Wedding wednesday : Throwback foto’s en hoe het voelt om verloofd te zijn

Inmiddels zijn jullie van mij wel gewend dat de wedding wednesday artikelen echte romantische zwijmel artikelen zijn toch? Dan is het goed haha. De foto hierboven is de allereerste foto van mij en Yannick samen. Ik zo’n 10 kilo zwaarder als nu en Yannick zo’n 10 kilo lichter als nu. Vanaf het eerste moment dat ik Yannick zag had ik al het gevoel dat dit erg serieus zou gaan worden. Dat we nu, 4 jaar en 3 maanden verder verloofd zouden zijn durfde ik alleen maar te dromen. Ik krijg soms de vraag hoe het nu voelt om verloofd te zijn. Ik kan heel speciaal antwoorden dat het een totaal nieuwe ervaring is maar nee, de liefde is net zo sterk en net zo mooi. Toch zijn er dingen verandert en in dit artikel deel ik wat leuke throwback foto’s met jullie en vertel ik hoe het voelt om verloofd te zijn. Over zo’n 10 maanden hoop ik een artikel te kunnen plaatsen met hoe het voelt om getrouwd te zijn want dat gevoel ken ik nog helemaal niet.

Dit is denk ik de tweede fotosessie van ons samen. Schattig he!

Verloven is iets heel speciaals, je spreekt met elkaar af om te gaan trouwen met als doel voor de rest van jullie leven eeuwige trouw te beloven. Trouwen vind ik specialer als verloven, maar verloofd zijn zegt al heel erg veel en tijdens de weg van verloving en trouwen ga je alle voorbereidingen regelen voor de bruiloft. Wat ik vooral speciaal vind aan verloofd zijn is dat Yannick zo onwijs veel moeite gedaan heeft om mij op een hele speciale manier te verrassen om mij te vragen. Daarmee liet hij zien hoe onwijs veel hij van mij houdt en hoeveel hij voor mij over heeft. Ook liet hij met het bijzondere aanzoek zien dat hij precies weet waar ik dol op ben:  de combinatie van bloggen, mijn blog voorbeeld, het juiste restaurantje, de juiste muziek, Lana die op een speciale manier betrokken was en hij liet bewust alles filmen, gewoon omdat hij weet dat dit past bij mij. Dat maakt voor mij de verloving extra speciaal, dat bevestigd voor mij alleen maar meer dat hij de ware is voor mij. Hij kent mij door en door en heeft alles voor mij over. Doe daar een flinke vleug liefde bij en ik ben compleet. Verloofd zijn is ook speciaal omdat ik voortaan met een ring om mijn vinger zal rondlopen die laat zien dat ik ‘ingenomen’ ben door de liefde van mijn leven. Om dit verhaal niet de romantisch te maken, en om te voorkomen dat je nu met een slijmbakje komt aanlopen ga ik weer verder met het delen van leuke throwback foto’s.

Deze foto maakte we in Parijs waar Yannick me als verrassing mee naar toe nam toen we 3 maanden samen waren.

Deze foto maakten we samen in Disneyland Parijs in 2010.

Ook hier was ik een stuk voller van postuur. Dat mag de pret niet drukken, deze hilarische foto van Yannick op een struisvogel was echt een hele leuke herinnering aan onze reis Curacao.

Ik heb nog veel meer leuke throwback foto’s van ons samen die ik nog met jullie zal delen in een volgende deel met foto’s van ons. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen ‘hoe het voelt om verloofd te zijn’ en om wat foto’s uit de oude doos van ons samen te zien. Ik ben benieuwd naar jullie reacties dus laat deze dan ook achter in de comments.

Hoe voelt of voelde het voor jou om verloofd te zijn? Of als je ooit hoopt dat je zult verloven, hoe denk je dat dit zal voelen?

