Diary donderdag: Leuke afspraken, weddingplanner en studie

colagdiadte

Afgelopen week was leuk! Nu ik een stuk beter in mijn vel zit, mij lichamelijker stukken beter voel en ik veel meer kan doen merk ik dat ik veel meer geniet van de dingen die ik doe. De trein naar Amsterdam pakken is een eitje, heerlijk sporten, meerdere afspraken op een dag plannen en al die dingen maken ook dat ik me beter voel. Als je een tijd dat soort dingen niet kunt dan besef je wanneer je het weer wel kunt, hoe speciaal dat is. Hoe bevoorrecht ik me voel om mijn eigen werkgever te zijn, om de hele week te kunnen genieten van mijn kindje en om te kunnen plannen wat ik wil. Op mijn werk gaat het ook beter, ik ben nu aan het opbouwen om uiteindelijk nog zo’n 1 dag per week buiten de deur te werken. Voor mij precies genoeg om een dagje lekker de deur uit te zijn, mijn collega’s te zien en even met wat anders bezig te zijn dan met moederen, bloggen en dat soort dingen. Waar was ik gebleven? Owja, afgelopen week, ik heb heel veel leuke dingen gedaan en ik ga jullie vandaag een kijkje geven in mijn week. Kijken jullie mee?

Donderdag bracht ik Lana naar mijn ouders en ging ik zelf met de trein richting Amsterdam waar ik ging meeten met Betty. Ik ging haar mooie appartement bezichtigingen, heb haar vriend ontmoet en haar lieve poezen. Daarna gingen we voor een heerlijke high tea te stad in bij een heel leuk zaakje.

Betty en ik samen!

En even later kwam Shirley met Skyler ook nog even binnen wippen voor een drankje, dat was heel gezellig! Meer van deze gezellige dag Amsterdam zien jullie morgen in een vlog, to be continued.

Ik nam de trein terug naar huis en ik kon het niet laten om wat leuke ‘stationary’ schoolspulletjes bij de Hema te kopen. Ik kwam pennen te kort (op de een of andere manier worden er hier in huis pennen opgegeten?), en markeerstiften vind ik ideaal wanneer ik verslagen schrijf.

Thuis stonden er twee perspakketjes op me te wachten. De nieuwe smaken van Carvan Cevitan, Green ice tea en suikervrije Bosvruchten ranja. De Green ice tea ga ik gebruiken voor hypo’s (lage bloedsuikers) want dan kan ik die suikers goed gebruiken. Ook kwam er een heerlijk pakket van Dermolin binnen met hun nieuwe herstellende lijn.

Vrijdag heb ik in de ochtend video’s opgenomen voor mijn youtube kanaal en voor het nieuwe project. Dit is mijn thuis ‘studio’.

In de middag had ik een afspraak met Claimy, zij is wedding planner en jullie kennen haar misschien wel van de leuke wedding artikelen die ze schreef op Livelifegorgeous. Ze gaat mij helpen met ontzettend veel leuke dingen op de blog en voor mijn bruiloft. Hoe leuk is dat! Binnenkort lezen en zien jullie meer van haar.

Zaterdag nam ik ook wat beelden op met Yannick voor een filmpje, hij vond het erg leuk om me te helpen dus dat is echt heel tof van hem.

Zaterdagmiddag moest ik werken en was deze yoghurt mijn pauze snack : Yoghurt met aardbeien, meloen, druiven, pure chocolade vlokken en wat muesli. mmm!

Mijn verhaal staat in magazine ‘Jij en je kinderen’ vanaf pagina 28. Niet anoniem maar toch best aangrijpend over te vroeg bevallen en het gevoel dat dit oproept.

Lana is soms al sneller aan het worden als ons! Dit kleine boefje was de trap al aan het opzoeken, maar we hadden haar betrapt en deze foto laat wel zien hoe we dit ontdekt hadden, er staken voetjes en een kontje uit het gordijn haha

Zondag was een opruimdag. Het was heel slecht weer dus Yannick en ik hebben het huis onder handen genomen. Mijn kantoor staat er weer helemaal mooi bij.

En dit is de verzamelijk notitieboekjes die ik regelmatig gebruik voor allerlei projecten en opdrachten. Ik zei toch dat ik verslaafd ben aan notitieboekjes haha, is dit voor jullie herkenbaar?

Ook bakte ik zondag een heerlijke appelkruimeltaart!

In de avond kookte Yannick en hij maakte een lasagne in onze nieuwe pan. Deze mooie braadpan kreeg ik cadeau van mijn ouders en ik ben er super blij mee!

Ik besloot mijn thuisstudie tot gewichtsconsulente weer op te pakken. Na 10 maanden van ‘radiostilte’ was het toch wel tijd om er weer voor de volle bak tegenaan te gaan. De maandagen heb ik in mijn agenda vrij geroosterd om te studeren. Ik zal jullie binnenkort een update geven over mijn studie want ik krijg er best veel vragen over. Het is echt een hele interessante en leuke studie om te volgen.

Maandagavond stond ik om 18.00 paraat voor een uurtje bodypump, die lessen vind ik zo fijn! Echt een uurtje me-time. Ik merk dat ik in kracht mooie sprongen vooruit ga en dat mijn spieren weer een stuk sterker worden.

