What’s in my washok + Win een Beko wasruimte t.w.v max €3000

washok

Gesponsord door Beko . Er is denk ik weinig zo oncharmant, maar vooral puur praktisch als het washok waar je je wasmachine en toebehoren hebt staan. Toch laat ik vandaag de kast zien die in ons washok staat. ik ben heel nieuwsgierig hoe jullie al jullie wasproducten opbergen. Bij mij vooral geen Pinterest plaatje! Wij hebben op zolder de wasmachine staan (we hebben geen droger) en daar hangen ook de waslijnen en een kast met zowat een wasmiddelwinkel! Ik kondig vandaag tevens een super gave winactie aan! Beko heeft namelijk een nieuwe campagne gelanceerd waarmee ze de ‘Silver and black are the new white’ trend willen delen. Winactie: Je kunt een wasruimte make-over (incl. wasmachine + wasdroger van Beko!) winnen ter waarde van maximaal €3000 euro!

Ik vertel eerst even wat achtergrondinformatie over Beko. Beko verkoopt producten zoals wasmachines, koelkasten, ovens, vriezers, drogers enzovoorts. Momenteel is Beko onderdeel van het dagelijkse huishoudleven van meer dan 440 miljoen huishoudens. Naast de wasruimte, maak je ook kans op één van de 100 FC Barcelona pakketten, waaronder een siliconen armband, USB-stick, pennenset, notitieboekje, een voetbal, een pet en een sleutelhanger van FC Barcelona. Beko is sinds juni 2014 Premium Partner van FC Barcelona, ’s werelds meest geliefde voetbalclub. Beko is daarmee het eerste commerciële merk dat zichtbaar is op de mouw van het shirt van de voetballers Dat vinden onze mannen altijd leuke informatie toch 😉 Als je dit wint, maak je manlief ook blij.

washok2

Ons washok bevindt zich op zolder. Als je de trap op komt zie je rechts de wasmachine en daar tegenover zie je de kast die je op de foto hierboven ziet staan. Deze opbergkast noem ik mijn wasmiddelwinkel. Op de bovenste plank staat onze verzameling wasmiddelen. Ik ben zo’n hamsteraar, als er wasmiddel in de aanbieding is dan koop ik het, en zo verzamel je een heleboel. Bovendien ben ik dol op heerlijke wasverzachters. Verder zie je in de kastjes nog allerlei lakens, washandjes en benodigdheden voor mijn Beautydream workshops (daar doe ik ook alle was voor) en daaronder wat babyspulletjes, een bak vol met eenzame enkele sokken haha en links nog onze spelletjeskast en daarboven wat dekbedden. Naast deze kast vindt je in een donkere hoek een gedeelte waar de waslijnen hangen. Een heel simpel washok dus. Dit kan op zich wel een make-over gebruiken toch! Die kun jij winnen in samenwerking met Beko.

was2was1

Wat vinden jullie van deze kleuren? Ik zou zelf voor de zilveren gaan, silver is tenslotte the new white 😉 Beko staat naast functionaliteit ook voor design en heeft apparatuur in de kleuren zilver of zwart. Silver and black are the new white. Dat staat een stuk netter dan zo’n witte wasmachine toch?

WINACTIE
Om te winnen dien je een foto van je eigen washok in te sturen via deze link. Dit werkt heel simpel, je upload je foto en je deelt hem vervolgens op Facebook. Bij de winnaar wordt een verbouwing gerealiseerd om een compleet vernieuwde wasruimte ter waarde van maximaal €3000 euro neer te zetten, inclusief een wasmachine + wasdroger van Beko in de kleuren zilver of zwart! De winnaar wordt gekozen door de Beko Jury.

Stuur jouw foto van je washok in om kans te maken op die geweldige prijs! Zou jij voor een zilveren of zwarte variant gaan? Ik ben erg benieuwd, laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

30 reacties

 • Janneke
  23 november 2015

  Leuk al die winacties, een fijne wasmachine is onmisbaar toch?
  Ciao, Janneke
  Janneke onlangs geplaatst…Tijd voor een review! Verwarmende thee, honing en chocolade voor een stormachtige herfstweek!My Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  23 november 2015