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

51 reacties

 • Sophie
  20 augustus 2014

  ‘Volle postuur’ of niet, je bent een prachtige meid hoor Kelly! <3 Wat lief om deze foto's zo te zien! Ik ben inmiddels voor de derde keer weer samen met mijn vriend/ex (hoe noem je dat, haha!). maar het is wel de liefde van mijn leven. De eerste droom is samenwonen en dan zien we wel verder hihi
  Sophie onlangs geplaatst…Outfit: Pastels and PinksMy Profile

 • Marion
  20 augustus 2014

  Hele mooie foto’s! Peter en ik zijn nooit verloofd geweest. Toen bleek dat de wet ging veranderen er we er € 2000,- per jaar op achteruit gingen, mits we getrouwd waren, hebben we dat papiertje ondertekend. Dat was 2 jaar geleden en we zijn al 18 jaar samen. Ik wist het meteen toen ik hem ontmoette: Dit is ‘m. Daar hoefde we niet voor te verloven of te trouwen. Maar dat is gewoon ons ding, wij hebben dat niet. Want geloof me, ik vind het prachtig hoe Yannick jou gevraagd heeft en ik geniet volledig met je mee!
  Marion onlangs geplaatst…Depressie De Deur Uit #Dag 11My Profile

 • Manon
  20 augustus 2014

  Leuk om te lezen weer! Ik droom bij jouw artikelen echt elke keer weg tot mijn vriend en ik gaan trouwen haha
  Manon onlangs geplaatst…Post workout snackMy Profile

 • Angela
  20 augustus 2014

  Wat zijn jullie lief samen! Leuk om wat oude foto’s van jullie te zien!
  Angela onlangs geplaatst…Op zoek naar de perfecte sport bhMy Profile

 • Els
  20 augustus 2014

  Wij zijn nu bijna 4 jaar getrouwd, maar het voelt echt niet anders als niet getrouwd zijn. Het is alleen wat makkelijker met bepaalde administratieve dingen.

 • Koalabeautymama
  20 augustus 2014

  Wat een super lieve foto’s van jullie samen! Haha Yannick op een struisvogel? Ik wist niet dat dat kon. Ook al was je wat voller, ik vind het je niet misstaan hoor 🙂
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Nieuw: Daddy Sunday met Mike!My Profile

 • Elize
  20 augustus 2014

  Oh die zwijmelartikelen van jou zijn toch wel heerlijk eigenlijk, haha! Echt super leuke foto’s van jullie twee! Enneh.. die paar kilo meer op de vroegere foto’s misstaan je niet per se hoor. Ik vind je er absoluut niet te dik uitzien op de foto’s.
  Ik vind het trouwens wel heel dapper dat Yannick op die struisvogel durfde. Ik zou echt doodsbang zijn haha!
  Elize onlangs geplaatst…Een heel fijn weekendMy Profile

 • Sanne
  20 augustus 2014

  Wat leuk om jou weddingverhalen te lezen! Geniet van de voorbereidingen
  Sanne onlangs geplaatst…RECEPT WortelmuffinsMy Profile

 • Geertje
  20 augustus 2014

  Wat een lieve foto’s van jullie samen! En dat volle postuur valt toch wel mee?!? Geniet lekker van het dagdromen over je bruiloft!
  Geertje onlangs geplaatst…Bye Bye Vakantie, Hallo RitmeMy Profile

 • Nicole
  20 augustus 2014

  Mooie en lieve foto’s van jullie samen zeg! Ik voelde me heel bijzonder toen ik verloofd was. Mijn man vroeg me ook op de manier die ik wilde ten huwelijk en ik wist ook gewoon dat ik met hem oud wilde worden en ja.. zelfs kinderen wilde!
  Hoe ik me voel nu ik getrouwd ben, daar staat nog een blogje over ingepland!
  Nicole onlangs geplaatst…Mijlpaal: het eerste tandjeMy Profile

 • Yudeska
  20 augustus 2014

  Wat super gaaf om zo te lezen hoe speciaal je je eigen verloving vind. De foto’s maken het helemaal af, ben heel blij voor je geniet van elke dag, dat je ermee bezig kan zijn. Dat doe je maar een keer in je leven!
  Yudeska onlangs geplaatst…Love it – Burt’s Bees Suiker Scrub met Honing & SheaMy Profile

 • Dita
  20 augustus 2014

  Prachtige foto’s van jullie samen.
  Dita onlangs geplaatst…Aankopen van Loods5 ZaandamMy Profile

