kcpgogo

Ik ga vandaag jullie weer een kijkje in mijn week geven door middel van foto’s en afgelopen week was erg leuk! Ik had leuke events op het programma staan, afgesproken met vriendinnetjes, we gingen naar Safaripark Beekse Bergen, aten bij vrienden, maandag was er een televisieploeg in huis en dinsdag ging ik babyshoppen in Utrecht. Laten we dus gelijk gaan kijken naar de foto’s van afgelopen week.

Donderdag vertrok ik voor afspraken naar Amsterdam. Ik reis het liefst per trein, dat is voor mij een uurtje ontspanning. Ideaal om dan een eReader mee te nemen, ik lees nu ‘Het huwelijkscontract’ van Jennifer Probst, een heel spannend boek.

Als eerst had ik een persevent bij een bureau dat veel mooie kindermerken vertegenwoordigt. Ik kwam daar dit geweldige retro speelboom-huisje tegen. Ik herinner dit nog van vroeger en dit wordt nog steeds verkocht, het is van het merk ‘Sophie de Giraf’, wat we allemaal wel kennen, denk ik, van die leuke Giraf speeltjes.

Snuffelen in de schappen van Noppies, hoe leuk is dit tuniekje!

Daarna met Maris (van HareMaristeit) lunchen bij Bagels en Beans. We besloten voor de bagel tapas te gaan, dan heb je lekker van alles wat. Ook dronk ik er een sinaasappel-wortelsapje bij om de vitamines aan te vullen 😉

Selfie met Maris. We namen de tram naar de volgende afspraak bij een pr-bureau. Daarna ging ik in mijn eentje nog even langs een ander persbureau die diezelfde dag ook nog een event organiseerden. Drukke dag, maar heel leuk en ik heb weer veel inspiratie op kunnen doen.

Dit weekend gingen we met ons gezinnetje een dagje naar Safaripark Beekse bergen, we waren uitgenodigd om hun Little People (van Fisher-price) safaribus te proberen. Van deze leuke dag komt nog een vlog online. Dus stay tuned voor meer 😉

In de avond hadden we gezellig een etentje bij vrienden. Zij hebben twee zoontjes, hun oudste zoontje is maar een paar maandjes jonger als Lana. Lana en dat jongetje zijn vriendjes, al vanaf het begin spelen ze veel samen, zo leuk.

Zondagochtend ging ik gezellig fietsen met Lana. Heerlijk met dit herfstweer en dat het qua weer nog lekker kan.

Daarna lekker uitgebreid samen lunchen.

In de middag nam ik een opruimvideo op met alle babykleding van Lana en alle nieuw gekochte kleding voor ons tweede meisje. Ik ging alles sorteren en deze video konden jullie gisteren bekijken.

Samen met Lana kleuren <3

Maandagochtend begon met een wandeling met Lana om in het dorp worstenbroodjes te gaan halen voor de televisieploeg die in de middag bij ons thuis zouden komen. Ze zouden vanuit Amsterdam komen en daar zijn ze niet zo bekend met onze lekkere Brabantse worstenbroodjes.

Daarna poetste ik het hele huis om alles netjes te maken.

Leuk pakketje van Ikea: Hun nieuwe knuffelmonster, het bijbehorende prentenboek en een leuk memoriespel. Super leuk!

Televisieploeg van EenVandaag in huis! Heel leuk, ik werd geïnterviewd over mijn werk als blogger en vlogger, ze keken achter de schermen mee tijdens het opnemen van een video en tijdens het schrijven van blogs en ook hadden ze wat leuke vragen aan Yannick gesteld. Als het goed is komt het morgen (vrijdag) op televisie.

Daarna kookte ik een van mijn favoriete stamppotten, deze rucola stamppot! (recept), zo lekker, echt een aanrader! Daarna ging ik naar mijn zwangerschapsyoga les.

Dinsdagochtend, tijd voor thee! (en afgebrokkelde nagellak).

Mijlpaal: Lana mag voortaan achterop de fiets bij mij, mijn buik wordt namelijk te dik om op te stappen als het voorop stoeltje erop zit haha. Even nieuwe balans op de fiets vinden nu Lana achterop zit. Lana vindt het zelf overigens fantastisch!

Daarna op naar Utrecht waar ik ging babyshoppen met Elise Joanne, dat was onwijs gezellig. Ook zijn we heel goed geslaagd!

Shoppen maakt hongerig dus we lunchten lekker bij Ikea.

Mommy to be selfie! Elise en ik kennen elkaar al een hele tijd (herinneren jullie onze leuke kerst swap video vorig jaar nog?!) en nu zijn we samen zwanger, echt leuk om ervaringen uit te wisselen.

De aankoopjes uitgestald op de bank. Goed geslaagd zei ik al 😉 zo fijn om bijna alles nu in huis te hebben voor de babyuitzet! Het potje is overigens voor Lana, als tweede potje voor in huis om ‘potty-training’ echt te laten beginnen 😉

Eenmaal thuis kookte ik een eenvoudige, maar lekkere, bloemkoolsoep met daarbij zelfgesneden aardappelblokjes (dan zijn ze het lekkerst!) en een soort vis gratin uit de oven. Mmm!

