Verhuisupdate in een kletsfilmpje

4896ea45-2100-47fa-a1ba-bbddd59b8e2f_zps14961415

Wij zijn verhuisd! En daar zijn we heel blij mee, en ik vond het tijd om een filmpje op te nemen om jullie bij te praten hoe dit allemaal gegaan is. Ik film dit vanaf mijn nieuwe werkkamer waar binnenkort een workspace tour van komt in een video! Benieuwd naar de video waarin ik even gezellig met jullie bijklets? Klik dan op lees meer.

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Ik hoop dat ik jullie zo weer fijn op te hoogte hebben kunnen brengen, achteraf gezien is het verhuizen heel goed gegaan en veel soepeler als ik vooraf verwacht had. Wat zijn jullie ervaringen met verhuizen? Laat jullie reacties weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

24 reacties

 • Suzanne
  9 april 2014

  Je hebt een super leuk huisje Kel! En Lana heeft het super gedaan! Leuk zo’n kletsfilmpje!
  Suzanne onlangs geplaatst…Persoonlijk | Ze noemen het doorzettingsvermogen.My Profile

 • Manon
  9 april 2014

  Wat een leuk filmpje zeg! Wat fijn dat Lana zo makkelijk was tijdens de verhuizing en dat ze al zo goed in haar eigen kamertje slaapt 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Een dag uit het leven van een moeder #3My Profile

 • Vanessa
  9 april 2014

  Leuk kletsfilmpje! Fijn om te horen dat alles goed is gegaan met Lana en dat ze nauwelijks iets van de verhuis heeft gemerkt. Mijn vriend en ik verhuizen eind deze maand, spannend!
  Vanessa onlangs geplaatst…Garnier Ultra Doux Zuiverende Droogshampoo CitrusextractMy Profile

 • Miranda
  9 april 2014

  Leuk filmpje! Fijn een aparte werkkamer. dat zou ik ook ooit wel willen:)

  Ik ben 2 keer verhuist (eerste keer toen ik ging samenwonen met mijn vriend en de tweede keer toen we samen een huis hadden gekocht) ging beide keren redelijk soepel gelukkig. Al vind ik er niks aan en hoop ik voorlopig niet weer te moeten:)
  Miranda onlangs geplaatst…Over mij: PuckMy Profile

 • Marion
  9 april 2014

  Heerlijk filmpje! Wat fijn dat de verhuizing soepel is gegaan!

  Ik ga nooit meer verhuizen. Zo simpel is het. De laatste keer….. ooooh arghhhh!!!! Alles wat mis kon gaan ging mis. Verhuiswagen die niet gereserveerd was, vloer die te hoog gelegd was waardoor de deuren niet meer open konden, een oven die kapot flikkert in de lift waardoor er glas in de liftschacht viel en de lift het niet meer deed twee uur lang tijdens de verhuizing, de verhuiswagen die niet onder een doorgang door paste waardoor we onze wijk niet in konden en de laatste honderden meters alles moesten sjouwen, het nieuwe gasfornuis wat niet bezorgd werd waardoor we anderhalve week niet konden koken, het bed had vertraging, dus twee weken op een luchtbed geslape… Oh man, hou op. Ik ga blijf hier wonen tot aan mijn dood, ik ga NOOIT meer verhuizen!
  Marion onlangs geplaatst…Lost in the right directionMy Profile

 • Stephanie
  9 april 2014

  Wat een leuk klets filmpje, fijn om te horen dat het verhuizen allemaal goed is gegaan en dat het met Lana ook goed is gegaan. Ik ben zelf nog nooit verhuisd, alleen naar me studentenkamertje maar dat vind ik niet echt verhuizen omdat 3/4 van me spullen nog gewoon bij me ouders ligt;)
  Stephanie onlangs geplaatst…RUNNING: De leuke kanten!My Profile

 • DIY Monday
  9 april 2014

  Heel erg leuk filmpje om te kijken! Fijn voor je dat het verhuizen goed gin!

 • Lara
  9 april 2014

  Gezellig filmpje! Gelukkig is de verhuizing vlot verlopen! Geniet van je nieuwe huis!