  Ik zou zeker voor een zilveren gaan. Als je een zilveren wasmachine hebt dan word het wassen bijna leuk. Mijn washokje is niet veel anders als die van jou. Al zou ik heel graag een pinterest washok willen, zo eentje waar je bijna gaat zingen als je de was aan het doen bent.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…#week47 , met een snufje liefdeMy Profile

 • danielle@mamaonderneemt.nl
  23 november 2015

  Leuke winactie, maar helaas geen optie voor mij. Ik woon in een “poppenhuis” zonder washok of zolder. Mijn wasmachine staat in de keuken en mijn droger staat in de slaapkamer. Hopelijk heb ik in mijn toekomstige stekkie wel een washok. Het lijkt me namelijk heerlijk opgeruimd en makkelijker om alles in één ruimte te hebben. Voorlopig nog even doordromen voor mij dus. En succes voor de kandidaten die meedoen met deze actie!
  danielle@mamaonderneemt.nl onlangs geplaatst…E-nummervrij en kidsproof kokenMy Profile

 • marielle
  23 november 2015

  Wat een goede actie, wie niet waagt wie niet wint toch! Laat mijn wasmachine net aan vervanging toe zijn, ik ga meedoen!

 • Lisa
  23 november 2015

  Hele mooie winactie, ik ga een poging wagen, mijn washok ziet er niet uit haha, is heel klein en ik heb gebrek aan opbergruimte. Een paar planken zouden al een uitkomst zijn maar voor 3000 euro een vernieuwd washok zou echt het walhalla zijn voor mij

 • sabrina
  23 november 2015

  Wauw wat een geweldige prijs!

 • Alicia Hofman-Voshol
  23 november 2015

  Wat een gave actie! Ik heb gelijk mee gedaan.
  Ik zou voor zilverkleurig gaan. Lekker chique.
  Ik vind de witte kleur van hoe toepassilijk ‘witgoed’ maar saai. En dat washok? Die kunnen we heel goed gebruiken aangezien alles nu nog in de schuur staat!

 • Milou
  23 november 2015

  Leuk! Ik doe niet mee, ik heb al een geweldig washok. 😉
  Milou onlangs geplaatst…De allerliefste kleertjes van mijn ongeboren zoonMy Profile

 • Lifesabout
  23 november 2015

  Wow! Onze washok is eh….pretty boring. Staat op zolder en hij kan wel een make over gebruiken. Maar die kleuren joh, wat stoer! Leuk om met het merk kennis te maken, ik kende het nog niet.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Sinterklaas kapoentje, gooi wat Lucardi in mijn schoentje! + WinactieMy Profile

 • Channa
  23 november 2015

  Wauw, wat een vette actie! Onze wasmachine is weggestopt in een klein hok bij de cv ketel, past dus helemaal geen droger bij terwijl we die juist goed kunnen gebruiken!! Ik ga zeker meedoen, want ik bij verliefd op de kleuren, zoveel leuker dan standaard wit 😉
  Channa onlangs geplaatst…Hot Mama Challenge – #4 Shopping Time FailureMy Profile

 • Drie
  23 november 2015

  Wat een leuke winactie. Wij hebben sinds een half jaar een droger van beko en die bevalt prima. Ik zou voor de zilveren wasmachine gaan. Onze wasmachine en droger staan in de bijkeuken maar helaas is het daar heel vol omdat de kat daar ook haar mand + eten heeft.
  Drie onlangs geplaatst…Wishlist december 2015My Profile

 • Karlien
  23 november 2015

  Wat leuk deze winactie!! Helaas geen echte wasruimte .
  Karlien onlangs geplaatst…Curacao in foto’s: dag 1 – 3My Profile

 • Nicole
  23 november 2015

  Wat een gave winactie weer! Ik zou voor de zwarte gaan 🙂 Lekker strak!
  Nicole onlangs geplaatst…Hot Mama Challenge #4: Shopping time!My Profile

 • eenbezigbijtje.nl
  23 november 2015

  Wat een leuke winactie!
  eenbezigbijtje.nl onlangs geplaatst…MIJN WEEK -2-My Profile

 • Suzanne
  23 november 2015

  Wat een leuke winactie! Ons washok is eigenlijk best netjes en geordend. Onze wasmachine en droger werken nog goed, dus ik hou het zo 🙂
  Suzanne onlangs geplaatst…Tip tegen eiwitaanslag op je lenzen: Clens-100 Lens DropsMy Profile

 • Leonie
  23 november 2015

  Super toffe winactie en ik had graag meegedaan.. Maar ik heb (nog) geen facebook! Balen..:(
  Leonie onlangs geplaatst…Mamabakt: Worteltaart!My Profile

 • Joyce Slingerland
  23 november 2015

  Haha, de wasmachine en droger van me moeder is nog prachtig geel en 12 jaar oud. Overigens hangen er mooie waslijntjes en staat de wasmiddel op de wasmachine zelf!

