Diary donderdag: Healthy lifestyle, suikervrij eten en verhuisd

diart

Hoi lieve lezers en lezeressen van Kellycaresse.nl , deze week begin ik niet met een verantwoording waarom ik voor wat voor type foto’s heb gekozen, het zijn instagram foto’s geworden haha. Afgelopen week was een hele drukke en hectische week. Druk bezig geweest met verhuizen, het inrichten van ons nieuwe huis en verrast worden door vriendin Suzanne met veel gezelligheid. Voor het eerst werken in mijn nieuwe werkkamer, Lana die voor het eerst echt op haar eigen kamer sliep, allemaal leuke nieuwe dingen. Ook was dit de eerste serieuze week van mijn suikervrije challenge. Voor 80% eet ik suikervrij en wat voel ik me daar goed bij! Ik voel me fitter en energieker, en doordat ik niet volledig suikervrij eet kan een sushi etentje, of een koekje een keer geen kwaad. Ik ontdek heerlijke recepten, en ik eet weer voldoende fruit op een dag. Echt een win-win situatie! Benieuwd hoe deze week in foto’s eruit zag? Klik dan op lees meer.

Hallo, nieuwe woonkamer! Hier was de woonkamer nog helemaal leeg wat een goede indruk geeft van hoe onze woonkamer eruit ziet. Het was letterlijk een instapklare woning. We konden na wat schoonmaken gelijk aan de slag met inrichten. Het huis was in perfecte smaak en heel toevallig helemaal in onze smaak.

Deze foto plaatste ik om jullie te laten weten dat ik de verhuizing had overleefd haha, vooraf vond ik het allemaal wel spannend en leek het me een hele opgave maar zoals jullie gisteren ook al in het kletsfilmpje konden zien, is het me allemaal meegevallen.

En toen was de kamer ingericht en genoot ik met vriendlief van onze eerste avond samen in ons nieuwe huis, heerlijk!

Zaterdag dacht ik dat het een soort lazy-saturday zou worden en droeg ik deze fijne basic outfit. Uiteindelijk bleek zaterdag er helemaal anders uit te zien door de verrassing van Suzanne!

Wat was ik verrast door lieve vriendin Suzanne! Wow, de verbazing straalt van mijn gezicht af!

We gingen naar de ikea en daarna dronken we thuis een homemade smoothie. Suzanne inspireerde mij om weer suikervrij te gaan eten, een hele goede beslissing!

Dit is zo’n typische uitzondering in een suikervrije challenge. We besloten sushi te bestellen en chinees. Lekker lekker!

Na een heerlijke dag met Suzanne te hebben gehad zondag brachten we haar weer naar het station in Den Bosch, daar zit sinds kort een Starbucks en daar haalde we een heerlijke soja latte, i love it!

Maandag ging ik heerlijk voor het eerst aan het werk in mijn nieuwe werkkamer, ik ben verliefd! Wat is het fijn om je echt af te kunnen zonderen en je helemaal te focussen op het werk. Geen afleiding van het huishouden, een wasmachine of wat dan ook om je heen.

Ook leverde ik de sleutel in van ons oude appartement. Zo triest deze foto er ook uit ziet, zo voelde het ook voor mij. Wat een mooie herinneringen mocht ik meemaken in dit appartement. Allemaal grote life-events mochten in dit huis plaatsvinden. Voor het eerst samenwonen, hier besloot ik dat ik wilde gaan bloggen, zwanger worden, afstuderen aan het Hbo, moeder worden en de eerste maanden als gezinnetje doorbrengen, mooie herinneringen! We zijn nu klaar voor nieuwe mooie herinneringen in ons nieuwe huis.

Suikervrij eten is echt geen straf als je dan dit soort lekkere lunches kunt maken, dit zijn havermout-banaan pannenkoekjes met wat griekse yoghurt, en vruchtjes mmm!

Smoothies heb ik weer helemaal herontdekt en drink ik voortaan als middag tussendoortje, heerlijk! Deze op de foto is met frambozen, banaan en mango mmm.

Mini foto shoplog! Mijn bestelling van de body en fit shop: 2x pure amandelmeel, 2x pure speltmeel, 1x superfood pure bessen powermix, een pot notenpasta. Ook bestelde ik een wafelijzer want ik ben aangestoken door Suzanne met het gezonde wafel-virus haha!

Gisteren nam ik twee filmpjes op, waaronder het kletsfilmpje dat gistermiddag online stond, maar ook een roomtour van mijn werkkamer! Deze kunnen jullie binnen een paar dagen op de blog verwachten!

Deze geweldige instagram poster kreeg ik binnen van Prinstagram. Houdt de blog goed in de gaten want er gaat een hele toffe winactie aankomen met deze shop!

