Unboxing Zwangerbox Hello Little One + Winactie!

Dia1

De webshop ‘Hello Little One’ verkoopt hele leuke boxen voor aanstaande mama’s, moeders in hun kraamperiode en een box voor als je kindje wat groter is. Ik ontving van hen de zwangerbox, dit is natuurlijk de box voor de fase waar ik me nu in bevind. Er zijn een heleboel zwangerboxen in de omloop dus ik was erg benieuwd wat erin zat. Ik ga deze in de video unboxen en ik vertel jullie mijn eerlijke mening over deze zwangerbox. Ook eindig ik dit artikel met een winactie! Kijk je mee?

Unboxing Zwangerbox Hello Little One

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik vond het heel leuk om deze zwangerbox te ontvangen en te openen voor jullie op video. Het concept lijkt erg op de bekende beautyboxen, je kunt hier een abonnement op afsluiten of eenmalig een box bestellen. De inhoud van de zwangerbox vind ik erg leuk, het bevat allemaal items waar je als zwangere vrouw blij van wordt. De box bevat merken die uniek zijn en zo ontdek je wat nieuws voor jezelf en je kindje.
Het concept vind ik  tof, je betaald €29,95+€4,95 verzendkosten en dan komt er een verrassingsbox thuis. Ik vind de prijs wel wat aan de hoge kant, maar je ontvangt wel echt items waar je wat aan hebt. Alles is mooi en feestelijk ingepakt dus echt een cadeautje om uit te pakken. Daarom vind ik het een hele leuke cadeautip om een zwangere vriendin te geven of gewoon om jezelf cadeau te doen.
Na de zwangerbox komt de kraambox en dat lijkt me erg leuk als verrassend kraamcadeau. Deze is tevens erg leuk als cadeautip op een babyshower. Na de kraambox komt de 3 maanden box voor als je kindje 3 maanden is. Deze is erg leuk als verlaat kraamcadeau of gewoon als verwennerij voor jezelf en je kleintje.


Het leuke aan deze box is dat je unieke items ontvangt (sommige merken zijn niet in reguliere winkels verkrijgbaar) en je ook niet lastig wordt gevallen met vervelende telefoontjes en een berg reclame, wat wel zo is bij die gratis zwangerboxen die je kunt bestellen, waarbij je vervolgens nog een tijd ongewenste mailtjes en telefoontjes van ontvangt.

Winactie!
Maak kans op een Hello Little One box naar keuze (keuze uit:  Zwangerbox, kraambox en 3 maanden box) voor jezelf of een vriendin!
Hoe doe je mee? Volg Kellycaresse op Instagram en laat een comment achter met dat je meedoet aan de winactie + voor wie (jezelf of iemand anders) en laat ook bij de comments weten om welke box het gaat.
Over een week mail ik de winnaar (laat dus een geldig mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje) en die ontvangt de Hello Little One box thuis!

Wat vinden jullie van dit concept? Laat je reactie achter bij de comments.

Deze video bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

66 gedachten over “Unboxing Zwangerbox Hello Little One + Winactie!”

 1. Sofie Vandenberghe

  Ik doe heel graag mee om de kraambox te winnen. Ben momenteel 36+3 weken zwanger. 🙂

  Groetjes
  Sofie Vandenbeghe
  Op instagram noem ik SOFIE.VDB

 2. Leuk concept, weer eens wat anders dan een beautybox 😉

  Vind de prijs wel wat aan de hoge kant helaas. Het is bij die boxen toch altijd maar afwachten of je de producten wel of niet gaat gebruiken.
  Fenna onlangs geplaatst…Recept: ZalmpakketjeMy Profile

 3. Leuk box! Ik doe graag mee voor de 3 maanden box. Mijn meisje is nu 3 maanden.

  Erg leuk concept alleen ik hou niet zo van verassingen wanneer ik ervoor moet betalen haha, denk dat ik het dan snel te duur vind.

