Speen met de naam van je kindje

mijnfospeen

Speen met de naam van je kindje: Kennen jullie dat probleem? Dat het lastig is om de juiste speen voor je kindje terug te vinden tussen de spenen van andere kindjes? Bijvoorbeeld op de kinderopvang, gastouder of binnen je eigen gezin? Dat ik er als moeder voor kies om mijn dochter zonder speen op te voeden, wil dat nog niet zeggen dat ik ik deze actie niet kan delen aan moeders die wel heel veel baat hebben bij de fopspeen. Of je je kind opvoedt met speen dat mag ieder voor zichzelf bepalen. Ik wil als blogger openminded zijn en de opvoedingskeuze van iedere ouder respecteren. Opvoeden is namelijk iets heel persoonlijks zoals ik al geschreven had in een artikel op Mommytobe. Toen ik benaderd werd door Mijnfopspeen.nl wilde ik ook zeker deze samenwerking aangaan. Ik mag namelijk  6 gepersonaliseerde setjes van drie spenen weggeven aan jullie! Dit zijn spenen waar je de naam van je kindje op kan laten zetten. Ben je benieuwd naar deze toffe winactie? Lees dan verder.

Tuttencollage2

Speen met de naam van je kindje
Omdat ik me zelf nooit verdiept heb in de speen ben ik wat onderzoek gaan doen om jullie wat meer te kunnen vertellen over het gebruik van een speen. Mijnfopspeen.nl is een hele leuke shop waarop je gepersonaliseerde spenen kunt bestellen van allerlei bekende merken. Je kunt de naam van je kindje op de speen laten zetten en dat is ideaal wanneer je je kindje naar een kinderdagverblijf of  gastouder brengt.  Ouders en personeel van het kinderdagverblijf kennen het probleem: spenen van kindjes verdwijnen of worden verwisseld. Niet alleen de speentjes worden doorgegeven maar ook de bacterieën. De gepersonaliseerde speen werd ontwikkeld om dit probleem op te lossen.

Op de webshop www.mijnfopspeen.nl kan je kiezen tussen verschillende merken spenen.  Zo zijn er de speentjes van Avent, Nuk/bibi,Eska en Nûby .Bovendien is er de mogelijkheid te kiezen tussen verschillende modellen en maten. Er is keuze  tussen anatomische, symmetrische en ronde fopspeentjes.  Als je het merk en het model gekozen hebt welke je prettig vindt voor jouw kindje, dan kun je een kleurencombinatie zelf samenstellen. In een setje ontvang je drie spenen die je zelf kunt personaliseren met de naam van je kindje. Je kunt er de naam van je kindje op laten graveren maar bijvoorbeeld ook een leuk symbooltje bijvoorbeeld met een lief hartje of een leuke smiley. De speentjes worden gegraveerd en niet geprint. Dit wil zeggen dat naam  en of tekstjes niet vervagen na herhaaldelijk uitkoken van de speen.

Marie

Na bestelling kun je de speentjes binnen een week bij u  thuis in de bus verwachten! Bovendien kosten de gepersonaliseerde spenen niet meer dan deze in de winkel of bij de apotheek. Een setje van 3 spenen komt op 17,90  en een setje van 2 fopspenen komt op  €14,40, deze prijzen zijn inclusief verzenden.

Winactie!

Win een gepersonaliseerd setje van drie spenen met de naam van je kindje! Ik mag maar liefst 6 winnaressen blij maken met zo’n setje dus de winkans is heel hoog. Om te winnen moet je het volgende doen:

Hoe doe je mee aan deze winactie?

 • Like de facebookpagina van Kellycaresse en benoem in het bericht dat bij deze winactie hoort dat je meedoet.
 • Stuur een mail naar: Kelly@kellycaresse.nl met als onderwerp  : Winactie fopspeen. Zet in de mail je volledige naam waarmee je ook op Facebook de pagina liked.
 • Beantwoord in je mail de volgende vraag: Waar komt het idee van de gepersonaliseerde speen vandaan?
 • De winactie loopt vanaf vandaag tot dinsdag 15 april. Op woensdag 16 april ga ik de winnaars een mailtje terug sturen. De winnaars ontvangen een vouchercode waarmee ze een setje gepersonaliseerde fopspenen kunnen bestellen.

Wat vinden jullie van deze winactie? Ga jij meedoen? Je mag zowel voor je eigen kindje meedoen, als voor het kindje van iemand anders.

Liefs Kelly.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

12 reacties

 • Marije - BakingBeautyNL
  10 april 2014

  STEL ik had een kindje, dan had ik zeker weten meegedaan ;-). Nu is dat niet het geval. Al vind ik de actie wel heel erg leuk voor kersverse mama’s! (en papa’s natuurlijk).
  Marije – BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Amarula Bakworkshop met Janny van der HeijdenMy Profile

 • Denise
  10 april 2014

  Ja ik doe mee! Leuke actie en zeker heel handig 🙂

 • Mamoesjka
  10 april 2014

  Gelukkig zijn mijn kindjes speen vrij! Eindelijk….
  Deze speentjes zijn wel erg leuk! 🙂
  Mamoesjka onlangs geplaatst…Mason Madness ( + winactie)My Profile

 • Angela
  10 april 2014

  Super leuk!
  Ik heb ook meegedaan!

 • Marion
  10 april 2014

  Goss, wat zijn ze schattig! Leuke actie voor alle nieuwe mama’s en papa’s!
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornis ~ herstel: Beschermlaagje gezochtMy Profile

 • Miranda
  10 april 2014

  leuke actie voor alle ouders met een kindje. Ik onthoud wel even dat dit bestaat, misschien een leuk kraamcadeautje, die heb ik nog al eens nodig;)
  Miranda onlangs geplaatst…Over mij: nagellakMy Profile

 • Anamaria
  10 april 2014

  Leuk! Wij gebruiken wel een speentje want mijn zoontje heeft een enorme zuigbehoefte en wordt boos als er nog melk uit mijn borst komt haha. Ideaal!

 • Birgit
  10 april 2014

  Ik heb je net mijn mailtje gestuurd. Dit is echt en leuke actie. Niet voor mijzelf maar voor m’n zussen 😉

 • Nicole
  10 april 2014

  Leuk zeg die winactie! Onze meid wil niet eens een speentje hihi. Hebben er nog paar liggen die ze weigert 😉
  Veel succes iedereen!

 • Debbie
  11 april 2014

  Ik heb ze een tijdje terug gewonnen en wat zijn ze leuk… Nu hopen dat onze kleine uk ze ook wil gebruiken hihi
  Debbie onlangs geplaatst…Very Inspiring Blogger AwardMy Profile

 • Caroline
  14 april 2014

  Super leuk! Ik doe mee!

 • karlijn
  18 april 2014

  Leuk,ook meegedaan voor mijn zusje

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.