Lana en ik hebben nieuwe schoenen! Lana die te leuke sneakers van Orange Babies, en ik heerlijk warme winterboots van Bullboxer. Gekregen van Nelson schoenen, heel erg blij mee!

Gisteren was ik alweer 25 weken zwanger, wauw wat vliegt de tijd! <3

Dit mysterieuze sinterklaaspakketje werd bezorgd! Super leuk en spannend!

Lana mocht de pakjes uitpakken, dat vond ze super leuk natuurlijk. ‘Open, open!’ haha

De inhoud: Fijne actieproducten die nu te koop zijn bij Kruidvat, als je er 2 van aanschaft krijg je een sinterklaas-cd cadeau, gezongen door Monique Smit. Super leuke actie als je deze producten toch al nodig hebt. Met de Olaz regenerist, Head&shoulders en Dreft zeep maak ik mijn ouders blij, met de Ariel pods onze was haha, Venus Snap vind ik een ideaal scheermesje voor op reis, en de overige producten komen ook goed van pas. Bij droogshampoo zweer ik als moeder haha. Thanks Sinterklaas voor dit mooie pakketje 😉

De dag eindigen in pyjama, een smoothie gemaakt door manlief en een fijn boek, niets meer nodig 🙂

Dit was de KC Photodiary van deze week, een gezellig druk en productief weekje zoals je wel via de foto’s kon zien. Hoe is jullie week geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

52 gedachten over “KC Photodiary: Tv opnames en babyshopping”

 1. Ik krijg gewoon wéér zin in die Bagels ?
  Was een gezellig dagje! Hopelijk kunnen we nog eens samen op pad voordat je met verlof gaat, een stuk leuker dan alleen naar een event!
  Die gympjes van Lana zijn ? en ik zet een agenda alert voor één Vandaag!
  Maris Maria Renne onlangs geplaatst…Look: Knalrood!My Profile

 2. Kelly, ik wil jouw tas, haha! Ik zag hem afgelopen dinsdag tijdens ons shoptripje en vind hem stiekem wel heel tof! Kan ik die niet als ‘luier’tas aanschaffen ;). Het was SUPER gezellig lieverd, heb enorm genoten! Alle spulletjes liggen inmiddels op de babykamer op de juiste plekken. Snel elkaar weer zien <3.
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Outfit of The Day: Bumpy but Elegant & Comfy!My Profile

 3. Zo te zien heb je een hele leuke week achter de rug. Wat heeft Lana een super schattig roze vestjes aan. Is voor dit weer ect super handig. Die schoenen zijn echt heel erg leuk. Ik ben benieuwd naar het recept van de soep. Het ziet er echt lekker uit! Ik wens je voor deze week weer een fijne week!

 4. Ik vraag me al een tijdje af waarom dat datum ‘blokjes’ ding zeg maar (lekker duidelijke omschrijving :P) op 24 februari staat? Of is dat toevallig je uitgerekende datum? Valt me op in foto’s en filmpjes haha! Misschien is het al eens gevraagd, sorry dan 🙂

 5. Ha, je Kobo helpt dus wel zo te zien bij je voornemen om meer te gaan lezen. Ik ben benieuwd naar je mening over het boek dat je nu aan het lezen bent, die ken ik namelijk nog niet!
  Saskia onlangs geplaatst…Review: Kobo Aura H2OMy Profile

 6. Ja, de tijd vliegt echt he?! Het voelt als gisteren dat ik het goede nieuws deelde op mijn blog met 11 weken zwangerschap, en nu zit ik alweer bijna op 25! Leuk dat je zo geslaagd bent met babyshoppen met Elise. En wat gaaf dat je bezoek kreeg van een heuse tv-ploeg! Dan voel je je vast vereerd.
  Milou onlangs geplaatst…Hoera! Thuis bij Milou bestaat 1 jaar! (Winactie)My Profile

 7. Hey kelly,

  Leuke blog heb je weer! Dat groene potje hebben we hier ook en die is ideaal! Hier staat het in de woonkamer en ik laat Novah in een onderbroekje rondlopen en geeft zelf aan als ze moet plassen. Het gaat nog niet helemaal goed, maar dat komt zelf wel goed.

  Groetjes Tamara
  Tamara onlangs geplaatst…Brief voor mijn dochterMy Profile

 8. He Janneke, dat weet ik zelf niet, heb daar geen bericht van gehad. Ik zit zelf ook te kijken, ik denk dat het
  na het weekend komt, ik zie er niets over op de site dat ik vandaag aan bod kom 🙂 Thanks dat je wil kijken 🙂

 9. Hoi Kelly, ik zat vandaag ook om 18.15 aan de buis gekluisterd, maar ik zag jouw item helaas niet voorbijkomen. Ik hoop ook dat het na het weekend nog uitgezonden wordt, ik ben namelijk erg benieuwd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.