Dit was de diary weer voor deze week. Morgen komt foodie friday online met een eetdagboek en update van mijn suikervrije challenge, ben jij benieuwd hoe dit gaat? Neem dan zeker morgen even een kijkje.

Wat vonden jullie van de diary van deze week? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

32 reacties

 • Ilse
  10 april 2014

  Wat hebben jullie een mooie en grote woonkamer! Lijkt me heerlijk, zoveel ruimte!
  Leuk dat je suikervrije dieet zo goed gaat! 🙂
  Ilse onlangs geplaatst…Opnieuw beginnen sporten + tip: superherofitnesstvMy Profile

 • Cindy
  10 april 2014

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning, veel ruimte zo! Die laatste poster is tof!
  Cindy onlangs geplaatst…ScentchipsMy Profile

 • Geertje
  10 april 2014

  Wat een leuk huisje heb je nu! En inderdaad, je oude huis zit vol herinneringen, maar die herinneringen zullen altijd blijven bestaan, die verdwijnen niet door te verhuizen! En wat fijn dat het suikervrij eten zo goed gaat! Ben benieuwd naar je fooddagboek morgen!
  Geertje onlangs geplaatst…Moederdag Bij Lush…My Profile

 • Maai
  10 april 2014

  Ja leuk om een kijkje te nemen in je nieuwe huisje. Ben benieuwd naar komende week je berichten, liefs en geniet
  Maai onlangs geplaatst…Papa’s kindjes en mama’s egoMy Profile

 • Lauriëtte
  10 april 2014

  Aww die foto van het lege oude huisje. Zal vast even moeilijk geweest zijn. Gelukkig heb je een prachtig nieuw huisje!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Smoothie #7 – KropslaMy Profile

 • Milou | Shimmer-Pie
  10 april 2014

  Je huisje ziet er echt heerlijk uit zeg! Lekker dat je er niets aan heofde te doen!
  Ik ben ook benieuwd naar je eetdagboek morgen!
  Milou | Shimmer-Pie onlangs geplaatst…Andrélon Keratine RepairMy Profile

 • Miranda
  10 april 2014

  Leuke foto’s! Jullie nieuwe woonkamer ziet er heel erg gezellig uit!
  Miranda onlangs geplaatst…Longreads Joins the Automattic FamilyMy Profile

 • Manon
  10 april 2014

  Leuk om jouw weekje weer even terug te zien :)! Zo lief dat Suus spontaan langs kwam!
  Manon onlangs geplaatst…Life with Lizanne: Outfit – Panter meets DotsMy Profile

 • Susanne
  10 april 2014

  Wat fijn dat jullie gelijk konden beginnen met inrichten! Dat scheelt een hoop werk! Ik zie in ieder geval m’n favo Hemnes kastjes hihi. Ik vind je poster het he-le-maal geweldig. Onwijs gaaf!
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: Volkoren lijnzaad cranberry koekjesMy Profile

 • Suzanne
  10 april 2014

  Wat Eem heerlijke foto’s Kelly! Het was een top weekend dankjewel!
  Suzanne onlangs geplaatst…De Groene Meisjes – Food We Love Box!My Profile

 • saskia
  10 april 2014

  Wat heb je een mooi nieuw huisje, ziet er erg gezellig uit!
  saskia onlangs geplaatst…Opgemaakt #4My Profile

 • D.
  10 april 2014

  Mooie woning, leuk dat je verrast bent! Ben benieuwd naar je gezonde wafel recepten, of heb ik die gemist? Jij motiveert mij weer om suikervrij te gaan eten, ik wil die uitdaging ook wel een keer aangaan, en ben ervan overtuigd dat je er een stuk fitter en energieker van wordt!
  D. onlangs geplaatst…BUSINESS BABE: 10 GOUDEN ONDERNEMINGSTIPS!My Profile

 • Dionne
  10 april 2014

  Wat een leuke diary!
  Dionne onlangs geplaatst…WIN | 2 x €25,- giftcard van TreatwellMy Profile

 • Mariel
  10 april 2014

  Goed bezig met suikervrij eten zien ik. Hier ook net weer een hele bestelling binnen van de Body en Fit Shop. HEEEEERLIJK!
  Mariel onlangs geplaatst…Goedkope en gratis uitjes met kinderen, 8 tips om te besparenMy Profile

 • Todayslife
  10 april 2014

  Het voelt in her begin altijd een beetje raar zo’n nieuwe woning… Maar voor je het weet voel je je weer helemaal thuis. Wat fijn trouwens dat er niet zoveel aan hoefde te gebeuren
  Todayslife onlangs geplaatst…10 April 2014 – Rimmel match perfection foundation reviewMy Profile

 • Tamara
  10 april 2014

  Heerlijk zo’n verassingsbezoekje! Even samen bijkomen van de verhuizing. Ik vind het een mooie/bijzondere foto van het lege huis met de kinderwagen. In je nieuwe huis komen weer meer nieuwe herinneringen.
  Tamara onlangs geplaatst…Zoë 2 maandenMy Profile

 • Marion
  10 april 2014

  Die woonkamer!!! En dat gordijn bij de trap….. Prachtig! Die poster vind ik wel echt heel gaaf!
  Marion onlangs geplaatst…Twee Vlaamse GaaienMy Profile

 • Eline
  10 april 2014

  leuke foto’s en je bent echt een knappe meid!