 • Miranda
  20 augustus 2014

  Wat een leuke foto’s:)
  Ik vond eerlijk gezegd verloofd zijn niet heel veel specialer voelen ofzo. Nu ik getrouwd ben krijg ik ook vaak zo’n vraag: en hoe voelt dat nu? Voelt het anders….
  Maar eerlijk gezegd voelt het wel een beetje anders. Veel serieuzer ofzo. Heel speciaal. Gek eigenlijk:)
  Miranda onlangs geplaatst…Waarom ik van de zomer hou!My Profile

 • Sas
  20 augustus 2014

  Verloofd zijn was zoo gaaf<3 Het trouwen zelf al helemaal. Vandaag precies 2 jaar geleden 🙂 (foto's op blog ;))
  Sas onlangs geplaatst…2 jaar getrouwd ღMy Profile

 • Susanne
  20 augustus 2014

  Het blijft leuk om die zwijmelartikelen te lezen hoor haha. Goed teken is dat, zullen we maar zeggen 😉 En wat een lieve foto’s! Enne, dat volle postuur vind ik meevallen hoor 😉

 • Andrea
  20 augustus 2014

  Wat leuk om te zien! Ik vind jou vooral erg veranderd in je gezicht. Ik kan me voorstellen dat het erg bijzonder voelt. Je gaat toch met elkaar een bepaalde afspraak aan. En een groot evenement waar je naartoe leeft. Ik ben vooral heel benieuwd hoe het dan voelt als je eenmaal getrouwd bent.
  Andrea onlangs geplaatst…The IT Files: Andrea #14My Profile

 • Jennifer
  20 augustus 2014

  Omdat ik nu samen met mijn vriend een kindje krijg, wordt me ook vaak de vraag gesteld of we niet willen trouwen, want dan wordt alles makkelijker, zeggen ze. Gewoon even op maandagochtend in het gemeentehuis een krabbeltje zetten en klaar, want dan is het gewoon klaar. Maar ik vind dat zo jammer dat er zo makkelijk gedacht wordt over trouwen en dat je dat wel even doet om alles praktischer te maken. Wij willen ooit trouwen, maar dan gaat het ons echt om de ceremonie, om de liefde te vieren, hoe wij het willen en niet hoe onze portemonnee het wil. Daarvoor spreken we gewoon naar elkaar uit hoeveel we van elkaar houden, daar heb ik voorlopig geen trouwambtenaar voor nodig.
  Jennifer onlangs geplaatst…Zwanger: 17 & 18 wekenMy Profile

 • Manon
  20 augustus 2014

  Aaahw, koetjie koetjie <3 haha. Zo leuk om eens wat foto's te zien 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Afgevallen: Bibian voor en na foto’s (tussenstand)My Profile

 • Betty
  20 augustus 2014

  Aaaw ik word zo blij van je Wedding Wednesday artikelen! Leuk leuk die oudere foto’s van jullie samen! Ik vind je er met extra kilo’s trouwens nog steeds prachtig uit zien hoor!

  Ik vond het verloofd zijn zelf niet heel anders voelen, maar nu we getrouwd zijn heb ik wel het gevoel dat onze relatie nog sterker was dan toen we nog gewoon vriendje en vriendinnetje waren. Niet dat er feitelijk heel veel is veranderd, maar we hebben samen zo’n bijzondere dag gehad (en de aanloop er naartoe)… Op een of andere manier voelt het wel wat anders (nog fijner dan het al was!) sinds we getrouwd zijn. Had ik niet gedacht!
  Betty onlangs geplaatst…Mijn zwangerschap: week 35My Profile

 • Simone
  20 augustus 2014

  Wat leuk om te lezen! En super leuke foto’s!
  Simone onlangs geplaatst…“Het leven is wat je er zelf van maakt”My Profile

 • Marieke
  20 augustus 2014

  Wat een leuke foto’s, Kelly! Wat zag Yannick er toen nog héél anders uit, zeg! Ik vind het niet erg hoor, die zwijmelartikelen 😉
  Marieke onlangs geplaatst…BUCKET LIST | Voor het einde van 2014… (Help je me?)My Profile

 • Bente
  20 augustus 2014

  Leuk om wat oude foto’s van jullie samen te zien! Ik ben ondertussen alweer bijna 4,5 jaar samen met mijn vriend maar ik zit nog niet te wachten op een aanzoek 😉 eerst maar eens kijken hoe jij gaat trouwen 🙂
  Bente onlangs geplaatst…Kom maar op met die Damloop!My Profile

 • Mama van Vesper
  20 augustus 2014

  wat een lieve foto’s!
  Mama van Vesper onlangs geplaatst…Het leed dat flessenvoeding heet…My Profile

 • dana
  20 augustus 2014

  Wat leuk zeg dit artikel!
  Mag ik vragen hoe je die kilo’s bent kwijtgeraakt?

