Verhuisupdate in een kletsfilmpje

4896ea45-2100-47fa-a1ba-bbddd59b8e2f_zps14961415

Wij zijn verhuisd! En daar zijn we heel blij mee, en ik vond het tijd om een filmpje op te nemen om jullie bij te praten hoe dit allemaal gegaan is. Ik film dit vanaf mijn nieuwe werkkamer waar binnenkort een workspace tour van komt in een video! Benieuwd naar de video waarin ik even gezellig met jullie bijklets? Klik dan op lees meer.

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Ik hoop dat ik jullie zo weer fijn op te hoogte hebben kunnen brengen, achteraf gezien is het verhuizen heel goed gegaan en veel soepeler als ik vooraf verwacht had. Wat zijn jullie ervaringen met verhuizen? Laat jullie reacties weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

24 gedachten over “Verhuisupdate in een kletsfilmpje”

 1. Leuk filmpje! Fijn een aparte werkkamer. dat zou ik ook ooit wel willen:)

  Ik ben 2 keer verhuist (eerste keer toen ik ging samenwonen met mijn vriend en de tweede keer toen we samen een huis hadden gekocht) ging beide keren redelijk soepel gelukkig. Al vind ik er niks aan en hoop ik voorlopig niet weer te moeten:)
  Miranda onlangs geplaatst…Over mij: PuckMy Profile

 2. Heerlijk filmpje! Wat fijn dat de verhuizing soepel is gegaan!

  Ik ga nooit meer verhuizen. Zo simpel is het. De laatste keer….. ooooh arghhhh!!!! Alles wat mis kon gaan ging mis. Verhuiswagen die niet gereserveerd was, vloer die te hoog gelegd was waardoor de deuren niet meer open konden, een oven die kapot flikkert in de lift waardoor er glas in de liftschacht viel en de lift het niet meer deed twee uur lang tijdens de verhuizing, de verhuiswagen die niet onder een doorgang door paste waardoor we onze wijk niet in konden en de laatste honderden meters alles moesten sjouwen, het nieuwe gasfornuis wat niet bezorgd werd waardoor we anderhalve week niet konden koken, het bed had vertraging, dus twee weken op een luchtbed geslape… Oh man, hou op. Ik ga blijf hier wonen tot aan mijn dood, ik ga NOOIT meer verhuizen!
  Marion onlangs geplaatst…Lost in the right directionMy Profile

 3. Wat een leuk klets filmpje, fijn om te horen dat het verhuizen allemaal goed is gegaan en dat het met Lana ook goed is gegaan. Ik ben zelf nog nooit verhuisd, alleen naar me studentenkamertje maar dat vind ik niet echt verhuizen omdat 3/4 van me spullen nog gewoon bij me ouders ligt;)
  Stephanie onlangs geplaatst…RUNNING: De leuke kanten!My Profile

 4. Gezellig filmpje! Gelukkig is de verhuizing vlot verlopen! Geniet van je nieuwe huis!

 5. Wat fijn dat Lana het zo goed heeft gedaan! Ben benieuwd hoe dat met onze meiden gaat straks. Guusje vind vooral de nieuwe school heel spannend! En leuk dat je je eigen kamertje hebt! Heerlijk een eigen “kantoor”. Geniet van jullie huisje!
  Geertje onlangs geplaatst…Songteksten…My Profile

 6. Ik ben niet zo snel in paniek en ook een verhuizing vind ik prima te doen. Het is ff druk, maar je bent hete werk zo weer vergeten. Onze jongste was negen weken toen we verhuisden naar curaçao, veel mensen vonden dat ontzettend dapper… Een Internationale verhuizing is alleen wel een papieren rompslomp, da’s wat minder. Ben benieuwd naar je werkkamer!

 7. Leuk zo’n kletsfilmpje! Fijn dat Lana het allemaal prima vindt zeg. En ik ben heel erg benieuwd naar hoe je werkkamer er uiteindelijk uit ziet, lijkt me super fijn zo’n plekje voor jezelf!

 8. Pingback: Kelly Caresse | Mijn week in foto's: Suikervrij eten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.