 4. Ik doe mee voor mijn vriendin die inmiddels bijna 13 weken zwanger is van hun tweede kindje. na een miskraam afgelopen zomer en een lastige en onzekere start met deze zwangerschap vind ik dat ze nu wel mag en moet gaan genieten van dit wondertje!
  pakket zou super leuk zijn!!!!

 5. Wat een leuke inhoud zeg! Inderdaad wel een beetje prijzig..jammer! Maar ik waag graag een gokje om mee te doen! De Zwanger box zou op dit moment heel leuk zijn! Morgen 23 weken zwanger! ❤

 6. Wat leuk zo’n box. Onze kleine man is volgende week 3 maanden. Na een flinke blaasontsteking, bekken klachten en nog nierstenen ( in de laatste 3 maanden) ben ik wel toe aan iets leuks.

 7. Graag zou ik de box willen ontvangen voor mezelf. Mijn verhaal ken je inmiddels dus daar haak ik liever niet te veel op in!
  Leuke box!

 8. Ah ik zou graag de zwangerschapsbox graag voor mezelf winnen! Ben nu 8 weken zwanger. We wachten met kerst om het te vertellen aan onze familie, dus alles gaat nog een beetje ‘stiekem’. Zou het daarom ook erg leuk vinden om wat kadootjes te krijgen! Die hebben we dus nog niet gehad 😉 Als het bevalt wil ik de andere boxen misschien ook bestellen. Ik volg je al op Instagram hoor!

 9. Erg leuk! Ik zou graag de kraambox willen winnen. Zit in de laatste periode van mijn zwangerschap dus zou het een leuk cadeautje zijn voor als de kleine er straks is!

 10. Kijk, hier hebben wij vrouwen iets aan! Erg leuk en ook even aan jezelf denken is ook heel belangrijk! Soms moet ons batterijtje inmers ook weer opgeladen worden.

  Ik ben nu zelf 15 weken zwanger van de tweede, en doe dan ook graag mee voor de zwangerbox!

 11. Jaaaaa, ik wil de zwangerbox!! 😀 Voor mezelf want ik ben inmiddels 6 weken zwanger van onze tweede muppet <3

 12. Wat een leuke box! Jammer dat ik dit niet kende tijdens mijn zwangerschap. Ik doe mee voor de 3 maanden box voor ons zoontje!

 13. Geweldig leuk idee zeg, zo`n box! Ik doe heel graag mee voor een lieve vriendin voor de 3 maanden box :-), dat zal een hele welkome verrassing zijn!

 14. Ik doe mee met deze leuke winactie! Ik zou dan graag de kraambox willen winnen om cadeau te doen aan mijn schoonzusje! Ze is bijna uitgerekend en ik ben zo blij om voor de eerste keer tante te worden!! Dus dan zou een uniek cadeautje als dit wel heel leuk zijn!!

 15. Wat leuk! Het ziet er allemaal zo vrolijk uit.
  Ik volgde je al via Instagram (GitSemDemi) en zou graag zo’n box willen winnen voor mijn zusje (de 3 maandenbox).
  Birgit onlangs geplaatst…PlanningMy Profile

 16. Wat een leuke inhoud! Ben het met je eens dat het wel redelijk prijzig is voor wat je krijgt.. Maar het idee is echt super! Een vriendinnetje heeft net 3 daagjes geleden verteld dat ze zwanger is. Superleuk. Uit onze vriendengroep, na mij, de tweede die een kindje krijgt! Lijkt me dus wel erg leuk om haar de zwangerschapsbox cadeau te doen!

 17. Jeanine boutkan

  Erg leuke box! Vooral trendy en aparte spulletjes zitten erin! Zou ik graag willen winnen voor mezelf, en dan de kraambox voor als ik in april bevallen ben. Liefs Jeanine

 18. Wat ontzettend leuk!! Ik doe heel graag mee voor mijzelf! Ben momenteel 37 weken zwanger en zou heel graag de kraambox willen winnen!

