ze absoluut niet lekker, maar het was inderdaad gewoon een traditie. Goh wat grappig om weer te zien. Gossie, die teennagels van Lana. Cute! Tosti’s? Absoluut uit de pan. Veel en veel lekkerder. Ik maak het veel te weinig. Gaan we weer eens doen binnenkort!
  Marion onlangs geplaatst…Blogdate: Een VoorproefjeMy Profile

 2. Ook wel is leuk zo een plogje. Tomatensap meid ik moet er niet aan denken maar als jij het lekker vind ga je gang hahah. Je buikje word mooi hoor ga je er nog wat mee doen? Gipsen of een tekening erop laten maken? Hele fijne vakantie en ik kijk al uit maar je vakantie foto’s liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…DIY – eierkoeken makenMy Profile

 3. Die tip met het stokbrood moet ik echt onthouden! Gister toevallig een stokbrood kapot gesneden toen ik het even snel wilde doen terwijl hij nog gloeiend het was, tja geen geduld haha! En wat reuze schattig die kleine teentje met nagellak♡
  Kelly – Pluiskonijn.nl onlangs geplaatst…Haar liefste knuffel!My Profile

 4. Leuke foto’s! Fijne vakantie. Die nageltjes zijn super cute en wat leuk dat ze al zo’n meisjes meisje is. Groetjes M

 5. leuk artikel, Kelly een vraagje heb je bewust de insulinepomp?
  Mijn moeder heeft sinds 1 jaar nu de POD (ook een insuline pomp alleen zonder draadje) Hopelijk gaat het goed met je bloedsuikers tijdens de zwangerschap.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.