 • Fabiënne
  9 april 2014

  Leuk filmpje! Ben benieuwd naar de workspace tour! Fijn dat alles zo snel ging met het verhuizen.
  Fabiënne onlangs geplaatst…Vrolijke dekbedovertrekken van Dekbedden.nlMy Profile

 • Lauriëtte
  9 april 2014

  Leuk filmpje! 😀 Geniet van je nieuwe huisje!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Winactie! Pieces + Rosie & RosesMy Profile

 • D.
  9 april 2014

  Fijn om te lezen dat de verhuizing zo goed is gegaan. Ook voor Lana. Ben benieuwd naar je workspace tour! Geniet lekker met je gezin van je nieuwe huisje!
  D. onlangs geplaatst…WINACTIE: ZOEVA GOLDEN LUXERY SET!My Profile

 • Todayslife
  9 april 2014

  Wat fijn dat jullie nu een veel ruimere woning hebben! 🙂
  Todayslife onlangs geplaatst…9 April 2014 – Wishlist aprilMy Profile

 • Agneta
  9 april 2014

  Heerlijk kletsfilmpje zo 🙂 ben benieuwd naar de complete kamer.

 • Hannah
  9 april 2014

  Fijn dat hel allemaal zo goed is gegaan! Nu jij nog weer bijkomen en lekker genieten met zn 3tjes!
  Hannah onlangs geplaatst…Huishoudbeurs + primarkMy Profile

 • Dita
  9 april 2014

  Wat een gezellig filmpje. Fijn dat jullie over zijn en alles zo goed is gegaan.
  Dita onlangs geplaatst…Smoothie tipsMy Profile

 • alexa
  9 april 2014

  wat leuk dat jullie zijn verhuisd, veel geluk in jullie nieuwe huisjes!
  alexa onlangs geplaatst…Hoe combineer ik crop tops?My Profile

 • Geertje
  9 april 2014

  Wat fijn dat Lana het zo goed heeft gedaan! Ben benieuwd hoe dat met onze meiden gaat straks. Guusje vind vooral de nieuwe school heel spannend! En leuk dat je je eigen kamertje hebt! Heerlijk een eigen “kantoor”. Geniet van jullie huisje!
  Geertje onlangs geplaatst…Songteksten…My Profile

 • saskia
  9 april 2014

  Wat fijn dat de verhuizing zo goed is gegaan! Nu lekker genieten. Veel geluk in jullie nieuwe huisje!
  saskia onlangs geplaatst…Mamapraat: Review Petit & Jolie Haar en Body ShampooMy Profile

 • Mariel
  9 april 2014

  Ik ben niet zo snel in paniek en ook een verhuizing vind ik prima te doen. Het is ff druk, maar je bent hete werk zo weer vergeten. Onze jongste was negen weken toen we verhuisden naar curaçao, veel mensen vonden dat ontzettend dapper… Een Internationale verhuizing is alleen wel een papieren rompslomp, da’s wat minder. Ben benieuwd naar je werkkamer!

 • Naomi
  9 april 2014

  Leuk zo’n kletsfilmpje! Fijn dat Lana het allemaal prima vindt zeg. En ik ben heel erg benieuwd naar hoe je werkkamer er uiteindelijk uit ziet, lijkt me super fijn zo’n plekje voor jezelf!

 • Kelly Caresse | Mijn week in foto's: Suikervrij eten
  10 april 2014

  […] ik het allemaal wel spannend en leek het me een hele opgave maar zoals jullie gisteren ook al in het kletsfilmpje konden zien, is het me allemaal […]

 • Susanne
  10 april 2014

  Wat een leuk filmpje! Heerlijk om naar te luisteren hihi. Fijn dat alles zo soepel is verlopen en dat Lana het ook zo goed heeft gedaan!
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: Volkoren lijnzaad cranberry koekjesMy Profile

 • Petra
  10 april 2014

  Leuk filmpje meid! Wat ben je leuk op bewegend beeld ook 😀
  Petra onlangs geplaatst…Zakelijk en persoonlijk gaan best samenMy Profile

 • Claudia
  13 april 2014

  Leuk filmpje:)

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.