 19. Leuke box en wat een leuke spulletjes Ook vind het persoonlijk ook iets prijzig om mocht het zover zijn zelf aan te schaffen. Wel leuk om te krijgen of cadeau t doen liefs Lisanne fijn weekend
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario #15My Profile

 20. Wat een leuk filmpje heb je gemaakt! De boxen hebben al een tijdje mijn interesse en het lijkt me dan ook erg leuk om de zwanger box te mogen ontvangen. Ik ben momenteel bijna 12 weken zwanger en er zitten heeeel veel bruikbare dingetjes voor mij in!

 21. Lieve Kelly, wat zie je er goed uit!
  Wat een leuke en handige producten, ik zou hem heeeeeeeeeeel erg graag voormezeld willen haha!
  Wij zijn nu zwanger van ons eerste kindje, wat komt er veeel bij kijken..
  Mn lijstje is torenhoog pfffoei
  Mocht ik hem winnen,kan ik toch wat producten weg strepen (zwangerschapbox)
  Daarnaast, wil ik jullie feliciteren met jullie zwangerschap. En wens k je alle geluk van de wereld toe!!

  Dikke kus, trouwe volger ♡

 22. Nooit geweten dat dit ook bestond! Leuke box. Ik zou hem graag winnen voor mezelf. Nu 14 weken zwanger van ons 3e meisje!

 23. Kim van smeerdijk

  Wat een super leuk concept, zeker leuk om kado te geven maar ook zeker om te krijgen. Mijn kindje is nu 9 weken dus zou voor de 3 maanden box gaan als ik zou winnen.

 24. Ik doe heel graag mee met de winactie. Eigenlijk wil ik het kraampakket voor mezelf want ben nu 27 weken zwanger van mijn eerste kindje maar ik zou hem graag voor mijn nichtje willen omdat zij ook zwanger is van haar eerste kind en er helaas “alleen” voor staat. Dus zou ik haar hier heel blij mee maken.

 25. Hey dit kende ik nog niet, leuk concept! Maar inderdaad wel wat aan de prijzige kant. Ik doe graag mee met de winactie voor een vriendin van mijn moeder die nu ieder moment kan bevallen, dus de kraambox zou daar heel goed van pas komen.

 26. Sabine Hensens

  Dit is echt heel leuk!! Ik ben alleen al weg van de doos zelf ^_^ De inhoud is ook echt heel leuk….Zelf ben ik heeeeeeeeeeeel nieuwsgierig naar de 3 maanden box. Mijn kleine mannetje wordt bijna drie maandjes dus ik verwacht dat het heel toepasselijk zal zijn!!

  Ik volg op Facebook, Instagram en Twitter….

 27. sasja woutersen

  Heel erg leuk! Ik doe graag mee aan de actie. Ik ben momenteel 5 maanden zwanger van de eerste, die in april geboren zal worden. Ik doe mee voor de zwanger
  Box!

 28. Gave actie, super leuke box! Ik ben 2 oktober bevallen van ons tweede kindje, dus ik doe graag mee voor de 3 maanden box. Ben daar echt heel erg nieuwsgierig naar!

 29. Wat een leuke box! Ik wil graag meedoen voor mezelf. Ben momenteel 23 weken zwanger en ik wil dan voor de zwangerschap box gaan.

  Liefs,
  Catharina

 30. Wat leuk dat je een box weg mag geven. Ik doe graag mee! Ben momenteel hoogzwanger, dus het wordt een verwenpakketje voor mezelf 🙂 Het is mijn tweede kindje, heel veel spulletjes hebben we natuurlijk al, maar ben erg benieuwd naar de drie maanden box! Er zitten volgens mij duurzame exclusieve producten in, die net wat anders zijn.

  Succes met jouw zwangerschap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.