Dinsdag besteedde ik ook filmen en werken aan mijn blog. In de avond kookte ik een pasta met spekreepjes, ui, spinazie en een beetje kookroom, liefde gaat door de maag toch? Yannick vind het heerlijk.

In de avond ging ik om 19.30 naar de sportschool voor een spinning workout. Dit keer moest ik de kracht echt uit mijn tenen halen zo moeizaam dat het ging maar I did it en de overwinning daarna is extra fijn.

Dit was mijn ontbijt van gisteren, heerlijke banaan/havermout/ei pannenkoekjes waar ik een dotje pindakaas bij deed, wat griekse yoghurt, rozijnen en wat kaneel, onwijs lekker! Gisteren heb ik in de ochtend aan mijn blog gewerkt en in de middag op mijn werk.

Dit was het weekoverzicht voor deze week. Een lekker drukke maar vooral leuke week! Hoe is jullie week geweest? Zijn jullie eigenlijk ook al toe aan stamppot en Hollandse kost door de herfstige temperaturen nu midden augustus? haha laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

29 gedachten over “Diary donderdag: Leuke afspraken, weddingplanner en studie”

 1. Nog niet toe aan stamppot, maar hier gaat de verwarming al wel af en toe aan! Ik herken heel goed wat je zegt over weer meer kunnen doen. Als je een poos niets kan en daarna weer kan opbouwen, dan is dat zo’n genot. Dan waardeer je dat zo. Ik ben blij voor je dat het op dit moment steeds beter gaat met je. Super! Geniet ervan!
  Marion onlangs geplaatst…Blogger AwardsMy Profile

 2. Wat een geweldige foto’s allemaal! Zo fijn om te lezen dat het een stuk beter met je gaat en dat je allemaal leuke en fijne dingen weer kunt doen. Zet ‘m op lieve Kelly! Wat is die foto van Lana achter het gordijn toch geweldig schattig <3

 3. Lekkere variatie op de pasta is: kip, spekjes, ui en broccoli in een sausje van boursin (light). Niet heel gezond, maar absoluut een heerlijke pasta. Recept van mn schoonmoeder en het is echt een favoriet, ken geen lekkerdere pasta!

 4. Haha dat kontje, zo schattig! En wist niet dat je in de jij & je kinderen staat. Ik heb dat tijdschrift in huis maar heb hem nog niet eens uit het plastic gehaald haha.. Ga ik zo direct doen! Wat lief trouwens dat Yannick ook zo betrokken is bij je blog, mijn man ook.. dat kon je wel zien weer met de papa plog dag. Echt lief die mannen van ons!
  Nicole onlangs geplaatst…Huishouden: Hoe ruim je snel op?My Profile

 5. Superleuk om te zien weer! Echt zo fijn dat je hulp krijgt van een weddingplanner! Ik ben benieuwd wat voor pracht-dag je ervan gaat maken! Dat komt vast goed!

  Die foto van Lana die zich aan het verstoppen is, is echt te lief! Hahaha <3
  Betty onlangs geplaatst…De vluchttas: wat zit er in?My Profile

 6. Erg leuk om te zien. Mijn vriend en ik zijn net terug van een paar dagen Hamburg. We genieten nu nog van deze dagen vakantie thuis en maandag weer werken
  Dita onlangs geplaatst…Shoplog HamburgMy Profile

 7. Superleuk dagboek alweer! Hahaha die foto van Lana onder het gordijn, geweldig! 😀 ben benieuwd naar je vlog van morgen en naar meer artikelen over je huwelijksplannen! Superleuk dat je een weddingplanner hebt om je te helpen met leuke ideeen te bedenken 🙂
  Kim onlangs geplaatst…My Summer Shoe StashMy Profile

 8. Het zag ze een leuke week uit. Ben blij voor je dat het weer beter met je gaat en leuk dat je dan zo van de kleine dingen kan genieten he.
  Die foto van Lana achter het gordijn hoe schattig 🙂
  Vicky onlangs geplaatst…29 weken: de hikMy Profile

 9. Wat een te schattige foto van Lana die met haar bipsje en voetjes onder het gordijn uitsteekt hihi. Je hebt er weer een interessante diary van gemaakt! Zo fijn dat je weer wat energieker bent. En volgens mij ben je ook nog eens hartstikke goed bezig met sporten! Super!
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…La VieSagistaMy Profile

 10. Het is zo leuk om te lezen dat je je steeds beter voelt, je voelt het gewoon tussen de regels door. Superfijn! En wat die pennenmonstertjes betreft, hier heerst ook een plaag. Die dingen blijven maar verdwijnen.

  Ik maak van het weekend zuurkool heb ik besloten, nu al trek in!
  Marieke onlangs geplaatst…Vakantiestress? Daar doe ik niet aan!My Profile

 11. Haha dat kontje onder het gordijn vandaan. Wat is het toch een boefje. Dat servies bij de high tea, zo leuk!

 12. Kelly je bent een top meid een leuke moeder i lov3 you en je filmjes en lana x xxxxxxxxxxxyoussra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.