 • Kelly
  23 november 2015

  Toffe winactie! Ik zou voor de zwarte gaan, aangezien het het nieuwe wit is haha.
  Kelly onlangs geplaatst…Monday Journal | #1My Profile

 • Eline
  23 november 2015

  Zilver, op zwart zie je al het stof, zou dus niks voor mij zijn 😀
  Eline onlangs geplaatst…Gezond zoet broodbelegMy Profile

 • Dorien
  23 november 2015

  Deze zijn er wel heel fancy uit! Gave winactie. Ik heb toevallig zelf vorige week een Beko gekocht en de eerste indruk is goed! Ik heb niet eens een washok, maar bij mij prijkt mijn grote vriend gewoon in de badkamer!
  Dorien onlangs geplaatst…DIARY: MIJN WEEK IN OUTFITS #2My Profile

 • merel
  23 november 2015

  Hahaha, dat hamsteren van wasmiddel en wasverzachter herken ik helemaal. Al loop ik nu even achter, ik zag dat het meeste alweer op was.. oeps.
  Ik zou eerder voor de zwarte gaan, maar ook omdat dat misschien wat meer past bij de rest van de inrichting van het huis. Ik ga eens kijken voor de winactie, de huidige machine geeft sinds kort het een beetje op..

 • Lieke
  23 november 2015

  Echt een super win actie!!!! Dit moeten wij gewoon winnen! Ons washok stamt nog uit de jaren 70 inclusief de mooie bruine bloementegels. Zo n mooie strakke zilveren wasmachine zou er niet misstaan. En je weet…vast wel hoeveel tijd ik er ongeveer door breng (met twee kleine kids). Ga morgen bij daglicht een plaatje schieten en uploaden!

 • sybrichje
  23 november 2015

  Ik zou heel graag willen mee doen. Na ellende van jaren heb ik me eigen nieuwe stek met me kleine meid en nieuwe wasmachIne en droge zou super fijn zijn.
  Ik laat foto zien zoals me was ruimte er nu uit ziet

 • Michelle
  23 november 2015

  Zwart, zwart, zwart, zwart. En dan zwart met wit gecombineerd met stipjes en streepjes. Ooow wacht, op zwart zie je écht al-les. Laaaat maar. Zilver dus. Nou ik heb geen washok maar een washoek. In de garage. En natuurlijk is een washok altijd als allerlaatste aan de beurt. En vooral met mijn man die een net washok overdreven vindt. Poor me.. Ik ga morgen maar eens een foto maken.

 • Janine
  23 november 2015

  Ik kies voor de zwarte! Aangezien wij nog geen droger hebben en wel heel goed kunnen gebruiken met al onze was wil.ik dit heel graag winnen haha

 • Nathalie
  23 november 2015

  Ah too bad, alleen voor inwoners van Nederland 🙁 Ik heb ook zo’n “samengeraapt” washok en droom van mooie muurhoge schuifdeur kasten…

 • melissa093
  24 november 2015

  Ik vind het echt heel jammer dat er bij bijna alle winacties Facebook of Instagram aan te pas komt. Ik heb een fijne wasmachine en droger dus ik hoef niet perse ofzo maar toch, helaas ..

 • Mugadisa
  27 november 2015

  Ik doe heel graag mee .ik vind Zilver mooi.Maar ik heb geen washok en ook geen wasmachine ik was onze kleren bij mijn ouders of in de wassalon.omdat we een klein appartement hebben maar wij gaan gelukkig verhuizen.

 • Bianca
  29 december 2015

  Joehoe! Kelly via jouw blog kwam ik op deze winactie ennnnnn ik heb gewonnen!! Super cool ben er zoooooo blij mee! Dacht laat het je nog even weten 🙂 Liefs, Bianca

 • Kelly Caresse
  29 december 2015

  Gefeliciteerd wat leuk dat je me dit laat weten! Veel plezier ervan 😀

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.