 • Kim
  20 augustus 2014

  Wat zien jullie er daar nog jong uit hihi, je bent prachtig Kelly!
  Kim onlangs geplaatst…My tattoo storyMy Profile

 • Nicole - Lipstickzone
  20 augustus 2014

  Hehehe, te schattig dit! Die foto op die struisvogel is inderdaad hilarisch! Superleuk om te zien 🙂
  Nicole – Lipstickzone onlangs geplaatst…WK Makeup Look ~ Hup Holland HupMy Profile

 • Melissa
  20 augustus 2014

  Leuk om die foto’s te zien zeg! Echt leuk dat jullie nu verloofd zijn. Je bent duidelijk kilo’s afgevallen! Mag ik vragen hoe je dat hebt gedaan? 🙂
  Melissa onlangs geplaatst…Recept: chocolate fudge browniesMy Profile

 • Malou
  20 augustus 2014

  Echt heel leuk om te zien, en wat ben je veranderd!
  Malou onlangs geplaatst…ZWANGERSCHAP: WEEK 24 EN 25My Profile

 • Eilish
  20 augustus 2014

  Wat veel leuke foto’s! En ook daar was je prachtig hoor!
  Eilish onlangs geplaatst…Personal ♥ Afspraak psychologe & verpleegkundige | Erasmus MCMy Profile

 • Natascha
  20 augustus 2014

  Super leuk om deze foto’s te zien! En ook daar zag je er hartstikke goed uit!
  Ik ben nu iets meer dan een halfjaar getrouwd en inderdaad, er verandert niets, maar het voelt wel alsof het zoveel meer is dan in je ‘verkeringstijd’. Lekker van de voorbereidingen genieten, want het is zoo fantastisch! <3
  Blijf zulke leuke artikelen posten, kan ik écht van genieten.. =)

 • Eva | Realitijd
  20 augustus 2014

  Ooooh!!! zo lief 😀
  Eva | Realitijd onlangs geplaatst…Kletsen over bloggenMy Profile

 • Vanessa
  20 augustus 2014

  Leuk om jullie foto’s te zien, ze zijn heel mooi!
  Vanessa onlangs geplaatst…Budget tip: Nieuwe douchegel van Cien | LidlMy Profile

 • ellen
  20 augustus 2014

  Super leuk om te zien! Toen ik mijn vriend leerde kennen was ik ook echt ‘n ‘kind’ nog haha, dat zie je ook echt aan mijn uiterlijk. Super leuk dat je dit deelt! 🙂

 • milou
  20 augustus 2014

  Wat een leuk artikel! Wij zijn sinds 11 april verloofd. Het voelt tussen ons niet heel anders maar ik krijg wel weer kriebels als ik aan het moment terug denk. Hij had het ook heel mooi en super lief gepland. Wij waren die dag 5 jaar samen en op vakantie op Curacao. Die dag hadden we een tripje gepland naar Klein Curacao en als verrassing vroeg hij mij daar ten huwelijk! Hij was druk geweest met stiekem voor die tijd langs mijn vader gaan om toestemming te vragen en heeft zelf een ring uitgezocht, die ook nog eens helemaal mijn smaak is. Zo ontzettend lief en heel bijzonder dat iemand zoveel moeite doet. Wij hebben erg veel zin om te gaan trouwen maar als ik denk aan de drukke voorbereidingen gaat mijn hoofd wel beetje tollen, zo lastig waar te beginnen etc. Maar we zijn plannetjes aan het maken en hopen volgend jaar september te gaan trouwen 🙂

 • Jess
  20 augustus 2014

  Ik vind jullie zo schattig samen. Leuk om die foto’s te zien van een paar jaar geleden. En ook met een paar kilo extra zag je er top uit. Je bent gewoon prachtig.
  Jess onlangs geplaatst…I put my Bandajanas on and suddenly everything was right… + mirror shotsMy Profile

 • Anneleen
  20 augustus 2014

  Wat een leuke foto’s! Jullie lijken me een erg leuk koppel!

