Outfit with the bump: Brown Zebra Jacket

zw1

Een nieuwe outfit with the bump online voor jullie, ik heb een nieuw jasje (brown Zebra print) en ik vind hem zo leuk! Dit soort jasjes zijn ideaal met een groeiende zwangere buik, ze staan toch netjes, toch ook casual en je kunt er lekker in groeien haha. Ik ontving dit jasje van de webshop Loavies. De outfit foto’s maakten we in onze tuin, dit kon even niet anders, vandaar de ietwat fleurige/grauwe achtergrond, onze tuin is niet Pinterest perfect, en dat hoeft gelukkig ook niet haha 😉 Het gaat natuurlijk om de outfit, kijken jullie mee?

Wat ik draag? Ik draag mijn fijne (en oude haha) zwangerschapsbroek van H&M. Tipje voor andere zwangeren, wil je niet teveel geld uitgeven aan zwangerschapskleding, haal dan een paar mooie zwangerschapsbroeken bij H&M. Ze gaan heel lang mee (dit is mijn tweede zwangerschap in deze broek) en ze zitten lekker en ik vind ze ook modern qua pasvorm. Daarop draag ik een basic longsleeve van Vero Moda en dit jasje van Loavies. De schoenen zijn van Nelson schoenen. Qua sieraden draag ik oorbellen van Lovy, Michael kors horloge, mijn trouwringen en parelarmbandjes van Bijou Brigitte.

En deze make-up look had ik die dag gemaakt.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfit vinden, laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

46 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.