 • Petra
  10 april 2014

  Wat een leuk foto overzichtje! Veel meegemaakt deze week zo 🙂 Fijn dat alles in je nieuwe huis zo snel op zn plek staat. Wekenlang in de rommel leven is ook niets. Fijne middag nog!!
  Petra onlangs geplaatst…Boodschappen doen met PeuterMy Profile

 • Hanna
  10 april 2014

  Ben benieuwd naar jullie nieuwe huis!
  Hanna onlangs geplaatst…Essence 3D effect topper: Glorious Aquarius & Only Purple Matters – FloorMy Profile

 • Sab
  10 april 2014

  Hai meid, wat een prachtige woning! En heeeeerlijk, instapklaar!

  Mag ik vragen hoelang julie ingeschreven hebben gestaan bij de woningbouwvereniging voor zon huisje? Ze gaan ons huis binnenkort afbreken, dus we moeten dan helaas weg. Hoop dat ze ons een beetje goede woningen aanbieden

 • BeautyinsideandoutNL
  10 april 2014

  Leuke diary! Ik ben sinds deze week ook weer begonnen met wat gezonder en suikervrij eten:) Ideaal dat er niks aan het huis meer hoefde te gebeuren en dat je meteen kon starten met inrichten:)

 • Fleur
  10 april 2014

  Wat een leuke foto’s!
  De blijheid met jullie nieuwe plekje straalt van alle foto’s af!
  Geniet er van!
  Fleur onlangs geplaatst…Personal | Help en win een nail art stempel setje!My Profile

 • Shoppingsarah
  10 april 2014

  Wat leuk! En wat ziet de woonkamer er al mooi uit! Volgens mij hebben jullie echt een heel mooi en fijn nieuw huisje. Je ziet er ook heel gezond uit! Hoe gaat het suikervrij eten eigenlijk in combinatie met suikerziekte, heb je daar moeite mee of zijn je suikers nu juist meer in balans?
  Shoppingsarah onlangs geplaatst…Miyo OMG eyeshadow/highligher.My Profile

 • Sharrel
  10 april 2014

  Je huisje ziet er echt leuk uit! En die pannenkoekjes klinken heerlijk.

  x
  Sharrel onlangs geplaatst…Vintage Inspired look.My Profile

 • Suuz
  10 april 2014

  Wat een heerlijke week! super leuk!! en zoo leuk dat suus je kwam verassen!
  geweldige foto’s 🙂 en ook al heb ik ze al gezien op instagram, blijft leuk om dan ook je diary te lezen hoor!!!

 • Miranda
  10 april 2014

  Wat een leuk huis, en fijn dat het al naar smaak was. Scheelde jullie ontzettend veel werk. Slaapt Lana fijn in haar eigen kamertje?
  Miranda onlangs geplaatst…Kinderboeken: Vliegensvlugge vliegMy Profile

 • Dita
  10 april 2014

  Wat een fijn huis! Kan me voorstellen dat het even moeulijk is, afscheid nemen.
  Dita onlangs geplaatst…Mijn fijnste herinneringenMy Profile

 • Marloes
  10 april 2014

  Wat een fijne foto’s! Je nieuwe huisje ziet er super leuk uit. Mooie woonkamer! En wat gaaf de prinstagram poster!
  Marloes onlangs geplaatst…Catrice BB Allround FoundationMy Profile

 • Nadia
  11 april 2014

  Wat een leuke diary!

 • Dagmar
  11 april 2014

  Wauw wat een heerlijke diary en fijne tijd heb je achter de rug! Je hebt letterlijk bergen verplaatst maar nu is gelukkig het moment van rust meer aangebroken, enjoy sweety!
  Dagmar onlangs geplaatst…BEAUTY / Review Hannah Cleansing ClayMy Profile

 • Linda
  11 april 2014

  Wat heerlijk dat je nu echt kan genieten van je huisje en ik ben erg benieuwd naar de room tour van je werkkamer!

  Ik eet ook zoveel mogelijk suikervrij en zit mij nu hard af te vragen waarom ik niet zo lekker eet haha
  Linda onlangs geplaatst…Review | Fogan Cosmetics Nail PolishMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.