 • Anneleen
  20 augustus 2014

  Wat een leuke foto’s! Jullie lijken me een gezellig koppeltje

 • Marloes
  20 augustus 2014

  Wat een super leuke foto’s om te zien Kelly! Wat zijn jullie toch leuk samen. Mooie meid ben je! X
  Marloes onlangs geplaatst…Woon Accessoires & MeubelsMy Profile

 • Amy
  20 augustus 2014

  Wat een lieve foto’s, er straalt zoveel happiness vanaf!
  Amy onlangs geplaatst…Altijd maar gelukkig zijn? 5 tips!My Profile

 • Fara Bellinga
  20 augustus 2014

  Ohhhwww … wat een heerlijke zwijmel foto’s zijn dit!!!! Plaatjes om bij te genieten. MOOI STEL! XXX
  Fara Bellinga onlangs geplaatst…Super Snelle Gezonde Lunch Tip / Voor Naar School Of Werk!My Profile

 • Fleur
  20 augustus 2014

  Oooh wat zijn dit leuke foto’s en wat zijn de eerste 2 schattig!
  Zo lief jullie samen!
  Fleur onlangs geplaatst…Personal | Hieperdepiep… HOERA!My Profile

 • saskia
  20 augustus 2014

  Super om foto’s van jullie samen te zien, heel erg leuk zeg!
  saskia onlangs geplaatst…Zou de zomer echt al voorbij zijn?My Profile

 • Annemarie
  20 augustus 2014

  Leuk stel!

  Ik mis je leuke vlogs nu al 🙂 Herken mijzelf heel erg in jou. Hoe je doet en praat. Leuk om te zien!

 • Odile
  20 augustus 2014

  Wat leuk om oude foto’s te zien! Ook al was je toen voller, volgens mij was je toen ook slank!

 • Anneleen
  20 augustus 2014

  Wat een leuke foto’s!
  Anneleen onlangs geplaatst…Welkom op mijn blog!My Profile

 • Anneleen
  20 augustus 2014

  Wat zijn jullie een leuk koppeltje!

 • Ineke
  21 augustus 2014

  Wat leuke foto’s :)..
  Heb onlangs het filmpje gezien voor het eerst, wat bijzonder seg :).
  Ineke onlangs geplaatst…Heden vs 2015My Profile

 • Patricia
  21 augustus 2014

  Zelfs met wat kilootjes meer mag je er nog steeds zijn!
  Er leuk ook om zo terug te blikken naar toen, ik ben benieuwd naar de volgende wedding wednesday

 • Mareike
  21 augustus 2014

  Heel erg leuke foto’s! Ik vind het je juist ook wel staan toen je wat zwaarder was 🙂 ik zou willen dat ik er zo uitzag 🙂

 • Sigrid
  21 augustus 2014

  Wat leuk om te zien dat jullie in zo’n andere fase zitten dan mijn vriend en ik. Terwijl we even lang samen zijn. Wij zijn allebei nog vol op aan het studeren, en binnenkort gaan we samen wonen. Waarna een klein jaartje samen gewoond te hebben, ik een halfjaar verplicht moet stage lopen in het buitenland. Succes met alles! x
  Sigrid onlangs geplaatst…Yes, pancakes!My Profile

 • Silke
  25 augustus 2014

  Voller op niet ik vind je op alle foto’s prachtig.
  Ik vond verloofd zijn eigenlijk niet zo heel bijzonder. We zijn dan ook bijna 4 jaar verloofd geweest. Michael vroeg me de eerste keer op mijn 18de verjaardag ten huwelijk met een prachtige ring. Heb toen direct ja gezegd, maar toen wisten we allebei dat het nog een tijd ging duren. Drie jaar later vroeg hij het nogmaals met een andere ring en hebben we er echt werk van gemaakt. Getrouwd zijn daarentegen dat vind ik een heel ander gevoel!
  Silke onlangs geplaatst…My week in pictures #1My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.